70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok iyi ama bariz fark var ne güzeeell kaç yaşında çocuğun var bi de :81::81::81: özeniyorum ben de ama çok zaman alacak herhalde benim ki klavuz

Son düzenleme:

KUZU gecmis olsun ya oluyo böyle günler geldigi zaman herseye üst üste geliyor saten allah bundan buyunu vermesin caniko ama sonra yemissin guzel guzel yemekleri arkadan bide kahve ohhhh böyle kaynana dostlar basina vallahi

Derya abla harikasin cok fark etmis etmezmi valla bende koyacam yakinda hedefime ulasim bi saten facebookta var fotograflarim ama göremeyenler icin bide burdan yayinlayacam ins

bilmem:44: kararsizim belki alisirim dursun bakim

anladim bende seviniyom bu benim kilomu düz hesap yapiyo diye

sen iyi cikmis deyince biraktim kalsin resim bi süre daha

qıvı cim.......

cümlem gayet kısa ama yıne yanlış anlaşılmış açıklıyorum......

1. si üzüldüm son mesajlarımda senın aksıne cevaplar yazdıgımın farkında bıle degılım ki bu bi kasıt olamaz.......benım farkında olmadığım bı konunun senın tarafından böle anlaşılmasına üzüldüm....

2.si mesaj yerine ulaştı :yanı senın hassas bı yapın olduğu alınabileceğin ve benım senın mesajlarına cevap vermeden önce 2 kez düşünmem gerektiği.....
yazı konuşma gibi olmadığı için jest,mimik ,ses tonu vs. olmadığından yanlış anlaşılabiliniyor.....demekkı sana yazarken yanlış anlaşılmalara meydan vermemelıyımkı sonra bı de ben onu kasdettım sen bunu kasdettın olmasın......

3.sana felan mesaj yolamadım yukarda açıkladığım gıbı mesajı kendı adıma söledım...

4.senın üzerınden kımseye mesaj yollayacak değilim kıme ne söylıyceksem çeker sölerım.....hem banane ısteyen bronz olur ısteyen başka şey.....ben kendı fıkrımı söledım bu kadar basit.....

5. benden başka kımse o fıkirıde degıl derken .....burda bı konunun ıkı savunmacısı degılız kı.....senın fıkrını savunanlar benım fıkrımı savunanlar olsun....neden bahsedıyosun.....

6. sana karşı olumsuz bı tutum içerisinde olsam ....ki değilim çıkış yapmam.....yapacagım tek şey muhatap olmamaktır.....

ki ben senı ciddiye alıyorum ki mesajlarına cevap yazıyorum.....ciddiye almasam yemek takımı konusunda fıkır vermezdım,arkadaş olarak senı ekleyıp fotografına yorum yapmazdım,evlilik nişanlılık konusunda dertleşmezdık.....aramızda gecen bunca olumlu mesajlaşmalardan sonra kalkıp bunları bana söyleyebılıyosan pes dogrusu......demekkı ben senı kendıme samımı buldum kı habıre senden alıntı yapıp cevap yazdım karşılığı bu mu yani?.....

1.5 yıldır kk dayım ve 9 aydır şu topıkteyım.....kımseyle tartışmadım kımse yuzünden banlanmadım....çunku elımden geldıgınce kıbar olmaya karşımdakını kırmamaya çalıştım....yazı oldugu konuşma olmadıgı ııcn yanlış anlaşılmalardan hep kaçtım.....

bırak takımı şu koskoca kk da yıldızımın barışmadığı tek insan ebru yeter dir .....onu da mesajlarına defalarca alıntı yapıp cevap yazdım adam yerıne koyup cevap yazmadı hiç.....benı muhatap almayanı bende almam......olay budur......

benım gıcık oldugum yada işime gelmeyen bişey olsa zaten senı karşıma alır konuşurum...kı zatende ne konu olursa olsun alıp konuşuyorum.....burda herkesın tek işi zayıflamak sende zayıflmak konusunda işime gelmeyen bişey söylemeyeceğine göre sorun yok sanırım......

umarım bu sefer ne demek ıstediğimi anlatbilmişimdir daha fazla yanlış anlaşılmak istemem......

selam 70 topiğinin çıtırları.....
kızlar bana akıl verın önerılerınıze ıhtıyacım var....
çamaşır kurutma makınesıne ıhtıyacım var....
ama çamaşır makınemde 5 kılo oldugu için ....
hem yıkayıp hem kurutan mı alsam dadece kurutma mı alsam karar veremedım.....
marka konusunda da fikrim kesınleşmış değil...
çevrenizde vs kurutma kullanan varsa hangı marka, hangı model kullanıyolar memnunlar mı ?
kafa 1 mılyon neyı alacağımı bilemıyom....

