70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Belenayyy
Haydiii bizeee kilonuuu yazzz..
Ben tartılcam cesaret edemedim bi türlü
:9:
ancak yarına şuan işyerindeyim eve gidip tartılıcam ayy heyecana bak akşamada misafirim var iftara akşama giremem sabah soluğu burda alırım artık sanırım 70li rakamları aşmaya az kaldı ah görsem şu 60lı rakamları neyse bunada şükür gören çok zayıflamışsın diyor

mywish canım bu arada tartının ecele faydası yok korkma tartıl acımıcak bak söz kız zaman geçipte kilo verdiğini görünce nasıl koşa koşa gidersin trtıya haydi çocuklar aşıya pardon haydi kızlar tartıya:60:

kansızlık olmasın?

bilmiyorum hayatim orucu bi atlatayim da gideyim bi doktora :26:

çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine...

sagol canim ben bildim bileli var tansiyon problemim düsüyor arada bi :61:

selam kızlar....geçmiş olsun dileklerinizi canı gönülden kabul ediyorum canlarım..

cildiyeye gittim enfeksiyonmuş pembeleşip yanmaya başlamıştı zaten dünden beri...merhem verdi,antibiyotik verdi(çoktandır hastada olsam kullanmadım antibiyotiğe karşıyım ama napıcan işte)
temizlik yaparken kıl köklerinde olabliyor dedi,ben cerraha sevkeder diye düşündüm ama olmadı,çünkü çok çeşitleri ve sebepleir oluyormuş,yani çevre bir organda enfeksiyondan dolayı değilmiş,kendi başına bi enfeksiyon....

ay cok sevindim kötü birsey cikmadigina :71: tekrar gecmis olsun

Sonunda korkumu yendim ve tartıldımmm..

başlangıç :86 kg
geçen hafta :75.2
bu hafta : 74.5
Giden : 700 gr :nazar::66::52:
toplamda giden :11.5 kg
hedef :65 kg

Bu hafta çok yemiştim süpriz oldu benim için çok sevindimmmm.

Son düzenleme:
kızlar ya bugun sabah evden makyaj yapamdan cktım, cunku aklımda once kuafore gıdıp kas& bıyık aldırmak vardı, makyaj malzemelerımı de cantama attım, kuaforden cıkıp ofıste yaparım dıyee.. sonra sabah kuaforun onune gelınce cnaım hıc gırmek ıstemedı, ofıse geldım boyle makyajda yapmadım pala bıyık ve kaş olarak oturuyorum bugun :52:

az once eşim ugradı bızım ofıse direk hanı sen kuafore gıdecektın sabah dedı :1: :1: bu kdr goze carptıgına gore benım bıyıklar burmalık olmuş herheldeee :1: çıkışta barı gıdeyımmmmmmm :66:
:1::1::1::1::1::1::1: ay allahtan benim öyle bir sorunum yok sarisin oldugum icin görünmüyorlar bende :66::66::66:

Allahım sevinçten uçacağım.....:16:

kızlar sonunda adım maviyle yazılıyo....:3:

ayy bekarlığımdaki kilolarıma döndüm....

öğrenciyken ki kıloma.....

Allahımsana şükürler olsun.....

aylardır veremediğim kilolar pıtır pıtır gidiyo.....:33:

kızlar hepinize çok teşekkür ederım kılo vermeden aylardır bana destek çıktığınız için....

aylardır benım kahrımı çektiğiniz için.....

acaip mutluyum....:16:

sevıncımı hemen sizle paylaşmak istedim...

gardrobumdakı kıyafetlerım bol gelıyo düşüyo artık belımden....

dar gelenelr deya tam oluyo yada hafıf bol......

baş:77.6

gecen h:68.5

bu ha:67.6

giden:900 gram

toplam gıden 10 kılo....

ilk hedefım 68 di artık 68 den kurtuldum ....

yenı hedef 65...:64:

darısı bütün kılo vermeyenlerın başına olsun inş...:nazar:

inş. kılo vermem durmaz tekrar veremeye devam edebılirim....

kızlar çıkmama lazım kocişle yemeğe gidecez....hazırlanayım....hepinizi öpüyorum...:16:

:46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar:

