- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
tugba sneın maydonozlu, lımonlu dedıgın hangı markanın, aynı cayın ıcınde mı hem de kıraz sapı var:44:
Eki Görüntüle 238520 Karbonhidrat kisitli rejimlerde vücut su toplar, bu su fazlasinin vücuttan daha kolay atilmasina yardimci olan bir formülasyona sahip Phyto-Slim tam 17 senedir en iyi satanlar listemizin basinda yer aliyor.
içindekiler:
Maydanoz yapragi, misir püskülü, biberiye, rezene, gül çiçegi, kiraz sapi.
Eki Görüntüle 238518 Sinameki içermeyen Form Çayiniz...
Doga Pyhto Form, bagirsak faaliyetlerini düzenleyerek kilosunu korumak ya da kalici ve saglikli sekilde zayiflamak isteyenlere yardimci oluyor. Üstelik Doga Phyto Form, müshil etkili bir bitki olan ve bilinçsiz dozlarda kullanimi son zamanlarda tartisma konusu olan sinameki bitkisi içermiyor. Sinameki otunun gerçek amacini asan dozlarda kullanimi bagirsak florasini (bagirsaktaki yararli bakteriler) olumsuz etkileyebiliyor. Doga Phyto Form ise bagirsaklar üzerindeki etkisini sinameki otundan almiyor. Ayrica sahip oldugu özel formülasyon ile form çaylarinin önemli bir özelligi olan bagirsaklar üzerindeki yumusatici etkiyi de sagliyor. (sinameki içermemesi içimi rahatlattı açıkçası)
çindekiler:
Maydanoz,rezene,biberiye, misir püskülü, ravend kökü, sari halile, gül, kiraz sapi, sahtere otu.
Eki Görüntüle 238522 Belli bir rejim ve spor programi dahilinde düzenli olarak tüketildiginde destekleyicidir.
İçindekiler:
Sinameki yapragi, rezene, misir püskülü, yesil çay, isirganotu, kusburnu, hardal tohumu.
Eki Görüntüle 238519 Mevsim dönümlerinde ve kis aylarinda bogazinizin en yakin dostu.(ger-düş bak sen bunu dene istersen ben düşünüyorum daha sonra boğazım için)
qivi canım saol paylasımın ıcın 1 ve 2 yı bulursam alıcam sınamekı ıcermemesı benımd ehosuma gıttı emzırdıgım ıcın onermıyorlar o otu
mısır puskullu olan doga form dıye gecen mı oluyo, yanı ayrıca bı mısır puskullu bışiysı yok dimiii :26:
sen bidaha ağzına bi börek alda bak sana napıyorum
abooooooooooooowwwww ne çenen varmış kız senin,hiç sabredemem uzun yazılara ama okudumtebrikler hoşgeldin
hahahaa güldürdün ayol beni.bende yolladiktan sonra bir baktim yuh dedim,kim bunu okur diye.uc ayda 8 kilo vermeninsonucu dilime vurdu galiba
hahahaa güldürdün ayol beni.bende yolladiktan sonra bir baktim yuh dedim,kim bunu okur diye.uc ayda 8 kilo vermeninsonucu dilime vurdu galiba
geçiyordum uğradımgeçmişe bi bakındım ama gel görki yine aklımda bişi kalmadı yorum yapacak yaşlandım ve klım 5 karış havada izmirin sıcak ama bol esintili bir gününden yine size merhabalar.sabaha karşı 6 da uyuyup öğlen ezanına mütakiben uyanıyorum haliyle evi toparlayıp yemek hazırlayana kadar iftar vakti geliyor bu yüzden şimdilik oruç gayet güzel ilerliyor.tek kötü tarafı eve gelen sıcak pideler yemediğim dayandığım hiçbir akşam olmadı henüz.hele en son 2 gün önce sahurda reçelli ekmek yedim hemde öyle ucundan köşesinden falanda değil normal ekmeğe göre 2 dilim boyutunda 3-4 dilim ekmek yedim. kilo almış gibide durmuyorum göbişim hala düz duruyor ama yemiş olmanın psikolojisi kötü elbette ama şuda var yiyp yatmıyorum hemen.yemekten en az 2 saat sonrası uyuyorum bazende 3-4 saati bulduğu oluyor böyle azda olsa dengelemiş oluyorum sanırım :26: evde tartıda yok kıyafetlerimden nekadar anlayabilirsem artık
