Ya 16 kg vermişsin bide vermemiş gibi davranıyorsun + 2 tane mis gibi çocugun var :)
Ne zamandan beri verdin bilmiyorum ama benim 2 cocugum olsa eminim ki yerimden kalkamam
Yarından itibaren tekrar düzenli bir şekilde beslenmek şartta off off
Bu sabah pogaca almamak için zor tuttum kendimi bi koyverirsem dünyayı yerim o kapasitem var
Geldim çizi bisküvi yedim sadece daha da bişey yemedim bakalım.
Bu sabah pogaca almamak için zor tuttum kendimi bi koyverirsem dünyayı yerim o kapasitem var
GUNAYDIN ARKADASLARR,,6 ay sonra dugunum var ve benım tam 20 kg vermem lazım baan yardımcı olunnnn,,deneyımlerınıze ıhtıyacım var ,,,,
zaman ne cabuk gecıyorr yaa:26:arzucum yarın tam 2 hafta oluyor...tatile cuma namazından sonra çıkmıştık istanbulada eşimle oqlum cumayı kılınca çıkıcaz...inş. hayırlısıyla geliriz..doktor işini önümüzdeki hafta halletmek istiyorum..dediqin gibi herşeyi biraz fazla kafaya takıyorum..hayırlısı bakalım..
damla sakızlı türk kahvesimi:26::26::26::26::26:
uyanmak mısabah tam filmliktim. yüzümü yıkadım havluya silerken meğer ayakta havluya gömülü kalmış uyumuşum oturduğum yerde giyinirken de paçamın birini giydikten sonra uymuşum biraz, gözümü açıp diğerini zor giydim
Ya 16 kg vermişsin bide vermemiş gibi davranıyorsun + 2 tane mis gibi çocugun var :)
Ne zamandan beri verdin bilmiyorum ama benim 2 cocugum olsa eminim ki yerimden kalkamam
Yarından itibaren tekrar düzenli bir şekilde beslenmek şartta off off
amaan daha beni yeseydinçizi sanki poğçanın yanında çok masum kalıyor da çizi yemişmiş
GUNAYDIN ARKADASLARR,,6 ay sonra dugunum var ve benım tam 20 kg vermem lazım baan yardımcı olunnnn,,deneyımlerınıze ıhtıyacım var ,,,,
emziriyomusun?hadi inşallah bekliyorum bak çok ihtiyacım var önerilere off şuan aç karına bi yeşil çay içtim hay içmez olaydım ölüyom ben gacılar çok fena çarptıı off napsam bilemedim çok kötü midem ağrıyo of yaaa
arzucum yarın tam 2 hafta oluyor...tatile cuma namazından sonra çıkmıştık istanbulada eşimle oqlum cumayı kılınca çıkıcaz...inş. hayırlısıyla geliriz..doktor işini önümüzdeki hafta halletmek istiyorum..dediqin gibi herşeyi biraz fazla kafaya takıyorum..hayırlısı bakalım..
emziriyomusun?
evet safranboludan aldım çok güzel al mutlaka....
yaaa okadar olmuşmu yawee ben niyee bukadar kasıyorum ozaman neyse hadeeen kilolu olanlar derdine yansın uğraşsın ozaman ben dinlenmeye çekiliyorum 6 aydır yeter gariiiii ne bu be esir kampındamıyım aaaaaaaa benn burada sayılı çıtırlardan biri olaraktan padişah koltuğumda dinlenmeye çekiliyorum ama sağlıklı beslenmeye ve kalan şu bikaç kiloyuda vermeye azcık devam edicem ne sandınız koyverirmiyim hemen siz öyle sanın hahhhahah
yok canım emzikli değili kız 8 aydan sonra emmedi gıcık nolcak biberonun tadını alınca anasının memesi ni beğenmemeye başladıanasının kızı nolcaktııı ,,kolayı varken napiyim uğraşı
Bundan sonra köşene çekilecekk..!! Bizlere örnek teşkil edeceksin!! Kilo veremiyorum diye sızlanmayacaksın!!
Bak burda 20 kg vermesi gereken gelin adayları var. Şaka bi yana da Tuğbaa ablaaa bana yardım ettt.
Dün sevgilimin kız kardeşiyle konuştum. Kendisi 40 kgluk bi canlı. Benim sürekli kilomdan yana laf sokuyor. Akrabaları falan da hepsi zayıf. Anladığım kadarıyla kg yüzünden bana sıcak bakmıyorlar :84: :84:
Ukalalık gibi olacak ama başka takacakları bi konu yok. Okumuşum, işim gücüm var, paramı kazanıyorum, yüzüm güzel.
Kimseye bişey diyemiyorum size dert yanıyım bari :84:
emzirmek kolay mı kızım sen gel bana sor 15 aydır neler cektıgımı
Bundan sonra köşene çekilecekk..!! Bizlere örnek teşkil edeceksin!! Kilo veremiyorum diye sızlanmayacaksın!!
Bak burda 20 kg vermesi gereken gelin adayları var. Şaka bi yana da Tuğbaa ablaaa bana yardım ettt.
Dün sevgilimin kız kardeşiyle konuştum. Kendisi 40 kgluk bi canlı. Benim sürekli kilomdan yana laf sokuyor. Akrabaları falan da hepsi zayıf. Anladığım kadarıyla kg yüzünden bana sıcak bakmıyorlar :84: :84:
Ukalalık gibi olacak ama başka takacakları bi konu yok. Okumuşum, işim gücüm var, paramı kazanıyorum, yüzüm güzel.
Kimseye bişey diyemiyorum size dert yanıyım bari :84:
değil biliyorum canım ,ama inanki bende okadar emzirmeyi okadar isterdimki bilemezsin,şikayet etme boşver ne güzel işte ana sütü gibisi varmıı,, offff
merhabaa canlar :92::92:aranıza hoşgeldim
76 kiloyum ve bugün diyetisyene gideceğim..yaşım 23 seneye evleneceğim nasipse incecik kuğu gibi gelin olmak istiyorum desteklerinizi bekliyorum
salakmı onlar ya dicem ama kusura bakma yani :95: bulmuşlar senin gibi birini öpsünde başına koysunlar hem kendileri çöp gibiler ne öyle anoreksiler gibi 40 kilo bi kndilerine baksınlarda sonra sana laf soksunlar taviz verme bence sende sürekli kendinle barışık olduğunu belli et onlara istediklerini desinler bir yandanda kilo vermeye devam et de ama asla diyette olduğunu söyleme onlara ve ne kadar kilo verdiğinideerkek arkadaşın askerden gelene kadar mort olsunlar
kıyamam sanaaaaa canım boşver onları ,soksun dursunlar lafı boşver,sen kendin için zayıflıycaksın önceliğin bu hadi bakalım azmi bırakma yediklerine dikkat et ve akşam erken bitir yeme işini ve bol su iç ben 3 litre su içiyorum bu kaçınılmaz ödevim vede akşam ağır şeyler yemiyorum isnisnalar olabiliyo tabii,,şimdilerdede mekik çekip ip atlıyorum günde 300 kere ip,100tanede mekik oda göbeğim sıkılaşsın diye artıkın kaybolsun şu göbek iicene offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?