müsli yıyom süte kattımvalla bende de var o tembellik yapisdim kaldimmi sandelyeyeictim kiz 2 si 1 arada ictim
bosver sen papatya cayini bi bardak süt ic
kız sen sigarayı bırakmadın mı?canım benim zaten mide problemim yıllardır var kontroldeyim hep ama 1 yıldır hiç gitmedim dr a ihmal ettim işte .bide ALLAH göstermesin rabbim uzak etdin genetik mide kanseri var bizde sık sık görüyoruz sülalede .bende sınırdan dönmüştüm bi dönem baya kötü günler geçirmiştim.ama çok şükür atlattım 1 yıl çok fena oldum ama geçmişti.şimdi ara ara yokluyo dikkatlide beslenmiyorum lanet olası kolayıda içmesem ve sigara süper olacak ama bakalım dikkat edicez yine olacak olan bu artık
pastadan yana şansım çok evet ama öle bakma çok seven yiyen biri değilim pastayı .ucundan tadarım belki hoşuma giderse
maşş.cok gecmis olsun benimde mide problemim var ama iki senedir iyim allah sukur :94::94:
bizim icinde subat ayi cok bereklidir bende yazayim bari icimde kalmasin
3 subat kiz kardesim dogum gunu
5 subat buyuk abim dogum gunu
14 subat sevgililer gunu
20 subat kucuk abim dogum gunu
23 subat kizimin dogum gunu
27 subat yigenimin dogum gunu
aynaya bak bakıyım zayıfmısın...ay kizlar ben cokmu zayifladim acaba üsüyorum titreme tuttu beni zayiflayinca üsürmüssün ya
az gecti bakalım gecene kadar kılo almasam yarına tartı var...napdin sudemcigim gectimi miden :26:
kiz suzan millet hep gitti bi biz kaldik
müsli yıyom süte kattım
kız sen sigarayı bırakmadın mı?
maşş.
aynaya bak bakıyım zayıfmısın...
kansızlık mı yoksa kız...
az gecti bakalım gecene kadar kılo almasam yarına tartı var...
ne aklıma gelırse denıyom.
ben geldım geri...
sahuru hazırlaıdm da benım koca mızlanıyo kalkmadı
günaydın arkadaşlarr herkese hayırlı sabahlarr günümüz çok geçsin bugünnnnnn
çekiçle kırmaları yetmiyor bide detaylarmı varr
samatyaya gittim canım...özel deqildi..zaten ameliyat olmayı düşünmüyorum..nefesimde sorun yok..sadece burnum kanadı diye gitmiştim..
özele yazdıklarınla ilgili olarak ben burda senin yazından sonra ters bişey okumadım..log gönderirsen sevinirim..
ne öyle gizli saklı konuşmalarrrrrözel yasak kardeşimm falakaya yatıracam sizi heeee
teşekkür ederim seherim..yok canım zaten olmayı düşünmüyorum..
nice 5 yıllara canım...yıldönümüz kutlu mutlu olsun...balayınamı çıkıyosunuz ramazan ramazan qıııı
bilqecim senin neyine kızayım fıstık...50li kilolardasın neredeyse göremicez seni
tabiki canım bildirim yapmak istersen listeye eklerim..bence hamilelik kilo vermeye engel deqil..ve hatta saqlıklı beslenildiqi zaman hem kilo verilir hemde bebek saqlıklı beslenmiş olur..bu bebekten sonrada çalışmayı düşünüyormusun cnm..
kızlar herşeyimizi paylaşır olduk ama bana dua edin...
tee ankaraya gitmeden 20 gün önc ekoltukaltımda ağrı oldu..küçük sertlik oluştu,büyüdü..yanlışlıkla elim değdi, patladı bende içini iyice boşalttım bi gece vakti,irin kan karışık çıktı..sonunda bıraktım yani indi ama hala sertlik vardı...
