70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tas tamam beyaz un işte tam buğday unu hiçbir şeyi ayrılmamış esmer undur tam buğday unu ayrı satılıyor cnm.ben annem her malatyaya gidişinde kendi orda buğdayı değirmenler var götürüyo araba ile ruşeymine kepeğine kadar herbişeyi içinde öğüttürüyo her yıl bir çuval getiriyo kızım için kullanıyorum arada ekmek yapıyorum kızın çorbalarına koyuyorum vss en güzeli sağlıklısı o aslında yanii.

bende seni cok merak ettim basiniz sagolsun, allah mekanini cennet etsin ..nur icinde yatsin

kız allah ıyılıgını versın ılk kez mıkullanıyon sankı beyaz un ıste o üzgünüm

ya ben bişey anlamadım tas tamam beyaz un işte dediğin neki,evdeki buğday unu yazıyo dediğim un içinmi söyledin onu,beyaz unmu yani,peki niye buğday unu yazıyo üstünde:26:

ay geri de kaldigim sayfalari söyle hizlica geceyim dedim yok kafam karisti sayfalari karistirdim ben cevaplarimi sonra yazayim basim dönüyo uykum geldi iftara kadar biraz uzanayim sonra görüsürüz :92:

kız nasıl bı kılo degıısklıgı öyle bende gram farkedıyo hep garma aşşagı gram yukarı...
canım ya seherle bı de senle ortak noktalarımız çok fazla....
ankarada mısın bı gun görüşürüz belkı yakından ıncelersın beni.
sitede benı bulmaya çalışan tipler varda sölemıyom kendımı o yüzden deşifre etmek istemiyom tatlım....
ama merak etme senın kalın bacaklı halını düşün
canım benım ablanın sonuçlarının iyiolduğuna sevındım dur sana mesajı bulup getircem... dun yazmıştım zaten akşam üstü geçmişi okumadan geçmiyosun ya sen....

ama sana özle alıntı yapmadım .....birden fazla kişinin isim isim yazdım ...

bir iki resim koyayım son gezmelerden :)) ben 65 im ama sanki 10 kilo fazla görünüyom kızlar makinam iyi değil tabii bide fotojenik deilim

kollarım fena incelirlerse süper olcekkk:1

maşş. fıstık olmuşun daha da fıstık olucan bıraz daha gayret...

gereği düşünüldü....

5656 . sayfada canım dun öglen 3 e dogru yazmışım....
hatta aynı sayfanın altında senın mesajın var....
sonrakı sayfada da tuba bana alıntı yapıp yorum yazmış....
ordada alıntın var sanırım...

haftasonu giremediğin için her pazartesi giriyosun ya kk ya...
hemen geçmişi okuyup yorumlara ve muhabbete başlıyosun....
pazartesi seni göremeyip salı görunce merakımı dıle getirmiştim....
sende her hangi bı cevap vermeyınce bı kırgınlıgın var sandım...
o yüzden bu şekilde yazdım sen bana kırldıysanda ,kırılmadıysanda geçmiş olsun dıye....

neysekı kardeşinin sonuçlarının ıyı cıkması sevındırdı....

gerekirse özelden konuşabiliriz....

Son düzenleme:
kız allah ıyılıgını versın ılk kez mıkullanıyon sankı beyaz un ıste o üzgünüm
ne bağırıyon bee:83:

demek beyaz un :97:yapcak bişey yok adambörek börek tutturdu kaç gündür yapcam artık:84:
e tabi bende yiyceeeeeeeeeeeeemmmmmmm
tava böreği yapcam ben ama ilk kez yapacam bakalım nasıl becerebilcemmi,bilen varmı aranızda orda kullandığımız yuf-kalar hazır olmak zorunda değil demi,elimle açsam olmamı

[

Son düzenleme:
malzemeler:

3yumurta
3su bardağı un
1su bardağı şeker(artık yarım bardak katıyorum şeker kiloya zararlı olduğu için hiç bi fark yok yani çok atıyomuşum bilmeden)
1su bardağı sıvıyağ(bunuda yarıya indirdim süper rahattlıkla yiyorum fazla yağlı olmadığı için,hatta bikeresin 1çay bardağı katmıştım o bile aynı tat olmuştu)
1su bardağı yoğurt
vanilin kabartma tozu
1çorba kaşığı kakao
1su bardağı süt

yapılışı

şekerle yumutayı çırpın(yarım su bardağı ayırın bu karışımdan),şekeri -yağı -yoğurdu-sütü ekleyin çırpın vanilinle k.tozunu una karıştırıp 3bardağı unu yavaş yavaş ekleye ekleye çırpın,,1çor.kaşığı kakaoyuda ekleyin çırpın yağlanmış ve un serpelenmiş fırın tepsisine dökün,piştikten sonra çatalla delikler açarak ayırdığımız karışımı yayarak dökün karışıma süt ekleyebilirsiniz azcık yetmezse,sonra ılımaya bırakın üzerine hazırlamış olduğunuz kakaolu pudingi(yada neli isterseniz)ılıdıktan sonra kekin üzerini kaplayınbuz dolabında soğusun,sonra kare dilimler keserek servis yapın

