70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

s.a senacımm nasılsın canım..
ellerine sağlık süper bi liste maşşşallah herkes eksilmiş ben bu günlerde artıdayım malesef diyetin nasıl gidiyo menünü göremiyorum artık bizim takım dukana sardı bugünlerde çokta güzel kilo veriyolar bende bayramdan sonra deniycem inşş...

hayırlısı olsun asiyemmm...kıss ben espri yaptım bebiş falan istemiyom ben çalışmak istiyomm:97: canım seninde telini alıyım ben...
müracat: özele

tamam canım sen doğurma isteyenlere dedik..olmayıp isteyenlere,yeni evlilere ve 2. yada 3.düşünenlere...aaa sen çalış bebişlerimize cici al teyzesi...
ama senin eşindeki bebek hasretide kimsenin eşinde yoktur,adamcağızı üzdün neyse şşaka hayatım rabbim evlatlarının güzel günlerini göstersin...
çalışma konusundada rabbim yardımcın olsun hayırlı kapılar açsın sana inşallah..
ben napıcam baklaım 2yıl bitti aldım diploma..dgsye giremedim,busene yeterllik almam lazım hayırlısı bakalım...

ben yeni katildim kadinlar kulübüne yeni dogum yaptim hamilelikte 25 kilo aldim simdi bebegim 2 aylik ben 13 kilo verdim simdi 73 kiloyum 63 le hamile kaldim okuyan varsa cevap yazsin lütfen

a.s canımıniçi...nerelerdesin sen bir gürünü kaçıyosun..aşada nickini görüyorum vaktin olmuyor sanırım yazmadan çıkıyosun..bnm için çok özel kişilerden biride sensin biliyosun..diyet ramazan nedeniyle sekteye uqrayarak devam ediyor cnm..inşallah bayramdan sonra kaldıqımız yerden istikrarlı bir şekilde devam ederiz..aslıcım sende telini verirsen sevinirim cnm..

Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin cnm..sanada en kısa zamanda tatlı bebiş nasip etsin...nedense çalışmayı çok istiyorum.. ben istedikçe gerçekleşmiyor..belkide çalışmaya başalayınca sıkılıcam bilmiyorum..ama şuan kafamdaki tek şey bu..

ben yeni katildim kadinlar kulübüne yeni dogum yaptim hamilelikte 25 kilo aldim simdi bebegim 2 aylik ben 13 kilo verdim simdi 73 kiloyum 63 le hamile kaldim okuyan varsa cevap yazsin lütfen

hoşgeldin cnm aramıza ben sena takım kaptanıyım beraber kilolarımızdan kurtulmaya çalışıyoruz ve birçoqumuz çok güzel yollar katettik..senide aramzıda görmek bize mutluluk verir..bu arada bebişinide güle güle büyüt cnm

Güzelim topikk bomboşş kalmışş..
Akşama misafir var.. Yemek yapmayı pek sevmediğimden annem yemeği yapcak.
Ben tatlı işini üstlenicem
Şekerpare yapıcam. Yemekten sonrada çayın yanına ağlayan pasta düşünüyorumm..:82:

Son düzenleme:
selam kızlar....

ben hala sersem gibiyim az önce uyandım hala uykum var....

merhabalar.. benide aranıza alabilir misiniz?
ramazandan beri diyetteyim başlangıç kilom 78.4tü geçen haftaki kilom 77.2ydi yarın tartılma günüm bakalım kaç çıkıcam buhafta regl oldum kaçamak yapmadım hiç kilomu merak ediyorum..

Son düzenleme:
selam kızlar....

Günaydın diyelimm o zaamann amma uykucusunn
Ben de uyucaktım lakin matkap sesi, cocuk sesi uyutmadı. Mahallemiz çok kalabalık ve seslidir de

Merhaba,
Hoşgeldin tabi ki hemencik alırızz..
Tek yapman gerekenn hemen bi kilo çizelgesi oluşturmaann.
SÜrekli buraya takılman, menülerini bizlerle paylaşman ve eleştiriye açık olman gerekiyor.
Buraya alışınca hep yazmak girmek isteyeceksin.
Kaptanımız erginsena yani Sena abla.
Ramazan dolayısıyla her perşem iftardan 5 dk önce tartılıyoruz ve
Geçen haftaki kilomuz:?
Bu haftaki kilomuz: ?
Giden/ gelen kilo:?
Toplam verilen:? kilomuzu yazıyoruz.
Bunları belirtip erginsenaya mesaj atıyoruz mesaj kutusu doluysa erginsena nın dikkatine diyerek buraya yazabilirsin.
İlk hafta bildirim yapıcaksın ama 2.hafta listeye giriyorsun. İlk hafta listenin altına adın yazılıyor.

