şimdi ramazan pideleri bayaz undan yapılıyomuşya,zararlı hani kalori vs. bakımından işte,benim evdeki unların üstünde buğday unu yazıyo o ne olaki,beyaz un olmuyo demi onunla bi börek yapcamda ondan soruyorum cvblarsanız sevinirim,,
Günaydın arkadaşlar...
2-3 gündür yoktum, büyük dayım vefat etti akşamına yola çıkıp memlekete gittik bu sabahta döndük..
Çok iyi, dininde ibadetinde kimseyi bir kere kırmamış melek gibi bir insandı, çok imrendim kimbilir ne kadar huzurludur yerinde ne kadar şanslı dedim.
ya biz ne olacaz diye çok düşündüm... Allah herkese ölümün bile güzelini, temizini nasip etsin...
umarım herkes iyidir, bir yaramazlık yoktur...
şimdi ramazan pideleri bayaz undan yapılıyomuşya,zararlı hani kalori vs. bakımından işte,benim evdeki unların üstünde buğday unu yazıyo o ne olaki,beyaz un olmuyo demi onunla bi börek yapcamda ondan soruyorum cvblarsanız sevinirim,,
tas tamam beyaz un işte tam buğday unu hiçbir şeyi ayrılmamış esmer undur tam buğday unu ayrı satılıyor cnm.ben annem her malatyaya gidişinde kendi orda buğdayı değirmenler var götürüyo araba ile ruşeymine kepeğine kadar herbişeyi içinde öğüttürüyo her yıl bir çuval getiriyo kızım için kullanıyorum arada ekmek yapıyorum kızın çorbalarına koyuyorum vss en güzeli sağlıklısı o aslında yanii.
kız nasıl bı kılo degıısklıgı öyle bende gram farkedıyo hep garma aşşagı gram yukarı...ya valla dudak büzdüm oturuyorumbelli olcak bakalım kimin balon kimin bomba patlatıcağı,sanırım ilknur benden daha ii bugünde tartılacaktı kaç oldu acep,baya gitmiş ondan bende şöyle söyliyim,sanada perşembe 64tümya pazar günü tartıldım bide ne göreyim 61.9 ama nasıl sevindim anlatamam,ama noldu dün tartıldım 64.5 çıktım gelde bu moralle yarın tartıya çık,size söylemicem sena kaptana devecem sadece dalga geçersin falan kaldıramam,tabloda görürsün ne olduğunu
canım ya seherle bı de senle ortak noktalarımız çok fazla....canım ya bılıyorum tabıkı tutucam bırakmıycam da ıste acaba mı dıyom bazen oglan bu aralar gece uykusu hıc ıyı deıl mahvedıyo bızı dün eşim baktı hep ben sadece emzırdım ona ragmen yorgunlugumu atamıyorum uykuya doyamıyorum yoksa aclık susuzluk deıl derdım.birde sudem benzer bı yönümüz daha bende hıc zayıf olmadım sadece cocukken cok yemek sectıgım ıcın zayıftım bende ırı kemıklıyım hep 68-70 arası gecerdım 65 yada evlenırken 62.5-63 oldum 70 le hamıle kaldım bende 84.5 gıbı doguma gırdım bende oyle fazlada gözüm yok bunye alsıkın deıl olamam yanı 58-60 olsamda koruyamam ben 65 den azcık asagı ınebılsem dunyalar benım olur yanı kılo alıp verme payı oda ondan hedefım 62 ıns ulasırız ya ramazan sayesınde yaklasıcam ınsallah hedefımebu arada evlılıkte benımde 4 yıl bıtmesıne az kaldı.ay ben senı cok merak edıyorum yaa resım koy en ıyısı
gözünüzaydın canım cok sevındım
canım benım ablanın sonuçlarının iyiolduğuna sevındım dur sana mesajı bulup getircem... dun yazmıştım zaten akşam üstü geçmişi okumadan geçmiyosun ya sen....Sudemcığim, ben bugun ki yasadıgım stresle sadece acımı paylastım topıkle, ılk defa dua ıstedım herkesten, hem olayla ılgılı bılgılendırmemeı hemde sonrakı cvplarımı kişiye ozel yazmadım hıc, temız sonuclarının sevıncını bıle gelıp hemen topıkle paylastım, butun yazdıgım msjlar yukarıda alıntılı zaten...
yazıdıgım msj gozunden kactı galıba demıssın ama ben kardeısmle ılgılı olayı paylastıktan sorna hıc msjına rastlamadım, hatta bu msjını gorucne tekrar okudum acaba gozumden mı kacmış diye yıne goremedım, acaba ozelden mı atmıs dedım ama o da yoktu.. o yzuden hangı msjı kasdettıgını anlamam mumkun olmadı malesef...
