HIMM ne güzelll devamını dilerimm kalanlarda çabuk gider inşşhoşbuldum :):): öncelikle temmuz 10 gibi kavitasyona başlamıştım haftada bir yağ eritme bölgesel incelme ama diyet filan yaptığım yoktu zaten sonra tatil derken iyice çıktım zıvanadan ama uzun zamandır kiloluyum yaklaşık 3 sene oldu yerleşti yağlar.. en son nasıl oldu bilmem ki ben diyet yapamam asla canıma tak etti 28 temmuzda bi başladım ramazana kadar kahvaltılarım çavdar ekmeği ve zeytin peynir bal yumurtayla oldu sonra ramazanın 1'inde akupunktura başladımyetmedi bide gittim nar ekşili zayıflama macunu aldım iftar ve sahurda yemeğe başlamadan içiyorum 1 tatlı kaşığı derken 3ü bir arada 10 günde 3buçuk kilo götürüverdi :)
bu arada akupunktur iştahı gerçekten kapatıyormuş ben iştahlı biriyim normalde tatlı olmadan edemem şimdi tatlı ihtiyacımı arasıra kaçamak bisküvi ve meyvelerden sağlıyorum okadar
evet durduramıyo insan sıcacık pide karşısında ama çaresin yaglar daha sıcakspor önemli hadi sen oğluşunun peşinde spor yapıyosun valla ben yan gelip yatıyom yattığım yerden eriyombi annemin yanına gelince tempom artıyor gece gündüz uyutmadığı dinlendirmediği için eriyom haliyle ama bu ara feci yiyom
yaparız nolcak :82: yiyecek kişi yada kişiler olduktan sonra en zevkli iş yemek yapmak
kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali bende bu ara feci ekmek pide yiyorumtatlıda cabası dün akşam koca bi porsiyon fıstıklı kadayıfı mideye indirdim.hemde şerbeti resmen ağda olmuş :26: neden anlamadım tutamıyom kendimi regli dönemimde bitti 5 gün oldu onun etkisi olmamadı lazım kendi pisboğazlığım işte ben yaptım sen yapma tut kendini
aman hiçbişicik yokmuş bende onlara harcıcan emek su ve elektrik parasına yeni bi gardrop hazırlarsın gibime geliyor
tşkler canımm bende iyiyim şükür hep aynı kilolarla savaş evet canımm aynen duramıyorum burasızz yavv evet canımm topikte ben vardım yok oldum sonra gene varımmiyiyim tatlım sen nasılsın.gidip tekrar geliyosun bakıyorum da bizsiz durmamıyosun demiiii.canımcım bu topiğe ilk geldiğimde sen vardın kısa bisüre sonra ayrıldın.epey bi zaman dageçmiş heeee.
anaaaaammm neffffret ederim ütüden ama gül hatrın için 2 gömlek 1 pantalon 2 elbise alayım bariiii.kızzzz sen napıyosun bu kadar elbisayleee.inceleyim de birazını bana gönderrr
ayyy canımm benimm kalk bi silkelen bakimm uykusuzluk zor seyy tattlımm düzene girdir o uykunuda kendine gel canım benimmtembellık var üstümde daha evi temızlemeye kalkamadm yarına kaldı yıne...
bide gecem gündüzüm şaştı....
gözumden uyku akıyo....
sahura kadar oturuyom
saol ama ben gıdemedım ki....
böcüğüm bizimde çarşambaymış...
sen söyleyınce hatırladım....
ama bızım nıkah ,yüzük,düğün hepsi ayrı ayrı oldugundan artık hangı bırını hatırlayım yahu...
olabilir canım....Tamam o zaman her an gelebilirim...
Canım sen nerdesin
Hangi şehirdesin
Eşine traş makinası alabilirsin
Yoksa eğer
Kol düğmeleri çok şık...
Mesaj yaz... mektup yaz
geçmiş olsun şeker
Canım aklına taktığın bazı şeyler olabilir...
İçinde büyüttüğün
Bende kafama bir şeyi taktığımda
İlk önce uykumu etkiliyor
selam kızlar...yeniden evimdeyim bugün geldim,burası çok sıcak yaa annemlerin ankarada ev ceryandan cam bile kapatıyoduk...
eve adapte olmam zor olacak gibi15 gündür yoktum ama orucun 6 günü ordaydım,4 günü iftar davetindeydik sağolsun sevdiklerim çağırdı ben evime gelmeden,1hafta daha kalsam devamıda gelecekti yaniii
o kadar davetten ve annemin hazırladoğı sahurlardan sonra normal değilmi zoruma gitmesi:2:hem evde kalabalıktı 3kardeşimde vardı,hepimizde misafiriz zaten hele son numaramız üniversite yolcusu artık oda misafir...
neyse zor oldu ankara havasını bırakıp gelmem ama..eşim yalnız kalamzdı oyüzden
eşime,mutfağıma ve yüksek neme alışmak zorundayım....
