70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şu tvyi hep açamıyorum ama her açtığımda da mahvoluyorum şimdi de anneler ile kızları diye dizi başladı ya işte.. belliydi duygu yüklü olacağı ama ne bileyim bukadarını

Sana da bir adet benim babadan verelim haberleri izleyip hep beraber siyaset yapın deliriyorum yaaa hiç normal bir program seyredemiyoruz

Kızlar benim düzenim çok fena kaçtı ya hastayım yemek yiyemiyorum işyerinde acıkmıyorum ya ama dengesiz oldum çok akşamda geliyorum Allah ne verdiyse frenleyebildiğim kadar frenliyorum ama vermem bu hafta ben şu haftayı atlatsaydım bir :26:Yarın sabah tartılayım yine de adet yerini bulsun:86:

canim sen avukat miydin ankarada benim ankarada iki teyzem var teyzemin kizi simdi nisanli 1 inci ayda isallah evlenecekler yeni enistemiz de avukat belki tanirsin gerci ankara büyük kimbilir ne cok avukat vardir dimi yinede söylim belki isarkadasindir adi göksel yüksel bakarsin ocakda ikimizde dügünde göbek atariz

sagol canim yazarim hemen isallah devami gelir artik bugün isarkadasi sinir etti zaten beni geri alirsin kilolari bakalim nezaman a kadar tutabilcen dedi kiz iki sene önce 76 kiloydun simdi 64 lerde benlen dalga geciyo ama oda iki üc gün yemedimmi hemen atiyor 2-3 kilo birden bende yavas yavas verince sen o kadar ugrasiyon ben iki günde atarim fazlaliklarimi dedi gicik iste

kızlar sitede kırk yılın başı sörf yapayım dedim o neymiş bu neymiş ona tıkla buna tıkla derken ilginç bir kare çarptı bir an gözüme
kopyaladım;

oyy kızlar....

yeşilçayımı içiyom anca paklar beni....

yemekten geldık.....

ama varya kılo verdım dıye kaçamak yaptım.....

hemde nasıl kaçamak duyarsanız beni furursunuz.....

o yüzden bugun menu vermeyım sevinçle .....

tadını unuttuğum pidenin ve künefenın tadına baktım......ayy tataları hala aynı ya.....

doyamadım....ama devamını getırmedım.....bı kaşık kunefe yedım ama aklım künefede kaldı.....baka baka doydum.....

geçmişe daha dalamadım....

öglen 14.30 da felan kalktım....

kuafördu hazırlıktı derken .....giremedım.....

bende yarin yapacam kutlamami büyük bir külah dondurma alacam artik haftaya kadar eritirim isallah kizlar dondurma yiyelim diyo affiyet olsun güzelim

Gece matinesi daha siftah yapmamış.
Gerçi sahurda ayaklanıyorlardı sanırım.
Ben yatar kilo vermeye baş koymuş kısçelerr.
Sahhurda anneminn diLeEeeEEeeEeekk kalkkk...!! Ezan okunacakk baakk..!! demeleriyle uyandırılacağım.
Sahura kalkıcam, yatıcam sonra ve ne olduğunu anlamadan diLeEeeEEeeEeekk kalkkk...!! İşe geçç kalacaksınn baakkkk sesiyle uyandırılacağım. Saati ertelemek kolay da. Anneyi ertelemek mümkn olmuyor.
Kendisini pek çok pek çok seviyorumm.
Homur homur bi yandan göz tek çizgi halinde ha bu arada saat 06:45 olacak ve ben yola düşeceğim..
İyi gecelerr kısçelerr.
Allah rahatlık versin..

annem erken is e giderdin benim de babam uyandirirdin evlenmeden önce ya suyla gelirdin yada müziyin sesini sonuna kadar acardin beni gecmissime götürdün iyi geceler :92:

slmmmm arkadaşlarrr nasılsınz bakalımmm ben çok şükür iyiyim iftarımı yaptım çoçukları uyuttum geldim önce menümü veryim bakamm
şöyle ;
bir kase ezogelin çorbası
1 dilim peynirli börek
1 tane patatesli çig köfte
birazda sıcacıkk pide
4 -5 bardak su tabikine
1 soda içerim elmelıısndan
yatmadanda çilekli activya yedimmi tamamdırr
ben geçmişe bi bakayımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…