Selam canlar
Umarım hepinizi keyfi yerindedir
Benim müdür canımı sıktı sabah ama
Öneemli değil takmıyorum garibi:37:

Bildirim:

Başlangıç: 90 kg
Geçen hafta: bilemiyorum 58.5 olsun mu?
Bu hafta : 59.5 kg
Gelen: 1000 gr
Toplam giden: 30.500 kg
Hedef: Askıda...:49::49::49::49:
Her hamileliğimde olduğu gibi 25 in altı kurtarmayacak beni galiba
Her hafta 1 kilo alırsam yine 30 kiloyla bitireceğim....:75::75::75::75::83:

eh okadarda olacak yani sen verirsin nasil olsa geri sende bu azim olduktan sonra yarasin bebisimiz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

selam millet iftara misafirim var yoğunum yarında ben misafirlikteyim sonraki günde.bu hafta diete çok dikkat edemedim regl de dün bitti bu hafta gr veremedim :37::37::37::37::37::14::14::14: durum bundan ibaret ama tek tesellim regl döneminde olmam artık haftaya gider ödem vss yağlar herhalde diye düşünüyorum:38:

başlangıç :75 kg
geçen hafta :65.4
bu hafta : 65.7
gelen : 300 gr
toplamda giden :9 kg
hedef :60 kg

kesin regl döneminden dir moralini bozma yola devam :20::20:

Sonunda korkumu yendim ve tartıldımmm..

başlangıç :86 kg
geçen hafta :75.2
bu hafta : 74.5
Giden : 700 gr :nazar::66::52:
toplamda giden :11.5 kg
hedef :65 kg

Bu hafta çok yemiştim süpriz oldu benim için çok sevindimmmm.
:46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:

Bende tartildim :66:

Baslangic kilom: 76.30
Gecen hafta : 75.90
Bugün: 74.70
Hedef: 55
giden: 1 kilo 200 gramm :52::52::21::21::62::62::66::66:

:nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46:

kızlar kilo bildirimi bugün müüü ??? :71:

iftar menüm:
3 dilim ekmek yerine geçecek kadar patates
1 parça tavuk
yarım kase yoğurt
1 tabak salata
1 tane maden suyu
3 bardak su

kızlar kilo bildirimi bugün müüü ??? :71:

iftar menüm:
3 dilim ekmek yerine geçecek kadar patates
1 parça tavuk
yarım kase yoğurt
1 tabak salata
1 tane maden suyu
3 bardak su

Eğer oruç tutuyorsan bugün iftardan önce tartılman gerekiyordu canım.
Cuma sabah normalde ama ramazan dolayısıyla böyle oldu.
Kaptan erginsena'ya mesaj atıyorsun veya erginsena kaptanın dikkatine yazarak topiğe yazabilirsin.

Bende tartildim :66:

Baslangic kilom: 76.30
Gecen hafta : 75.90
Bugün: 74.70
Hedef: 55
giden: 1 kilo 200 gramm :52::52::21::21::62::62::66::66:

Kaptan'a yazmaya unutma canımm.. Bu aradaaa tebrikllerrr :nazar::66::65:

Eğer oruç tutuyorsan bugün iftardan önce tartılman gerekiyordu canım.
Cuma sabah normalde ama ramazan dolayısıyla böyle oldu.
Kaptan erginsena'ya mesaj atıyorsun veya erginsena kaptanın dikkatine yazarak topiğe yazabilirsin.

Kaptan'a yazmaya unutma canımm.. Bu aradaaa tebrikllerrr :nazar::66::65:

o zaman diğer hafta cumayı bekleyeyiimm şuankini bildirmek için de yarın iftardan önce tartılırım o hafta diyet yapıp ona göre bakarız artık :50:

Allahım sevinçten uçacağım.....:16:

kızlar sonunda adım maviyle yazılıyo....:3:

ayy bekarlığımdaki kilolarıma döndüm....

öğrenciyken ki kıloma.....

