Kızlar çıldırmak üzereyim, oğlana bez bıraktırmaya calısıyorum en sonunda bugun bezını cıkardım kulot gıydırdım ama onca ısın arasında sureklı yerlerı sıl cocugu yıka yerlerı sıl cocugu yıka vallahı sınırden agladım artık...
Allahtan koltuga yada halıya fıla ısemedı parkeye ısedı... ya butun cıleyı analar cekıyo sonra babalar ısten gelıp cocukları sevıp kıymetlıde onlar oluyor en cok ta bu delırtıyor benı...
selam hanimlar size günlük raporu veriyimmi diye cok dusundum ve vicdan azabi cekecegim birsey yapmadigim icin yazmayi uygun gördüm öglene kadar corba iskencemle kendimi cezalandirdim sonra sadece salata ve yogurt yeyip birazcikta ekmek ten otlandim aksam yada simdi bir kavun dilimiyle 15 dilim cips yedim spor yapmadim ama arabayi biraz uzaga parkettim yani ilk gun icin kotu sayilmaz ama iyide sayilmaz neyse sozum söz vereceem baba bu yagciklari
trendy 21 canim benim ortagim nasilsin sen ne sekersin ya tabiki guvenirim cünkü ben kendim gibi sanirim herkezi hem ne olacakki canimin ici sen ne yaptin
cnm ilkgün oldugu için mi böle oldu biraz dengesiz bi menü olmuş ama ilk zamnalar oluyor böle zamanla düzene oturcaktıkk yollucaz bize yapışan bu yağlarııııı
sanirim ben lahana corbasini cok kucümsemisim bugun söyle bir baktiklarima yarin sanirim biraz daha duzelecek sanirim biraz zaman alacak ama ekmek ve turevlerini ellemedim birde 6 da biraktim bu bile buyuk benim icin
ilk zamanlar alışkanlıklardan vazgeçmek biraz zor olsada alışcaksın cnmm eminim buna hepimiz bu aşamalardan geçtik 6 da bırakman bencede çok güzell
selam hanimlar size günlük raporu veriyimmi diye cok dusundum ve vicdan azabi cekecegim birsey yapmadigim icin yazmayi uygun gördüm öglene kadar corba iskencemle kendimi cezalandirdim sonra sadece salata ve yogurt yeyip birazcikta ekmek ten otlandim aksam yada simdi bir kavun dilimiyle 15 dilim cips yedim spor yapmadim ama arabayi biraz uzaga parkettim yani ilk gun icin kotu sayilmaz ama iyide sayilmaz neyse sozum söz vereceem baba bu yagciklari
trendy 21 canim benim ortagim nasilsin sen ne sekersin ya tabiki guvenirim cünkü ben kendim gibi sanirim herkezi hem ne olacakki canimin ici sen ne yaptin
sağol canım ya o senin şekerliğinn,,ee napayım işte sabahtan beri ii gidiyodu,ama eşimin eve 1 büyük boy cipsle gelmesiyle b...ka döndü herşey gıcık ya ben bu adamı boğarım:84::84:%100 zeytin yağında kızarmış yazan lays almış ee haliyle azcık rahat olaraktan yedim yüzde 40ını napalım bu haftada her sabah tartılma hastalığına yakalandım nedense sabah tartıda eksileri görünce hergün tartılasım geliyo,ama artı gördüümmüde moralmen çöküyorum ozamanda haftalık tartılıyorum off bakalım eksilerde seyrediyorum yarında eksilerde olurum umarım cipsten sonra
saglik olsun en azindan bir sisteme oturdun sen sanirim ben birkacgun zorlanirim gibi görünüyor eve gelince corbayi doktum bu arada fazla gelemiyom benimde bir hamislik uzerine topigim var belki gördün birdee haftaya sali randevum var icim kipirr kipir fazla birseyde yzmk istemiyorum burda konu sapmasin diye ama harbi korkunc bir kobegim olmus ya biliyormusum benim ilk diyet tecrübem ilacla alinan kilolar uzun kalir kolay gitmez diyorlar sen nedersin 1250 lik bir kalori diyeti buldum herseyde var icinde
cnm gerçekten sabırlı olmak lazım oğlum şuan 4 yaşında inan 2 yaşında bezden vazgeçti öle zor olduki bende snein gibi parkeleri sil yıka oğlanı deliriyodum bi gün çok istediği bi araba vardı onu aldık çişini sölerse oyanamasına izin verdik o şekilde söledi yoksa bende deliriyodummm
haklısın canım sabır lazım sabır ama işte bende yok... bızımkıde akulu motoru cok ıstıyordu ne zamandır ama aldık almasaydık onu derdım.. gercı onada her dk bınmıyor ya her tuvaletten sonra soyleyım..
