evet canımm aynen sıkı yönetimdeyiz göstercez kocalara nasıl çıtır olunuyomuşşş baksınlar hemde çok iyi baksınlarraman dikkat edelim ezgicimm daha kocalara gösterecez nasil oluyormus citirlarsöyle bi baka kalsinlar
benim ki birgün öyle asilcak beni saclarimdan bilgisayarin basindan
tamam anlaştık yaaaa aynen iki halay bitti olayytamam :93: morelim bozuldumu gelirim iki halay cekeriz senle gecer sen de gel olurmu mutfak yerine burda bulusalim
aynen benideeeeeeeeeeeeeeee
anam aramızda casus vaaaarrrrkim o alttaki ziyaretçi kimsin seeeennnnnnnn
tamam ozaman ben gidiyorum sana ii yani size ii geyikler
ilknur baaakk benim hatun altına ulaşmış gözüküyo darısı senin çizelgenin başınaaa
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wvtlmE6/weight.png
heyyyyy casus kimsinnnn senn göster kendiniiiiii hay seni tugba yaaa çok güldümm çok zaten karnımm agrıyorrrr ayyy
aşagıya bakkkkkkkkk 2 dene oldularrrrrbilgisayarin yüzünden göremedim casusu nerdehani nerde
vayyy anammm vayyyy maşallah sana darısı başıma darısı başımmaaa
aşagıya bakkkkkkkkk 2 dene oldularrrrr
hepimize inşşş canımmmm darısı başımızaaa darısı başımızaaaabende istiyom banane banane
he valla len 2tane oldularraşagıya bakkkkkkkkk 2 dene oldularrrrr
bende istiyom banane banane
he valla len 2tane oldularrbirazdan 4lerler burayı
olursun anacım sabret ben bigünde olmadım heralde aylarımı aldı ama sankim 1hafta geçmiş gibi hiç bişey hatırlamıyorum ben 70kiloyken nerde ve napıyodum acep:97:
olur mu olur heeeeehe valla len 2tane oldularrbirazdan 4lerler burayı
olursun anacım sabret ben bigünde olmadım heralde aylarımı aldı ama sankim 1hafta geçmiş gibi hiç bişey hatırlamıyorum ben 70kiloyken nerde ve napıyodum acep:97:
bosver tugba gecmisi birak aha biz gecmisdeyiz gelecegimizi bekliyoruz
maşalllahh bizeee güya bende uyuyacaktımm pehhhhhhgüya kocis e ütü yapacakdim :18:
okuyunda nekadar haklı değil bakın binde bir doğru benim için ya siz!!!
TESADÜFLERİN BÖYLESİ HAYRET BİŞİ
1 - Bir şey tamir ederken elin tamamen yağlandığında burnun kaşınır.
2 - Yere düşürdüğün bir bozuk para veya bir küçük vida ulaşılması en zor yere yuvarlanır.
...
3 - İnsanların seni seyretme olasılığı düştüğün komik durum ile doğru orantılıdır.
4 - Yanlış numara çevirdiğinde çevrilen numara kesinlikle meşgul değildir.
5 - Patronuna lastiğin patladığı için geç kaldığını söylediğinde ertesi gün lastiğin gerçekten patlar.
6 - Gırgır geçmeye başladığın anda patron kapıda görünür.
7 - Sıkışık trafikte şerit değiştirdiğinde, terk ettiğin şerit daha hızlı akmaya başlar.(her zaman)
8 - Duşa girip ıslandığında telefon çalar.
9 - Birileri ile karşılaşma ihtimalin, görünmek istemediğin zaman en üst düzeydedir.
10 - Bir makinenin çalışmadığını ispat etmen gerektiğinde kesin çalışır.
11 - Kaşıntının şiddeti ulaşma zorluğun ile doğru orantılıdır.
12 - Sinemada sıranın ortasında oturanlar salona en son girerler.
13 - Üzerine yağ-reçel sürülmüş bir ekmek kesinlikle en pahalı halıya ve yüzüstü düşer.
14 - Ayağınıza tam oturan bir ayakkabı kesinlikle mağazadaki ayakkabıların en çirkinidir.
15 - Herhangi bir şeyi beğendiğinizde derhal üretimden kaldırılır
tamam canımmm iyi gecelerrr byeeeee tatlı uykularrrr bende kaçıyom zatennnnnnhadi ben kaçtım birazdaha gitmezsem benimki dediğini yapacak,gerçi 6ya kadar oturursunsen şimdi kaldırma beni dediydi saat 2lerde ama dayanamıyorum ya uykum vaaaa:84:ben kaçtım yazdıklarınızı yarın ayık kafayla okurum artık:95::95: ii sabahlarr:79:
okuyunda nekadar haklı değil bakın binde bir doğru benim için ya siz!!!
TESADÜFLERİN BÖYLESİ HAYRET BİŞİ
1 - Bir şey tamir ederken elin tamamen yağlandığında burnun kaşınır.
tamir ederken elim niye yaglansin:44:
2 - Yere düşürdüğün bir bozuk para veya bir küçük vida ulaşılması en zor yere yuvarlanır.
allah allah hakket en son nezaman para düsürdüm hatirlamiyorum :44:
...
3 - İnsanların seni seyretme olasılığı düştüğün komik durum ile doğru orantılıdır.
ben bikere yer buzluykan düstüm elimde posetle poseti düsdügüm halde hava da tutuyormussumkimse görmedi
4 - Yanlış numara çevirdiğinde çevrilen numara kesinlikle meşgul değildir.
onuda hatirlamiyorum acaba bende unutkanlik mi var :44:
5 - Patronuna lastiğin patladığı için geç kaldığını söylediğinde ertesi gün lastiğin gerçekten patlar.
metroyla gidiyom ben
6 - Gırgır geçmeye başladığın anda patron kapıda görünür.
yooo
7 - Sıkışık trafikte şerit değiştirdiğinde, terk ettiğin şerit daha hızlı akmaya başlar.(her zaman)
bak bu olabilir ben zaten serit deyistirmeye korkuyorum
8 - Duşa girip ıslandığında telefon çalar.
demmekki beni cok az kisi ariyo
9 - Birileri ile karşılaşma ihtimalin, görünmek istemediğin zaman en üst düzeydedir.
bak bu da tutu gibi
10 - Bir makinenin çalışmadığını ispat etmen gerektiğinde kesin çalışır.
hatirlamiyorum
11 - Kaşıntının şiddeti ulaşma zorluğun ile doğru orantılıdır.
evet dogru
12 - Sinemada sıranın ortasında oturanlar salona en son girerler.
bak bayadir sinema gitmemisdim söyleyimde götürsün beni kocis arkadaslariylan gezene dek
13 - Üzerine yağ-reçel sürülmüş bir ekmek kesinlikle en pahalı halıya ve yüzüstü düşer.
düsünmesi bile kötü
14 - Ayağınıza tam oturan bir ayakkabı kesinlikle mağazadaki ayakkabıların en çirkinidir.
tam oturan i bilmiyorum da sevdigim ayakkabilar hep ayagimi acitiyo
15 - Herhangi bir şeyi beğendiğinizde derhal üretimden kaldırılır
:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?