dediğin gibi kemer sıkma politikasına başladımgreen maşşallah dümdüzsün yandan, önden de kum saati gibi daha ne beğenmiyorsun kendini? biraz kemeri bolart, tamamdır vücut tipimiz aynı ama ben senin battal boyun oluyorum
hayırlısı olsun Rabbim elbet bi kapı açacak sana belki yarın belki yarındanda yakın üzülmegeldim kızlar...görüşme çok iyi geçti ama adamın elinde bilmem kaç tane cv var..içlerinden bnm gibi liseyi yarıda bırakmış birini almazlar heralde..telde soruyorum sorun olmaz diyorlar ama oraya gidince okadar cvyi görünce ümitlerimi yitirip geliyorum..şartları bana çok uygun eve çok yakın yol derdim yok..aylıqı beni fazlasıyla tatmin edecek şekilde..yemek falanda ordan..sskyı sormamışım sadece..ve belki olur ümidini yarın öqleye kadar taşıcam..öqlen karar vereceklermiş..çok üzülüyorum..bir işimin olmasını çok istiyorum..istedikçe uzaklaşıyor sanki..ümitlerimi yitiriyorum..bnm için aklınıza geldikçe dua edermisiniz..
hayırlı yolculuklar iyi tatiller canım..yolculuk ne tarafa..
nerde bakim bildirimin
sağlık olsun çabuk aldığın gibi çabuk verebiliyorsun en azından
sağlık olsun haftaya inşallah giden çok olur
kilo veren herkesi kutluyorum veremeyenlerde üzülmesin haftaya giden çok olur inşallah gelen giden olmayanlar en azından almadınız buda bişeydir dimi
geldim kızlar...görüşme çok iyi geçti ama adamın elinde bilmem kaç tane cv var..içlerinden bnm gibi liseyi yarıda bırakmış birini almazlar heralde..telde soruyorum sorun olmaz diyorlar ama oraya gidince okadar cvyi görünce ümitlerimi yitirip geliyorum..şartları bana çok uygun eve çok yakın yol derdim yok..aylıqı beni fazlasıyla tatmin edecek şekilde..yemek falanda ordan..sskyı sormamışım sadece..ve belki olur ümidini yarın öqleye kadar taşıcam..öqlen karar vereceklermiş..çok üzülüyorum..bir işimin olmasını çok istiyorum..istedikçe uzaklaşıyor sanki..ümitlerimi yitiriyorum..bnm için aklınıza geldikçe dua edermisiniz..
hayırlı yolculuklar iyi tatiller canım..yolculuk ne tarafa..
gereği düşünüldüüü!!!! tadı aroması güzel olan phyto form phyto slim tadı fena değil ama ödeme gerçekten iyi geliyor.. herkeşlere tavsiye ederim ödem sorunum kalmadı :119: halhalım, yüzüğüm artık hiç sıkmıyor parmaklarım balon gibi şişmiyorödemi olanlar bu iki çayı muhakkak ekleyin bitki çaylarınız arasına :124:
dediğin gibi kemer sıkma politikasına başladımsen bana göre daha orantılısın benim baldırlarım çok kalın bakma kotla falan normal duruyo gibi ama değil. hay ben bu sülalenin :84::84:
iyi tatiller :92::92: sendede acaba şu yandakinin göbeği benimkinden çokmu çıkıyor aa onun daha çok selilütü varyolculuk egeye dogru olcak ınş, didime gdıyoruz kocişle bı haftalıgına
umıdını yıtırme, şu mubarek gunlerde Allah herkesın gonlune gore versın inşallahhhh
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyonca ıkısnı de elıme aldım aldım bıraktım, cok emındım tadı içimi hos olanın adının slim oldugunaaaaaa :26:
vay anasını yaaa, gıcık oldum bak şimcikkkkkkkkk
