70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nıckımle de uyumlu bı sekılde sana seslencem, ruh halın ıncelendı ve geregi dusunuldu;

1. kdr rumuzlu arkadasımızın basına regl vurduguna,
2. acılen bu rh halınden uzaklasması gerektıgıne,
3. mumkunse acık havada bıraz yurumesıne veya soyle bıraz kıpır kıpır yaz sarkıları dınlemesıne ve bu nedenle bı sonrakı durusmanın aratya adlı tatıl gırmesınden dolayı 12.09.2011 saat 10,30a bıraılmasına karar verıldıı

ihtimali olsa sen de mı hamılesın dıye sorucamm

neysekı bır suru abur cubur vs vs gıbı tehlıkelı, cıss seyler varken canın saglıklı süt cekıyo daha ne ıstıyosunnnnnnn

ben de bı regl psıkolojısıne gırerım, buraları kasıp kavururum tutamazsınız benı haaaaaaa

bu arada kızlar regl gecıktırıcı hap alsam dıyorum yanıma, gelecek haftasonuna dogru olabılrıım gıbı gelıyo, goguslerım fena hassaslastı :26:

ayyy inanmıyorum keşke orda olsaydım ahh ahh..canım peygamberim sana çok ihtiyacımvar...salavat getirelim bol bol....ordan ayrılmak zordur dünya işine..inş.bizede nasip olur..yaa ben umreye gitmek istiyorum artık...kumbara alıcma kendime az az biriktircem sonrada eşim katarr..

allah iyilğini versinn pelinnzaten bi çıkarım ya sancı başaldımı tamam anca yatarım ama çıkıcam yürüyüş iyi geliyor benim gibi depresif karıya her zaman zatennnnama eşim 5 gün yokkkkankra yakın olaydım giderdim anama....
sayın hakim...görüşürüz...bu arada tatide regl çekilmez olmazda yaniiiiidüşünemiyorummm aaaaa

ahaahha regl dönemi sadece İnsanın psikolojisi bozuluyor ister istemeden ne fena bişi.
Geçen ay da bişi istememişti sırf reglim yemeliyim diye sapıtmıyorum Allah'tan.
Sadece nektarin-armut yemiştim.
Bu arada geciktirici primolut-n kullanıyorum ben hem geciktirici hem olması için.
3 gün kullanıosunuz 3 gün sonra regl oluyor. Biliyorsunuzdur gerçi..

Kendimi korumama bağlı sanırım. Bir ay hiç acı yok diğer ay acıdan kıvranıyorum ama psikolojik etkileri tavan yapıyor.
Erkek arkadaşım bile anlar durumu o derece belli etmemeye çalışıyorum ama askere gitmeden önce ben demin aradım niye o zaman telefonu açmadın diye ağladığımı bilirim
Benim zaten 3 gün sürüyo :2: 1. gün akşam oluyorum zaten. 2 gün de varla yok arası. Dr bişi olmadığını sinir, stresten olabileceğini söyledi.
Eşine söyle bari gelirken sütt alsınnn. İftardan sonra hep beraber sıcacık süt içeriz. Bu soguk istanbul akşamına ne yakışır

galıba nolur nolmaz dıye adet gecıktırıcı hap alıcam, seneler once lısedeyken fılan yıne tatıldeyken almıstım bı kere, işe yaramıstı, yanımda bulunsun, 365 gunun 7 gunu tatıl yapcaz o da regl fılan heba olmasın dımı amaaa

eşin yokken kafanı dınle sen de, bak regl de olmuşsun reglde metabolızma da hızlı calısıyo, degerlendır, eşine yemek yapmak zorunda deılsın, saglıklı saglıklı yemekler yap, salatalar yap onları ye, yuruyuse cık ya da evde leslıe yap ac müziği kafanı dagıt, regl psıkolojısıyle kocişi gıtmesı daha fena tkılemıs senııı :26: valla müzik dinle, kıtap oku, hem muzık ruhun gıdasıdır, agzımız yemıyo barı ruhumuz gıda alsın doysunnn

Ayyy çok güldüm regldaşlarr ben 4.cü günündeyim şu anda bitmesine az kaldı onun mutluluğunu yaşıyorum hahaha
Darısı başınıza ama bu 4 günde deli gibiydim ağrı sızı tatlı krizleri derken manyaklaştım yaaa bunun tıbben çaresi bulunmalı bence:90:

Ayyy çok güldüm regldaşlarr ben 4.cü günündeyim şu anda bitmesine az kaldı onun mutluluğunu yaşıyorum hahaha
Darısı başınıza ama bu 4 günde deli gibiydim ağrı sızı tatlı krizleri derken manyaklaştım yaaa bunun tıbben çaresi bulunmalı bence:90:

arcak arcak nirdesinnnnnnnnnnnnnnn, yıne çöp torbasını serdın uyukluyo musun yoksaaaaaaa kız bana da yolla bı çöp torbası, gozlerım agırlastı ıyıce, yanlız benım çöp torbası battal boy olsun popom sıgmazz

