70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende çalışıyorum ve bu sebepten dolayı kesinlikle çocuk düşünmüyorum.çocuğum olmasını delice istememe rağmen...
ay keşke çok paramız olsa da çalışmak zorunda kalmasak

ah ah keske canim

gecmis olsun

herkes sahuru bekliyo herhalde

evet yiyelimde yatalim ayol

gecmis olsun aman insanin neresi agriyosa cani orda vallah bide dislerin sizlamasi berbat birsey ahhhh ahhhh kanma o reklamlara ya palavra atiyorlar resmen milleti paralariyla rezil ediyorlar

hadi ben kaçtım sahur sofrasını hazırlayayım.
bu arada akşam 11 de kardeşim eşi ve çocuğu baskın yaptılar şuan bende yatılı kalıyolar saat 1:30 da yattılar onlar ben sofrayı hazırlayayımda yatayım bişiiler yemem lazım gerçi endeskopiden 8 saat önce yemek yemiş olmam lazım 11 de giricem hafif bişiiler atıştırırım artık. sabaha kıza eşim bakar baride 10 a kadar yatarım onra zaten hastaneye gidicem

Son düzenleme:

isallah ciddi birsey deyildir canim benimde önceden migde problemim vardin gastrit dediler sinir stress daha cok tetikliyormus simdi cok sükür yok birsey ama genelde cogu hastalik sinir stress sIkIntI dan oluyor
desene eylül senin pasta dönemin bol bol spor yaparsin artik eritmek icin

canim sende masallah herseyi karistirmissin hem ben türk kahvesi icemiyorum agir geliyor ben nescafe yapmisdim
kandırdın beni
amanııın naptın kız sen bişe olmasa bari :18::18::18:
inş..
ohh valla..
gecmiş olsun kuzucum..

işin kötüsü ben o macunu aldııgmda dışım sızlamıyodu..
son 1 haftadır buz yıyom dişim sızlıyo..
macuna bunyem alıştı heralde etkı etmıyo hiç..
bıde başka bı macunu kullanıp
sonra tekrar bunu mu denesem....
agrımayan başıma dert açıyom ben ya...

valla bende de var o tembellik yapisdim kaldimmi sandelyeye ictim kiz 2 si 1 arada ictim
bosver sen papatya cayini bi bardak süt ic

canım benim zaten mide problemim yıllardır var kontroldeyim hep ama 1 yıldır hiç gitmedim dr a ihmal ettim işte .bide ALLAH göstermesin rabbim uzak etdin genetik mide kanseri var bizde sık sık görüyoruz sülalede .bende sınırdan dönmüştüm bi dönem baya kötü günler geçirmiştim.ama çok şükür atlattım 1 yıl çok fena oldum ama geçmişti.şimdi ara ara yokluyo dikkatlide beslenmiyorum lanet olası kolayıda içmesem ve sigara süper olacak ama bakalım dikkat edicez yine olacak olan bu artık

pastadan yana şansım çok evet ama öle bakma çok seven yiyen biri değilim pastayı .ucundan tadarım belki hoşuma giderse

cok gecmis olsun benimde mide problemim var ama iki senedir iyim allah sukur :94::94:

bizim icinde subat ayi cok bereklidir bende yazayim bari icimde kalmasin

3 subat kiz kardesim dogum gunu

5 subat buyuk abim dogum gunu

14 subat sevgililer gunu

20 subat kucuk abim dogum gunu

23 subat kizimin dogum gunu

27 subat yigenimin dogum gunu

iyi haberlerini bekliyorum yarin yaz olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…