bı suru alıntı yaptıgın bı msjın var, onun ıcınde de ben yokumm, oyuzden saglıklı bı cvp veremıycem hangı msj oldugunu anlayamadıgımdan...
streslı bı gun gecırdım ama şimdi mutluyum cok sukur, butun topıkte dua eden herkese tesekkurlerımı de ılettım, gorevımı yerıne getıreyım gecmıs olsun demısısn ama bunu bı gorev olarak gormene gerek yok, Allah bu mubarek gunlerde butun hastaların şifasını verır ınşşş........
bir iki resim koyayım son gezmelerden :)) ben 65 im ama sanki 10 kilo fazla görünüyom kızlar makinam iyi değil tabii bide fotojenik deilim
kollarım fena incelirlerse süper olcekkk:1
gereği düşünüldü....selam kızlar.....
sonunda güzellik uykumdan uyandım....
senacım liste için eline sağlık canım....
papatya,charm ,pelin ve benim ismimizin mavıyle yazılmasına çok az kalmış.....
inşallah bu cuma maviyle yazılır.....
pelin hoşgeldin canım dün duruşman mı vardı?.....canın mı sıkkın dı göremedik seni?...
ceren canım çok hoş olmuşsun saç rengin eskıye oranla daha mı koyu oldu fotografta mı öyle duruyo....
kdr cım kılo almamana sevindim canım....
regl sancısı çeken topık kızları hepinize geçmiş olsun.....
barkınım seçim vaatlarını beklıyoz....oylamaya etkısı çok olucak.....
ne bağırıyon bee:83:kız allah ıyılıgını versın ılk kez mıkullanıyon sankı beyaz un ıste o üzgünüm
kız nasıl bı kılo degıısklıgı öyle bende gram farkedıyo hep garma aşşagı gram yukarı...
canım ya seherle bı de senle ortak noktalarımız çok fazla....
ankarada mısın bı gun görüşürüz belkı yakından ıncelersın beni.
sitede benı bulmaya çalışan tipler varda sölemıyom kendımı o yüzden deşifre etmek istemiyom tatlım....
ama merak etme senın kalın bacaklı halını düşün
canım benım ablanın sonuçlarının iyiolduğuna sevındım dur sana mesajı bulup getircem... dun yazmıştım zaten akşam üstü geçmişi okumadan geçmiyosun ya sen....
ama sana özle alıntı yapmadım .....birden fazla kişinin isim isim yazdım ...
maşş. fıstık olmuşun daha da fıstık olucan bıraz daha gayret...
malzemeler:
3yumurta
3su bardağı un
1su bardağı şeker(artık yarım bardak katıyorum şeker kiloya zararlı olduğu için hiç bi fark yok yani çok atıyomuşum bilmeden)
1su bardağı sıvıyağ(bunuda yarıya indirdim süper rahattlıkla yiyorum fazla yağlı olmadığı için,hatta bikeresin 1çay bardağı katmıştım o bile aynı tat olmuştu)
1su bardağı yoğurt
vanilin kabartma tozu
1çorba kaşığı kakao
1su bardağı süt
yapılışı
şekerle yumutayı çırpın(yarım su bardağı ayırın bu karışımdan),şekeri -yağı -yoğurdu-sütü ekleyin çırpın vanilinle k.tozunu una karıştırıp 3bardağı unu yavaş yavaş ekleye ekleye çırpın,,1çor.kaşığı kakaoyuda ekleyin çırpın yağlanmış ve un serpelenmiş fırın tepsisine dökün,piştikten sonra çatalla delikler açarak ayırdığımız karışımı yayarak dökün karışıma süt ekleyebilirsiniz azcık yetmezse,sonra ılımaya bırakın üzerine hazırlamış olduğunuz kakaolu pudingi(yada neli isterseniz)ılıdıktan sonra kekin üzerini kaplayınbuz dolabında soğusun,sonra kare dilimler keserek servis yapın
Eki Görüntüle 238694 Eki Görüntüle 238695
ne bağırıyon bee:83:
demek beyaz un :97:yapcak bişey yok adambörek börek tutturdu kaç gündür yapcam artık:84:
e tabi bende yiyceeeeeeeeeeeeemmmmmmm
tava böreği yapcam ben ama ilk kez yapacam bakalım nasıl becerebilcemmi,bilen varmı aranızda orda kullandığımız yuf-kalar hazır olmak zorunda değil demi,elimle açsam olmamı
[
Eki Görüntüle 238696
valla iftar yakın allahtan dayanamıyorum valla bende,gönder ordan bi dilim bana da yiyelim barii
oo kendı accak yufakyı bakar mısın hıc üşenmiyon mu kız al hazır yufkayı yap ben hazır yufkayla bıle yapcak vakıt bulamıyom valla
tugba mısın kelebekmısın dövecem senı ıftara az kalmısken koydugu resımlere bak yaa:84::84::84:
ben de doganın cayını hıc bı yerde bulamıyorumm, kac tane market gezdıysem yok, sadece bı ara begendıkte gormustum oraya da ınsan sureklı gıdemıyoo... kızılayın ortaısnda olan marketlerde bıle doga satan bı yere daha hıc rastlamadım... yoksa ben de denemek ıstıyorummm o cayları..
canım form çaylarının hepsi ödem atıcı..hemen hemen hepsi aynı vazifeyi görüyor bunların..biri diqerinden daha farklı deqil emin ol..Bi akrabam kendisi aktardan alıp kaynatıp içiyormuş da baya bi kgsunda fark etmişti.
