Ay aynen ya ağrım şişkinliğim uyuz oldum olcaksa olsa da kurtulsam
saol cnm beklerim hem size kaçamak olarak geçmeyen şeylerden de hazırlarım tabiki ama daha alamadık evi ya tuttuk sadece inş allah nasip eder bizede ev almayı hayırlısıyla
off valla pimi çekilmiş bomba gibiyiz desene
inş cnm oda olur allahın izniyle evet bize masum çok masum mamalar yap
selam 70 topiğinin çıtırları.....
kızlar bana akıl verın önerılerınıze ıhtıyacım var....
çamaşır kurutma makınesıne ıhtıyacım var....
ama çamaşır makınemde 5 kılo oldugu için ....
hem yıkayıp hem kurutan mı alsam dadece kurutma mı alsam karar veremedım.....
marka konusunda da fikrim kesınleşmış değil...
çevrenizde vs kurutma kullanan varsa hangı marka, hangı model kullanıyolar memnunlar mı ?
kafa 1 mılyon neyı alacağımı bilemıyom....
qıvı cim.......
cümlem gayet kısa ama yıne yanlış anlaşılmış açıklıyorum......
1. si üzüldüm son mesajlarımda senın aksıne cevaplar yazdıgımın farkında bıle degılım ki bu bi kasıt olamaz.......benım farkında olmadığım bı konunun senın tarafından böle anlaşılmasına üzüldüm....
2.si mesaj yerine ulaştı :yanı senın hassas bı yapın olduğu alınabileceğin ve benım senın mesajlarına cevap vermeden önce 2 kez düşünmem gerektiği.....
yazı konuşma gibi olmadığı için jest,mimik ,ses tonu vs. olmadığından yanlış anlaşılabiliniyor.....demekkı sana yazarken yanlış anlaşılmalara meydan vermemelıyımkı sonra bı de ben onu kasdettım sen bunu kasdettın olmasın......
3.sana felan mesaj yolamadım yukarda açıkladığım gıbı mesajı kendı adıma söledım...
4.senın üzerınden kımseye mesaj yollayacak değilim kıme ne söylıyceksem çeker sölerım.....hem banane ısteyen bronz olur ısteyen başka şey.....ben kendı fıkrımı söledım bu kadar basit.....
5. benden başka kımse o fıkirıde degıl derken .....burda bı konunun ıkı savunmacısı degılız kı.....senın fıkrını savunanlar benım fıkrımı savunanlar olsun....neden bahsedıyosun.....
6. sana karşı olumsuz bı tutum içerisinde olsam ....ki değilim çıkış yapmam.....yapacagım tek şey muhatap olmamaktır.....
ki ben senı ciddiye alıyorum ki mesajlarına cevap yazıyorum.....ciddiye almasam yemek takımı konusunda fıkır vermezdım,arkadaş olarak senı ekleyıp fotografına yorum yapmazdım,evlilik nişanlılık konusunda dertleşmezdık.....aramızda gecen bunca olumlu mesajlaşmalardan sonra kalkıp bunları bana söyleyebılıyosan pes dogrusu......demekkı ben senı kendıme samımı buldum kı habıre senden alıntı yapıp cevap yazdım karşılığı bu mu yani?.....
1.5 yıldır kk dayım ve 9 aydır şu topıkteyım.....kımseyle tartışmadım kımse yuzünden banlanmadım....çunku elımden geldıgınce kıbar olmaya karşımdakını kırmamaya çalıştım....yazı oldugu konuşma olmadıgı ııcn yanlış anlaşılmalardan hep kaçtım.....
bırak takımı şu koskoca kk da yıldızımın barışmadığı tek insan ebru yeter dir .....onu da mesajlarına defalarca alıntı yapıp cevap yazdım adam yerıne koyup cevap yazmadı hiç.....benı muhatap almayanı bende almam......olay budur......
benım gıcık oldugum yada işime gelmeyen bişey olsa zaten senı karşıma alır konuşurum...kı zatende ne konu olursa olsun alıp konuşuyorum.....burda herkesın tek işi zayıflamak sende zayıflmak konusunda işime gelmeyen bişey söylemeyeceğine göre sorun yok sanırım......
umarım bu sefer ne demek ıstediğimi anlatbilmişimdir daha fazla yanlış anlaşılmak istemem......
Günaydınnn =)
Eveettt o yüzdeen kilo vercenn topiğin kuğu gelini olcen
3-4 yıl sonra arkandan ben gelcem.
Tabi o zaman kuğu mu olurum kutup ayısı mı olurum bilemicem
günaydınnn oğluşumla erkenkalktık bi kanepe bi bu kanepe derken oğlum uyuya kaldı .ben de kalktım bu gün misafirim var tatlıyı neyim ayarlayım evi toplayım dedim.
qivi güzelim ben sudemi iyi tanırım o kimseye bööle tavır takınmaz.bi yanlış anlaşılma olmuş güzelimm.hadi öpün barışın birbirinizi böcüklerimmmmm
eşim aradı emlakçıdan bir ev buldum akşam işten çıktığında gidip bakalım dedi akşam gittik 5.30 da yani okadar akşam da sayılmaz ama neyse işte yarın taşınıyoruz sen evi çok beğendin bende beğendim dedi hemen olurmu olurmu demeye kalmadan oldu bile
Hayirli olsun canim allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin darisi benim basima ins
kızlar topalak halimi merak edenler vardı ekliyorum ama bunlar 78-79 kiloykençekilenlerdi 86 kg.lik halimi bulamadım
Eki Görüntüle 235624 Eki Görüntüle 235626 Eki Görüntüle 235628
79 kg. 78 kg. 82 kg.
Eki Görüntüle 235629 Eki Görüntüle 235631
72 kg. 63 kg.
bayağı fark var yaaaaa....kilo beni çok yaşlı ve hantal yapmış resmen...ama ilk kez bu kiloya çıkmıştım,bidahada niyetim yok inşallah...bu kortizonlu ilaçlar bir yandan iyi ediyor bir yandanda resimdeki gibi şişiriyor ...güzel değilmi:26:
kızlar kilolar resimlerin sol baştan eklenme sırasına göre yazılıydı ama yan yana gelmiş....sol resimden itibaren sol rakam geçerli
slmmm nasılsınız her nekadar kimse cevap vermesede
ben sahurda peynir domates ve pide yedim sadece
yatmadan önce bir soda ve çilekli activya yedim
3 4 bardak suyuda unutmamak lazım tabee
herkese iyi günler hayırlı hafta sonları
kendinize cici bakınnn
Kızlar siz böyle ekliyonuz resimleri bende profilime koyim bari şinciki halimi....
evet canımmm havalar çokk sıcak çokk oruç tutmak çok zor yemek dayanılıyoda dedigin gibi susuzluk dayanılması zor allahım yardımcımız olsunnCanımm harikasın baya baya baya farketmiş tabiki farketmezmi...darısı başımıza ne diyeyim...
İyiyiz canım sıcaklar var iişte sadece... birde susuzluk.. ama herşey yolunda...
sahur menünüde beğendim ayrıca...
tamam barkinim kabul ettim, koydum şimdi resimleri isteyen bakabilir dombili resimlerime...
baktımmm vallatamam barkinim kabul ettim, koydum şimdi resimleri isteyen bakabilir dombili resimlerime...
cnm benc fiziğin çok güzel hiç 71 gibi durmuyosun elbidede bacaklar çok güzel göbek basende fırlamamış haksızlık etme kendine cnm boyun kaç fizğimiz benziyo bizim sanki ben çok beğendim valla çıtırım boşa dememişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?