kızlar topalak halimi merak edenler vardı ekliyorum ama bunlar 78-79 kiloykençekilenlerdi 86 kg.lik halimi bulamadım
Eki Görüntüle 235624 Eki Görüntüle 235626 Eki Görüntüle 235628
79 kg. 78 kg. 82 kg.
Eki Görüntüle 235629 Eki Görüntüle 235631
72 kg. 63 kg.
bayağı fark var yaaaaa....kilo beni çok yaşlı ve hantal yapmış resmen...ama ilk kez bu kiloya çıkmıştım,bidahada niyetim yok inşallah...bu kortizonlu ilaçlar bir yandan iyi ediyor bir yandanda resimdeki gibi şişiriyor ...güzel değilmi:26:
kızlar kilolar resimlerin sol baştan eklenme sırasına göre yazılıydı ama yan yana gelmiş....sol resimden itibaren sol rakam geçerli
iigeceler kızlar.. bu hafta böyle hep uzak kaldım sizden affınıza sıgınıyoruum ama beni anladıgınıza da inanıyorum.. cok koşturmacam wardı 2 gündür, daha eve bile yeni girebildm walla..
bu hafta topiğin yüzkarasıyım ben.. tüm rejim sürecim boyunca ilk defa bu kadar cok kilo aldımmtam 1100 gr.. ben 2 haftalk tatilimde bile 700 gr almıştım
cok dikkat ettiğim söylenemez belki ama abartıcak seyler yapmadım halbuki
bi de reglolursam ödemimi de atarım belki.. gecikmeleri oynuyorum suan..
bgn cok ters gitti benim icin, anlamadım niye böle olduu
sabah kalktm 8bucuktaa, hazırlandım fln 9 arabasına binmek için duraga gittim, ha geldi ha gelcek diye tam 11.20de otobüs geldi :S bnm burda sadece taksime 40 dkkada bi otobüs war ve bozulmuş mu ne gelmek bilmedi sinir oldum
gelen otobüste söföre sordm niye böyle oldu diyee, adam beni bi terslediii bende cewap werdimmmm bana kafanı gözünü kırdırmaaa demesin mi basımdan asaaaa kaynar sular döküldü zaten sinir olmustumm.. nesee hemen benimkini aradımmm otobüsün kodunu sefer saatini fln werdim, sewgilinin babası iettde çalışıyo, bi güzel sikayet ettik babası da gittmiş adamla konusmuşş adam binbir bahane özür fln nese, dilekce yzcam pazartesi, para cezası mı ne alıyolarmış.. terbiyesz adam
nese gectim orduewine, erkenden cıktım sözde röfle yaptırcaktım, geç kaldınız sıra btti yetişmez dediler, kestirdim sadece, bide asker kütük gibi kesti sacımı zaten fenaa sinirliydim, bayaaa bi kısaldı topliiim derken iice kısaltıı ona da bi patladım sonra baska 2 asker geldi onlar toparladılar, su an bi güzel oldu ama bayaa kısaldı saclarım uzatıyodum ben sözdeebenim herzmn sacımı kesen asker terhis oldu gecen ay yalan oldm bende böle..
nese ordan cıktım osmanbeye gittim vesikalık cektirdim, sora atladım metroya levente.. leventten tepeüstüne gectim.. tepeüstünden dolmusla dudulluya gectimm.. sözde evrakları teslim edicem, yer anasının nikahında dön dolaşşş bilmemnee yanlış tarif ettiler yeri fln bi 45 dkka yürüdüm yeri bulmak için :S
nese buldum, üstümde bi girdim içeri adamlar böle bi garip bakıyolar, tokalaşmadılar bile benle, la havle çeke çeke hallettim işlemleri ( burası işe alma işlemlerini yapan sözde ajans ) yalandan 2 imza attırdılar, aldılar evrakları, attım kendimi hemen dışarı , aksam saat 5 olmuş ben hala 2 yk nesfitle duruyodum..
