70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

3dilim pizza yedm sahurda:((
:20::20::20::20::1::1::1:
slm kızlarrrr.sizlere veda etmeye geldim maalesef.hem ramazandan dolayı hem de motivasyon düşüklüğünden dolayı kilo veremiyorum.bi ileri bi geri gidip geliyorum ve boşa yer işgal ediyorum.biraz ara verip dinlenmek ve kendimi toplamak istiyorum yine dikkat edicem ama.
bi de biraz oğlumla vakit geçirmek istiyorum.kızlar çok hırçın oğlum 19 aylık ve konuşmuyo daha kelimede çıkarmıyo çok nadir.ve herşeyi bağırmakla anlatıyo.okul da açılmadan biraz üstüne düşmek istiyorum.

sizleeri çokk seviyorum ve herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.yine vakit buldukça girip okucam ve yazıcam sizlere çok alıştım aslında bırakmak da zor geliyo ama naparsın işte....

senacım canım seni çok seviyorum uğraşların iiçin çok teşekkür ederim.veda oldu ama dediğim gibi yine girip yazıcam ama bi süre bildirim yapamıcam.

hoşçakalınn

canım bencede ii olur biraz vakit ayır oğluna ama burayada arada uğra,pes etme,veda olmasın bu sadece istemiyorsan listeye girmezsin ama yine bizle ol arada yaz,canım benim oğlan 27aylık ve hala konuşamoyo nie bukadar üzülüyorsunki ,benimki daha 1kaç ay oldu kelime olarak söylemeye oda az kelime dağarcığımız daha 7-8kelime söylüyo sadece ama derdini çok güzel anlatıyo bağırarak değil,şimdi onun bağırması beni anlamıyorsunuz ben şunu istiyorum gibisine yapıyordur,bende bazen anlamıyorumda bana kızıyo,neyse ama herşeyi anlıyor yapıyor vede heristediğini anlatıyo,daha 3 yaşına kadar yolu var şimdili cümle kuramıyor ama elbetteki bende oturup oğlumla uzun uzun sohbetler edicem bigün hatta sus artık ne çok çenen var dicem ,şimdi bile kafamı ağrıtıyo konuşuyorum diye neler anlatıyo bilmem keyfi yerinde olunca bişeyler anlatıp duruyo:1:neyse canım pek fazlada zorlama onu,kelimeleri tekrarlatmaya çalışıpta istemezse üsteleme,bu onu dahada soğuturmuş konuşmaktan,keyfi yerinde olunca alıştırma yapın tamammı canını sıkma geçer bunlar":70::emir_bebek::nazar:

SÜPRİZZZZZZZZZZZZ

muazzezle yalovadaki buluşmamızdan 2 küçük kare :21::21::21::21:
nasılsız kızlarrrrrr:34:

süpersiniz fıstıklarrrrr siziii.çok güzel kilo verdiniz valla çookkk yakışmış sizzeee.
arkadaslar bana care bulsaniz keske benim kizim iki hafta sonra 18 aylik olcak ve benim esim kizima cok dusgun hic aglatmiyalim her istedigi olsun ne istiyosa hemen eline veriyo hic zararlimi zararsizmi yeterki aglamasin ve k.annem bide k.babam onlarda hemen yanimizda yani ayni bahcede kaliyoruz kizim uyaninca direk onlara gitmek istiyo butun gun onlarda durayim diyo cunku onlarda ayni babasi gibi davraniyorlar eeee bu nedenle cocugum benden soguyor bende mecbur karsi cikiyorum kizima onlar verince elinden aliyorum kandirmaya calisiyorum bukez k.annem basliyo tamam gel kizim ben onu döverim veya tamam ben sana vereyim sen gel bana gibi seyler kizim alisti simdi ben birseyi vermezsem hemen agliyo tabi k.annem sesini duyuyor ve geliyo ne istiyosa hemen veriyo oyuzden cocuk yemek bile yediremiyorum cunku butun gun cikolata cips biskuvi gibi seylerle besliyorlar cocugu sirf istiyo diye aglamasin diye ne isterse yapiyorlar kizim artik agladigi zaman bile bana gelmeyi istemiyo hemen babaanne diye agliyo coook uzuluyorum böyle olunca gecen yere dustu kostum alacaktim bana gelmedi babaannesine gitti cok zoruma gidiyor analatam yardim edin ben nasil davranim bendemi onlar gibi davaranim kizima yoksa böyle devammi edeyim

