70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar acil yardımın edin lütfen bir anda ihtiyaç duyudm karar verdim ikisi arasında kalmıştım uzun zamandır;
nur 150 tl seansı, ceren bir kaç ay önce 100 tl idi ama şimdi o da 150 olmuş maddiat aynı yani. nurun makaleler fazla tavsiyeler fazla ama taa ne zamanın tavsiyelri ceren en azından en son 2010da tavsiye edilmiş. az önce aradım, nura dedim bu akşam randevu verbilir misiniz ık pık yaptı yarın versem dedi ama yarın olmaz. ben dönücem dedim cereni aradım sekreter bu akşam 5e 6ya verebilirim dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:

şimdi nur aradı 4e verebilirim dedi. nura gideyim değil mi makaleleri falan çok :44: ama ceren kilolu belki yaşadığım bazı şeyleri daha iyi anlar off yarım saat içinde karar vermeliyim :44:

canım fiyat aynıysa o zaman yorumlardan yola cıkarak seçim yap... gerçi olumsuz yorum yazılacagını dusunmuyorum ama...
yani benim bir araştırmam yok şimdi şuna git desem rasgele bir seçim olacak araştıran sensin canım... umarım faydalı olur hangisi olursa olsun...

canım kusura bakma ya ahaftasonu ya esım evd eoglumd avar fırsat vermıyolar zorla okuyorum valla menün güzel ama ıftar kacmıs gıbı gordum sankı:44:
tamam barkinim kabul ettim, koydum şimdi resimleri isteyen bakabilir dombili resimlerime...

hıh dombiliymiş valla gidecem artık bu topıkten:84:

canım kusura bakma ya ahaftasonu ya esım evd eoglumd avar fırsat vermıyolar zorla okuyorum valla menün güzel ama ıftar kacmıs gıbı gordum sankı:44:

dombili tabi 81 lik halimi görmedin galiba.. şimdide yarı dombiliyim nolcak...

olabiliyo canım önemli degill allah bagışlasın canım oglunu allahım acısını göstermesinn inşş
evet canımm iftarda kaçtı biraz bugun dikkatli yicem gerçi çok kaçırsamda eşim ve çoçuklarla yürüyüş yapıyoz azıda olsa eriyo yaa

teşekkür ederim. nura gideyim ya makalesi çok. yetişebilirsem. bi döküleyim ona..

nasılsınız kızlar ben geldiiiiiiiiiiim hıh meraktan ölmüşsünüzdür şimdi nerde bu belenay diye dimineyse kızlar geldim gidicem çok yoğunum bugün valla dayanamadım daldım hemen bi bakim diye artık akşama bakarım ne yaptınız diye mönüyü yazim bende günlük saçmalamamı görün diye

sabahide az bişey,peynir,domates
ara yok
öğle:yok
ara:üzüm
akşam:yok sayalım ama dün eşimle atıştık ona kızgınlığıma işten eve gelirken aldığım pidenin yarısı gitmiş sinirden ne yaptığımı biliyormuyum ben yemişim valla yarısını eh dahada ne yicem yarım öküz yesem daha iyiydi be neyse akşam callen+lesli+dans derken pidenin acısını çıkarmaya çalıştım tabi ne kadar çıktı bilmem beni bu yola sürükleyen eşimede teessüflerimi sunarım

su ev isi ne kadar nankör ya yikiyom yikiyom dürüyom katliyom ütüliyom yine camasir yine camasir cikiyo ben biktim bu camasirdan

tatlımm ben kullanmıyorum hiç bi fikrim yok ama şu linke bi bak olur mu?bööle şeyler alacağın zaman bu link yardımcı olur sana
saol böcugum

hadı kalk bakım yap yemegını.....

-benim yanlış anlamış olduğumu değil senin ne demek istediğini ifade edemediğini ya da yanlış ifade ettiğini gösterir. -bu cumlende.

ben kıbarca derdımı naltamya calışırken benı eleştirerek tahrık yoluna gıdıyosun orta yolu bulmak gerekırken.....mesaj yerıne ulaştı ne demek sudem ?....yerıne saçma sapan bı dunya fıkır üretıp sonrada benım ıfade edemediğimi söyluyosun madem anlamadın sorsaydın......bundan sonra bana karşı daha dıkkatlı olmanı rica edıyorum.....uslubunu hiç begenmıyorum....

ayrıca her zaman az ve öz söz makbuldur .....sen az ve öz sözlerı sündürüp anlamsız yerlere götürdüğün için....madde madde açıkladım....ama demekkı senın bakış açın değişmediği sürece....ne yapsam boş.....lafın kısası uzunu da boş yani.....