nese bu sefer dudulludan üsküdara geçtim tam 2 saatte, motora bindim eminönüne geçmek için orda bi portakal suyu içtim deniz havası fln kendime geldim, benimki aradı annem iftara cagrıyo diye, ii dedim atladım otobüse tam 1,5 saatte o otobüste kaldıım, feci trafik her yer ben zaten onlara vardıgımda saat 9u geçiyoduu annesi ellerne saglık bisürü güzel yemek yapmışş walla bi güzell yedim, üstüne bide kahve içtikkk işte bi bi saat önce geldim eve, kafam kazan gibi, son zamanlarda bu kdr ters giden bi günüm olmamıştı pöff
hmm ben de zannetmiyordum bu kadar aktif olacağımı. ben sırf şu kilo çizelgem olsun diye üye olmuştumama nickinden çok şikayetçiysen geç olmadan yeni hesap al istersen :44:
virgül yerine nokta kullanman gerekiyor :114:
bakıyorum şimdi kabul ediyorum ok.
qıvı cim.......
sudem burada bir çok kişiyle bir çok konuda bakış açılarımız ve zevklerimiz farklı. üzülmeni gerektirecek bir düşüncem yok ki olumsuz bir şey söylemedim ki ben anlayamıyorum bu tepkileri. mesaj yerine ulaştı falan demişsin ne mesajı ulaştırmaya çalışıyorsun bronzluk konusunda allah aşkına? bana mesaj falan gelmedi. benim üzerimden de başkalarına yolluyorsan tuhaf yani bilemeyeceğim ama senden başka kimse de benden farklı fikirde değil sanırım. yok yani olada bilinir olsa ne olur? üzüldüm, mesajlar ulaştı falan.. yani ne zamandan beri böyleydi bilmiyorum hiç olumsuz düşünmek istemedim ve farketmedim de ama bir kaç seferdir farkettim bana karşı olumsuz tutumlarını. ne desem bir çıkış yapıyorsun. tabii ki herkesin yıldızı barışacak diye bir şey yok. sanırım senin yıldızın benimkiyle barışmadı. olabilir. belki ne bileyim yazdığım bir şeyden gıcık oldun belki hoşlanmadın benden belki işine gelmeyen bir şeyler yazdım farkında olmadan bilemiyorum. bir yanlışım olduysa kusurabakma farketmeden olmuştur çünkü benim seninle bir sorunum yok. bilmeni istedim.
sağol tatlımcım,hoşbuldum ...iki çocukla nasıl olabilirse öyle geçiyor tatil...ama hiç değilse sabah kalkıp işe yetişme telaşım yok...gerçi sabahları 7 de kalkıp yürüyüşe gidiyorum ama olsun bu bana keyif veriyor...
sen nasılsın ,neler yapıyorsun canım
yaa kızlar benim canım ekmek pide vb yemek istiyorgeçen yarım pide yedim diye iki gündür hiç yemedim ekmek zaten sabah simit yedim ama ya ah bi parça pide olsa sıcacık yumuşacık off yaaa karbonhidrat istiyorum iştee
selamlaaaar beni de alın aranıza 73 kiloyla geldim yanınıza:))
kızlar topalak halimi merak edenler vardı ekliyorum ama bunlar 78-79 kiloykençekilenlerdi 86 kg.lik halimi bulamadım
Eki Görüntüle 235624 Eki Görüntüle 235626 Eki Görüntüle 235628
79 kg. 78 kg. 82 kg.