canım benim seni çok iyi anlıyorummm.anlatırsın bişeyler ama anlamazlar da .benim de başımda biliyorum.biz de altlı üstlü oturuyoduk çözümü çocuk küçükken taşınmakda bulduk.ona rağmen her gelmelerin de birsürü abur cubur iyi olur yedir bunları diye.sinir oluyorum artık.oğlumu zayıf buluyolar ve çikolata falan yemesini istiyolar cahilliğe bakarmısın.asla ağlatmak istemezler yazın sıcakta bile çorap giydirirler....daha neler neler hasta olsa niye hasta ettiniz bunu derlerrr sanki kara soktum hasta olsun diye.canım en iyi çözüm eşini de yanna alıp güzelce konuşmak ve yaptıklarının zararını açıklamak.ya da taşınmak eğer mümkünse.Allah yardımcın olsun canım yaaa...

Ablacım bak ben yenı katıldım spor falan yapmıyorum ve 78 kıloyum düşün halimi boyum da 1.63 sen ne guzel 60llara ınmişsinn sakın pes etme yaa yerınde olsamm varya bir ileri bir geri gdiyorum diye asla vazgecmezdımmm! önceki kiloları da veren sensinnn
canım öncelikle hoşgeldin.asla pes etmiyorum sadece doğm öncesi kiloma döndüm ve vücut bi rahatladı herlade.veremiyorum.biraz ara vericem sadece.yine burdayım ama.
:20::20::20::20::1::1::1:

canım bencede ii olur biraz vakit ayır oğluna ama burayada arada uğra,pes etme,veda olmasın bu sadece istemiyorsan listeye girmezsin ama yine bizle ol arada yaz,canım benim oğlan 27aylık ve hala konuşamoyo nie bukadar üzülüyorsunki ,benimki daha 1kaç ay oldu kelime olarak söylemeye oda az kelime dağarcığımız daha 7-8kelime söylüyo sadece ama derdini çok güzel anlatıyo bağırarak değil,şimdi onun bağırması beni anlamıyorsunuz ben şunu istiyorum gibisine yapıyordur,bende bazen anlamıyorumda bana kızıyo,neyse ama herşeyi anlıyor yapıyor vede heristediğini anlatıyo,daha 3 yaşına kadar yolu var şimdili cümle kuramıyor ama elbetteki bende oturup oğlumla uzun uzun sohbetler edicem bigün hatta sus artık ne çok çenen var dicem ,şimdi bile kafamı ağrıtıyo konuşuyorum diye neler anlatıyo bilmem keyfi yerinde olunca bişeyler anlatıp duruyo:1:neyse canım pek fazlada zorlama onu,kelimeleri tekrarlatmaya çalışıpta istemezse üsteleme,bu onu dahada soğuturmuş konuşmaktan,keyfi yerinde olunca alıştırma yapın tamammı canını sıkma geçer bunlar":70::emir_bebek::nazar:

canım benim yine burdayım kız ama bildirim yapmmıcam bi süre.sonra kabul ederseniz bildirime de katılırımmm:24:yaaa konuşmaması değil de herşeye bağırması endişelendiriyo beni.yoksa geç konuşucak belli yani napılırsa yapılsın.

canım öncelikle hoşgeldin.asla pes etmiyorum sadece doğm öncesi kiloma döndüm ve vücut bi rahatladı herlade.veremiyorum.biraz ara vericem sadece.yine burdayım ama.

canım benim yine burdayım kız ama bildirim yapmmıcam bi süre.sonra kabul ederseniz bildirime de katılırımmm:24:yaaa konuşmaması değil de herşeye bağırması endişelendiriyo beni.yoksa geç konuşucak belli yani napılırsa yapılsın.

canım niye vede neye bağırıyo önce onu çözmek lazım söylesene bi hepmi bağırıyo hiçmi neşeli hali yok bu çocuğun:1:

canım öncelikle aramıza hoşgeldin:3: günlük menülerini bizimle paylaşırsan sana daha yediklerin üzerinden daha kolya yardımcı olabiliriz..yediklerini bi yaz bakalım ne yiyip ne içiyorsun..tatlı krizlerin içinde sütün içine tarçın yada çubuk tarçın atıp içersen yarım saat içinde tatlı isteqin kalmaz..doqanın tarçın karanfil çayıda çok etkili..bunları içmeyi alışkanlık haline getir cnm...
çok teşekkür ederim .hamileyken buradan çok bilgi edindim .hemen üye oldum .