Allahımsana şükürler olsun.....

aylardır veremediğim kilolar pıtır pıtır gidiyo.....:33:

kızlar hepinize çok teşekkür ederım kılo vermeden aylardır bana destek çıktığınız için....

aylardır benım kahrımı çektiğiniz için.....

acaip mutluyum....:16:

sevıncımı hemen sizle paylaşmak istedim...

gardrobumdakı kıyafetlerım bol gelıyo düşüyo artık belımden....

dar gelenelr deya tam oluyo yada hafıf bol......

baş:77.6

gecen h:68.5

bu ha:67.6

giden:900 gram

toplam gıden 10 kılo....

ilk hedefım 68 di artık 68 den kurtuldum ....

yenı hedef 65...:64:

darısı bütün kılo vermeyenlerın başına olsun inş...:nazar:

inş. kılo vermem durmaz tekrar veremeye devam edebılirim....

kızlar çıkmama lazım kocişle yemeğe gidecez....hazırlanayım....hepinizi öpüyorum...:16:
ooooo sudem hanım tebriklerrr:46::46::46: ben bu topiqe geldiqimde ben 75ken sen 70lerdeydin..karınca hızıylada olsa kırdın şeytanın bacaqını:52::52::52:
Selam canlar
Umarım hepinizi keyfi yerindedir
Benim müdür canımı sıktı sabah ama
Öneemli değil takmıyorum garibi:37:

Bildirim:

Başlangıç: 90 kg
Geçen hafta: bilemiyorum 58.5 olsun mu?
Bu hafta : 59.5 kg
Gelen: 1000 gr
Toplam giden: 30.500 kg
Hedef: Askıda...:49::49::49::49:
Her hamileliğimde olduğu gibi 25 in altı kurtarmayacak beni galiba
Her hafta 1 kilo alırsam yine 30 kiloyla bitireceğim....:75::75::75::75::83:

canım iştahında artmamı oldu 1 kilo aldın..bütün doqumlarında 30 kilomu alıyorsun..ben her iki doqumumdada 6 kiloyla doqum yaptım..bana 30 kilo çok fazla geliyor..çokmu yiyosun yoksa bünyemi yapıyor bu kiloyu:26:

menüm
reqliyim
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim buqday ekmeqinden kaşarlı tost
bitki çayı

ara
3 dilim kavun

öqleden sonra
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
kaşar peyniri

ara
:50:

akşam
yarım kase yuvalama çorbası
3 çatal makarna

ara
soda

3 litre su..

Bu haftaki durum; :42:

Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 71.9 kg

Bu hafta: 71 kg
Giden: 900 gr

Toplam giden: 10 kg
Hedef: 70

900 gr a da şükür napim.. :68:
boşaltım sistemim sağolsun böyle uygun gördü.. :1:
birde ben geçen hafta cuma tartılmıştım gecikmeli olarak yani 1 hafta olmadı benim daha yarın olucak...
o yüzden 1 kg a tamamlayamadım heralde..
daha bahane sayayım mı... :1::1:

Son düzenleme:
şu tvyi hep açamıyorum ama her açtığımda da mahvoluyorum :25: şimdi de anneler ile kızları diye dizi başladı ya işte.. belliydi duygu yüklü olacağı ama ne bileyim bukadarını :43:

menüm
reqliyim
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim buqday ekmeqinden kaşarlı tost
bitki çayı

ara
3 dilim kavun

öqleden sonra
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
kaşar peyniri

ara
:50:

akşam
yarım kase yuvalama çorbası
3 çatal makarna

ara
soda

3 litre su..

Canım sen de benim yaptığım hataya düşüyorsun gördüğüm kadarıyla. Bu liste çoook düşük kalorili, ilk kez diyet yapıyorsan evet bunla kilo verirsin kısa sürede ama en fazla 1 yıl sonra şimdikinin üstüne 2-3 kilo da ekleyerek geri alırsın. Sabah çok zayıf akşama doğru daha güçlü bi liste olmuş ama tam tersi olması lazım.

ooooo sudem hanım tebriklerrr:46::46::46: ben bu topiqe geldiqimde ben 75ken sen 70lerdeydin..karınca hızıylada olsa kırdın şeytanın bacaqını:52::52::52:

canım iştahında artmamı oldu 1 kilo aldın..bütün doqumlarında 30 kilomu alıyorsun..ben her iki doqumumdada 6 kiloyla doqum yaptım..bana 30 kilo çok fazla geliyor..çokmu yiyosun yoksa bünyemi yapıyor bu kiloyu:26:

Sudem bende tebrik ederim seni kuzu....