Senin çizelgen zati varmış ama askerini bekliiyormuşsunn görmedimm.
Kusura bakma....
Bende asker yolu gözlüyorummm..
Sevdicek gelene kadar kilolardan kurtulmam lazım.
Seninde düşüncen aynı yöndedir herhalde
Daha önümüzde çok vay var birbirimize destek olup verelim kilocuklarıı

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı pazarlarrr
bnm mesai başlıyor....
marş marş LİSTE hazırlamayaa
tünaydııınnnnn:2:
liste için ellerine sağlık aşağılardayım ama haftaya ii gelcem inşallah belenayın yerinde olmasada gözüm bikaç kat altı olabilir

güzel bi fikir benimde genelde süprizlerim böyle olur,işe giderken atarım cebine bi not ''senin ebeni varya .......''diye başlar sonu +18
canım yaa isteyenlere versin aman diyim 3.ünyü düşünmek bile gözümü korkutuyo
hoşgeldin canım ,,bebeğini sağlıkla büyüt hemde gel takıl buraya sağlıklı bişekilde kilo ver hemde eğlen:87:
selam kızlar....

:95::95:bendeeeeeeeeeeeeeee:95:
mywis arkadaşımız maşallah diyecek bi söz bırakmamış ahanda aha öyle yapıyoz herşeyi,sen yine yarın tartıl istersen ama buraya asıl bildirimi perşembe iftardan 5dk önce tartılıp yapıyoruz,kaptanın özeline önce sonra buraya,,hoşgeldin

bravoooooooooooooooooooooo

Son düzenleme:
Nasılsınız bakalımm ben geçen hafta adet oldum maalesef ne oruc tutabıldım nede diyet yapabıldımm bu hafta basladım bkalım inşallah güzel mujdelerle aranıza dönerim

ayy bende ablamıyom noluyo bana...

allah kavuştursun bilmiyodum.....sevdiceğinin askerde oldugunu......

bu arada senacım liste için eline sağlık....

önemlli değil canım.. evet askerim gelene kadar kilolarımdan kurtulmak istiyorum birde okullar açılcak yeni yeni kıyafetler almak istiyorum kendime
bildirimlerimi hep yapıyorum zaten ramazanda kilo verme topiğine yazıyordum burayada yazarım.. bugünküleri burayada yazayım regl dolayısıyla oruç tutamıyorum ama bugün son günüm yarın orucuma başlıyorum yine
1 dilim ekmek
3 4 çatal peynir
domates biber
zeytin yedim
birde 2 tane bisküvi küçük birşey

ellerine sağlık ablacım.. herkesi tebrik ediyorum azmimizden dolayı kızlarr çünkü ramazanda genellikle kilo alınır ama biz veriyoruz gr.mda olsaa maşşş bizee tüüü tüüü kilo alanlarda sıkmasın canını biz kaç kiloları gördük tartıda budönemde geçer veririz gene elele hepiniz iyiki varsınızzzz

aaa ne tesadüf benimde son günüm bugün banyomu yapar yarın hayırlısıya orucuma devam edicemm,,bu ayda herkez aynı anda oldu burdada regl,hayırdır inşallah ramazanın hikmetine bakın,benim daha 18inde olcaktı ama bugün bitti bilee

kız yokmu senin foton moton ,merak ediyorum 58 kiloluk bi hatun oldummu nasıl görüncem acep diyee:97:

benimkide geç geldi 7 si gibi olmam gerekiyordu ama 11inde oldum bugünde bitiyor

Ben gidem de tatlı yapem anca sogur şeklini alırr.
Öpüldünüzz.

kız bu ağlayan pastayı nasıl yapıyon özelden yaz bana bende eşime yapmak istiyorum basit bişeyse tabii,,yok yok zorda olsa yaparım ben sen söyle hele,burdan yazma ama sena abla kızıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…