70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

HIMM ne güzelll devamını dilerimm kalanlarda çabuk gider inşş
evet durduramıyo insan sıcacık pide karşısında ama çaresin yaglar daha sıcak
offff fıstıklı kadayıf hee aboooo etkisinden çabuk kurtull sende ben tutcam sende tut hepberaber verlim şu hain yagları

tşkler canımm bende iyiyim şükür hep aynı kilolarla savaş evet canımm aynen duramıyorum burasızz yavv evet canımm topikte ben vardım yok oldum sonra gene varımm

ayyy canımm benimm kalk bi silkelen bakimm uykusuzluk zor seyy tattlımm düzene girdir o uykunuda kendine gel canım benimm

bakalım ne yemişim
4 minik kuru patlıcan dolması (çok minikti bi ısırımlık)
bi ısırık pide (dayanamadım bi ısırıdm valla )
4 bardak su
1 tane soda
az sonrada çilekli activya yerim bu kadarrr
gecede belli zaten peynir domates pide
yatmadan önce 100 mekik ve 30 çapraz mekik çekerimm
herkese iyi geceler
çok sakin burası herkes iftar sonrası mayıştı galibaaa

Son düzenleme:
iftarda:
2 tabak sehriyeli corba bol salata 3 kücük köfte 1 tavuk kanati 1 tas hosaf 1 minik tulumba ama cok kücükdün
kizlar bugün annemle pizza yaptik tadina bile bakmadim baklava da yemedim icim gitti :18:

iftar menüm
1 kase mercimek çorba

3 tane lahmacun küçük

1 bardak kola
1 bardak ayran

çoook kaçırdım misafirlikteydim ama bunu yemem deme lüksüm yoktu

ara yok

selam kızlar...yeniden evimdeyim bugün geldim,burası çok sıcak yaa annemlerin ankarada ev ceryandan cam bile kapatıyoduk...
eve adapte olmam zor olacak gibi15 gündür yoktum ama orucun 6 günü ordaydım,4 günü iftar davetindeydik sağolsun sevdiklerim çağırdı ben evime gelmeden,1hafta daha kalsam devamıda gelecekti yaniii
o kadar davetten ve annemin hazırladoğı sahurlardan sonra normal değilmi zoruma gitmesi:2:hem evde kalabalıktı 3kardeşimde vardı,hepimizde misafiriz zaten hele son numaramız üniversite yolcusu artık oda misafir...
neyse zor oldu ankara havasını bırakıp gelmem ama..eşim yalnız kalamzdı oyüzden
eşime,mutfağıma ve yüksek neme alışmak zorundayım....
önce kapı açmak için balkon yıkadım,pratik bişeyler hazırladım iftara 1saat kala...
İFTAR VE SAHURLaırmı bende paylaşıcam artık düzenli artık NE işim var ki evde 2 kişi yani...
annemlerde biara pc boızuktu,sonrada kalabalıktan giremedim.....
ya geceler kısa sahur çok yakın bizde çoğu zaman uyumadık,sabah namzadan sonra yatıp teee öğlen kalkıyoruz,eşimlede aynısı olur eminim...

evimde illk iftar menüm..
arpa şehriye çorba yarım kase
çoban salata
makarna(ÖLÇÜSÜNÜ BİLMİYOM
KARPUZ
3kaşık falanda yoğurt...

su çok fazla yoldandan geldimya yandım yani..1litreyi geçmiştirde..
eşimle türk kahvesi baya acıydı...
çay ve küçük dilim anacım damadına kadayıf gönderdi,şerbet kaynattım ..ondan yedim..
2 kupa çay.....

sudem nasılsın...,nasıl geçiyor ev hayatı??ramazanda dukan noldu..
bende çok korktum aldım diye ama almamışım zaten veremiyorumda...
hatta adetime 3gün var yine klasik 75 çıktım...
dikkat etmey çalıştım ama davetlerde azda olsa kaçtı..2akşam üstüste mantı vardı,ama 4kaişık ancadır,su çok içtiğimden midem patlıyor zaten,hele sahurun sonunda 4 -5 bardak nerdeyse..napıyım su ihtiyacım karşılansın diye...
arada akşamları leslie yaptım,mekik çektim...2gün kızılayda tur attım mağazalarda o kadar....

olabilir canım....

hoşgeldin yuvaya....

charm fotoğraflarına baktım. harikasın. diyecek birşey bulamıyorum.
valla kızlar ben charmı çok beğendim. oğlum olsa alırdım :)

efendım akşam menüme geleyım....

fırında yagsız kaşarlı domateslı kebap,
domates çorbası(unsuz)
yogurt
çoban salata
dıet kola,şekersız lımonata

midem küçülmüş sanırım 1 er porıyonu bıle bıtıremedım.....bı kısmı duruyo....

sonrada bı guzel damla sakızlı türk kahvemi hüplettim....

seherım sen ne yedın.....tatalı yedın mi*

bu arda benım canım acaip ekmek kadayıfı çekti ama tatlıcının önunden almadan geçtim.....

bak bi benzerlik dahagörüyomusun seni kendime yakın hissetmemde var demekki bişeyler..:)))amaaann herşeyi kutlamayın şekerim düğün yeter işte.
tatlım kırşehirdeyim bennn(( eşimle anlaştık birbirimize kol saati alıcaz aynı marka aynı model bayan erkek şeklinde.ama her an vazgeçebilirimmm..

hoşgeldin güzelimmmm.özledin mi biziiiii????

tubacıum ve muazzez kaptandan haber var mı*

5 gun oldu habersız bırakmazdı.....

tatılde bıle fırsat bulur mutlaka arada girerdi.....

bışey mı oldu aceba msn ye de hiç gelmıyo.....

kızının agustos ayında sınavları vardı aceba onun peşinde mi koşturuyo.......

tuba aramıza yenı katılanlar varya....

belkı okumamışlardır ramazanda nasıl bveslenceğimizi sayfalara yapıştırıyodun ya.....

zahmet olmazsa canımın içi.....öpüyorum seni......

süpersin fıstık.ben de yeşil fasulye,erişte??? ve salata yedim.yürüyüşe çıktım veee tatlı yedimmmm...

kız nıye vazgeçiyon ne güzel işte....

bizde ıkımızde saat aldık ama tebı alakasız onunkı çok çok spor başka marka....

benımkı daha hanım çiçekli gümüş rengi......

netten almıştık çok uyguna gelmıştı hatta o yurtdışından getırttı.....ben tr den aldım.....

valla ben de çok merak ediyorum.bu gün sordum hatta ama kimsenin haberi yok heralde...

hımmm ben de bakıyorum ama kara veremedim yaaa.ben e demir kordon yani gümüş rangi olacak ööle istiyorum.bakalım buluruz belki bişeyler.aslında ben eşime telefon alacaktım ama o saat düşünmüş..

İyi geceler kısçelerrr
İftar menümü yazıp uyuyayım ben sahura kalkarım anca hoş pek biişi kalmamış
1 kepçe analı kızlı çorba,
1 porsiyon tavuk sote (mantarın kalorisi az oldugu için mantar koydum daha çok)
2 bardak ayran
Kıvırcık-domates salata
1 tatlı sütlü nuriye
Dondurmaaa:26:
Bu dondurmalar benim sonum olacak sanırım. Ama içim yanıyor napim:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…