Eki Görüntüle 235629 Eki Görüntüle 235631
72 kg. 63 kg.
bayağı fark var yaaaaa....kilo beni çok yaşlı ve hantal yapmış resmen...ama ilk kez bu kiloya çıkmıştım,bidahada niyetim yok inşallah...bu kortizonlu ilaçlar bir yandan iyi ediyor bir yandanda resimdeki gibi şişiriyor ...güzel değilmi:26:
kızlar kilolar resimlerin sol baştan eklenme sırasına göre yazılıydı ama yan yana gelmiş....sol resimden itibaren sol rakam geçerli
iigeceler kızlar.. bu hafta böyle hep uzak kaldım sizden affınıza sıgınıyoruum ama beni anladıgınıza da inanıyorum.. cok koşturmacam wardı 2 gündür, daha eve bile yeni girebildm walla..
bu hafta topiğin yüzkarasıyım ben.. tüm rejim sürecim boyunca ilk defa bu kadar cok kilo aldımmtam 1100 gr.. ben 2 haftalk tatilimde bile 700 gr almıştım
cok dikkat ettiğim söylenemez belki ama abartıcak seyler yapmadım halbuki
bi de reglolursam ödemimi de atarım belki.. gecikmeleri oynuyorum suan..
bgn cok ters gitti benim icin, anlamadım niye böle olduu
sabah kalktm 8bucuktaa, hazırlandım fln 9 arabasına binmek için duraga gittim, ha geldi ha gelcek diye tam 11.20de otobüs geldi :S bnm burda sadece taksime 40 dkkada bi otobüs war ve bozulmuş mu ne gelmek bilmedi sinir oldum
gelen otobüste söföre sordm niye böyle oldu diyee, adam beni bi terslediii bende cewap werdimmmm bana kafanı gözünü kırdırmaaa demesin mi basımdan asaaaa kaynar sular döküldü zaten sinir olmustumm.. nesee hemen benimkini aradımmm otobüsün kodunu sefer saatini fln werdim, sewgilinin babası iettde çalışıyo, bi güzel sikayet ettik babası da gittmiş adamla konusmuşş adam binbir bahane özür fln nese, dilekce yzcam pazartesi, para cezası mı ne alıyolarmış.. terbiyesz adam
nese gectim orduewine, erkenden cıktım sözde röfle yaptırcaktım, geç kaldınız sıra btti yetişmez dediler, kestirdim sadece, bide asker kütük gibi kesti sacımı zaten fenaa sinirliydim, bayaaa bi kısaldı topliiim derken iice kısaltıı ona da bi patladım sonra baska 2 asker geldi onlar toparladılar, su an bi güzel oldu ama bayaa kısaldı saclarım uzatıyodum ben sözdeebenim herzmn sacımı kesen asker terhis oldu gecen ay yalan oldm bende böle..
nese ordan cıktım osmanbeye gittim vesikalık cektirdim, sora atladım metroya levente.. leventten tepeüstüne gectim.. tepeüstünden dolmusla dudulluya gectimm.. sözde evrakları teslim edicem, yer anasının nikahında dön dolaşşş bilmemnee yanlış tarif ettiler yeri fln bi 45 dkka yürüdüm yeri bulmak için :S
nese buldum, üstümde bi girdim içeri adamlar böle bi garip bakıyolar, tokalaşmadılar bile benle, la havle çeke çeke hallettim işlemleri ( burası işe alma işlemlerini yapan sözde ajans ) yalandan 2 imza attırdılar, aldılar evrakları, attım kendimi hemen dışarı , aksam saat 5 olmuş ben hala 2 yk nesfitle duruyodum..