bizim suçumuz yok hepsi sülalenin suçu doğru ama napalım genetiğe karşı gelemiyoruz aklıma geldi şimdi sinirlendim bak ağzımı bozacam olmayacak şu rusların zamanında sırf soyları ince uzun olsun diye (ki buna rağmen bence onların çoğunluğu yine biçimsiz) tıfıl ve çelimsiz bebeklerini katlettiklerini biliyor muydunuz
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyonca ıkısnı de elıme aldım aldım bıraktım, cok emındım tadı içimi hos olanın adının slim oldugunaaaaaa :26:
vay anasını yaaa, gıcık oldum bak şimcikkkkkkkkk
şükret haline kızım ben + dayım boşaltım sistemine gelince benimki de fena 3 gün oldu kayısıya başlıcam yine
vay caniler.ama bakılınca işede yaramış ırk maşallah selvi boylum al yazmalım :97:
genetik değişmiyor istediğin kadar kilo ver spor yap değişmeyecek şeyler var.genel olarak baba tarafına benziyor olmama rağmen gel gelelim bacaklarım anne tarafına çekmiş.61 kilo normal kilo ve normal boyda bir hatun olarak bacağımı saracak çizme bulamıyoruminsan olmayıncada daha çok heves ediyor ama insan elindekilerle yetinmesini bilmeli çok şükür beni kimseye muhtaç etmeyen üzerinde durabiliceğim bacaklarım var.sağlık olsun bakan için görüntü kirliliği benim gözüm yükseklerde yere doğru baktığım yok
iyi tatiller :92::92: sendede acaba şu yandakinin göbeği benimkinden çokmu çıkıyor aa onun daha çok selilütü varkeşke onun bikinisi gibi alsaydım , mayomu giyseydim :84::84: vs. şeklinde gözlük ardından sinsi bakış ve düşünceler geçecektik
kız gıcık olmabak iç bi dene, aaa.. ben de öyle ısrar ediyorum ki sanki kötü maddeye alıştırmaya çalışır gibi napayım ben cevap aldım ya siz de faydalanın hep birlikte fit, mutlu bir yaşam sürelim istiyorum :116:
tatlııım tatile gidiyomussun ben bayram icin hazırlık yapıosun sanmıştımmm, cok sewindim cnm yaaa umarmm cok güzel gecer tatilinizz :)
taze karı koca tatile cıkıyolar ohhh miss walla, bi çift seksi iççamasırı takımı da sıkıştırıver bavula, tatiliniz şenlensinnn
Kızlar merhaba, doktora gittim de ben ayda bir kontrole gidiyorum cildiyeye bugün kontrolüm vardı gidip geldim işimi bitirdim hemen size yazdımvalla acıktım gidip bir tost yicem bugün artık sabahta beri bi lokma yemedim yine
incesin yavrum sen bak albüm ekledim bakta nekadar ince olduğunu anlasen sadece kıyafet seçimlerinle kendini istediğin gibi formda göremiysun yoksa mükemmelsin
kızlar bugun makınem yanımda, bıraz once ofisin bos olmasından yararlanıp hemencık fotomu cekıp ekledım
altımdakı pantolonu uzun zamandır gıymemıstım, dun aksam da ankara sagnak yagıslı olunca hava soguktur dıye pantolon gıyeyım dedım, uyku halıyle elıme bu geldı gecırıp cıktım hemen, ama baya bollaşmış ve boyle hıc hos durmamaıs uzıermde, boyle de işe gelmek zorunda kaldım :26: sankı birınden ödünç almış gıbıııı :26: diz kısmı şalvar gıbı duruyo, oysakı paçalara dogru darlaşan, streç bı pantolonduuuu
Arkaya doğru bi ağırlık var sanırımValla her zaman derim popo hoş duruyor. Belin bayağı incelmiş.
Kolların ve bacakların da öyle.. Tek büyük olan popo işteeee..
Ay benim bacaklarım, kollarım, göbegim gitsinde popoya razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?