bende çalışıyorum ve bu sebepten dolayı kesinlikle çocuk düşünmüyorum.çocuğum olmasını delice istememe rağmen...
ay keşke çok paramız olsa da çalışmak zorunda kalmasak
kızlarya benim tartıda neden artıda göründüğüm belli oldu,,,regl oldum yaa inanmıyoruuuummmm,, ama rutin olarak her ayın 16sında bilemedin 18inde başlardı bune şimdi erkenden offffffffffff hiç ağrım falanda olmadı haaaaaaa:97:
herkes sahuru bekliyo herhalde
yoğurt yıyom inş faydası olur...
of ben başımı nereler vuram bıde kahvenın telvesını yedım..
bıde mıde alışık değil bu kadar bitki çayını karıştırmaya
kola
siyah çay
bergamutlu yeşilçay
lımonlu adaçayı
türk kahvesi
nanelı lımonlu yeşilçayımda demlendı benı beklıyo...
bu arada benım gıbı sakın buz yemeyın...
dişlerım sızım sızım sızlıyo....agrımayan dişim agrır oldu...
artık soguga dayanamıyom...
üstelık diş macunumda şu reklemlarda buzlu ıcecek ıcenlerın kullandıgı macun...
boşuna dünya para dökmüşüm...sensodyn alsaymışım keşke...
mide demişsiniz doğum günü pasta olayı demişsiniz. geçmişe çok bakamadım ama
benimde midem fena kızlarr yarın dr gidicem hastalık hastası oldu iyice yahuumidem yıllardır tedavilerimden dolayı bide siniz stres tam oldu yanii daha önce ağır bir mikrobik ülser geçirdim biopsiler vss uzun bir tedavi geçirdim .iyiydim çok şükür arada yokluyodu ama işte oruç zamanı böle oluyom tuttum ya geçen haftayı şimdi tam regl bitti bugün dedim yarın oruç tutatım nerdeee midem izin vermedi inşallah bişii yoktur gene yaa yarın endeskopiye gidicem bakalım ne durumda midem:44::44:
pasta olayına gelince eylül benim aile için baya kısmetli
2 eylül evlilik yıldönümümpastamı kendim yapıcam
3 eylül kardeşim doğum günü
9 eylül çok yakın bir dostum
14 eylül eşim
17 eylül kızım 3 yaşına giriyor
23 eylül kardeşimin eşi yani damat bey
pastalar havada uçuşucakkk anlıcanız ve ben hepsinde 1 dilim yicemama ince bir dilimm
ee bide bayram var önümüzdeee ama tutucam kendimi yaa pastalardan tadımlık alırım ama belkii
kandırdın benicanim sende masallah herseyi karistirmissin hem ben türk kahvesi icemiyorum agir geliyor ben nescafe yapmisdim
inş..amanııın naptın kız sen bişe olmasa bari :18::18::18:
ohh valla..mide demişsiniz doğum günü pasta olayı demişsiniz. geçmişe çok bakamadım ama
benimde midem fena kızlarr yarın dr gidicem hastalık hastası oldu iyice yahuumidem yıllardır tedavilerimden dolayı bide siniz stres tam oldu yanii daha önce ağır bir mikrobik ülser geçirdim biopsiler vss uzun bir tedavi geçirdim .iyiydim çok şükür arada yokluyodu ama işte oruç zamanı böle oluyom tuttum ya geçen haftayı şimdi tam regl bitti bugün dedim yarın oruç tutatım nerdeee midem izin vermedi inşallah bişii yoktur gene yaa yarın endeskopiye gidicem bakalım ne durumda midem:44::44:
14 eylül eşim
pastalar havada uçuşucakkk anlıcanız ve ben hepsinde 1 dilim yicemama ince bir dilimm
ee bide bayram var önümüzdeee ama tutucam kendimi yaa pastalardan tadımlık alırım ama belkii
ah ah keske canim
gecmis olsun
evet yiyelimde yatalim ayol
gecmis olsun aman insanin neresi agriyosa cani orda vallah bide dislerin sizlamasi berbat birsey ahhhh ahhhh kanma o reklamlara ya palavra atiyorlar resmen milleti paralariyla rezil ediyorlar
canım atanamamak ta zor....helekı büüyk şehirde değilsen yapacak işte yok..o stres...
haklısın bende ev kurana kadar çocuk fikrine karşıydım...
şimdide zayıflayana kadar....haha..
yenı evlısın zaten...çocuk öyle pat diye olmuyo...da evlılık oturmuyo...
mıde ılacı çokta kim bulacak onalrı tembelım ben
sen içtin mi kahvenı yoksa bana ıcırıdn sen içmedın mı?..
ben bıtkı çayından yakınıyom hatun bana papatya çayı iç dıyo...
allahım yarebbim bana saç baş yolduracak bu hatun....
zaten evde papatya çayı yok.
olsada tadını sevmıyım..
isallah ciddi birsey deyildir canim benimde önceden migde problemim vardin gastrit dediler sinir stress daha cok tetikliyormus simdi cok sükür yok birsey ama genelde cogu hastalik sinir stress sIkIntI dan oluyor
desene eylül senin pasta dönemin bol bol spor yaparsin artik eritmek icin
mide demişsiniz doğum günü pasta olayı demişsiniz. geçmişe çok bakamadım ama
14 eylül eşim
canım benim zaten mide problemim yıllardır var kontroldeyim hep ama 1 yıldır hiç gitmedim dr a ihmal ettim işte .bide ALLAH göstermesin rabbim uzak etdin genetik mide kanseri var bizde sık sık görüyoruz sülalede .bende sınırdan dönmüştüm bi dönem baya kötü günler geçirmiştim.ama çok şükür atlattım 1 yıl çok fena oldum ama geçmişti.şimdi ara ara yokluyo dikkatlide beslenmiyorum lanet olası kolayıda içmesem ve sigara süper olacak ama bakalım dikkat edicez yine olacak olan bu artık
pastadan yana şansım çok evet ama öle bakma çok seven yiyen biri değilim pastayı .ucundan tadarım belki hoşuma giderse
ay kizlar ben cokmu zayifladim acaba üsüyorum titreme tuttu beni zayiflayinca üsürmüssün ya
hay Allah iyiliğini versin kız gece gece güldüm.bende de oluyo o üşümeden
valla bende de var o tembellik yapisdim kaldimmi sandelyeyeictim kiz 2 si 1 arada ictim
bosver sen papatya cayini bi bardak süt ic
artik zayiflayinca ikimiz bulusur bi pasta yemeye gideriz
neyse hadi bendde gidiyom sana iii geceler
tek zayiflayalimda bir dilim degil sana kocaman pasta feda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?