nese bu sefer dudulludan üsküdara geçtim tam 2 saatte, motora bindim eminönüne geçmek için orda bi portakal suyu içtim deniz havası fln kendime geldim, benimki aradı annem iftara cagrıyo diye, ii dedim atladım otobüse tam 1,5 saatte o otobüste kaldıım, feci trafik her yer ben zaten onlara vardıgımda saat 9u geçiyoduu annesi ellerne saglık bisürü güzel yemek yapmışş walla bi güzell yedim, üstüne bide kahve içtikkk işte bi bi saat önce geldim eve, kafam kazan gibi, son zamanlarda bu kdr ters giden bi günüm olmamıştı pöff
eşim aradı emlakçıdan bir ev buldum akşam işten çıktığında gidip bakalım dedi akşam gittik 5.30 da yani okadar akşam da sayılmaz ama neyse işte yarın taşınıyoruz sen evi çok beğendin bende beğendim dedi hemen olurmu olurmu demeye kalmadan oldu bile
hayırlı olsun ne ara ne çabuk buldunuz taşındınızkesin vermişsindir :66
sağol yedim valla napim ölüm migüllacı yok kimse almıyor üstünden. artık senin yüzünden güllaç yicez durcaz ve her yediğimizde seni anıcaz ve her tartıya çıktığımızda
ooo ne kadar çok taşınmışsınız bıkmadın mı hiç ya insan o kadar yoruluyorki bide tam bi yeri benimsiyosun hop hadi başka yere oraya alışmaya çalışbizdede o söz şöyle söylenir zoru hemen yaparım imkansız biraz zamanımı alır,en çokta ben söylerim bu lafı
hoşgeldiin,valla 2 ayda 2ev taşımış biri olarak çok ii anlıyorum seni ama şükür yerleştim ben sende bitirirsin sıkma canını,bu arada 3.5yıllık evliliğim boyunca bu 6ıncı evimiz ve son olur inşallah
çok sevindim temiz çıkmasına,ve ayrıyeten kendine şişko demekten vazgeç sinir etme beni etrafına şöyle bak hiçmi tombiş görmedin,yokmu çevrende,valla benim görümcemde bi olmuş ama geçen gittiğimizde nasıl zayıfladın bukadar bişeymi kullanıyosun dedi ,hee doping alıyom en caf caflısından dedim kk sırrım bu
eşim aradı emlakçıdan bir ev buldum akşam işten çıktığında gidip bakalım dedi akşam gittik 5.30 da yani okadar akşam da sayılmaz ama neyse işte yarın taşınıyoruz sen evi çok beğendin bende beğendim dedi hemen olurmu olurmu demeye kalmadan oldu bile
ooo ne kadar çok taşınmışsınız bıkmadın mı hiç ya insan o kadar yoruluyorki bide tam bi yeri benimsiyosun hop hadi başka yere oraya alışmaya çalış
ben taşınmalardan nefret ederim aslında iki şeyden gerçekten çok nefret ederim onlarda hep beni bulur 1.si evin içinde tadilat yapılması yani inşşat gibi bir tadilat 2. si taşınmak
bilmem:44: kararsizim belki alisirim dursun bakim
anladim bende seviniyom bu benim kilomu düz hesap yapiyo diye
sen iyi cikmis deyince biraktim kalsin resim bi süre daha
Ihhh bu olmadıı... Aklına pide geldiğinde gelinlik resimlerine bakmayı tavsiye ederim.
Kötüyüm nabim ama öyle taviz vermeyiz burda. Çıtır gelin olcen sen.
Çok canın isterse ucundan accık al tabi de. İki üç dilimde yemee..
Yiyeceğin yere gelinliğin içinde zayıfken nasıl duracağını düşün. Düğün veya nikahta tüm gözlerin sende olacağını düşün.
Düşün de düşünKötüyüm biliyom
günaydın kızlar
yemedim zatengelinlik deyince düşündüm de gelinlik beyaz oluyor ya eee şişko gösterir :105:
cnm geçmişe fazla bakamadım ev mi aldınız hayırlı olsun allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin bütün topik kahveni içmeye geliriz artıkın
günaydın çıtırlarrrrrrrr
regl olamadım off ağrıya devam yaa:26:
dün tartıda -400 daha gördüm sanırım duraklama dönemi bitti marş marş ileri:79:
arkadaşlarrrrrrr hepinize günaydın nasılsınız geçmişi okuyordum.baktım ben okurken sayfa daha da ileriliyor. ay ben didim bu kızların hızlarına yetişemiyeceğim didim. hemen merhaba diyim didim. hepinize ayrı ayrı mutlu haftasonları dilerim.
bu arada işte bu haftanın 1 numaralı eziği ben olayım dedim.çalışıyorum da hemde 5 e kadar çalışıcam.:84::84::84:akşama da kayınvalidem iftara davet etti oraya gidicem.öpüyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?