Ödem atıyormuş. Ben aktardan alınan bitkileri içemiyorum poşet çaylar daha içilebilir benim içim
Her yerde arıyorum ama maalesef yok.
tuqbacım bende poşet olarak kullanıyorum..çantamda bile 3-5 tane vardır..gittiqim yerdede onları içiyorum..sen bidaha ağzına bi börek alda bak sana napıyorum
ya valla yazının başında ciddi olduğunu sandım biran,aha böyle kaldımneya özelden konuşmak yasakmıydı eyvah falan derken bunu gördüm rahatladım haaa,bidaha böyle şakalar yapma yüreğime iniyodu
pardon sırf gülmeyin dedin diye gülmüş bulundum demesen gülmezdim inan gıcık seni,,neyse bendede öyle bişey yok ama orantısız bacak ilkkez duydum,ben sadece orantısız göğüs olur diye biliyodum duydum yani,başkada bişey demem ,bidahada davosa gelmem
inan okuyunca gözlerim doldu,pek bi sulu göz oldum bu aralar,afrikalı çocukları düşünmekten,herşeye üzülür oldum,başın sağolsun canım allahım mekanını cennet eylemiştir inş. iibi insanmış,inş. bizde kötülüğe kurban olmadan bembeyaz sayfalarla tertemiz göçeriz öteki dünyaya,inşallah bende yaşarım okadar maşallah 84 yaş,ne güzel allahım hepimize güzel uzun ömürler versin
günaydıın değil tünaydın artık diyim ben
abooooooooooooowwwww ne çenen varmış kız senin,hiç sabredemem uzun yazılara ama okudumtebrikler hoşgeldin
yuh yuh yuh,kızım sende iicene çıtır oldum diye saldın çayıra mevlam kayıra moduna geçmişin,yapmaa mevlam değil sen kayırcan
allahım inşlallah sonuçlar temiz çıkarda,hiç problem kalmaz allahım şifalarını versin,üzülme moral olcan sen kardeşine hadii toparlan
bak benim ne çıktı hayretlerdeyim,,nezaman mükemmel oldum ben en son böyle bişey yaptığımda ideal kilon 58 derdi ama orta kilolu sınıfındaydım şimdi mükemmel
Eki Görüntüle 238517
bende form çayı kullanıyorum maydanozlu ,limonlu form çayı yazıyo ondan aldım zati içinde kiraz sapı falanda var çok güzel tadı var şekersiz içemem diyodum ama bütün çayları şekersiz içiyorum artık yoksa faydası yokmuş,niye içeyimki ozaman,fayda görmek için şekere nooooooooooo
sena abla sen nasıl içiyosun bunları,poşettemi yoksa demlememi,valla on çeşit çay aldım yok yok,ama poşette hepsiyararı vardır dimi eğer yoksa demlememi alsam boşunamı içiyorum
e sende zamanında yat gece...ne işin var sabah 7lere kadar ayaktadün sahura kadar burdaydım hatta sonrasındada,sudem bilir
neyse işte saat yedide yattım hava gündüzleşmişti ve yastığa başımı bi koydum,oğlan odasından mızıklayarak yanıma koştu geldibaşım çatlıyoo ufacık daha ayakta durcek halim yok ,ama ayak sesleri ve mızıklaması geliyo,neyse geldi girdi kapıdan içeri sus sus diye işaret ede ede yatağa yanıma aldım,kafa davul gibi,susmuyoda yavaştan mızıklıyo anam süt demesinmi kalkcak gücümde yok ama,gözdede yatak odamızda beşiğinde uyuyo,sırf onu uyandırcek şimdi mızıklarken diye,kalktım sürüne sürüne mutfağa gittim,sütünü koydum geldim bide ne göiyim,batu uyumuş yaa revamı bu banaaaaaaaaaaa
neyse ama yatağa yattıktan 5dk sonra mızladı yine süt diye,ama ben dalmışım ne kaada çabuk uyumuşum öyle,neyse ama bu sefer yanımdaydı biberon verdim uyudu zıpır,ama saat 10da babasının işten dönüşüyle kapıyı açma sesine ikiside ayaklandılar ,ve ben sade ve sadece2.30 saatlik uykuyla ayağa kalkmak zorunda kaldım
alma evee...alınca tutamazsın kendini..evdekinide kaldır gözünün önünden...kızlar benim nutellayla başım dertteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
çok sevindim tatlım gözünüz aydın...dua edenden Allah razı olsun, Allah bu mubarek gunlede hepsının gönlunde gecenlerı gerceklestırsın inşşşşşşşşşşşşşşşş......
