70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aman dikkat edelim ezgicimm daha kocalara gösterecez nasil oluyormus citirlar söyle bi baka kalsinlar
evet canımm aynen sıkı yönetimdeyiz göstercez kocalara nasıl çıtır olunuyomuşşş baksınlar hemde çok iyi baksınlarr

benim ki birgün öyle asilcak beni saclarimdan bilgisayarin basindan

tamam :93: morelim bozuldumu gelirim iki halay cekeriz senle gecer sen de gel olurmu mutfak yerine burda bulusalim
tamam anlaştık yaaaa aynen iki halay bitti olayy

aynen benideeeeeeeeeeeeeeee

bosver tugba gecmisi birak aha biz gecmisdeyiz gelecegimizi bekliyoruz

okuyunda nekadar haklı değil bakın binde bir doğru benim için ya siz!!!

TESADÜFLERİN BÖYLESİ HAYRET BİŞİ

1 - Bir şey tamir ederken elin tamamen yağlandığında burnun kaşınır.

2 - Yere düşürdüğün bir bozuk para veya bir küçük vida ulaşılması en zor yere yuvarlanır.
...
3 - İnsanların seni seyretme olasılığı düştüğün komik durum ile doğru orantılıdır.

4 - Yanlış numara çevirdiğinde çevrilen numara kesinlikle meşgul değildir.

5 - Patronuna lastiğin patladığı için geç kaldığını söylediğinde ertesi gün lastiğin gerçekten patlar.

6 - Gırgır geçmeye başladığın anda patron kapıda görünür.

7 - Sıkışık trafikte şerit değiştirdiğinde, terk ettiğin şerit daha hızlı akmaya başlar.(her zaman)

8 - Duşa girip ıslandığında telefon çalar.

9 - Birileri ile karşılaşma ihtimalin, görünmek istemediğin zaman en üst düzeydedir.

10 - Bir makinenin çalışmadığını ispat etmen gerektiğinde kesin çalışır.

11 - Kaşıntının şiddeti ulaşma zorluğun ile doğru orantılıdır.

12 - Sinemada sıranın ortasında oturanlar salona en son girerler.

13 - Üzerine yağ-reçel sürülmüş bir ekmek kesinlikle en pahalı halıya ve yüzüstü düşer.

14 - Ayağınıza tam oturan bir ayakkabı kesinlikle mağazadaki ayakkabıların en çirkinidir.

15 - Herhangi bir şeyi beğendiğinizde derhal üretimden kaldırılır

Son düzenleme:
olur mu olur heeeee

inşşş olacagızzz canımmmmm allah seni yaaa bak unutmuş bile nere giidyo bu gençlikk dün ne yedigimizi bile unutuyokkkkkk:97::97::97:
bosver tugba gecmisi birak aha biz gecmisdeyiz gelecegimizi bekliyoruz

güya kocis e ütü yapacakdim :18:
maşalllahh bizeee güya bende uyuyacaktımm pehhhhhh

aynennn denk gelmiştiii bazılarııı

hadi ben kaçtım birazdaha gitmezsem benimki dediğini yapacak,gerçi 6ya kadar oturursunsen şimdi kaldırma beni dediydi saat 2lerde ama dayanamıyorum ya uykum vaaaa:84:ben kaçtım yazdıklarınızı yarın ayık kafayla okurum artık:95::95: ii sabahlarr:79:

Son düzenleme:
tamam canımmm iyi gecelerrr byeeeee tatlı uykularrrr bende kaçıyom zatennnnnn

cevapladim sorulari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…