önce kapı açmak için balkon yıkadım,pratik bişeyler hazırladım iftara 1saat kala...
İFTAR VE SAHURLaırmı bende paylaşıcam artık düzenli artık NE işim var ki evde 2 kişi yani...
annemlerde biara pc boızuktu,sonrada kalabalıktan giremedim.....
ya geceler kısa sahur çok yakın bizde çoğu zaman uyumadık,sabah namzadan sonra yatıp teee öğlen kalkıyoruz,eşimlede aynısı olur eminim...
bak bi benzerlik dahagörüyomusun seni kendime yakın hissetmemde var demekki bişeyler..:)))amaaann herşeyi kutlamayın şekerim düğün yeter işte.tembellık var üstümde daha evi temızlemeye kalkamadm yarına kaldı yıne...
bide gecem gündüzüm şaştı....
gözumden uyku akıyo....
sahura kadar oturuyom
saol ama ben gıdemedım ki....
böcüğüm bizimde çarşambaymış...
sen söyleyınce hatırladım....
ama bızım nıkah ,yüzük,düğün hepsi ayrı ayrı oldugundan artık hangı bırını hatırlayım yahu...
tatlım kırşehirdeyim bennnTamam o zaman her an gelebilirim...
Canım sen nerdesin
Hangi şehirdesin
Eşine traş makinası alabilirsin
Yoksa eğer
Kol düğmeleri çok şık...
Mesaj yaz... mektup yaz
geçmiş olsun şeker
Canım aklına taktığın bazı şeyler olabilir...
İçinde büyüttüğün
Bende kafama bir şeyi taktığımda
İlk önce uykumu etkiliyor
selam kızlar...yeniden evimdeyim bugün geldim,burası çok sıcak yaa annemlerin ankarada ev ceryandan cam bile kapatıyoduk...
eve adapte olmam zor olacak gibi15 gündür yoktum ama orucun 6 günü ordaydım,4 günü iftar davetindeydik sağolsun sevdiklerim çağırdı ben evime gelmeden,1hafta daha kalsam devamıda gelecekti yaniii
o kadar davetten ve annemin hazırladoğı sahurlardan sonra normal değilmi zoruma gitmesi:2:hem evde kalabalıktı 3kardeşimde vardı,hepimizde misafiriz zaten hele son numaramız üniversite yolcusu artık oda misafir...
neyse zor oldu ankara havasını bırakıp gelmem ama..eşim yalnız kalamzdı oyüzden
eşime,mutfağıma ve yüksek neme alışmak zorundayım....
önce kapı açmak için balkon yıkadım,pratik bişeyler hazırladım iftara 1saat kala...
İFTAR VE SAHURLaırmı bende paylaşıcam artık düzenli artık NE işim var ki evde 2 kişi yani...
annemlerde biara pc boızuktu,sonrada kalabalıktan giremedim.....
ya geceler kısa sahur çok yakın bizde çoğu zaman uyumadık,sabah namzadan sonra yatıp teee öğlen kalkıyoruz,eşimlede aynısı olur eminim...
efendım akşam menüme geleyım....
fırında yagsız kaşarlı domateslı kebap,
domates çorbası(unsuz)
yogurt
çoban salata
dıet kola,şekersız lımonata
midem küçülmüş sanırım 1 er porıyonu bıle bıtıremedım.....bı kısmı duruyo....
sonrada bı guzel damla sakızlı türk kahvemi hüplettim....
seherım sen ne yedın.....tatalı yedın mi*
bu arda benım canım acaip ekmek kadayıfı çekti ama tatlıcının önunden almadan geçtim.....
bak bi benzerlik dahagörüyomusun seni kendime yakın hissetmemde var demekki bişeyler..:)))amaaann herşeyi kutlamayın şekerim düğün yeter işte.
tatlım kırşehirdeyim bennn(( eşimle anlaştık birbirimize kol saati alıcaz aynı marka aynı model bayan erkek şeklinde.ama her an vazgeçebilirimmm..
hoşgeldin güzelimmmm.özledin mi biziiiii????
tubacıum ve muazzez kaptandan haber var mı*
5 gun oldu habersız bırakmazdı.....
tatılde bıle fırsat bulur mutlaka arada girerdi.....
bışey mı oldu aceba msn ye de hiç gelmıyo.....
kızının agustos ayında sınavları vardı aceba onun peşinde mi koşturuyo.......
kız nıye vazgeçiyon ne güzel işte....
bizde ıkımızde saat aldık ama tebı alakasız onunkı çok çok spor başka marka....
benımkı daha hanım çiçekli gümüş rengi......
netten almıştık çok uyguna gelmıştı hatta o yurtdışından getırttı.....ben tr den aldım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?