bakalım bulacaz bır caresını ama umarım uzun surmez yoksa saclarımı yolmaya başlarım 1-2 hafta sonra..
haklisin canim ama yas 34 hatta bitiyor öbur ay 35 yolun yarisi ben demiyom valla cahit sitki taranci diyor esim 41 i bitirecek dr.larla bogusmaktan yoruldum sabir kalmadi birde bir cesaret meselesi tüpe gitmek hep oyalarsi kendini ya bu ayda deneyim yok ya 1-2 ay dinleneyim yeterki icinde kabul edip hazir olana kadar ben sadece sayenizde yemek meselemi frenlemek istiyorum sanirim sayfaya girmem de beni tutuyor bak ya o bunu yemis ne bicim biriyim gine azittim yemeek icini dun yapmadim hatta canim yemek istedinde önce bir sizi okudum sonra havuc kemirdim yada salatalik la arkadas oldum arkadaslar afedersiniz konudan saptim biraz ama cevap yazmak istedimbilmem yeter diyorsan uygulaaa, kolay gelsin,,bu arada inş. bu sefer dilediğin olurda hamile kalırsın ama benim fikrim keşke zayıfladıktan sonra gebe kalsan çok daha ii olurdu gibi ,,şimdi çok fazla üste bide kilo alıcaksın riskli olabilir doğum onun şiçin yani yoksa sen bilirsin tabiii
gunaydin canisssssssssssssGünaydııınnn kısçeelerrrr :82: Hepimizeee güzelll bir gün olsun.
kızlar ttailden bi resm en son halim işteee
Kızlar çıldırmak üzereyim, oğlana bez bıraktırmaya calısıyorum en sonunda bugun bezını cıkardım kulot gıydırdım ama onca ısın arasında sureklı yerlerı sıl cocugu yıka yerlerı sıl cocugu yıka vallahı sınırden agladım artık...
Allahtan koltuga yada halıya fıla ısemedı parkeye ısedı... ya butun cıleyı analar cekıyo sonra babalar ısten gelıp cocukları sevıp kıymetlıde onlar oluyor en cok ta bu delırtıyor benı...
maşallah canım senınkılere benımkı 3 yasına gırecek nerdeyse kakasını soyluyordu 3 aydır fılan ben çişinide söyler dıye beklerken bu kakayıda soylemeyı bıraktı son gunlerde...
baktım olacak gıbı degıl bezını cıkardım belkı altında olmazsa yapar dıye.. soyluyorum olmuyor kızıyorum olmuyor valla cok zor ıs... bazı cocuk kendınden pat dıye bırakıyor bazısıda boyle ugrastıryor ıste.. bende annemı cok ugrastırmısım sımdı benımkınden cekıyorum heralde...
saol canım amiiinnn.. amiinn... bişey değil hadı yapması yıkaması da cok huylanıyorum heryer pisleniyor gibi gelıyor ıcımde sınır bırıkımı oluyor boyle anlatamam koltuga yada halıya yapıcak dıye aklım cıkıyor... halıda tuylu tuylu nereye yaptıgı bıle bellı olmaz.. öf cok zor işler yaa aman...