2gündür yeniden şişti v edün geceden beri çok ağrı yapıyor kolumu hareket ettiremiyom nerdeyse...
netden baktım kıl dönmesi,lenf bezi,iltihap v.s.. olabilirmiş..eşim görünce korktu ya misket büyüklüğünde ama canımıda yakıyor..
sabah beni doktora götürecek bakalım ne çıkacak,insan korkuyor yaa...
annem patlattım diye kızdı allah korusun kanser olur bişey olur dedi..yanlışlıkla oldu ama...baştan böyle olsaydı ağrım giderdim herhalde...
biyandan adet zamanım göğüslerimde çok ağrıyor..neyse canlarım...dua edin sabah uyanırsak gideriz..
gecmis olsun canim aklina kötü birsey getirme adet olacaksin ya ondan da cikmis olabilir sen yinede git göster doktora isallah birsey yoktur...
allah razı olsun canım..bişey yoktur ya inşaallah ama kolumu kullanmıyom nerdeyse..yok canım çok oldu şişmesi indi diye önemsemedim ama sertlik vardı hala..2gündür arttı şimesi şimdide ağrısı..neyse rabbim hepimizi beterinden korusun..kanıma falanda baktırayım bakalım...
hoşgeldin cnm
sabah 2 dilim ekmeqimiz var(buqday çavdar yada tam buqday) kepek ekmeqi yemiyoruz kansızlık yapıyor..yumurta peynir zeytin domates salatalık şeklinde kahvaltı yapıyoruz..
ara öqünler bunlardan birini yiyoruz(yoqurt ayran süt meyva fındık badem vs..)
öqlen çorba+yemek+salata yada yoqurt ürünleri...
ikinci arayı yapıyoruz..
akşamı çok hafif yiyoruz genelde tek çeşit..
çorba+salata yada yemek+ayaran gibi..sabahki ekmeqin dışında başka ekmek yemiyoruz..haftada bir defa pilav yada makarna 2 kaşık yiyoruz..oda öqlen öqününde...akşam kesinlikle bunları yemiyoruz..
ve en önemlisi mutlaka 3 litre su içiyoruz...su içmezsen ödem atamazsın..ayrıca eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır..diyet yapıp su içmezsen eriyen yaqlar içinde kalır ona göree
amanınnn ben nasıll yapcamm :) ama yok yapmam gerek göbek aldı başını gidiyor :) hamileyim sankibide bu yazıalrın altında imza gibi olan nedir acaba burda yeniyimde bilmiyorum
annemsiz büyüdüm sayılır.arada ananem gelirdi bana bakmaya.bazen babamın annemin yeğenleri.zaten 2.5yaşında kreşe başlamışım tam gün orda olurdum.2 yıl da ana sınıfında geçti.annem ben orta 3teyken emekli oldu.
ama en ihtiyacımın olduğu yıllar geçti neye yarar..
:85:
tee ankaraya gitmeden 20 gün önc ekoltukaltımda ağrı oldu..küçük sertlik oluştu,büyüdü..yanlışlıkla elim değdi, patladı bende içini iyice boşalttım bi gece vakti,irin kan karışık çıktı..sonunda bıraktım yani indi ama hala sertlik vardı...
2gündür yeniden şişti v edün geceden beri çok ağrı yapıyor kolumu hareket ettiremiyom nerdeyse...
netden baktım kıl dönmesi,lenf bezi,iltihap v.s.. olabilirmiş..eşim görünce korktu ya misket büyüklüğünde ama canımıda yakıyor..
annem patlattım diye kızdı allah korusun kanser olur bişey olur dedi..yanlışlıkla oldu ama...baştan böyle olsaydı ağrım giderdim herhalde...
biyandan adet zamanım göğüslerimde çok ağrıyor..neyse canlarım...dua edin sabah uyanırsak gideriz..
ay kizlar ben cokmu zayifladim acaba üsüyorum titreme tuttu beni zayiflayinca üsürmüssün ya
gereği düşünüldü....
5656 . sayfada canım dun öglen 3 e dogru yazmışım....
hatta aynı sayfanın altında senın mesajın var....
sonrakı sayfada da tuba bana alıntı yapıp yorum yazmış....
ordada alıntın var sanırım...
haftasonu giremediğin için her pazartesi giriyosun ya kk ya...
hemen geçmişi okuyup yorumlara ve muhabbete başlıyosun....
pazartesi seni göremeyip salı görunce merakımı dıle getirmiştim....
sende her hangi bı cevap vermeyınce bı kırgınlıgın var sandım...
o yüzden bu şekilde yazdım sen bana kırldıysanda ,kırılmadıysanda geçmiş olsun dıye....
neysekı kardeşinin sonuçlarının ıyı cıkması sevındırdı....
gerekirse özelden konuşabiliriz....