kardesımın sonucları ıyı cıktı, Allah butun hastalara saglık versınnn..........
tuqbacım burası yemek sitesi deqil zayıflama topiqi....birde resimleriyle birlikte yayınlıyorsun...birçok arkadaşımız bunları aklına bile getirmezken sen teşvik etmiş oluyorsun...sonra herkes oruçlu göz hakkı kalıyor...lütfen birdaha olmasın..ne bağırıyon bee:83:
demek beyaz un :97:yapcak bişey yok adambörek börek tutturdu kaç gündür yapcam artık:84:
e tabi bende yiyceeeeeeeeeeeeemmmmmmm
tava böreği yapcam ben ama ilk kez yapacam bakalım nasıl becerebilcemmi,bilen varmı aranızda orda kullandığımız yuf-kalar hazır olmak zorunda değil demi,elimle açsam olmamı
[
Eki Görüntüle 238696
malzemeler:
3yumurta
3su bardağı un
1su bardağı şeker(artık yarım bardak katıyorum şeker kiloya zararlı olduğu için hiç bi fark yok yani çok atıyomuşum bilmeden)
1su bardağı sıvıyağ(bunuda yarıya indirdim süper rahattlıkla yiyorum fazla yağlı olmadığı için,hatta bikeresin 1çay bardağı katmıştım o bile aynı tat olmuştu)
1su bardağı yoğurt
vanilin kabartma tozu
1çorba kaşığı kakao
1su bardağı süt
yapılışı
şekerle yumutayı çırpın(yarım su bardağı ayırın bu karışımdan),şekeri -yağı -yoğurdu-sütü ekleyin çırpın vanilinle k.tozunu una karıştırıp 3bardağı unu yavaş yavaş ekleye ekleye çırpın,,1çor.kaşığı kakaoyuda ekleyin çırpın yağlanmış ve un serpelenmiş fırın tepsisine dökün,piştikten sonra çatalla delikler açarak ayırdığımız karışımı yayarak dökün karışıma süt ekleyebilirsiniz azcık yetmezse,sonra ılımaya bırakın üzerine hazırlamış olduğunuz kakaolu pudingi(yada neli isterseniz)ılıdıktan sonra kekin üzerini kaplayınbuz dolabında soğusun,sonra kare dilimler keserek servis yapın
Eki Görüntüle 238694 Eki Görüntüle 238695
canım ben carrefourdan alıyorum..yakında carrefour varsa bi bak istersen..
canım form çaylarının hepsi ödem atıcı..hemen hemen hepsi aynı vazifeyi görüyor bunların..biri diqerinden daha farklı deqil emin ol..
tuqbacım bende poşet olarak kullanıyorum..çantamda bile 3-5 tane vardır..gittiqim yerdede onları içiyorum..
e sende zamanında yat gece...ne işin var sabah 7lere kadar ayaktabebelere yazık yaa...
alma evee...alınca tutamazsın kendini..evdekinide kaldır gözünün önünden...
çok sevindim tatlım gözünüz aydın...
tuqbacım burası yemek sitesi deqil zayıflama topiqi....birde resimleriyle birlikte yayınlıyorsun...birçok arkadaşımız bunları aklına bile getirmezken sen teşvik etmiş oluyorsun...sonra herkes oruçlu göz hakkı kalıyor...lütfen birdaha olmasın..
canım ben carrefourdan alıyorum..yakında carrefour varsa bi bak istersen..
canım form çaylarının hepsi ödem atıcı..hemen hemen hepsi aynı vazifeyi görüyor bunların..biri diqerinden daha farklı deqil emin ol..
tuqbacım bende poşet olarak kullanıyorum..çantamda bile 3-5 tane vardır..gittiqim yerdede onları içiyorum..
e sende zamanında yat gece...ne işin var sabah 7lere kadar ayaktabebelere yazık yaa...
alma evee...alınca tutamazsın kendini..evdekinide kaldır gözünün önünden...
çok sevindim tatlım gözünüz aydın...
tuqbacım burası yemek sitesi deqil zayıflama topiqi....birde resimleriyle birlikte yayınlıyorsun...birçok arkadaşımız bunları aklına bile getirmezken sen teşvik etmiş oluyorsun...sonra herkes oruçlu göz hakkı kalıyor...lütfen birdaha olmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?