-bir zamandır sunduğum en basit fıs fikirlere hep ciddiyetle karşı çıkıyorsun. ben birine bişey diyorum bakıyorum sonra sen-böyle demişsin .....

sana karşı çıktığım tek fikir ayşabahara tavsıye ettiğin kürtaj dı......ne zamanadan berı ınsanlara kurtajı önermek fıs fikir oldu?....agzından cıkanın nereye gıttığini iyi düşün.....benım fıs fikir anlayışım bu değil....bır yaşamın sonlanmasını tavsiye etmek asla fıs fikir olamaz......

bır aydır bu takımdasın sana ne kadar yardımcı olamya çalışırsam çalışayım......senın fıkrın düşüncen değişmiycek.....

sakız gibi uzamasından sıkıldım....madem anlaşamadığımızı düşünüyosun.....konuşmayız olur biter.....

geçmişe bi bakındım ama aklım 5 karış havada hiç bişi hatırlamıyorum şimdi ne okudum dayım derdi ekmek yiyenin kafası çalışmaz diye iftarda pide sahurda köy ekmekleri ve kendime bir dur diyen ben yok diyette falan değilim ama yedim dye kilo alırım korkusu yaşıyorum nedense herkese akıl veren ben kendime gelince bişi yok
sahura kadar 1-2 saat uyuyorum sonra sahura zar zor kalıyorum sonrada uykum açılıyor annem erken uyanıyor onu kaldırmaya yardım edecem uykum bölünmesin diyede uyumuyorum öğlene doğru uyuyorum yarım yamalak sersem gibi oluyorum
ayşebaharcım eylül ortasında evde olcam ondan sonra bir zaman ayarlar görüşürüz kısmet olursa daha kısır yicem ben
ezgiilknur hoşgeldin tekrar.sende ben gibi ekmekçi oldun bakıyorum her menüde ekmekler havada uçuşuyor.bence biraz azalt hem kilo alıp gelmişsin hazır ramazanın nimetleirnden yararlanıp ekmekte kullanacağın hakkını yemek yada meyvede yada tatlıda kullansan daha faydalı olur gibi geliyor.
bu ara kilo aldım gibi geliyor abimde usta metresi vardı onla ölçüm yaptım görünüşe göre nekadar doğru bilmem ama belim 72 cm olmuş popo 99 cm olmuş popo milimle erirken belden 3 er 5 er inceliyorum bacakları zaten hiç saymıyorum sanki iki ayrı vucut birleşmişiz gibi utanmasam teşhir edecem nazar değer incelirler belki

71.9 kiloluk halinizi çok beğendimm.. Hedefiniz 70 zaten tam ideal olacakk.
Maşaallah diyelim darısı başımızaa

kız ne zaman sizli bizli olduk.. hayrola...
noldu mesafemı koyuyorsun artık bakim..
bu arada aslında hedefım 60 ama moral bakımından önce 70 sonra 60 olarak tasarladım kafamda efendim... :)

Son düzenleme:
Ben 85 kilodan 71 kiloya düştüm. Şuan ki halim eski halime göre bomba Dahada devam ediyor diyetim.Sadece boğazınızı tutacaksınız bayanlar,başka hiçbişey yok

Taleplerinizi kabul ettim arkadaşlar ama böyle olmuyor çok talepkarsınız..
albümün hakkında okadar konuşulmuşki merak uyandırdı talepkar oldum birden.ama dedikleri kadar var.bir insan bukadarmı güzel 71 kilo olur kendimden uyandım 10 kilo daha vermiş halini düşünemiyorum bile.34 beden falanmı olmak istiyosun

Anam bunlar ne söz böyle bi yerlerim kalkacak..
kendinden uyandın demek.. yok be canım 10 kilo daha verince üst 36-38 arası altta 38 oluyor... 34 nerde...
zaten 34 olmak istemem kuş gibi sevmem öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…