bugün saat 14 ' e kadar uyudum . saat 16 da tereyağında 1 yumurta pişirdim , 2 dilim küçük peynir , 1 kase sütlaç ,1 domates,yarımdan az çeyrekten çok pide kaç bardak olduğunu hatırlamadığım şekerli çay . Emzirdiğim için oruç tutamadım . 1 ay sonra çalışmaya başlayacağım o zaman uykumda biraz düzene girecek.

yok cnm nerdeeeeeeee 15 kilo sadece 10 kilo verdim . :))))))) ama verirsin sende emin ol sen sıkı dururdan kiloları verirsin :38:

İnş. veririrmmm sizden destek alıyorummm zateeennn.:82:

Selamm millett.... :3::3: Benimde doğum günüm aralıkta o zaman şöyle incecik olsam bir 10 daha gitse çokmu şey istiyorum acep.. :1:
Sende mi yaysın yoksa aralık sonu oğlakmısın ?..

Yok imkansız benim dogum günüme kadar 6 rakamını görmem hayal işte :2:
28 Agustos dogum günüm. Başak burcuyum :)

slm kızlarrrr.sizlere veda etmeye geldim maalesef.hem ramazandan dolayı hem de motivasyon düşüklüğünden dolayı kilo veremiyorum.bi ileri bi geri gidip geliyorum ve boşa yer işgal ediyorum.biraz ara verip dinlenmek ve kendimi toplamak istiyorum yine dikkat edicem ama.
bi de biraz oğlumla vakit geçirmek istiyorum.kızlar çok hırçın oğlum 19 aylık ve konuşmuyo daha kelimede çıkarmıyo çok nadir.ve herşeyi bağırmakla anlatıyo.okul da açılmadan biraz üstüne düşmek istiyorum.

sizleeri çokk seviyorum ve herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.yine vakit buldukça girip okucam ve yazıcam sizlere çok alıştım aslında bırakmak da zor geliyo ama naparsın işte....

senacım canım seni çok seviyorum uğraşların iiçin çok teşekkür ederim.veda oldu ama dediğim gibi yine girip yazıcam ama bi süre bildirim yapamıcam.

hoşçakalınn
hakkında hayırlısı canım en doğru kararı sen verirsin oğlunla ilgilenmek istemende çok anlamlı ama bizi bırakma bide diyeti bırakma hazır kiloları vermişken ara sırada olsa uğra bizimerakta bırakma

Demin bi banyoya gittim gözüme tartı ilişti. Çıksam mı çıkmasam mı diye düşünürken kendimi üstünde buluverdim.:1:
Perşembe akşamı 74.5 düm. Şiimmmdiiiiiiiiiii 74 çıktımmmm.:66::66::64::64:
500 gr gitmiş şimdideennn iyi morall oldu bana bu hafta 1.5 kilo gitsee ne seviniriimmm:66::66:

Demin bi banyoya gittim gözüme tartı ilişti. Çıksam mı çıkmasam mı diye düşünürken kendimi üstünde buluverdim.:1:
Perşembe akşamı 74.5 düm. Şiimmmdiiiiiiiiiii 74 çıktımmmm.:66::66::64::64:
500 gr gitmiş şimdideennn iyi morall oldu bana bu hafta 1.5 kilo gitsee ne seviniriimmm:66::66:

süpper valla:66:ahhh ahh bende biii 75 altına düşsem dedim haftalraca düştümde ama haziran 18 spor salonundan ayrıldıktan sonra olanlar oldu...veremiyorumda...
annemler geldi miillet zayıflamışın dedi..kız kardeşim devam et daha iyi olucaksın dedi..şımardımmı noldum..indim 74e oysa hala şişkoyum yaaaaa....neyse evime geldim,regl oldum buhaftadan tam gazzz...akıllı olmalıyım:57:zamanımı boşa geçirememe daha vermem gereken 10 kilo var.....yine yasaklardan uzak durmalıyım....
yaaa şu gaz beni arada bir terkedince siz hatırlatın gari....:52:

sibel ve belenayyy sadece biz varız yaa..
sudemde dışarıda herhalde akşma davete gidecekti...
dışaır çıktık eşimle eksikler vardı gitmeden alalım dedi...
kendine pantolon aldı..banada al dedi ama gerek yok yaa bu yaz 2etek 2gömlek aldım zaten ank.dan...
hem daha zayıflayımda küçük beden alırım hemm...

