70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tugba sneın maydonozlu, lımonlu dedıgın hangı markanın, aynı cayın ıcınde mı hem de kıraz sapı var:44:

evet canım karışık bi çay içinde,,sinameki yaprağı,biberiye yaprağı,adaçayı yaprağı,sarı kantoron,anason meyvası,rezene meyvası,,kuşburnu meyvası,,civan perçemi,funda yaprağı,ısırgan yaprağı,ardıç ağacı meyvası,fasulye kabuğu,kiraz sapı,maydonoz yaprakları,limon kabuğu ve portakal kabuğu
ne buya yaz yaz bitmedi,bilseydim bukadar şey var içinde yazmaya başlamazdım elim yorulduişte ben bu çaydan 1bardak tüketiyorum 2 bardakta a,c,e vitaminli yeşil çay portakal aromalı ondan içiyorum,,ayrıca bendede ıhlamur,papatya çayı,sade yeşil çay,limonlu yeşil çay,adaçayı,rezene çayı,hepsinden değişik değişik içmeye çalışıyorum ,ama favorim form çayı artı limonlu yeşil çay,sadeyi midem kaldırmıyo,burnumu tıkayıpta içiyorum

qivi canım saol paylasımın ıcın 1 ve 2 yı bulursam alıcam sınamekı ıcermemesı benımd ehosuma gıttı emzırdıgım ıcın onermıyorlar o otu

mısır puskullu olan doga form dıye gecen mı oluyo, yanı ayrıca bı mısır puskullu bışiysı yok dimiii :26:

rica ederim faydası olacaksa sevinirim. mesajı editledim kızlar. ilk ikisinin içindekileri ekledim

ayrıca mısır püsküllü dediğim 'doğadan' ınki

Son düzenleme:
kızlar ya ben en son buraya ölçüm yaptıktan sonra bi yazmıştıkya belimizin kalçamızın falan ,ben pek hatırlamıyorum,pcyede kaydetmemişim demin ideal kiloma baktım ordaki bel çevresine 77 yazdım öyleydi sanırım,şimdi ölçtüm 75 çıktı ve yine test ettim ,bu sefer yağ oranımda ideal diyo 2cm bile ne kaa farkediyomuş demin 77 dediğimde normal diyodu vücut yapıma normal diyodu,şimdi atletik diyo yağ oranımada ideal diyo anlıycanız olmuşum sanırım ben artık

Son düzenleme:

dün sahura kadar burdaydım hatta sonrasındada,sudem bilir
neyse işte saat yedide yattım hava gündüzleşmişti ve yastığa başımı bi koydum,oğlan odasından mızıklayarak yanıma koştu geldibaşım çatlıyoo ufacık daha ayakta durcek halim yok ,ama ayak sesleri ve mızıklaması geliyo,neyse geldi girdi kapıdan içeri sus sus diye işaret ede ede yatağa yanıma aldım,kafa davul gibi,susmuyoda yavaştan mızıklıyo anam süt demesinmikalkcak gücümde yok ama,gözdede yatak odamızda beşiğinde uyuyo,sırf onu uyandırcek şimdi mızıklarken diye,kalktım sürüne sürüne mutfağa gittim,sütünü koydum geldim bide ne göiyim,batu uyumuşyaa revamı bu banaaaaaaaaaaa
neyse ama yatağa yattıktan 5dk sonra mızladı yine süt diye,ama ben dalmışım ne kaada çabuk uyumuşum öyle,neyse ama bu sefer yanımdaydı biberon verdim uyudu zıpır,ama saat 10da babasının işten dönüşüyle kapıyı açma sesine ikiside ayaklandılar ,ve ben sade ve sadece2.30 saatlik uykuyla ayağa kalkmak zorunda kaldım

Son düzenleme:

nerdeyse uyku düzenimiz yanı yeşimcim..ilk defa dün akşam bende çok sıcak pide götürdüm valla,güya fasulye ,çorba ,salata yaptım eşime pilav yapmıycam yemeyelim dedim ama pideyide götürdüm,ya buranın ekmeği pidesi çok lezzetlidşr zaten hep eşim yüzünden o taze sıcacık alıyor ve çok yiyor zaten asla onun kadar yiyememde allah korusun benim midemde almaz zaten...ama ben şunu anladım kalabalıkta iştahım kapanıyonumu bişey oluyor...aksi ve tersim ya zaten
milletin iştahı patlama yapar benimkide kapanıyo
bunu yine denedim ve gördüm bayrmadada ,düğn ,nişan törenlerindede aç gezerim haaa
yani ankarada 7kişiyken bile bukadar yemedim ya görüntü doyuruyo beni yada çevremdekiler yedikçe ben doyuyorum....