evet canım karışık bi çay içinde,,sinameki yaprağı,biberiye yaprağı,adaçayı yaprağı,sarı kantoron,anason meyvası,rezene meyvası,,kuşburnu meyvası,,civan perçemi,funda yaprağı,ısırgan yaprağı,ardıç ağacı meyvası,fasulye kabuğu,kiraz sapı,maydonoz yaprakları,limon kabuğu ve portakal kabuğu
ne buya yaz yaz bitmedi,bilseydim bukadar şey var içinde yazmaya başlamazdım elim yorulduişte ben bu çaydan 1bardak tüketiyorum 2 bardakta a,c,e vitaminli yeşil çay portakal aromalı ondan içiyorum,,ayrıca bendede ıhlamur,papatya çayı,sade yeşil çay,limonlu yeşil çay,adaçayı,rezene çayı,hepsinden değişik değişik içmeye çalışıyorum ,ama favorim form çayı artı limonlu yeşil çay,sadeyi midem kaldırmıyo,burnumu tıkayıpta içiyorum
ayyyy çok sancim var yyaaaaaa ağrı kesici aldımmm biraz hafifledi gidip yatim barii.benim gibi bi eş var mı yaaaa regl olduğum halde eşime sahurhazırlıyommmm kocacımmmmm kıymetimi billll.bu arada kızlar yarın gündüz arkadaşla dışarı çıkıcaz akşama iftara davetliyiz.perşembe yıldönümümüzzzzzzzzz(4. yıl bitttiiiiiii hoşgeldin 5. yıllll)))
yani bi kaç gün yokummmm.arada girer yazarımm görüşürüzzz....
fasulye kabuğumuilk kez duydummmmm
afiyet olsun canımm ben her zaman ki gibi domates peynir ekmek üçlüsünü yedim gece gece bu kadar
ayyyy canımm bana dogum kilosu heç deme yaaa ilk doguma 58 kaldım 84le doguma gittimm:26::26::26::26::26:
tabi hemen veremedim en aşagı 70 falan düştüm sonra hızlı kilo aldım ve 78le ikinciye hamile kaldımm ve doguma gidiş 92
o gün bugun vermeyle ugraşıyom 76 düşmüştüm ama sonuç geri 87 offffffffffffffffffffffffff
he yaw onun ne işi var çayın içinde gitsin pilava kuru olsun o
herşeyin sapı ,çöpü varya sen yazdın diye tahmin ediyorum ama varmı yazıyomu sahiii
amanın neyse kılo verırısen bıda o kadar şişmezsınbende 96 kilo ile seseryan oldumyuvarlana yuvarlana gittim ameliyathaneye
iyi geceler canim :92:
kzı allah senı 58 kılodan mı şiştin sende.....anam ben genelde kılom 68 dı düğün stresınden 1 kez 64 oldum...sonra 688 de baya bı kaldım sonra yavaş yavaş.74 lere varınca hop hamılelık...derken en son tartıda doguma gıtııgm gun 84.5 gördum.....bı daa da o kadar kılolu olmak ıstemem...65 bana yeter koruyum onu.....zaten 58 felan hiç olmadım sanırım....boy uuzn olup ıri kemıklı olunca da....afiyet olsun canımm ben her zaman ki gibi domates peynir ekmek üçlüsünü yedim gece gece bu kadar
ayyyy canımm bana dogum kilosu heç deme yaaa ilk doguma 58 kaldım 84le doguma gittimm:26::26::26::26::26:
tabi hemen veremedim en aşagı 70 falan düştüm sonra hızlı kilo aldım ve 78le ikinciye hamile kaldımm ve doguma gidiş 92
o gün bugun vermeyle ugraşıyom 76 düşmüştüm ama sonuç geri 87 offffffffffffffffffffffffff
kız sen işe mı gııdyodun allah senı....biz evdeyız dıye yatmıyoz sne nıye bize uydun.....bide oruçlu inşallah dayanırsın bugun erken yat bari...:92:bende kactim 3 saatlik uykuyla gitcem yine is eüff ya su haftasonu gelse artik :84:
hoşgeldın canım ya....selammm gece kuşları sahuru anca kapattım geldimmmnapıyosunuz ne var ne yok
kız maş. 50 lere gelmışın hangı ara verdın sen ya....tebrıklerhoşbulduk cnmm nolsun tıkındım tıkındım geldimbende geç uyanimm die geç yatanlardanım yanlız değilsinn uuff şimdiden cuma stresi sardıı yaa ramazanda hiç dikkat edemiyom kendime aç kalcam korkusuyla sena ablayla papaz olcaz
canım sen çizelgeyı sola çevir azar azar aldığının bildirimini yap....dr ayda ne kadar kılo lamna ızın verıyosa onu aşma.....bizde destek olalım...Günaydın kızlar..