süpper valla:66:ahhh ahh bende biii 75 altına düşsem dedim haftalraca düştümde ama haziran 18 spor salonundan ayrıldıktan sonra olanlar oldu...veremiyorumda...
annemler geldi miillet zayıflamışın dedi..kız kardeşim devam et daha iyi olucaksın dedi..şımardımmı noldum..indim 74e oysa hala şişkoyum yaaaaa....neyse evime geldim,regl oldum buhaftadan tam gazzz...akıllı olmalıyım:57:zamanımı boşa geçirememe daha vermem gereken 10 kilo var.....yine yasaklardan uzak durmalıyım....
yaaa şu gaz beni arada bir terkedince siz hatırlatın gari....:52:

Senin niye kilo çizelgennnn yookkk... Ya insanlar öyle dedikten sonra şunu yiyim bişi olmaz bunu yiyim bişi olmaz. Hadi kendimi ödüllendiiyim falan diyorsun. Tekrar alıyorsun. Ben Ocak ayından beri rejimdeyim. Temmuz başına kadar sadece 7 kilo verdim.

Bu sorun bünyeden kaynaklı mı tabi değil. İstediğimde çok güzel kilo verebiliyorum ama ben bildiğin oburum. 2 hafta rejim yaptıysam 2 ay yiyip yattım.:1:

Buraya takıldıktan sonra (Temmuz ortaları gibi olması gerek) 5 kilo verdimm:66::66:

Sen sürekli menü paylaş alınmaca gücenmece yok bi güzel sayarız sana. Hatalarını söylerizz.
Özellikle triendy bunu çok güzel yapar:9::9:
Bi gün bi kıza öküz mü yedin tek başına demişti. Kız alınmıştı tabi.:9::9:
Herkesin şaka kaldırımı farklı tabi:1:
Ay ne çok yazdımm kısaca kilo çizelge ve menüleri istiyoruzzz.

belenay..reglken saatlimi yedin yaa....
daha yemek yapıcam..eşimin tatlısıda yok bu akşam kaç
akşamdır annem kadayıf göndermişti onu yiyodu..şekerpare alsak dedi bende kalır şerbetli dedim gidecek diye almadı bende yaparımda gelsinde artık sonraa...
adam evde hanım zayıflamak istiyo yapmayım demiyoki kendi yiyecek bende bakacakmışımm:27:tamam senin kadar yemem ama bir parçada olsa insanız alırız demi...
bugün diyoki tamam rAMAZANDAN sonra diyete başlıyalım dedim hep benim pişrdiklerim yenilcek tamam dedi bakalım..ekmeği azaltcakmış bakalım....

morelim cok bozuk dertlesecek birilerine iyticam var :14: esimle cok kötü kavga ettim ben calisiyorum o calisiyor haftada 1 gün izni oluyor onu da arkadaslariyla geciriyo demiyokki gel beraber birseyler yapalim diye :14: ben cok bunaldim artik evden is e is den eve ben biryerlere gidelim desem yorgunum diyo :43:ama arkadaslari arasin yok gelemem gitmem demez 30 yasina gelmissin be adam karin cocugun dururken sen bekar gibi ne gezip duruyon dimi :14::14::14:

Senin niye kilo çizelgennnn yookkk... Ya insanlar öyle dedikten sonra şunu yiyim bişi olmaz bunu yiyim bişi olmaz. Hadi kendimi ödüllendiiyim falan diyorsun. Tekrar alıyorsun. Ben Ocak ayından beri rejimdeyim. Temmuz başına kadar sadece 7 kilo verdim.

Bu sorun bünyeden kaynaklı mı tabi değil. İstediğimde çok güzel kilo verebiliyorum ama ben bildiğin oburum. 2 hafta rejim yaptıysam 2 ay yiyip yattım.:1:

Buraya takıldıktan sonra (Temmuz ortaları gibi olması gerek) 5 kilo verdimm:66::66:

Sen sürekli menü paylaş alınmaca gücenmece yok bi güzel sayarız sana. Hatalarını söylerizz.

