70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pelin............gereği düşünüldü..........

özel mesaj kutun dolu...........

hala ıstıyorum benım kıyafet secımımı begenmıyorlar kılolu gösterıyo dıye

canım 1.5 ayda 6 kg vermıssın begenmıyorusn duraklama dönemine girmişsin anlasılan 1-2 hafatya çözülür o da vücut direnc gösterebilir ara ara buna hazırlıklı ol ve ne yapıyosan devam et bız napalım 3 aydır oynama yoktu kılomda ramazanın hürmetine inişe gectim cok şükür o d a1 kg deıl yanı grmlar ama sukredıyorum ben genede

yaniii bencedee....
ramazanın hürmetini bende görürüm inş.şuan reglim artıyor ve beni sancıalr bulucak gibi..bu dönemi iyi değerlendireyim buhaftada belki gramlarda gider artık:26:

çamaşır asıcam hay allahım ne aksi insanın yaa. 5 gün oldu geleli eve biriksin dedim yıkamadım..yıkandı şimdide yağmur yağdı hoş durdu ama neyse balkonuniçine askıya asayım...
bulaşıuk makinası boşlatılcak,mutfak toplancak...yok yaa çalışanalrın hayatı daha düzenli,planlı..sınava hazırlanırken kursa giderken daha cesurdum..sancım hafiften başlıyor,biraz önce yemekte yedim..kolumu havada tutmam lazım değince şişliğe acıyor..
anlıyacağınız benden bişi olmaz bugün..:2:.zaten listelere bile girmedim,burda neişim va rbilmiyom heran
çıkabilirim kızlarrrr...bu topikten..korkakmı,kaçakmı ne dersiniz bilmiyorummm

dostum uyarıların için çok teşekkür ederim.sanki varya hiç gitmiyecekmiş gibi geliyor.moralim bozuluyor böyle işte.bende 65 leri bir görsem şu bana şişmansın diyen insanlardan bir kurtulsam yetecek bana.offfff çok çalışmam gerek çookk.

canım gıtmene gerek yok bende uzun sür ekılo veremedım hala da süper bı kg veremıyorum ama genede buralardaydım hep sohbette senı kovan mı allah askına

valla duraklama evrelerı nerdeyse topıktekı herkesın yasadıgı seyler, ben galıba 72 ve küsüratlarında ıkı ılerı bı gerı 4 hafta fılan gecırdımmm umudumu yıtırdıgım zamanlar oldu ama pes etmedımmm bı sasırtsan metabolızmanı, mesela spor yapıyo musun hıc, leslie ile yuruyebılırsın gelecek hafta, ter atmış olursun, tuz ödem yapmıssa normalde bıtkı cayı ıcmıyosan onlardan takvıye alabılırsın ya da su mıktarına daha cok dıkkat ederbılırsın, o seytanın bacagı elbet kırılır

daha ıkı hafta olmuş duraklama yasayalı dedım ya haftalarca surdugu bıle oluyo :26: bı deıssıklık yapıp vucudu bı sasırtmak lazım

aaaaaaaa dur bı dakıkaaaaa, sıdmı fark ettım sen 1 buuck ayda 6 kılo mu verdınnnnnnnnn bı de aglıyosun burdaaaaaaaaaaaaaaa, tovbee tovbee ben de guzel guzel acıklıyorum burda, gıt gozum gormesın senı
daha ne istiyosun bırakta bıraz dınlenıversın vucudun, ben o 6 kıloyu verebılmek ıcın ne kdr ugrastım bılıyo musun sennnn, kuruntu yapmaya gerek yok yola devam, hadı bakayımmmmmm

hala ıstıyorum benım kıyafet secımımı begenmıyorlar kılolu gösterıyo dıye

canım usttumden sıkayetcıyım deyıp senden baskasından odunc almıs gıbı bı tunıkle koydun ama gıttın de ılk resmınıııı

Son düzenleme:
amin canım...isteyen herkes inş.

aferın kzı ıyı yapmışınız...
hep bizmi onlara güzel göruncez..
onlarda bize güxel görunsun onlarda fiziğine dıkat etsin...
haklısın
oooo sudem hanım teşrif etmiş...anlat bakalım rüya gördünmü...
sudee herkes kilo vermiş
ayy 2 de kalktım ya hemen kk başına...
oysakı 7 ye dogru yatmıştım...
sabahleyın fark edıp bosaltmıstım ama hala mı dolu gozukuooo anlamadımmmm :26:

yok şincık bakmadım geceden baktıydım..

inşallah yeşimcim amin canım...Rabbim bu mübarek ayın yüzüsuyu hürmetine herkesin gönlündekini hayırlı birşekilde nasip eder inşallah..
hayırlı yolculuklar iyi tatiller canım...bolbol eqlen tadını çıkar tatilin..
güzel dileklerin ve duan için çok teşekkür ederim cnm...bir işimin olduqu gün dünyanın en mutlu insanı ben olucam..

canım suyu nekadar içiyorsun...menülerini mutlaka paylaş sabah-öqle-akşam hepisnin birden yaz..nerde hata yapıyorsun bi inceleyelim bakalım..

teşekkür ederim uyarılar için bu arada seninde resimlerine baktım harikasın yaa.:13::13:maşallah.ya işte hepiniz mutlaka bu umutsuzluğa kapılmışsınızdır heralde.:44::44: bende bu ara öyleyim.geçecek inşallah.

