Selamm millett....

Kısçeler yaa Aralık ayına kadar 5 rakamını görür müyüm acep? :2::2:
Moralim bozuk hala 7gillerdeyimm

Doğum günümde bari 69.9 olsammm 
Benimde doğum günüm aralıkta o zaman şöyle incecik olsam bir 10 daha gitse çokmu şey istiyorum acep..

Sende mi yaysın yoksa aralık sonu oğlakmısın ?..
senacım maaşallahın var haaa..
charm arkdaşım sende belenay gibi az yiyendin değilmi takılırdık size..bence listen gayet iyi
,oruçsun ve sen bunları hakettin yani...
ayşebahar ..ya yan apartmanın altına fırın açılsa napardın..her akşam mis kokular geliyor..ben baktım 2gün yiyorum eşim bu akşamda almış gelmiş..dedim sen banadüşmanmısın...diyoki"yaşasın kötülük"..ama birparça yedim...
zaten reglden dolayı fazla kanamadan iftar zamnı başım döndü,halsizdim sonra eşim teravihe giderken bi üşüme geldi cam kapı kapalı bi uyumuşum sancıyla 1.5 saat..
bi uyandım ahvasızlıktan terlemişim:)))
canım sende ye hamielsin ama huyunu biliyosan artık daha bilinçlisin sonra uğraşmak var..dikkat ederisn yaa bidaha 90 olmak istemezsin sen...akıllısınnn
Valla ben o şerbet yuvası tulumbaları yemem bıle yettı bırde yemek çeşidi olunca benim kafam karışıyor neyseki ilk tabaktan sonra doymaya başlayınca bir kaç şeyi eledim gözümden bununla kapattım..
madem yanliz kaldim bir ilani ask edeyim
ben buraya geldim sicak kanli karsilandim
artik hergünümü burda gecirmeye basladim
aranisa aldiniz beni bir günümü burda gecirmesem özlüyorum sohbetlerinizi :97:her birinisi cok seviyorum arkadaslar
Canım bizde seni seviyoruz...
arkadaslar bana care bulsaniz keske benim kizim iki hafta sonra 18 aylik olcak ve benim esim kizima cok dusgun hic aglatmiyalim her istedigi olsun ne istiyosa hemen eline veriyo hic zararlimi zararsizmi yeterki aglamasin ve k.annem bide k.babam onlarda hemen yanimizda yani ayni bahcede kaliyoruz kizim uyaninca direk onlara gitmek istiyo butun gun onlarda durayim diyo cunku onlarda ayni babasi gibi davraniyorlar eeee bu nedenle cocugum benden soguyor bende mecbur karsi cikiyorum kizima onlar verince elinden aliyorum kandirmaya calisiyorum bukez k.annem basliyo tamam gel kizim ben onu döverim veya tamam ben sana vereyim sen gel bana gibi seyler kizim alisti simdi ben birseyi vermezsem hemen agliyo tabi k.annem sesini duyuyor ve geliyo ne istiyosa hemen veriyo oyuzden cocuk yemek bile yediremiyorum cunku butun gun cikolata cips biskuvi gibi seylerle besliyorlar cocugu sirf istiyo diye aglamasin diye ne isterse yapiyorlar kizim artik agladigi zaman bile bana gelmeyi istemiyo hemen babaanne diye agliyo coook uzuluyorum böyle olunca gecen yere dustu kostum alacaktim bana gelmedi babaannesine gitti cok zoruma gidiyor analatam yardim edin ben nasil davranim bendemi onlar gibi davaranim kizima yoksa böyle devammi edeyim
Ah en damar konulardan bırıdır benim iiçin.. :)
Valla bence bu çoğu ailede var ama beraber yaşamak kötü olan...
sürekli içiçe olduğun için kaçamazsın haftada bır kere gördse bu kadar olmazda..
bızım babanne dede de var.. bıraz da baba da ama hafıfletılmıs halı bıraz daha..
ama ben ısın basından onune gectım.. babannedeyken aynı dedıgın durum oluyor ama benım tutumumu ve tepkılı olucagımı bıldıklerı ıcın tam anlamıylada yapamıyorlar..
ben aslan kola ısteyınce cok ıctın bugun hayır daha yok dıyorum mesela evde yalnız olsak ustelemez ama orda oldugumuzu bıldıgı ıcın hemen aglamaya baslıyor bızımkı bende hayır dıyorum hemen babanne al oglum gel hemen koyım al dıyo bardaga koyup elıne verıyor.. bende kızdım anne dedım benım hayır dedıgım bırseye sen evet deme bak olmuyor dedım. ölçülü birşekilde.. tamam tamam dedi çekinerek.. cunku daha önce bır ıkı seye mudahale ettıgınde tepkımı koymustum yıne ölçülü birşekilde...
tepki koymazsan bı zaman sonra sen saf dışı kalıyorsun sankı annesı degıl gıbı.. bende onu sındıremem yanı...
işin zor.. valla ımkanın varsa bıraz uzaklasın derım tasının yanı bır seyı bahane edıp.. ama eşinle arandakı durum nedır ıkna edebılırmısın bıılmem..
oyle bır ımkan yoksa da oturup konusucaksın once esınle... onun kafası degısmezse oburlerının hıc degısmez.. zaten onlarınkı degısmezde sadece bastırabılırsınız esınle ortak davranabılırsenız..
burda çocugun karakterı oturuyor kısılıgı oturuyor bunların hepsıne onların davranısı yon verıyor... bu herseyden onemlı once bunu bır kafalar yerlestırmek gerek..
eşine bir çocuk gelişimi kitabı okumaya ikna etsen özellikle bu konu üzerine olan... belki ozaman ufak tefe faydası olur... Alah kolaylık versın canım...
bana pek zıbırtmışsın gibi gelmedi zati kaçamak günüydü ona say afiyet olsun canım
ne bılıyım canım serbetlı tatlı yemeyelı cok oldu... 2 dil pide de öyle... ufacık ufacık yerdım..
porsiyon sayısıda artınca baya bır zıbırtmış oldum ya :) ...
slm kızlarrr .akşam pek iyi uyuyamadım kızda rahatsızdı biraz grip oldu faranjit oldu komple hastayız yanii.benimde midem bu sabah yine yokladı beni akşam o kolayı içmeyecektim.karar verdim kolayı çıkarıyorum tamamen hayatımdan .eve sokmayacağım.becerebildiğimce almayacağım .misafirdi vss almak zorunda kalırsam içmeyeceğim.kessin kararlıyım artık.
zaten endeskopi sonucum yani biopsi sonucumda pazartesi belli olacak bakalım .herşey iyidir inşallah.sölemeyi unuttum size yoğunluktan söledim sandım.endeskopi rahat geçti çünki uyudum

Geçmiş olsun canım, umarım sonuçların güzel çıkar..
bende endoskopiyi uyuyarak yaptırmıstım aksını dusunemıyorum bıle amann... :)
günaydııınn kızlaar .. nasılsınız 
sahur menüm:
1 kase yoğurt
müsli(1 bardak süt ile )
yarım domates
5 zeytin
1 dilim pidenin 3/4 ü
Canım ne guzel kahvaltılık olarak yapmıssın pidenıde yemıssın bana sorarsan kahvaltı tipi yaptıgında musliyide işin içine katma çünkü ondada karbonhıdrat var..
ekmekte de.. 2sinden birini tercih edebilirsin.. ya musli ile kahvaltı gibi, yada normal kahvaltılık gibi..