Senacım...
Çok tatlı yiyorum...
Her hamileliğimde böyle
Kız erkek fark etmiyor ama
Tatlı delisi olup çıkıyorum...

Her üçünde de 30 kg aldım yaklaşık
Üzülüyorum aslında
Yaşımda az değil yani..
Sonra veremeyecğim metabolizma meselesinden dolayı
Allah korusun da

6 kg mu aldın
Canım ya rüya gibi
Ebru şallı mısın mübarek sen
Süpersin kaptan...

Canım sen de benim yaptığım hataya düşüyorsun gördüğüm kadarıyla. Bu liste çoook düşük kalorili, ilk kez diyet yapıyorsan evet bunla kilo verirsin kısa sürede ama en fazla 1 yıl sonra şimdikinin üstüne 2-3 kilo da ekleyerek geri alırsın. Sabah çok zayıf akşama doğru daha güçlü bi liste olmuş ama tam tersi olması lazım.

Ay çok yaşa emi sen
Bunu kaptanma yazdığının farkında mısın :1::1::1::1:
Kız sabah 2 tost yedim yazmış..
Bilmem ki az mı
Bana kalsa 1 yerdim mesela...
Bence gayet sıkı sabahta

yanlış anlaşılacak bir şey yok merak etme benim hiç kötü bir şey gelmedi aklıma :112: hoş geldin demiş miydim charm? dediysem bi daha diyim hoşgeldin :71:

bırak çözümü yaa gel sen biz de bazen bilmiyoruz ne konuştuğumuzu :60::60::60: baksana yıkılmışız dökülmüşüz mesela :60::60::60: dert etme gel lodoslama dal sen de nolur ki :29:
Valla öyle yapıyorum ben de artık canım ya napıyım yetişemiyorum başka türlü cidden yıkılmışsınız kaçırıyorum hep sohbet bittikten sonra geliyorum ben:50:
Tamam canım çekineyim koyarım aslında kıyafet sıkıntısı yasıyorum bu ara.. cunku ya dar gelıyorlar ya bol..
o elbıseyıde yenı almıstım hemen gıydım cektım... :1:

ev konusunda ise seni kırmam canım profile koyarım yakın zamanda... :)

canım sen bel ölçünü nerden alıyorsun gibek deliği üstü hizasından mı yoksa belin en kıvrımlı ınce olan kısmındanmı..
ben ıkısının olculerını ayrı ayrı alıp not edıyorum.. ama benım 75 dedıgım ınce bel olan kısım.. zaten kıyafet olculerı vs ordan alınır bel olarak göbek del. hizası sağlık açısından dikkate alınan kısım...

sorma canım ya.. okumak boynunun borcu valla bende gelınce 20 sayfa okudum o sersem halımle.. ama okumasanda gormuyosun çoğu şeyi...

Ay ben okurum hiç sıkıntı yok o konudada işyerindekiler hiç başımdan etrafımdan eksilmiyorlar ki :20:

tebrikleerr... :46::46:
hadi gözün aydın ....
bende ilk hedefim 70 e gelince ikinci hedefim 60 a doğru yol alıcam inşallahh... :10:
darısı başımıza canımm... :13:

kızlar ya bugun sabah evden makyaj yapamdan cktım, cunku aklımda once kuafore gıdıp kas& bıyık aldırmak vardı, makyaj malzemelerımı de cantama attım, kuaforden cıkıp ofıste yaparım dıyee.. sonra sabah kuaforun onune gelınce cnaım hıc gırmek ıstemedı, ofıse geldım boyle makyajda yapmadım pala bıyık ve kaş olarak oturuyorum bugun :52:

az once eşim ugradı bızım ofıse direk hanı sen kuafore gıdecektın sabah dedı :1: :1: bu kdr goze carptıgına gore benım bıyıklar burmalık olmuş herheldeee :1: çıkışta barı gıdeyımmmmmmm :66:
Ay ben de de bir bıyık bir kaşş anammm utanıyorum kuaförden bu kız napıyo diyo kesin kendine ya çok kıllıyım regliyim gidip aldıramadım da heyecanla bitmesini bekliyorum ki kendimi bakım alacam regl bni dağıttığı için:37:

Back
X