en ıyısı kocanı dıete başlat...ben öel yaptım...oada zayıflıyo bende....
ayy bende 45 dakıka yatakta o yana bu yana döndum baktım uyuyamıyom en ıyısı kalkıyım dedım....
bu gece gece kuşları erken pes etmiş...
tabı tubayla ezgı ıkı çocuklu olunca felekleri şaştı....
guya bugun uykumu düzene sokacaktım ya....
yine olmadı....
suzancım gudne 5 porsıyon meyve yersem ben kılo alırım....
anam ben 1 porsıyon sebze yıyom o kadar.....
vitamın ıhtıyacımı ondan giderıyom...
meyve bıle kaçamak benım için....
bu gidisle biz zor düzene sokariz bu uyku düzenini hadi hayirlisi
hayırlısıyla şu ramazanı bi atlatsaydık....
okul açılınca elbet düzene girecek....
kızlar bu arada kokulu hatta bergamut aromalı çay sevenler varsa aranızda doğuş un bergamutlu yeşilçayını tavsıye ederım.....
sankı kokulu siyah çay içiyo havası veriyo....
ballı yeşilçayı tıksıne tıksıne içmiştim bitsin diye....
onun üstüne bu iyi geldi...
çay tiryakilerine duyurulur....
siyah çay tadında yeşilçay....
ballı yeşilçay işkencesınden kurtuldum...
bugün yıne markete gittim ...
çok zor oluyo market alışverişi....
keklerın,pastaların,çokomelelrın olduğu reyondan okadar zor geçiyorum ki....
şeytan dürtüyo al bişiy olmaz bı tanecıkten dıyo....
tam elımın uzatıyorum....
elime alıyorum...
çokomele bakıyorum....
sonra sepete atmayıp....
geri rafa bırakıyorum.....
isallah hayirlisi benim birde kahve aliskanligim var yemekden sonra illaki 1-2 fincan kahve iciyorum bir gün icmessem rahat edemem herhalde e o da uyku muyku birakmiyo
kahve dedınde bende mı yapsam da içsem...
adaçayı içtim tadı kötuydu...
of ya çok aç gözlüyüm...
bi ara evi bitki çaylarıyla doldurdum...
şimdi bitsin dıye kendımı paralıyom....
allahtan kocayı kandırdım artık oda benle yeşilçay içecek.....
bergamutsuz yeşilçayı ona mı içirsem...
damak tadına uygun çayı bulmak lazım..ben hep caylari tatlandiriciyla iciyorum sekersiz icmeye calisdim ilac gibi geliyor hic icemiyorum ozaman :97:
ay biz işin kötüsü özel gunlerde artık eve pasta almıyoz karı koca dıyette olunca...hic sormadogum günü olsada bi pasta yesem diye geciyo aklimdan
damak tadına uygun çayı bulmak lazım..
mesela kayısılı form çayı çok güzel tat bırakıyo agızda mıs gıbı buram buram kayısı kokuyo
bende eskıden bitki çaylarını tatlandırıyla içerdim de artık sade içiyorum...
sadece siyah çaya ve evde yaptıgım tatlıya tatlandırıcı katıyorum
ay biz işin kötüsü özel gunlerde artık eve pasta almıyoz karı koca dıyette olunca...
gecen dondurma yaptım tatlandırıcıyla onu yedık...
bakalım düğün tarihine ya da dogum gunune kadar kılo verelımde pasta görsun midemiz ya....
bide ne çok özel gun varya....artık hepsini kutlamıyoz....
tanışma,yüzük,nikah,evlenme,dogum gunu ,kadınlar gunu,öğretmenler gunu,sevgililer günü,anneler günü,babalar günü,yılbaşı.....da arada çıkıyo...hangi birini kutlayıp pasta keselım....arasından en önemlılerı seçiyom artık....
artık bende yoruldum hapsınde pasta yesem hep şişko kalırım....
damak tadına uygun çayı bulmak lazım..
mesela kayısılı form çayı çok güzel tat bırakıyo agızda mıs gıbı buram buram kayısı kokuyo
bende eskıden bitki çaylarını tatlandırıyla içerdim de artık sade içiyorum...
sadece siyah çaya ve evde yaptıgım tatlıya tatlandırıcı katıyorum
ay biz işin kötüsü özel gunlerde artık eve pasta almıyoz karı koca dıyette olunca...