Günaydın kısçelerrr.
Bugün İstanbul'da hava kötü. Hava kötü olunca insanın da morali bozuluyor.
Bu akşam oruç tutanlar bildirim yapıcak.
Benim bu haftadan hiç umudum yok.:2::2:
İnş. siz çok kg vermişsinizdir.
Bugün niyetliyim. Sahurda iki üç çatal yumurta yedim sadece çok yediğim için karnım acaip doluydu.
Form çayımı içtim ve tabi ki 1 litre de suyumu.
Babama form çayını koklatıyorum. O içilir mi be dedi
Dedim nabıyım şişko bi kızın var içmek zorundayım. Boşver sen böyle güzelsin.
Gel tatlı yiyelim dediCanım babam
Dün akşam sohbet koyuymuş uykudan gözümü açabilseydim bende katılırdım. Topiğin gündüz kuşağıyım ben.
Hepimize güzel bir gün olsun..
günaydınnn kızlarr,
bildiğiniz gibi bu hafta yeni işimdeyimm, 2 gündür bölgelere gidiyoruzzz çalışma yapıyoruzzz, bölgelerdeki internet bağlantısı siteye girmeme izin veriyo ama forumlarda ve özelde paylaşım yapamıyorum..smdi gmdeym de girip hemen biyazeem dedim, yarım saate tekrar bölgeye geçicem..
peloşummmm aklımdasn 2 gündür, okudum ama yazamadım sana kusura bkma, hemen yaziiim, ilk 3-4 gün 15 faktörlü niveanın günes kremini kullandım, süt beyazı olmama ragmen hiç kızarmadan yandım, hafif kkızardm aslnda ama hani o çewrilmiş tavuk gibi can acısı olayını yaşamadm :)
sonraki günler de bronza dönmek için johnsbaby bebe yağıyla güneşlendim, ama hassas oldugu için üst bacaklarıma ve omuz başlarıma son gün bile niveanın güneş kreminden sürdümm
hiç soyulma fln olmadı vücudumda, ama tatilden geldikten 2 hafta sonra yüzüm fenaaa soyulduuhemen bi yüz kesesiyle hallettm işimi :)
ayyy bomba gibiyim diyodumm ya kısçeler, tartıda bi ara 63,4ü bilem gördüüüm :S ama şu an reglin en sewdiğim dönemi olan ödem atma kısmısndaymm :) bu sabah 61,9 cktımm allahıma sükürler olsn ki
bir şey sorcaam ben sizeee yahu ben günlük 4-5 litre su içiyorumson 1,5 aydır yemeğime çok dikkat ediyorum, 3 kilo verdim acaba çok mu su içiyorum
bu arada mantarım çok güzel olmuş keşke resmini çekseydım...
kdr cım nasıl yaptıgımı sormuşsun..
mantarların saplarını koparıp içine tuz ekeledım...
kavrulmuş kıyma soganı içine koydum...
pişmeye yakın üzerıne kaşar...
azda öle kaşar eridi...
mis valla mis....
hatta bide domates doldurdum yanına..
domatesın içini çıkarıp aynı harcı içine koydum
pişmeye yakın kaşar...
tamamen sallamasyondu...
tencerede felan oluyo sanıırmda ben fırına mantarın yanına denemek ıcın 2 tane koydum...
pirinç yasak olduğu için onada kıyma-soğan,üzerıne kaaşr koydum...
mantar kadar süper olmasada domates sevenler için güzeldi...
diet için uygun bi yemek kıyma yagsız alıyom,
yagsız kavuruyom,
kaşarıda yağı azaltılmış alıyordum bitti,
mecburen ötekınden kullandım....
senacım kızmasa resmını yükleycem ama....
sen google amcaya bak orda çeşitleri var...
patatesli vs. bi sürü çeşidi var...
eşim daha yokmu dedi tubanın oglunun kelebege bı da dediği gibi bende yok kalmadı dedım....
