Pişi ne ki o zamanHamur işi falan mı?
Bizde de misafir vardı ama mis gibi karnıyarık ve pilavı yemedim.
Dahası ağlayan pastamın tadına da bakmadım. Veee misafirin getirdiği saray sarması- baklavadan da yemedim
tugba icme tatlandirici dedi ama yesil caya bal ile tarcin olurmu :26:
canım hiç tatlandırıya bal a filan gerek yok şeker koyunca daha bir tuhaf gelıyor ınsana..
bak dene sadece limon sık... limonun tadı yesılcayı gecsın ama agzını büzecek kadar da değil.. ayaarla işte..
öyle iç limonlu sıcak su gıbı.. valla seker fılan koymazsın daha... ben şekerli daha zor ıcerdım... tarçınlı ben içemem ama sen içerim dersen dene..
ağlayan pastamııı
valla özlemiştir beni kendisi ne çok yapardım onu...
piişi hamurdan parçalar koparıp yağın içinde kızartıyorsun... bombeli bombeli kızarıyor çıtır çıtır yiyorsun...
bazı yörelerde de bidane derler...
ben bugün hayatıma kattım bakalım faydasını görücekmiyim bundan sonra hergün içicem
evethamur isi bi bakbi google resiminden
aglayan pasta ne oldugunu bilmiyordum simdi baktim resmineaaa bende agliycam simdi ne güzel duruyorlar onlar öyle :84:
ağlayan pastamııı
valla özlemiştir beni kendisi ne çok yapardım onu...
piişi hamurdan parçalar koparıp yağın içinde kızartıyorsun... bombeli bombeli kızarıyor çıtır çıtır yiyorsun...
bazı yörelerde de bidane derler...
ayy ne güzel anlattin pisi yi canim cekti
benim yesil cayin icine katmislar sagolsunlar limonuben senin dedigin gibi yapayim ozaman biraz da kendim katayim söylerim icebildimmi icemedimmi diye
Yaaa şimdi anladın mı benii?? Yemedim işte yemiycemm deee
Yeni ciciler alcam, rahat rahat resim çekincemm, sevdicek gelince şaşırcakkk ooo bir sürü şey olucak kilo verdiğimde.
Onlar kaçmıyoo ya sonra da yerim.
Ben içine hiç yağ koymuyorum tarifimde yok bide.:82:
Hıı baktım şimdi bizim Trakya da hâyır diyolar kandil günleri dağıtılıyorr..
Odun ateşinin üstüne kızaran yağda çok güzel oluyor tadı.
Aklıma geldii şimdii.
Yaaa şimdi anladın mı benii?? Yemedim işte yemiycemm deee
Yeni ciciler alcam, rahat rahat resim çekincemm, sevdicek gelince şaşırcakkk ooo bir sürü şey olucak kilo verdiğimde.
Onlar kaçmıyoo ya sonra da yerim.
Ben içine hiç yağ koymuyorum tarifimde yok bide.:82:
Hıı baktım şimdi bizim Trakya da hâyır diyolar kandil günleri dağıtılıyorr..
Odun ateşinin üstüne kızaran yağda çok güzel oluyor tadı.
Aklıma geldii şimdii.
sen yemedin mi zati..
ama sen nasıl içiyorsun yeşilçayı en önemli soruyu sormadım...
hazır paketlerden mi içiyorsun sallama ? o zaman içemezsin.. hiç sevmıyorum ben onları ne kadar acımtırak oluyor tadı..
bazen dısarda oluyorum ıcım dıyorum ama bööğ.. ben yapraktan demliyorum mis gibi yumusacık tadı var ıcıne bırde limon sık tazecik oh..
demlemesi ise gözüde büyümesin bak çok basit.. kupaya göz kararı bir tutam atıyorsun tomurcuklardan.. kaynar suyu koyup üzerine çay tabagını kapatıp 3-4 dk bekletıyorsun..
sonra cay suzgecını bardaga daldırıp yaprakları ıcınden alıyorsun lımonunu sıkıyorsun tamamdıır... lezzetli bır yeşilçay içebilirsin...
evet posetden iciyordumdogru aci bi tadi var ondan sekersiz icemem demisdim :44: ben simdi nerden bulcam acep yapraklarini yarin tatil ancak sali günü bi gezeyim
sen trakyalımısın kıızz üc bej..
canım aktardan da alabilirsin.. büyük marketlerde de var..
ben greenlife ın kini aldım marketten.. uzun zamandır onunkını kullanıyorum çok güzel..
zaten bır paket bır kac ay gıder... artık cantamda bulunduruyorum dısarıda sallama ıcmemek ıcın..
kucuk kupeler ıcın agzı kılıtlı seffaf mını posetler varya onlara koydum kullanıslı oldu...
Evet canım TrakyalıyımBaba tarafım Kırklareli anne tarafımda Çanakkale'li
Tam bi şoparım
onlar benim burda yokben türkiyemi cok özledim :84: bu sene de gelemedim sati avusturya da kaliyorum
oy gurbettemisin canım benım.. vardır ıllakı o olmasa baska marka olur yada acık olur... bulursun canım bence...
canım afiyet olsunda bişey diycem bakbii,yemekte su içme sakın yemekten bi yarım saat sonra iç en azından vücuda çok zararı var ben çok korkarım yalnızca tıkandığım zamanlar dışında içmem eşimede çok kızıyorum ama içiyo delidinleyip dinlememek size kalmış tabi kızlar benden demesi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?