kalsaydım kiloda verirdim haaa.....dediğin doğru bende hatta adet oldum olucam göğüsler hariç çok hafifim,hemen yatmıyourm bende namazı bekliyorum vakit geçsin diye biraz..dün pidey, yiyince teravihe gittim eşimle hani biz yeten pişmanlık psikoljimide unutum hem hareket hemde çok sevap

fasulye kabuğumuilk kez duydummmmm

bizdede aynı olur canım bende olucam yakında ve sahur hazırlarım napıcan...bilirler kıymetimiz inşallah..niye nbilmesinler yaaa..
bu hafta regl olanlar,olacaklar çokkkk listeye yine girmiycem ve çizelhgemde iptal yakında kovulmasam iyidr haaa
rabbim sağlıklı,mutlu nice yıllarınızı göstersin arkdaşım.....ahhhh bizde 6.bitecek eylülde 7.yol alıcaz ahhhh zamann:2:bu arada davetler ve kutlama derken galiba bikaç gün yokum demişin hayırdır evede mi gelmiycennn

iştee benim korkumda 78-79 hamile kalmaktı hep:26:sonum nice olur hem yedavi hem yat bide ikize kalma ihtimali var....allah allah....
neyse şuan 74lerden ineyimde iyicene...bari alacak günlerimde alırım zaten...

herşeyin sapı ,çöpü varya sen yazdın diye tahmin ediyorum ama varmı yazıyomu sahiii

vallaha yazıyo inanmıyosan resmini yollarım bak kafamı bozma,zaten gıcık oldum ne işi var fasulye kabuğunun benim içtiğim çayın içinde,, bende diyorum fasulye kokusu nerden geliyo,her içerken

alın size şok edicek bi haber,sizin için hepsini okudum ama burası en dikkat çekilen yer burayı kopyaladım hayrını görün,,

diyet yapan şişmanlar

"Dünyada zayıflama diyetine başlayan her 20 kişiden 19'u bir süre sonra mutlaka şişmanlayacak. ıstatistikler ve gözlemler böyle söylüyor. Farklı bir diyete başladığınızda bir şey değişmiyor. Mantık aynı. Sadece ambalaj değişiyor. Diyetlerin yüzde 99'u şişmanlatıyor. diyetler kalıcı zayıflama sağlamıyor. Sağladığını iddia eden varsa çıksın konuşsun. Bir diyetin beş yıl sonra da aynı kiloların korunmasını sağladığı ispat edilmiş tek bir çalışma bile yok" diyen Dr. Tunçer'c göre

kalıcı bir kiloya sahip olmak için vücudun bir şekilde uyuyan, daha doğrusu diyetlerle uyutulan doğal mekanizmasını uyandırarak, vücudun beslenmeyle ilgili ayarını tekrar kurmak şart. Bu da acıkma, doyma ve tokluk hissini tekrar tanımakla, öğrenmekle oluyor. Aslında buna, doğru zamanda, doğru dozda, yani sadece acıkınca, vücudun ihtiyacı kadar yemek yemek de diyebiliriz. Uzmanlar doğru yemek yemenin öğrenilebileceğini ve sadece bu şekilde zayıflamanın sağlıklı, en önemlisi de kalıcı olduğunu söylüyorlar

ınsanlara diyet yapmalarını öneren herkese "diyetçi" diyen Dr. Tunçer, "Her besin, vücudun ağırlık dengeleme yeteneği kullanılarak tüketilse, organizma tarafından ihtiyaç kadar alınır" diyor. Organizma alınan enerjiyi hesaplamayı, dengeyi korumayı ve fazla enerjiyi atmayı çok iyi biliyor. Ama siz bunu bilinçle,
kendi kafanızla hesaplamaya dengelemeye kalktığınızda her şey çuvallıyor, denge bozuluyor. Diyete başladığınız an, ya da diyet fikri kafanızda doğduğu andan

itibaren, vücuttaki kıtlık sinyalini çaldırıyorsunuz ve vücut kendi doğal mekanizmalarını kullanmak yerine tam aksine kıtlık savunma mekanizmalarını kullanmaya başlıyor, çünkü kıtlığa girildiğini zannediyor. Her şeyi depoluyor. Dolayısıyla beslenme davranış bozuklukları ilk andan itibaren başlıyor. diyet yapacağım diyen bir insanın, diyete başlamadan önce fazla yemeye başlaması bir rastlantı değil. Bu, biyolojik mekanizmaların, organizmanın yaşamda kalma içgüdüsünün kullanmasının bir ifadesi.