isallah birde ben 96 kilo iken iki kere düstüm dizlerim tutmadi okadar kiloyuesim kibarca soruyordun kaldirayimmi seni diye sen nasil kaldiracaksin 96 kiloluk tosunu dimi
uykum gelse yatcamda bu aralar uyku düzenim bozuldu :44: yine is den geldim tansiyon problemim var benim düsüyor arada yattimmi 2-3 saat bugün yine sabahlarim herhaldeoldum bende gecekusu
kızlar yüreğim parça parça.. kanaltürkte kampanya programına rastladım kızılayın.. offf.. afrika.. o çocuklar, hiç de çocuk gibi bakmayan güzel ve anlamlı gözler.. gördüklerine inanamıyor insan bu gerçek mi diyor.. bakmaya dayanamıyordum ama bakmamak görmemek ne yazık ki bir şey değiştirmiyorparamparça oldum.. eğer bu gördüklerim gerçekse, inanın şu dünyada geriye kalan ne varsa yalan dedim.. böyle şeyler söylenmez ama ne zamandır bir aç doyurayım diyordum, kimi bulur nasıl derim karnın aç mı gel doyurayım? ima edeyim? zor. yeri geldi dilenenlere para vermek istemedim elimdeki pideyi ekmeği verdim, para istediler kötü oldum yine de verdim elimdeki pideyi.. hep böyle oluyor.. aldıktan sonra birden ses tonları değişiyor az önceki yalvaran ses gidiyor küfür eder gibi kalın ses geliyor, burkuluyor insan.. şimdilerde asıl aç insanlar orada ya afrikada.. ölüyorlar.. şimdi bizim her yerde aş evleri var ramazan dolayısıyla, iyi kötü doyuyor karınları.. ama afrika aç.. ölüyorlar ya o çocuklar.. canımı çıkartıp veresim geldi.. ne yapsam yetmez.. kendimce yapmaya çalıştım ama nafile.. kaç tanesine? hangisine? ne olur siz de yapın bir şeyler.. yaptıysanız bir kez daha yapın yardım. damlaya damlaya göl olur diyenler biz değil miyiz? 5-10-15-20-- neye vermiyoruz ki? kendimize içine giremeyeceğimiz bir elbise daha aldık, dolabın ücra köşesine koyduk farzedelim.. pazardan döndük bu aldıklarım bu kadar tuttu mu ki acaba para mı düşürdük diyelim.. cüzdanınızı açın bakın.. 5 tl varsa dikkatli bir bakın.. o güzel gözlü çocukların o güzel gözlerinin kapanması ile gülmesi arasındaki o kapkalın çizgi işte o 5tl.. nereye gitmiyor ki? keşke kalabalık yerde çalışsaydım ben yarın cesaret edebildiğim herkesden rica edicem.. 2868e bi boş mesaj atın dicem.. eminim yardım edenler var ama bir tane daha ya.. ister deli desinler ister yüzsüz desinler hatırımı denicem.. siz de deneyin lütfen.. lütfen..
kizlar bugun benim eski calisdigim marketin chefi beni aradi ve ise cagirdi hemde chef yardimcisi olarak ama haftalik 40 saat cagirdi bende hayir demek zorunda kaldim cunku haftalik 40 saat benim icin cok fazla ozaman kizima hic zaman ayiramiyacam bende dedim gelirim ama 25 saat lik gelirim dedim yarin cevap verecek buyuk chefle konusup haber ederim dedi offfff calismak istiyorum ama biryandada kizima hic vakit ayiramiyacam diye uzuluyorum calisan anneler beni biraz motive edin yada nasil oluyo cocuklar icin anneden ayri olmakben kizimi simdiden özledim :93:
rabbim hakimda hayirlisi neyse onu versin ins
kızlarya benim tartıda neden artıda göründüğüm belli oldu,,,regl oldum yaa inanmıyoruuuummmm,, ama rutin olarak her ayın 16sında bilemedin 18inde başlardı bune şimdi erkenden offffffffffff hiç ağrım falanda olmadı haaaaaaa:97:
mide demişsiniz doğum günü pasta olayı demişsiniz. geçmişe çok bakamadım ama
