şu tvyi hep açamıyorum ama her açtığımda da mahvoluyorumşimdi de anneler ile kızları diye dizi başladı ya işte.. belliydi duygu yüklü olacağı ama ne bileyim bukadarını
garıp olan ben mıyım acabaaahıc kıloyla ılgılı baglantı kurmak bıle aklımdan gecmedı,ben uzakta oldugumda da eşimi babası zannedıyolar, oysakı ıkımız yanyana haftasonları fılan gayet unıverıstelı gencler gıbıyız, altımıza kaprılerımızı gecırıp cıkıyoruz, yaşımı soyledıgımde hep sasırıyolar, meslekte kac yılım gerıde kaldı hala stajyermısın dıye soruyolar, taksıye bınıp adlıyeye gıdecegımı soyledıgımde taksıcıler hayırdır bı sorun mu var dıyoalr, avukat oldugumu soyleyınce sasıryolar
Eğer oruç tutuyorsan bugün iftardan önce tartılman gerekiyordu canım.
Cuma sabah normalde ama ramazan dolayısıyla böyle oldu.
Kaptan erginsena'ya mesaj atıyorsun veya erginsena kaptanın dikkatine yazarak topiğe yazabilirsin.
Kaptan'a yazmaya unutma canımm.. Bu aradaaa tebrikllerrr
ooooo sudem hanım tebriklerrrben bu topiqe geldiqimde ben 75ken sen 70lerdeydin..karınca hızıylada olsa kırdın şeytanın bacaqını
iftarda:
1 tabak yayla corbasi 1 kücük dilim siyah ekmek, patates salatasi,kücük 1 tane balik schnitzel
oyy kızlar....
yeşilçayımı içiyom anca paklar beni....
yemekten geldık.....
ama varya kılo verdım dıye kaçamak yaptım.....
hemde nasıl kaçamak duyarsanız beni furursunuz.....
o yüzden bugun menu vermeyım sevinçle .....
tadını unuttuğum pidenin ve künefenın tadına baktım......ayy tataları hala aynı ya.....
doyamadım....ama devamını getırmedım.....bı kaşık kunefe yedım ama aklım künefede kaldı.....baka baka doydum.....
geçmişe daha dalamadım....
öglen 14.30 da felan kalktım....
kuafördu hazırlıktı derken .....giremedım.....
Gece matinesi daha siftah yapmamış.
Gerçi sahurda ayaklanıyorlardı sanırım.
Ben yatar kilo vermeye baş koymuş kısçelerr.
Sahhurda anneminn diLeEeeEEeeEeekk kalkkk...!! Ezan okunacakk baakk..!! demeleriyle uyandırılacağım.
Sahura kalkıcam, yatıcam sonra ve ne olduğunu anlamadan diLeEeeEEeeEeekk kalkkk...!! İşe geçç kalacaksınn baakkkk sesiyle uyandırılacağım. Saati ertelemek kolay da. Anneyi ertelemek mümkn olmuyor.
Kendisini pek çok pek çok seviyorumm.
Homur homur bi yandan göz tek çizgi halinde ha bu arada saat 06:45 olacak ve ben yola düşeceğim..
İyi gecelerr kısçelerr.
Allah rahatlık versin..
ben burayı çok sevdim yahuu
bende bende kovsalarda gitmem artik
bende bende kovsalarda gitmem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?