he yaa demiştim ama ne biliyim alınıcanı ben gülsün neşelensin diye yaptıydım,neyseki özelden özür mjı yazmıştımda,oda çok güzel cvb vermişti alındı çünkü haklıydı morali bozuktu,çok kilo almıştı laflar iide olsa batıyordu,bende üstüne tuz ekmiştim,neyse barıştık sonuçta mutluson,bidaha kimseye öyle ağır şakalr yapmam aman diyim:37:

canım nisandan beri burdayım ben,yeni değilim.....yazıydoum menülerimi ya...çizelgemde iptal oldu niyeyse yaztatiline girince..düzenim kalmadı..misafirlerim oldu..ben ankarya gitti.,derken ramazan ayı...
çizelgeyide beceremiyom sağolsun sudem yaptıydı neyse..bu hafta geçsin 1kilo bari gitsinde yeni yaptırırım o da yaparsa tabikiii:14:
2 aydır aynı kilodayım bari almadım am zaten zor veriyordum neyse bakıcaz...sanada maaşallah...

morelim cok bozuk dertlesecek birilerine iyticam var :14: esimle cok kötü kavga ettim ben calisiyorum o calisiyor haftada 1 gün izni oluyor onu da arkadaslariyla geciriyo demiyokki gel beraber birseyler yapalim diye :14: ben cok bunaldim artik evden is e is den eve ben biryerlere gidelim desem yorgunum diyo :43:ama arkadaslari arasin yok gelemem gitmem demez 30 yasina gelmissin be adam karin cocugun dururken sen bekar gibi ne gezip duruyon dimi :14::14::14:

aman her evde aynı terane dönüyo,iki kişi birden çalışınca öyle oluyo,ama bak ben değil eşim çalışıyo,ama biyere gidelim dedimmi yorgunum diyo niee:53:

Kızlar gittim temizlik yaptım, çamaşırları yıkadım, mutfağı halletim dilim dışarı çıktı duş aldım soğuk soğukta anca biraz rahatladım..
Birde benden mübarek sel gibi ter boşalır o yüzden vucüt çok susuz kalıyor oruçken iş yapınca.. dilim damağım kurudu valla... :27:

Sizler ne ettiniz pek kimse yok galiba.. bugün sıcaklar biraz olsa döndü..
valala dedim oruç olmasaydım şu havuza atlardım... cof diye... ama üşümek daha güzel ya ben seviyorum üşüyüpte üstüne birşey alıp ısınmayı..
en sevdiğim mevsimler iki bahardır.. ne soğuk ne sıcak ılık bir hava.. bazen yağmur.. bir kahve camın önünde... miss.. hatta evinde birde şömine olucak çıtır çıtır yanan odun sesleri... :68:
ah ah... :1:

canım nisandan beri burdayım ben,yeni değilim.....yazıydoum menülerimi ya...çizelgemde iptal oldu niyeyse yaztatiline girince..düzenim kalmadı..misafirlerim oldu..ben ankarya gitti.,derken ramazan ayı...
çizelgeyide beceremiyom sağolsun sudem yaptıydı neyse..bu hafta geçsin 1kilo bari gitsinde yeni yaptırırım o da yaparsa tabikiii:14:
2 aydır aynı kilodayım bari almadım am zaten zor veriyordum neyse bakıcaz...sanada maaşallah...

Başlangıç, şu anki, hedef kilonu ve boyunu yazarsan sana sade bi çizelge yapıp kopyalayabilirim.

Kızlar gittim temizlik yaptım, çamaşırları yıkadım, mutfağı halletim dilim dışarı çıktı duş aldım soğuk soğukta anca biraz rahatladım..
Birde benden mübarek sel gibi ter boşalır o yüzden vucüt çok susuz kalıyor oruçken iş yapınca.. dilim damağım kurudu valla... :27:

Sizler ne ettiniz pek kimse yok galiba.. bugün sıcaklar biraz olsa döndü..
valala dedim oruç olmasaydım şu havuza atlardım... cof diye... ama üşümek daha güzel ya ben seviyorum üşüyüpte üstüne birşey alıp ısınmayı..
en sevdiğim mevsimler iki bahardır.. ne soğuk ne sıcak ılık bir hava.. bazen yağmur.. bir kahve camın önünde... miss.. hatta evinde birde şömine olucak çıtır çıtır yanan odun sesleri... :68:
ah ah... :1:

Herkes dışarlarda ya da kocalarının yanlarında sanırım.:1:
Amma iş yapmışsın maşaallah yorulmuşsundurr bayaa.
Bende ruh halime göre değişiyor mevsimleri sevme hâlimdee. Kışın hava kapalı oldugunda moralimde bozuk oluyor.
İşe giderken yağmur yağarsa söylene söylene sıçan gibi gidiyorum.
Ama ha sevdiceğim yanımda olur yagmrda yürüyüş yaparız o zaman severim :1:

Back
X