Son düzenleme:

yok kız telefon trafıgınden yoruldum sabahtan berı hem ıstekı hem özel görüşmelrim.hem burda olmaz bura ortalık yer ben kurumun dısında bı bınadayım normalde boyle bı daırede odam var orda serılıyom.ama bugun serilmedim canım istemedi.zaten battal boy kız bende sığmam yoksatemzılık şirketinin elemanı verdı boyle ıkısı bırlesık boyuma göre ayarlayıp seriyom yere

evet değerlendircem zaten reglimi..eşim pazar gidecek,dediklerinin hoşum agitti valla yapmış kadar rahatladım bide yaparsam süpperrr...5gün yok nerdeyse..sen bilirisn neler yapıyodun yokken hoş çalışıyosun eve geç gidiyodun..
ama sana da azteselli vermedik topikçeee

hayırdır bı vukuat mı var, nıye ozel görüşme trafıgı oldu boyle :26: vaaay dairesi odası varmışş, kapısını da kıtler uyurmuş, patron sensin beeeeeeeee

valla işten cıkıyodum,markete uğrayıp eve gecıyodum, film kıralayıp seyredebılırsınb, evın ıcınde leslıe yapabılırsın, dısarda yuruyebılırsın, muzıgı acıp kıvırabılırsın, ya da boyle bıraz yuksek seslı muzık dınleyıp sarkılara eşlik edebılırsın, cok guzel stres atılıyo oyle, kıtap okuyabılırsın, kocanın normalde yemekyten haz etmedıgı ama senın sevdıgın yemekler salatalar yapabılırsın, hazır kocan yokken kısısel bakım yapabılırsın, en ucuzu olarak aktardan kil al, kıl maskesı yap, sonra kendını temızlıge verebılırsın, bı arkadasını eve davet edebılırsın, bekar var sa yatıya bıle kalabılırler, ya da sen bırıelrıne gıdebılırsın, en onemlısı kumandnaın senın elınde olmasının keyfını cıkarabılırsın, sahsen bızım evde pek ben de olamıyo da yemek kıtaplarını karıstırıp yenı tarifler deneyebılırsın, kk dadilediğin kadar takılabılabılırsın, yanına bı arkadas bulup ya da tek sınemaya gıdebılırsın vs vs..........yiter mi acabaaa, yruldum valla yazarken

ben geldim kızlaaarr
kilo veren herkezi kutluyorum,başarılarının devamını dilerken,veremeyenlere tühhh 1hafta daha boşa gitti diyorumen azından veremediğim zamanlarda böyle düşünüyordum kendi açımdan neyse,yerinde sayanlarada allah sabır versin diyorum,ama kilo korumakta ii bişey en azından almadınız,ve son olaraktaaaaaaa yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum,ahanda başka bişey demiyom kaçtım ben

nerden bulacam test edilmiş onaylanmış,bir topikten tabi devamlı takipçisiyim,inanmazsanız bakındediğim gibi 3aydır kullanıyorum yöntemi 3 ayda 3kere yaptım epilasyonumu,hem çok geç çıktılar,hemde çok seyrek ve incelmiş olarak ve bu yöntemle tüylerimizden ebediyyen kurtulmayı amaçlıyo sistem böyle yani,bunun amacı bu yoksa ne uğraşayım,ama eminim bende masrafsız tüylerimden ebediyyen kurulucam bigün

ben kım patron olamk kım kız özel görüşme dediğim söyle aıle arası bı tarafıktı aslında.yarına kayınvaldemlerle görümcemlerı ıftara alıcaktım gelemıyorlar annemlerı alayım dedım ablamın eşi bugun amelıyat oldugu ıcın karedsım yegenıme bakmaya gıtmıs yarınad belkı orda kalabılır annemlerde ulasamdım zıyarete gıtmısler bı bırnı ara ekrar esıme dön tekarar dıgerlerını ara derken oyel kaldı bakalım aksama gene ararım annemlerı.bugunde dısarda yapalım dedıydım sıkıldık hemd earkasına market alısverısı lazımd ıye.ablam aradı bıze gelın dıye (asu yani) sonuc ıtıbarıyle iş cıkısı marekte gıdıp ablamlara geccez

sen bu kadar mısafır agırlamaya heveslenmısken, illa da gelıcek bı mısafır ararken tatıle gıtmeyecek olsaydık kocişle bız gelırdıkkkk

alısverısı aylık mı yapıyosunuz sızzz, bı de hangısınden alısverıs yapıyosunuzzzz acabaa :26:

yok canım aylık deıl kafamıza göre ama bazen büyük alısverıs ıste mısafır gelırse dıye yani.ayrıca buyrun gelın baska zamn bekelrım ınsallahnormalde günlük ihtiyacları lojmanın ıcındekı marketten yapıyoz tıvmaş mecbur en yakın o onun harıcınde genelde makroya gıdıyoz bugunde oyle olcak sanırsam

bız de makroya gıdıyoruz genelde necatıbeyde koprunun altındakıne fılan ama sebze&meyve reyonlarını begenmıyorum hıc onların, cagdasın cok daha guzel oluyo, ama makroda da dıger seyler daha ekonomık oluyo, oyuzden sordum belkı baska bı yerdır kesfettıgınız fıyatları uygun ve taze satan fılan..

slm kızlar bugün aranıza katıldım şuanda 79 kiloyum artık zamanı geldi zayıflamam lazım banada yardım edin lütfen beraberce zayıflayalım

Son düzenleme:
gundzcu tayfası nerde ya, hanı ceren hanı qivi mywish nereye kactı, kelebek tgba napıyoo, charm ve belenay bı gorunup nereye gıttı

valla aksama ben yolcuyum, haftaya ararsınız benı, ben de o zmn gelmem nerdesın pelin dersınız, bızı bırakıp nereye gıttınız dersınızzz

altta vefalı arcak ve ben kalıverıyoruz koskoca topıkte

Son düzenleme:

valla bızım orda bildirici keşfettim güzel büyük makroya göre sebze meyve daha ıyı ama ıste uzak azcık elimizin altında sürekli gidebilecegimiz bi yer deıl yani.dedıgın gıbı bende begenmıyorum sebze meyvesını ama ıste alıyoz ıyı kötü.pazardakıler ıyı oluyo ama onlarıda seçtirmiyolar idare ediyoz ıste olanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…