Eki Görüntüle 238694 Eki Görüntüle 238695

evet canım ank dayım ıns kısmet olurda görüşürüz boyle gizliyon ya kendını ıyıce merak edıyom senın boyun kactı bu arada ebnden azcık uzunsun sanırım bmı den oyel anladım

gönder ordan bi dilim bana da yiyelim barii

oo kendı accak yufakyı bakar mısın hıc üşenmiyon mu kız al hazır yufkayı yap ben hazır yufkayla bıle yapcak vakıt bulamıyom valla

gönder ordan bi dilim bana da yiyelim barii
valla iftar yakın allahtan dayanamıyorum valla bende,
oo kendı accak yufakyı bakar mısın hıc üşenmiyon mu kız al hazır yufkayı yap ben hazır yufkayla bıle yapcak vakıt bulamıyom valla

ya ne üşenmemesi ,hemde nasıl üşeniyorum,ama gel görki aldığımız yufkacı çok uzak, artı çocuklar ayakta eşim uyuyo iftara yaklaştık,dışarı çıkamamki,mecbur elimle açıcam olurmu bilmem ama ,hazır yufkamı kullanıyorlar genelde acep bilemedim:26:

meraba öncelikle sonunda buldum bu topiği ... beni ergin sena arkadaşımız yönlendirdi öncelikle ona bir kez daha teşekkür ediyorum ..
öncelikle ben kendimi biraz anlatayım neler yaptığıma dair.. 1.5 sene önce 72 kilo 1.58 boy ile başladım diyetisyene 9 kilo verdim ama yaklaşık 4 ayda filan ilk ay 5 kilo verdim daha sonraki aylar dağınık bi verme oldu aldım verdim sabitllendi vs .. bu 1.5 sene sonra bunu bıraktığımda 9 kiloyu 1.5 sene süre zarfında geri aldım ve bunu tamamen aldığımda kafama dank etti. yani kendimi nötrledim. oysa ki verdiğimde çok mutluydum daha verecek 6 kilom olmasına rağmen ..
bu sene de bunu vermek için önce lahana diyeti yaptım 4 kilo verdim tam anlamıyla yapmadım çok aç kalıyordum çünkü.. tabi en oldu geri alındı o kilo. daha sonra 5 günde 5 kilo diyeti yaptım sonuç yine hüsran.. karbonhidrat diyeti de yaptım ama yarıda bıraktım onu da. bedenim de şaşırdı ben de. çok sinirlerim bozuldu .. hatta dolabıma bile küstüm hiçbirşeyi giymek istemediğim oldu .. gecen günlerde vitrinlerden kendi yansımama baktım camlarda .. ve kendimden neredeyse nefret ettim .. ben de aranıza geldim .. ne nedir nasıl bi diyet uyguluyorsunuz bilmiyorum .. şuan 70-72 arasında oynuyor kilom ..biraz sarsıntıya uyradım bu hafta diyet yapmama rağmen pek fark etmemiş.. ve ben kendimi daha çok yiyerek buluyorum şuan BKI 27 ama böyle giderse bu 30 a dayanacak ..
aranıza beni de alır mısınız

canım ben carrefourdan alıyorum..yakında carrefour varsa bi bak istersen..
canım form çaylarının hepsi ödem atıcı..hemen hemen hepsi aynı vazifeyi görüyor bunların..biri diqerinden daha farklı deqil emin ol..
tuqbacım bende poşet olarak kullanıyorum..çantamda bile 3-5 tane vardır..gittiqim yerdede onları içiyorum..
e sende zamanında yat gece...ne işin var sabah 7lere kadar ayakta bebelere yazık yaa...
kızlar benim nutellayla başım dertteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
alma evee...alınca tutamazsın kendini..evdekinide kaldır gözünün önünden...
çok sevindim tatlım gözünüz aydın...
tuqbacım burası yemek sitesi deqil zayıflama topiqi....birde resimleriyle birlikte yayınlıyorsun...birçok arkadaşımız bunları aklına bile getirmezken sen teşvik etmiş oluyorsun...sonra herkes oruçlu göz hakkı kalıyor...lütfen birdaha olmasın..

akşam oldu haydi çıkın daa...
sudem canım okul açıldımı bukadan giremezsin değilmi yaaa:2:
ıslak keki süpper yaparım,annem geldiğinde istedi yaptım,bide ankarada misafir gelecekti harika oldu yaa gittikçe bu konuda istisas yapıyorum galiba
ben sütü 2su bardağı kullanıyorum hatta bazen 2.5..üzerinede bol sos ayırıyorum diye...
ramazanda yenilemz yapsam eşim hep bitiremez neyse canım çekti ama boşver çektiğiyle kalsın....
belenayım..eve gittinmi tavuk yanmamış değilmi???
eşim 1kasa domatesle geldi al dedim okuldan veli satıyomuş,tarla domatesi,bazıları yeşilk tepeleri camın önüne dizdim..
ilk defa eşime güvendim al dedim ben olmadannn
orucumu açayımd aduruma göre bakalım biberim yetmez belki olmazsa yarına kalır menemen işi.....
başım ağrıyor...çıkıyorum..
allah herrkesin orucunu kabul etsin hayırlı iftarlar...

hahhh şöyle işte sena kaptanım....çok doğru demişinnnn....
alma eve ozaman yemezsin,pişrme yemezsin yani.....
seni özledim çok konuşamadık çoktandır...banada arada yaz ki, belki 100 gram veririm

hahhh şöyle işte sena kaptanım....çok doğru demişinnnn....
alma eve ozaman yemezsin,pişrme yemezsin yani.....
seni özledim çok konuşamadık çoktandır...banada arada yaz ki, belki 100 gram veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…