gecen dondurma yaptım tatlandırıcıyla onu yedık...
bakalım düğün tarihine ya da dogum gunune kadar kılo verelımde pasta görsun midemiz ya....
bide ne çok özel gun varya....artık hepsini kutlamıyoz....
tanışma,yüzük,nikah,evlenme,dogum gunu ,kadınlar gunu,öğretmenler gunu,sevgililer günü,anneler günü,babalar günü,yılbaşı.....da arada çıkıyo...hangi birini kutlayıp pasta keselım....arasından en önemlılerı seçiyom artık....
artık bende yoruldum hapsınde pasta yesem hep şişko kalırım....
benimki siyah caydan baska cay icmiyo sende yap icelim karsilikli kahvelerimizi
senin saydiklarindan benimki sadece dogum günümü birde evlilik yildönümünü hatirliyo keske benim kocis de benlen diät yapsa o da habire ye gitsin nolcak diyo bu adam beni sisko yapti zaten
kızlar yüreğim parça parça.. kanaltürkte kampanya programına rastladım kızılayın.. offf.. afrika.. o çocuklar, hiç de çocuk gibi bakmayan güzel ve anlamlı gözler.. gördüklerine inanamıyor insan bu gerçek mi diyor.. bakmaya dayanamıyordum ama bakmamak görmemek ne yazık ki bir şey değiştirmiyorparamparça oldum.. eğer bu gördüklerim gerçekse, inanın şu dünyada geriye kalan ne varsa yalan dedim.. böyle şeyler söylenmez ama ne zamandır bir aç doyurayım diyordum, kimi bulur nasıl derim karnın aç mı gel doyurayım? ima edeyim? zor. yeri geldi dilenenlere para vermek istemedim elimdeki pideyi ekmeği verdim, para istediler kötü oldum yine de verdim elimdeki pideyi.. hep böyle oluyor.. aldıktan sonra birden ses tonları değişiyor az önceki yalvaran ses gidiyor küfür eder gibi kalın ses geliyor, burkuluyor insan.. şimdilerde asıl aç insanlar orada ya afrikada.. ölüyorlar.. şimdi bizim her yerde aş evleri var ramazan dolayısıyla, iyi kötü doyuyor karınları.. ama afrika aç.. ölüyorlar ya o çocuklar.. canımı çıkartıp veresim geldi.. ne yapsam yetmez.. kendimce yapmaya çalıştım ama nafile.. kaç tanesine? hangisine? ne olur siz de yapın bir şeyler.. yaptıysanız bir kez daha yapın yardım. damlaya damlaya göl olur diyenler biz değil miyiz? 5-10-15-20-- neye vermiyoruz ki? kendimize içine giremeyeceğimiz bir elbise daha aldık, dolabın ücra köşesine koyduk farzedelim.. pazardan döndük bu aldıklarım bu kadar tuttu mu ki acaba para mı düşürdük diyelim.. cüzdanınızı açın bakın.. 5 tl varsa dikkatli bir bakın.. o güzel gözlü çocukların o güzel gözlerinin kapanması ile gülmesi arasındaki o kapkalın çizgi işte o 5tl.. nereye gitmiyor ki? keşke kalabalık yerde çalışsaydım ben yarın cesaret edebildiğim herkesden rica edicem.. 2868e bi boş mesaj atın dicem.. eminim yardım edenler var ama bir tane daha ya.. ister deli desinler ister yüzsüz desinler hatırımı denicem.. siz de deneyin lütfen.. lütfen..
benımkıde hiç içmezdıde ılk defa bu akşam içti...
içmezse kılo veremeyeceğini söyledım....
hızlı kılo verirsin dedim....
hızlı kılo vermek dıyınce gözu dönuyo....
ne desem kabul ederdı heralde....
megerse kendım zayıfladıkça adam şişman dıye dıye psıkoljısını bozmuşum...
öncekı gunden 100 gram fazla çıksa çok üzülüyo...
istiyo ki hergun 300 gram vereyım...
damlasakızlı türk kahvemi yaptım geldim hadı içelim....
ama pek köpürmedı....o kadar beceremıyom....hatta arkadaşım bana gelınce o yapıyo....haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?