bende 96 kilo ile seseryan oldum yuvarlana yuvarlana gittim ameliyathaneye
iyi geceler canim :92:
amanın neyse kılo verırısen bıda o kadar şişmezsın

kzı allah senı 58 kılodan mı şiştin sende.....anam ben genelde kılom 68 dı düğün stresınden 1 kez 64 oldum...sonra 688 de baya bı kaldım sonra yavaş yavaş.74 lere varınca hop hamılelık...derken en son tartıda doguma gıtııgm gun 84.5 gördum.....bı daa da o kadar kılolu olmak ıstemem...65 bana yeter koruyum onu.....zaten 58 felan hiç olmadım sanırım....boy uuzn olup ıri kemıklı olunca da....
:92:bende kactim 3 saatlik uykuyla gitcem yine is e üff ya su haftasonu gelse artik :84:
kız sen işe mı gııdyodun allah senı....biz evdeyız dıye yatmıyoz sne nıye bize uydun.....bide oruçlu inşallah dayanırsın bugun erken yat bari...
selammm gece kuşları sahuru anca kapattım geldimmmnapıyosunuz ne var ne yok
hoşgeldın canım ya....
kız maş. 50 lere gelmışın hangı ara verdın sen ya....tebrıkler
Günaydın kızlar..
Kiloşlar nasıl
Bildirime son 1 gün kala
Senacım canım bende bildireyim
Belki boğazımı tutarım kız olmayacak böyle
Her gün artıştayım
canım sen çizelgeyı sola çevir azar azar aldığının bildirimini yap....dr ayda ne kadar kılo lamna ızın verıyosa onu aşma.....bizde destek olalım...
canım vucudumuzda ne kadar altın oran olsada genelde genelde sağ el,sağ ayak,sağ yanakvs sağ ıle sol çok az bırıbırınden farklı olur....hatta bu yzuden ayakkabıalrın bırı ayagımıza tam olurken dıgerı sıkar yada bol olur.....

ama senınkı normladen fazla farklıysa bısey dıyemıycem dr una kontrole gıdince sor.....romatoıd artritle ilgisi var mı diye.....
canım hoşgeldın başın saolsun...
ölumunun böyle guzel olması hoş...hatta şu mübarek ramazn ayındaq kaybetmenızde ayrı bı lutuf....mekanı cennet olsun inş....
Peygamberımız(sallallahü aleyhi ve selleme)komşu eylesin...

canım ev güzelde bıakrsın zamanla.
çalışma hayatına alışan kadın evde sıkılır.
idarecilik zor evet o bıraz senı yoruyo....
derslere gırsen belkı o kadar yorulmazsın...
işin belli olur,sorumluluğun azalır...

canım o zaman kılon vucuduna orantılı dağılmıştır....bende öle değil...üst bedenımle alt bedenım bırbırınden farklı...

yıne döktürmüşsun şiir gibi yazıyosun ya..
okurken mest oluyorum....
canımsın.....
ieş gitmiyosan sorun yok...ama ramazan bıtsın uykumu düzene sokacam olmuyo böyle ya....sahursuz kalma korkuusndan uykusuz kalıyom
canım hayırdır...
en dogru kararı sen verırısn ama...
ramazanda tutulan oruç vs herşey 1 yaparsan karşılıgında 10 verılırmış ya....
sonra tutsan bıle ne ramazan coşkusu olacak ne de sevabı aynı olacak.....
ben gecen sene hamılelık sebebıyle tutamadım hala borcunu ödıycem....
ramazanda tutulmazsa zor oluyo.....ve sevabı azalıyo....
zaten senede 1 kez gelıyo....1 hafta regle cık...topu topu 3 hafta adam gibi tutuyoz....

gecekuşu.....

688 de baya bi takılı kaldın haaaa

kız perşembeden berı öyleyım
3 hafta önce 72.5
2 hafta önce 69.5 dum
gecen hafat 68.5
ama bu haftakı kaçamakların ardından ne olur bılemem...
seherın gullacını merak edıp gıdip eldım ve yedım....

hepsi seherın suçu
tabı arcakta oda güllac yaptı yedı....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…