Kiloşlar nasıl
Bildirime son 1 gün kala
Senacım canım bende bildireyim
Belki boğazımı tutarım kız olmayacak böyle
Her gün artıştayım
canım vucudumuzda ne kadar altın oran olsada genelde genelde sağ el,sağ ayak,sağ yanakvs sağ ıle sol çok az bırıbırınden farklı olur....hatta bu yzuden ayakkabıalrın bırı ayagımıza tam olurken dıgerı sıkar yada bol olur.....kızlar size bişey sorcam ama gülmayin bak tamammı
aranızda bir bacağı diğerinden daha kalın olan varmı benim sağ bacağım sol bacağıma göre daha kalın soldan bakıyorum incecik sağdan bakıyorum daha büyük ay gülmeyin dedim ama kendim gülüyorum tabi eşimde zayıfladıkça dahada bariz belli oluyorbende sağ bacağımı daha fazla çalışıtırıyorum ama yapım böyleyse sağ bacağa haksızlık yapmış oluyorum galiba solu 50 defa yapıyorsam sağı 100 defa yapıyorum varmı aranızda benim gibi ayarsız orantısız
canım hoşgeldın başın saolsun...Günaydın arkadaşlar...
2-3 gündür yoktum, büyük dayım vefat etti akşamına yola çıkıp memlekete gittik bu sabahta döndük..
Çok iyi, dininde ibadetinde kimseyi bir kere kırmamış melek gibi bir insandı, çok imrendim kimbilir ne kadar huzurludur yerinde ne kadar şanslı dedim.
ya biz ne olacaz diye çok düşündüm... Allah herkese ölümün bile güzelini, temizini nasip etsin...
umarım herkes iyidir, bir yaramazlık yoktur...
canım ev güzelde bıakrsın zamanla.
Tabi canım malesef çalışmalıyım...
Bana kalsa oturacağım evde ama
4 çocuk ikimiz çalışmadan olmaz gibime geliyor
Ama 1 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum
Sonra devam tekrar
Eşim ek iş yaparsa anında istifa edeceğim ama
Kafamda hain planlar kuruyorum
Acaip evcimenim ben
Evde durayım da başka bişey yapmasam olur
YArın bildirim yapacağım canım o zaman
Canım bende böyle bişey yok
Bu konuyla ilgili doktora göründün mü
canım o zaman kılon vucuduna orantılı dağılmıştır....bende öle değil...üst bedenımle alt bedenım bırbırınden farklı...Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, hem buradaki hemde profildeki yorumlarınız için..
Güzel bakan gözleriniz saolsun.. yoksa dediğim gibi daha 12 kilo var önümde..
sizin baktıgınız o resımdekı elbısenın bedeni xl yani manken gibi filan değilim işin gerçekçi tarafı o.. :)
ama yinede çok saolun sizden iyi moral kaynağı olmaz..
serpi yatak odam içinde teşekkür ederim canım..
sudem hiç sanmıyorum keşke öyle olsa 10 kılo fazla gosterse ama tartı ne gosterırse gostersın ayna en doğruyu gösteriyor :)
yıne döktürmüşsun şiir gibi yazıyosun ya..
