70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

GUNAYDIN ARKADASLARR,,6 ay sonra dugunum var ve benım tam 20 kg vermem lazım baan yardımcı olunnnn,,deneyımlerınıze ıhtıyacım var ,,,,

GUNAYDIN ARKADASLARR,,6 ay sonra dugunum var ve benım tam 20 kg vermem lazım baan yardımcı olunnnn,,deneyımlerınıze ıhtıyacım var ,,,,

Hoşgelmişsinnn :) Herkes burda sana elinden geldiğince yardımcı olacaktır. Ben pek kg veremedim debeleniyorum hâlâ kaptanımız ve diğer bi çok kg veren arkadaşlar önerilerini anlatıyorlar topiğe takıldıkça vermek istiyorsun veremezsen suçluluk duyuyorsun. Mesela yarın cuma herkes vermiş olcek kiloları ben oldugum yerde sayıcam hırs yapcam haftaya bende vercem Böyle kısır döngü işte

zaman ne cabuk gecıyorr yaa:26:

albenden de o kadar oglus benı mahvettı bu gece uykumu alamadım kocişt eyoktu satamadım ona yoksa ıyı oluyordu

yaaa okadar olmuşmu yaw ee ben niyee bukadar kasıyorum ozaman neyse hadeeen kilolu olanlar derdine yansın uğraşsın ozaman ben dinlenmeye çekiliyorum 6 aydır yeter gariiiii ne bu be esir kampındamıyım aaaaaaaabenn burada sayılı çıtırlardan biri olaraktan padişah koltuğumda dinlenmeye çekiliyorum ama sağlıklı beslenmeye ve kalan şu bikaç kiloyuda vermeye azcık devam edicem ne sandınız koyverirmiyim hemen siz öyle sanın hahhhahah

Son düzenleme:

amaan daha beni yeseydin çizi sanki poğçanın yanında çok masum kalıyor da çizi yemişmiş

ahahahh saol ya iki dakika da lafı da koydun Açtım, gözüm döndü kaç gündür domates, salatalık yiyorum sıkıldım.
Ramazanda işe ne götürsem diye düşünmicem ne güzel Hergün bişeyler getirmek insanı acaip kasıyorr.

yaaa sen bensin uyku sersemi yeni profiller de mi oluşturuyorum acaba benim de düğünüm var ama tarihi belli değil. büyük ihtimal 6 aydan bile önce olabilir ve 20 kilo vermem lazım 55i görmeden gelinlik giymem dedim ya off omzunda ağlayabilir miyimm inanmıyorum yalnız değilim yalnız değilim kader arkadaşımı buldum

emziriyomusun?

evet safranboludan aldım çok güzel al mutlaka....

emziriyomusun?

evet safranboludan aldım çok güzel al mutlaka....

yok canım emzikli değili kız 8 aydan sonra emmedi gıcık nolcak biberonun tadını alınca anasının memesi ni beğenmemeye başladı anasının kızı nolcaktııı,,kolayı varken napiyim uğraşı

bugün tüm gün dışarda olucaz,eşim ve çocuklarla o bar benim bu meyhane senin derrmişim oha,,neyse şaka biyana gezintiye çıkıcaz arabayla bütün şehri hatta dış mekanları gezicez dağlık yerler önceliğim hadin bakalım görüşürüz gelince kendinize cici bakın beni unutmayın bakalım zati kardeşimi çok özlüyorum bide sizi özlemiyim:81::79:

Bundan sonra köşene çekilecekk..!! Bizlere örnek teşkil edeceksin!! Kilo veremiyorum diye sızlanmayacaksın!!
Bak burda 20 kg vermesi gereken gelin adayları var. Şaka bi yana da Tuğbaa ablaaa bana yardım ettt.
Dün sevgilimin kız kardeşiyle konuştum. Kendisi 40 kgluk bi canlı. Benim sürekli kilomdan yana laf sokuyor. Akrabaları falan da hepsi zayıf. Anladığım kadarıyla kg yüzünden bana sıcak bakmıyorlar :84: :84:
Ukalalık gibi olacak ama başka takacakları bi konu yok. Okumuşum, işim gücüm var, paramı kazanıyorum, yüzüm güzel.
Kimseye bişey diyemiyorum size dert yanıyım bari :84:

emzirmek kolay mı kızım sen gel bana sor 15 aydır neler cektıgımı

kıyamam sanaaaaa canım boşver onları ,soksun dursunlar lafı boşver,sen kendin için zayıflıycaksın önceliğin bu hadi bakalım azmi bırakma yediklerine dikkat et ve akşam erken bitir yeme işini ve bol su iç ben 3 litre su içiyorum bu kaçınılmaz ödevim vede akşam ağır şeyler yemiyorum isnisnalar olabiliyo tabii,,şimdilerdede mekik çekip ip atlıyorum günde 300 kere ip,100tanede mekik oda göbeğim sıkılaşsın diye artıkın kaybolsun şu göbek iicene offf

salakmı onlar ya dicem ama kusura bakma yani :95: bulmuşlar senin gibi birini öpsünde başına koysunlar hem kendileri çöp gibiler ne öyle anoreksiler gibi 40 kilo bi kndilerine baksınlarda sonra sana laf soksunlar taviz verme bence sende sürekli kendinle barışık olduğunu belli et onlara istediklerini desinler bir yandanda kilo vermeye devam et de ama asla diyette olduğunu söyleme onlara ve ne kadar kilo verdiğinide erkek arkadaşın askerden gelene kadar mort olsunlar

değil biliyorum canım ,ama inanki bende okadar emzirmeyi okadar isterdimki bilemezsin,şikayet etme boşver ne güzel işte ana sütü gibisi varmıı,, offff

öyle zaten bende onun ıcın katlanıyorum bu sıkıntıya valla kendı bıraksa süper olacak kendım bıraktırsam vıcdan azabı duyarım çünkü

merhabaa canlar :92::92:aranıza hoşgeldim
76 kiloyum ve bugün diyetisyene gideceğim..yaşım 23 seneye evleneceğim nasipse incecik kuğu gibi gelin olmak istiyorum desteklerinizi bekliyorum

merhabaa canlar :92::92:aranıza hoşgeldim
76 kiloyum ve bugün diyetisyene gideceğim..yaşım 23 seneye evleneceğim nasipse incecik kuğu gibi gelin olmak istiyorum desteklerinizi bekliyorum

tam destek hep destek burda hoşgeldin boyun kac bakalım bırde yenı gelen arkadaslar bı kılo cızelgesı yapınd agorelım bakalım senın nıye yok demeyın ben dıyet yapmıyom cunku

Benim de hedefim o sevgilim kasım sonuna doğru izne gelicek. İnsanlara kiloluysa işe yaramaz başka bulalım mantığıyla yaklaşanlara sinir oluyorum.
Bi kuzeni 55 kg diye dalga geçiyordu şişmanladı şişko falan diye. Ramazan başladı zor olcak dedim. Kilo veririz belki falan dedi. Dedim sen ölürsün
Dediklerini yapıcam diyette değilmişim gibi davranıcam. Sevgiliye de söylemicem. Desteklerinizle, azimle veririm inş.

Bende 2 haftadır falan 3-3.5 litre su içiyorum. İki günde bir akşamları mekik çekiyorum ayak hareketleri falan. Sorunum akşam 7den sonra yemek yemek buna da bir son vericem. Bi net firmasıyla kavga ettiğim için evdeki interneti kapattırmıştım tekrar açıcam. Canım yemek istedikçe sizin çizelgelerinize bakar dururum artık. Çok teşekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…