gunaydınnGünaydııınnn kısçeelerrrr :82: Hepimizeee güzelll bir gün olsun.
günaydın kızlar,
dün yöneticime söyledim işten ayrılmak istediğimi.. sabahın 7lerinde evden çık,eşimin işi yok gücü yok sanki,arabayla beni bırakıp kendi işine geri dönsün,çok yoğun bir şube bütün gün stres,akşam süt iznim olduğu halde -2 tane zımbazıp dolu otobüslere bin- 4 te çıkıp 6 da evde ol..(bu arada bu şube 20:30 da çıkıyor genelde,üzerine 2 saat de benim dönüşümü koysak..korkunç) oğluma şimdi annem bakıyor ama o memlekete dönünce mecbur bakıcı tut,bakıcı parası ,servis de yok buradan,2 vesait yol parası derken bana kalan çok az para, oğlumla geçireceğim zamandan feragat et,oğluma başka biri baksın,ben sinir stres içinde bedavaya çalışayım..artıları eksileri koyunca değmez diye düşündüğümü söyledim.. herşeyi anlattım..
bankada pozisyonum çok iyi,birkaç yıl daha beklesem banka şube müdürü olacak pozisyondayım..kaç yılım var bu işte.. ama kıdem tazminatımı da yakarak kariyerimi bırakarak bu kararı verdim,içim de çok rahat..
yöneticim de geleceğin parlak ama kararına saygı duyuyorum dedi.. ayrılış işlemlerine başlıycam 2-3 gün içinde işte..
bu sinirden kilo da aldım... hakkımızda hayırlısı bakalım kızlar..
ay canım allah kolaylık versın zor ısler yaa benımde gözümde büyüyor ınan benım oglan daha 15 aylık olmadı ama bende ılk fırsatta alıstırmak ıstıyorum cunku esım bebek ıstıyor yakınzamanda hangı bırıyle ugrascam bılmıyorum.dıyorum daha bunun çişi var kendı kendı uyumayı ogrenemsı var var da var yaniKızlar çıldırmak üzereyim, oğlana bez bıraktırmaya calısıyorum en sonunda bugun bezını cıkardım kulot gıydırdım ama onca ısın arasında sureklı yerlerı sıl cocugu yıka yerlerı sıl cocugu yıka vallahı sınırden agladım artık...
günaydın kızlar,
dün yöneticime söyledim işten ayrılmak istediğimi.. sabahın 7lerinde evden çık,eşimin işi yok gücü yok sanki,arabayla beni bırakıp kendi işine geri dönsün,çok yoğun bir şube bütün gün stres,akşam süt iznim olduğu halde -2 tane zımbazıp dolu otobüslere bin- 4 te çıkıp 6 da evde ol..(bu arada bu şube 20:30 da çıkıyor genelde,üzerine 2 saat de benim dönüşümü koysak..korkunç) oğluma şimdi annem bakıyor ama o memlekete dönünce mecbur bakıcı tut,bakıcı parası ,servis de yok buradan,2 vesait yol parası derken bana kalan çok az para, oğlumla geçireceğim zamandan feragat et,oğluma başka biri baksın,ben sinir stres içinde bedavaya çalışayım..artıları eksileri koyunca değmez diye düşündüğümü söyledim.. herşeyi anlattım..
bankada pozisyonum çok iyi,birkaç yıl daha beklesem banka şube müdürü olacak pozisyondayım..kaç yılım var bu işte.. ama kıdem tazminatımı da yakarak kariyerimi bırakarak bu kararı verdim,içim de çok rahat..
yöneticim de geleceğin parlak ama kararına saygı duyuyorum dedi.. ayrılış işlemlerine başlıycam 2-3 gün içinde işte..
bu sinirden kilo da aldım... hakkımızda hayırlısı bakalım kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?