Canım ben ne desem de sen yine bildiğini yapacaksın biliyorum
Ama inan yerinde olsaydım ne yapacağımı biliyorsundur
Şu anki halime bakıp
Çalışmak istemeni anlıyorum ama yaşımız zamanımız geçiyor
Şİmdi değilse ne zaman diyorum
Glecekte iyi ki doğurmuşum diyeceğim
Kız erkek önemli değil
Önemli olan bebeğin geleceğini istediğin gibi oluşturabilecek misin
Bu önemli; ona bakabilmek
Saldım bayıra Mevlam kayıra değil
Mutlu olmalı evimde benim yavrum
Açıkta kalmamalı gözü bir yere takılmamalı
Ben bunları düşündüm uzun süre
Sonra Rabbim bana kuvvet ver dedim..
Keşke aralarını bu kadar açmasaydın çocukların
3. bebek hemen birkaç yıl sonra olsaydı
Şimdi eşinin nazını çekmek zorunda da kalmazdın
Ama bunda da bir hayır muhakkak vardır
Bizim hayır sandıklarımızda şer
Şer sandığımızda hayır...
ieş gitmiyosan sorun yok...ama ramazan bıtsın uykumu düzene sokacam olmuyo böyle ya....sahursuz kalma korkuusndan uykusuz kalıyombende öyle oldum canim aynen gece kusu gibi sabahin uc bucuguna kadar oturuyom sahurumu yapip öyle yatioym sonumuz hayir ola
kuzu bende 92 kiloyla gittim suni sanci verdiler 17 saat sanci cektikten sonra acil sezeryana aldilar
nedeen misir püsküllü ariyon daha mi iyi oluyomus cok mu faydaliymis hadi bilgilendir bizi :76:
canım hayırdır...Kızlar pztden beri iyi deilim yaa iş yerinde izne cıkan arkadasın yerıne bakıyorum bayrama kadar burası baya yogun adapte olamadım sanırım kendı yerımde ıs olmadıgından ıyıce kafam uyuşmuş benim birde oruc olunca kafamı toplayamıyorum ıyı deılım yanı.bazen oruc tutmasam mı bıle dıyorum ama tabı vıcdanım el vermıyor.gecen sene oglum 3 aylık oldugu ıcın oruc tutmamıstım belkıde ondan bu akdar etkılendım bılmıyorum benım gıbı olan var mı emzırıp calısıp oruc tutan arkadaslar zorlanıyor musunuz:26:
gecekuşu.....dün sahura kadar burdaydım hatta sonrasındada,sudem bilir
neyse işte saat yedide yattım hava gündüzleşmişti ve yastığa başımı bi koydum,oğlan odasından mızıklayarak yanıma koştu geldibaşım çatlıyoo ufacık daha ayakta durcek halim yok ,ama ayak sesleri ve mızıklaması geliyo,neyse geldi girdi kapıdan içeri sus sus diye işaret ede ede yatağa yanıma aldım,kafa davul gibi,susmuyoda yavaştan mızıklıyo anam süt demesinmi kalkcak gücümde yok ama,gözdede yatak odamızda beşiğinde uyuyo,sırf onu uyandırcek şimdi mızıklarken diye,kalktım sürüne sürüne mutfağa gittim,sütünü koydum geldim bide ne göiyim,batu uyumuş yaa revamı bu banaaaaaaaaaaa
neyse ama yatağa yattıktan 5dk sonra mızladı yine süt diye,ama ben dalmışım ne kaada çabuk uyumuşum öyle,neyse ama bu sefer yanımdaydı biberon verdim uyudu zıpır,ama saat 10da babasının işten dönüşüyle kapıyı açma sesine ikiside ayaklandılar ,ve ben sade ve sadece2.30 saatlik uykuyla ayağa kalkmak zorunda kaldım
688 de baya bi takılı kaldın haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?