Aynı ablacım ev - iş - ev - iş arasında gidip geliyorum. Resimlerine bayıldım ne kadar fark ediyor işte kilo.
Maşaallah diyelim. inş. iki üç ay sonra bende zayıflamış resimlerimi koyarım. :)
İyi tatillerr..

Ihhh bu olmadıı ... Aklına pide geldiğinde gelinlik resimlerine bakmayı tavsiye ederim.
Kötüyüm nabim ama öyle taviz vermeyiz burda. Çıtır gelin olcen sen.
Çok canın isterse ucundan accık al tabi de. İki üç dilimde yemee..
Yiyeceğin yere gelinliğin içinde zayıfken nasıl duracağını düşün. Düğün veya nikahta tüm gözlerin sende olacağını düşün.
Düşün de düşün Kötüyüm biliyom

selamlaaaar beni de alın aranıza 73 kiloyla geldim yanınıza:))

hşg cnm kazan mübarek olsun takıl bize hayatını yaşa

çıtırım sen zaten güzeldir iice ortaya çıktı enişte yedi seni yavrum kaç kaç

olsun cnm bak regl olamadım diyosun aynen bende patlıcam sanırım olsada bitse o şöfürü yolla bize bak nasıl kibar olmayı öğrencek baya koşturmacalı bi gün geçmiş cnm ama bak bitti oh şimdi mışıl mşıl uyuyosundur dinlen cnm yeni işe hazırlan

günaydın çıtırlarrrrrrrr

regl olamadım off ağrıya devam yaa:26:

dün tartıda -400 daha gördüm sanırım duraklama dönemi bitti marş marş ileri:79:

eşim aradı emlakçıdan bir ev buldum akşam işten çıktığında gidip bakalım dedi akşam gittik 5.30 da yani okadar akşam da sayılmaz ama neyse işte yarın taşınıyoruz sen evi çok beğendin bende beğendim dedi hemen olurmu olurmu demeye kalmadan oldu bile
ooo ne kadar çok taşınmışsınız bıkmadın mı hiç ya insan o kadar yoruluyorki bide tam bi yeri benimsiyosun hop hadi başka yere oraya alışmaya çalış
ben taşınmalardan nefret ederim aslında iki şeyden gerçekten çok nefret ederim onlarda hep beni bulur 1.si evin içinde tadilat yapılması yani inşşat gibi bir tadilat 2. si taşınmak

cnm geçmişe fazla bakamadım ev mi aldınız hayırlı olsun allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin bütün topik kahveni içmeye geliriz artıkın

günaydın kızlar

bilmem:44: kararsizim belki alisirim dursun bakim

anladim bende seviniyom bu benim kilomu düz hesap yapiyo diye

sen iyi cikmis deyince biraktim kalsin resim bi süre daha

hep gülümse olur mu :114:

yemedim zaten gelinlik deyince düşündüm de gelinlik beyaz oluyor ya eee şişko gösterir :105:

arkadaşlarrrrrrr hepinize günaydın nasılsınız geçmişi okuyordum.baktım ben okurken sayfa daha da ileriliyor.ay ben didim bu kızların hızlarına yetişemiyeceğim didim.hemen merhaba diyim didim.hepinize ayrı ayrı mutlu haftasonları dilerim.
bu arada işte bu haftanın 1 numaralı eziği ben olayım dedim.çalışıyorum da hemde 5 e kadar çalışıcam.:84::84::84:akşama da kayınvalidem iftara davet etti oraya gidicem.öpüyorum çok

cnm geçmişe fazla bakamadım ev mi aldınız hayırlı olsun allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin bütün topik kahveni içmeye geliriz artıkın

saol cnm beklerim hem size kaçamak olarak geçmeyen şeylerden de hazırlarım tabiki ama daha alamadık evi ya tuttuk sadece inş allah nasip eder bizede ev almayı hayırlısıyla

Aaaa lütfen ben de varım tatlım ben senden de eziğim her hafta cumartesi 6'ya kadar burdayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…