benimde midem fena kızlarr yarın dr gidicem hastalık hastası oldu iyice yahuumidem yıllardır tedavilerimden dolayı bide siniz stres tam oldu yanii daha önce ağır bir mikrobik ülser geçirdim biopsiler vss uzun bir tedavi geçirdim .iyiydim çok şükür arada yokluyodu ama işte oruç zamanı böle oluyom tuttum ya geçen haftayı şimdi tam regl bitti bugün dedim yarın oruç tutatım nerdeee midem izin vermedi inşallah bişii yoktur gene yaa yarın endeskopiye gidicem bakalım ne durumda midem:44::44:
pasta olayına gelince eylül benim aile için baya kısmetli
2 eylül evlilik yıldönümümpastamı kendim yapıcam
3 eylül kardeşim doğum günü
9 eylül çok yakın bir dostum
14 eylül eşim
17 eylül kızım 3 yaşına giriyor
23 eylül kardeşimin eşi yani damat bey
pastalar havada uçuşucakkk anlıcanız ve ben hepsinde 1 dilim yicemama ince bir dilimm
ee bide bayram var önümüzdeee ama tutucam kendimi yaa pastalardan tadımlık alırım ama belkii
günaydınnn kızlarr,
bildiğiniz gibi bu hafta yeni işimdeyimm, 2 gündür bölgelere gidiyoruzzz çalışma yapıyoruzzz, bölgelerdeki internet bağlantısı siteye girmeme izin veriyo ama forumlarda ve özelde paylaşım yapamıyorum..smdi gmdeym de girip hemen biyazeem dedim, yarım saate tekrar bölgeye geçicem..
peloşummmm aklımdasn 2 gündür, okudum ama yazamadım sana kusura bkma, hemen yaziiim, ilk 3-4 gün 15 faktörlü niveanın günes kremini kullandım, süt beyazı olmama ragmen hiç kızarmadan yandım, hafif kkızardm aslnda ama hani o çewrilmiş tavuk gibi can acısı olayını yaşamadm :)
sonraki günler de bronza dönmek için johnsbaby bebe yağıyla güneşlendim, ama hassas oldugu için üst bacaklarıma ve omuz başlarıma son gün bile niveanın güneş kreminden sürdümm
hiç soyulma fln olmadı vücudumda, ama tatilden geldikten 2 hafta sonra yüzüm fenaaa soyulduuhemen bi yüz kesesiyle hallettm işimi :)
ayyy bomba gibiyim diyodumm ya kısçeler, tartıda bi ara 63,4ü bilem gördüüüm :S ama şu an reglin en sewdiğim dönemi olan ödem atma kısmısndaymm :) bu sabah 61,9 cktımm allahıma sükürler olsn ki
:92: herkeslere günaydın :92:
aay bu ramazan ve sahur halıyle gecmıs cok bırıkır oldu, valla sabahları okumaya calısırken tekrar uykum gelıyo :26: ıyı ki dıyorum eve net almıyoruz, mazallah bend e takılır kalırım topıge kocişle aramızda sorun oluduvalla, belkı daha once solemısımdır, evlenırken anlasma yaptık, benım ıcın net onun ıcınde lig tv alınmadı eve, karsılıklı ödeşmiş olduk, yoksa ben net basında olcam o lıg tv basında ohoooo sonunda bırımız patlardı herhalde
bu msjı gercekten de ılk defa sımdı goruyorum demekkı ben msj ayzarken gonderılmışsin ben de kendı msjımı yayınladıktan sorna ordan devam etmısım topıge..
pztesi gunu aslıdna sqabahtan topıge gırıp gecmısı okumaya basladım, sonra ıkı arkadasın arasındaki tartısmavari konusmalara sahit oldum, hıc ısim bıldırmıycem, herkes kımler oldugunu da ne oldugunu da bılıyo.. canım sıkıldı kk ya gıresım gelmedı bı daha da gun boyunca...
kim haklı kım haksız olayları değil bunlar, groecelı seyler konusulunca herkesın kendıne gore dogruları avrdır, olay kımmın haklı olup kımın olmadıgı deıldır.. bensadece olayın bu boyuta varmasına zuldum kendı adıma... kac yasında ınsanlarız, yonetıcılere sıkayete kadar gıdıyo olay, şurda konsup halledemeyecek hıc bısı yok ortada...