kaptancım emin ol normlade de gün içinde içtiğim su 2 litreyi geçiyordu.şimdi ölçüyle 3-3,5 ğu buluyor.bitki çayı derseniz mutlaka 1 fincan 5 i biryerde 2 fincanda yeşil çay tüketiyorum şekersiz.bazende değiştiriyorum kayısılı falan.mümkün olduğunca yediklerimi paylaşmaya çalışıyorum.artık daha çok paylaşırım.teşekkürler uyarılar için

ahh bizimde istediğimiz bu kardeşim..yine iyisin yani..65 ahh ...süpper olurum ozaman aslında 74üm ve azkalmışş

ahh bizimde istediğimiz bu kardeşim..yine iyisin yani..65 ahh ...süpper olurum ozaman aslında 74üm ve azkalmışş

bencede az kalmış maşallahın var.74 ten sonra 5 kilocuk kalıyor 60 ları görmek için .ama sanki sende pes ediyor gibisin
yok etmeyelim bak arkadaşlar azimle neler başarmış.öyle yada böyle 1 -2 derken belki bir sene sürecek ama gitmek zorunda işte bu kilolar.öpüyorum kocaman

canım gıtmene gerek yok bende uzun sür ekılo veremedım hala da süper bı kg veremıyorum ama genede buralardaydım hep sohbette senı kovan mı allah askına

ya bilmiyom kendimi kovulacak gibi hissediyorummmyani azzz kaldı..
gidecek gibiyim,vedalara hiçç gelemem...
neyse bugün fenayım haaa
baksana sena kaptanım bile bana küstü farketmiyo bile..
buarada saydığım işler duruyor ve ben yarımsaattıir arkdaşımla telf.konuştum..
sancım artıyor ve bunalım başladı...eyvah ...

evet canım sende bı bunalım baslamıs dünden beri yazdıklarından onu cıkardım umutsuzluk var regl oldum falan dedın ya yok saburayla bzıle bı ılgısı yok bız etama camuru otur oturdugun yerde bakim

evet canım sende bı bunalım baslamıs dünden beri yazdıklarından onu cıkardım umutsuzluk var regl oldum falan dedın ya yok saburayla bzıle bı ılgısı yok bız etama camuru otur oturdugun yerde bakim

aşkolsunnnnn..bunalımımıdan biyer nasiplencek daha olmazki ama....kimse bişe yapmadı ben gidecektim vazmı geçsem yaaa çok yalvardınızzz

Sevgili regldaşlarrrr..
Ben de sizin aranıza katılıcam sanırım. Bi mutsuzluk bi keyifsizlik bi herkesin kafasını gözünü dağıtası haller belirmeye başladı.
Ramazan başladığından beri tutuyorum sadece 1 gün tutamamıştım hiç karnım acıkmazdı.
Şu an midem kazınıyor.
Sizde de oluyor mu bilmiyorum. Her regl döneminde canım normalde istemeyen şeyler istiyor.
Misal ben k-fleks diyetimden sonra (2 yıl oluyor ) süt içmeyi bırakmıştım.
Şimdi erginsena aysebahar a süt içmesini önermişti öğlen onu okutuktan beri canım sıcak süt içine Türk kahvesi katıp içmek istiyor. Damağımda, burnumda pişmiş süt kokusu var. Öyle böyle bir istek değil kısçelerrr
Sonra herkesin bişiler demesine takılıyorum normalde hiçte sevdiklerimle kavga etmem de bugün buraya da yazasım pek gelmedi.
Off offff :2:
Sütttttttttttttttttttt

Son düzenleme:
ben geldiim nerden geldim bir bilseniz çok sevdiğikm bir ablam vardı onun evine gittim patron izin verdi ablanın evine geln misafiri bi görseniz ağlamaktan gözlerim şişti bursadan peygamber efendimizin sakalı şerifini getirmişler ablam telefon etti çağırdı Allahım kabul etsin nasıl huzur dolu nasıl mutluyum daha önce hiç bu kadar yakından görmemiştim bir kere camiye gelmişti onuda uzaktan görmüştüm ortam çok huzur doluydu rabbim nasip etti peygamberimizin sakalı şerifini görmeyi anlatılmaz yaşanırhiç işe gelesim yoktu ordan ayrılmak istemedim rabbim herkese nasip etsin görmeyi amin

sevgili regldaşım
aynı kiloda sayılırz senle hemde regldaşız..sancılı geçiyormu bende sancı ve bunalım hat safada oluyor şöyle 3.güne gelincede bir keyifleniyorum..sancıyı ne keserdi..aslında ılık süt tarçınla olabilir ama evde yokkk..
inekleride sağamam...
sahurda yaptım sonra regl başladı..öğelne 2gibi 1bARDAK diet cola,biraz tavuk göğsü dünkü ffırında tavuktan,1domates,1parça ekmek yedim...
oruçken sevmiyom ya regli....ramazanda olmuyor böyle neyse akşama aç olurum eşime eşlik ederim yani...
zaten eşim pazar günü mersine kursa gidiyor..zaten reglim..zaten yalnızım...bari oruç olaydım öyle böyle geçerdi,ibadetle..
neyse bikaç arkdaşımla iftar yaparım bende...önce 3.günne geleyim eşim gitsin ev temizleyim sonra....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…