olaya dısardan bakan bı goz olarak, bu kdr buyutecek ıkı uç fıkır bıle yok oratada, aynı olaya farklı ıkı pencereden bakılmış o kadar, kımı zaman bırınızın dedıgı dogr olur kımı zaman dıgerınızınkı, yasamadan bunlar hakkında konusmak gayet kolay, ama hassas konuslardı konusulanlar, başa gelmedıkce kımsenın buyuk sozler etmemesı gerek...
lafa gelınce yazılanları okuyunca, olgun olgun konusup sonra "ööörtmenım o benım sacımı sectı" seklınde yonetıcı sıkayetlerıne kadar varması sonucta da kim olursa olsun topıkten, bızım topıgımızden bı arkadasımızın banlanması hosuma gıtmedı..... ne sahıslara tepkılıydım, ne taraftım, sadece olaya tepkılıydım ve bunu da kk ya gırmeyerek gostermeye calıstım...
konusmayı herkes becerır, onemlı olan tartısmayı becermek... soylenenlere bana tersse kendı fıkırlerımı dayanaklı olarak ortaya sunarım, baktım karsımdakı benı anlamak yerıne sadece kendı dedıklerını ılerı surup duruyo, tamam derım uzatmaya gerek yok, agzımızın tadı bouzlmasın der susarım, ama sonunda da gıdıp ona buna sıkayet etmem, ustuste 3-4 yonetıcıyle muhattap edıcek bızı ne vardı ortada ben anlamadım...bu tavır hos deıl.. şahsıma bı hakaret, bı sövme durumu olmadıkca tabı ki ben yazılanları bastan sona okudum, hem kısıswel gorusum hem de meslekı tecrubeme gore ortada ne bı hakaret avr ne de baska bısey..
herneyse ne ozelden konusulcak ned e uzatılacak bısı yok, benım ki sadece demokratık bı toplumdakı demokratık bı bıreyın o gun topıge gırmeyerek tepkısını dıle getırmesıydı.. ısteyen anlar ısteyen anlamaz, kımse dıkkate almak zorudna bıle değil, aman da pelın de tepkılıymıs dıye dert etmek zorundada deıl ben kendımce dogru olanı yaptım sadece... oraya buraya cekılmesın lastık gıbı zamasın dıye belırtıyorum, taraf değilim bu olayda, taraf olcak bı konuda bıle yok ortada, kımseyı bırebır tanımam akrabalıgım yoktur, ıkı taraflada hıc bı problemım yok, bana gore yanlıstı ben de kendı capımda belkı ama tepkımı ortaya koydum olan buydu...
umarım bı daha boyle seyler yasanmaz...
aklına hemen kotu seyler getırme cnaım, ıltıhaplı bısı o, aklına gelen kotu seylerle alakası oldgunu ben de zannetmıyorum... ıltıhaplanınca sızı agrı yapması ve hareketlerını kısıtlaması normal, inş hemencık gecen bıseydır.. antıbıyotıklı bı bepantane fılan surseydın keske patladıktan sorna uzerınee, doktor sonuclarını paylas bızımle hbrsız bırakmaa...bununla gecmıs olsun..
babanın ellerınden opuyorumm canımmmmmmmmmmmmgunduzkusagı elemanlarından bırı de benım galıba, benımkı sadace haftaıcı gunduz kusagı ama ))
valla en son kociş dun aksam iş cıkısı hadı artık alalım şu gunes yaglarını dedı, dur dedım soylemeyemedım senden cvp gelmedıgınııı, bekle ben alıcam daha arastırıyorum fılan dıye geveledım
nıveanın havuc yaglı vardı nette, oan mı baksam dedım bend e ama bılemedım,bebe yagıyla ben kavrulurum ama yaa... gercı guney bolgelerıne gıtmıyoruz, ege daha rahat sanırım.. haletmem lazım bugun bu meseleyı, cıkısta bı goz atmam lazım, evde 20 faktorluk var galıba bızım, havuclu da aklım kaldı sımdı bı yagı bı de kremı var artık bı karar verırım bugun...
ya bu adet sonrası kıo verme bı bende olmuyo sanırım, daha hıc aaa reglım bıttı de uzıermden su kdr kılo uctu gıttı dıyemedım)61 i de gormussun gozunaydın canımmm )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?