70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah kahv.
1 domates
2 salatalık
biraz lavaş
el kadar
peynir
çay
yumurta 1 tane
haşlanmışm

ara activa yoğurt sade

yaa ben kilo veremedim bu hafta 72 yine niyeki çok mu yedim acep
yoksa regliden mi takılmak için kiloda çok erken değil mi????????:84::84::84::84::84::84:

zaten tedaviyede başlıyacam eylülde şişerim artrık yine bari 2 3 kilo daha versem

kızlar kanal7 ye bakın bi,karatay çıkmış yine şok açıklamalar yapıyo diyetle ilgili:97::97::97:

sabah kahvaltısını yaptıktan sonra ara öğün yapmıycazki,vücut fazla yağları ara öğün yerine kullansın öylece kilo vermeye başlıycaz''diyooo izleyemeyenler için kadın çok ciddi ve bi seyirci bağlandı dediki''karatay senin diyetini uygulayarak 10günde 5kilo verdim''dedi

reglinmi bittimi canım,benimde bugün yarın son..kimse cevap yazmamış isyan ettim dün..74 inmiştim okadar zor şekilde..regl bitmek üzere 75 çıkıyorum ..yuhhh yaa hemen 1kiloda alnırmı noldu da..bukadar çabuk tamam spor düzenim kalmadı 1.5 2aydır ama bu kadarda çabuk alınmazki hem sağlıklı verdim güya sporla....
neyse yarında tartılıcam bakalım...eskisi kadar dikkat etmedim tamam bi ara haftanın 4 günü dondurma yedim...diyete göre çok fazla..ama ensevdiğim şeydir ve yaz başlarında haftada 1 yiyordum...hemende geri gelmezki ..
yeniden 75 altına insem kabusum geri gelmesinnnn:84:
bende eylülde değil ama bi zaman 2.ye start vericem..buz bebekelrim dondurulmuş embriyolarım bekliyorlar anneleriniien az 5 versem süper olucakta...regl bitmesiyle tam gaz başlıycam yendien sporada spor yaaprken yememede dikkat ediyorum direkt olarak...
2gündür temzilik yaptım harekete başladım....

kadın çok ciddi söylediklerinde ve kendiside çıtı pıtı zapzayıf bence haklı olabilir gerçi azcık ona benziyo yaptıklarım ama

Karatay diyeti ne ya? Bişi yedirmiyo mu bu hatun?
10 günde nasıl 5 kg vercek :\

he şimdide şey dedi akşam 19la 20 arsı hiç ama hiç bişey yemiycekmişiz atıştırma dahil

mywish canım bişey yedirmiyo olurmu,neler yediriyoda bize cıss denilen şeylere vardı sanırım,mesela kuruyemiş istediğiniz kadar yiyin diyo

Sen bize naklen yayın yapsana 1 hftada kaç kg verdiyormuş
Netten baktım da yumurta günde iki tane yiyin diyo.
Benim kolestrol sınırda zati. Herseyden yiyin diyo bu hanım.
Sakata gelmeyelim
Millet 10 günde 5 kg veriyorsa iyimiş.
Ben 1 ayda mıçımı yırttım 4 kg verdim

yok daha 4. gündeyim canım bitmedi regli

yok okadarda dikkat ediyorum tetlıya dayanamam hiç 10 temmuzdan beri bitane max 2 çatalda tel kadayıf yedim tatlı sürmüyom ağzıma
sadec 3 gündür iştahlıyım oruçta yok ya ağzım boş dursun istemiyom ama zararlı bi şey yemiyorum meyve salatalık yoğurrt k flex .....yiyom
evet bende sporu tam dikkatli nyapamıyorum koşu bandı aldırdım sırf bunun için ama olmuyo ramazanda
inş verirsin kilolarını tatlım

evet kilolu şekilde tedaviye başlamayalım bebişler gelirse çok şişko oluruz hem tedaviyede daha iyii cvp veririiz

inş senin bzlu bebişler tutunur benimkiler istemedi beni

sen nerede yaptırıyorsun yaşın kaç prob ne özelse cvp vermeyebilirsin

kuruyemiş istediğimiz kadar çok olur ya..çok yağlı kuruyemişler...yadaistediğimiz az miktar olursa olur...

değilde günlük biraz yemeliyiz zaten..mesela badem tok tutuyor ara öğünde ben bazen yiyorum hoşş kaçhaftadır ne ara öğünüm var nede saatim ama....
amannn karataydı bilmem neydi herks farklı konuşuyor..zaten dukanını kitabıda alıcam dedim almadım...yada birinde emanet alsam belki boşa alırım diyororum sonra yapmazsamm..

hersey yeyın demıyo yaa meyve de sebze de sekermıs sebzede seker oldu ya bız ne yıycezpılav ekmek makarna yemeyın dıyo yaa ben bunalrın hıcbırıne ınanmıyorum hepsı tuzak bence bızde bılıyoruz ne yararlı ne zararlı cok şükür dengelı yedıkten sonra sorun yok bence ben vazgecemem makarnadan yanı ama dıkkatlı yerım olur bıter bu ıs bu kadar bence

Uwww nektarinden vvazgeçememmm beennn :76:
Gene şişko kaldım gördün mü arzu abla
Akşam sadece ot yiyim bari. Dün ki dürüm içime oturdu. Aslında ben ablama salata söyleyin dedim baktım onlarım dürüm almış ee hadi bende yiyim dedim. İradesizim benn. Aptal kafa yok yemicem salata alcam desenee..

canım ramazanda cok kasmana gerek yok zaten az bı dıkkatle gıdıyo kılolar bence ben herseyden yıyorum ama abartı deıl yıyemıyorum cunku tıkanıyorum ama dıyet psıkolojısınde olmadıgımdan doyuyorum yanı.stres yapma o zaman hıc kılo vremıyosun gercekten.yanı ben ıftarda kasmıyom kendımı sahurdada canım fazla bısey ıstemıyo zaten sende ramazandan sonra daha bı düzene sokarsın merak etme gun boyu acıkıyoruz napalım yanı agır seylerden tadımlık dıgerlerınden doyumluk yıyom ben

yok canım ne demek özelim falan yok..burdakiler bıktı bile benden..nisanın başında negatifi aldım hem spora hem buraya katıldım başlarının etini yedim,bunalım takıldım çok..sağolsunlar çok destek oldular....
yıl:6 yıl bitecek 7'ye girecez eylül 18de
bir kendiliğnden hamilelik düşük, 1tane kimyasal gebelik,erken düşük..
1.aşılama poziti sonradan değerler düştü oda kimyasaldı sanırım,benim için çok zordu 1hafta ne olucak bilmiyodum hamiel olduğuma sevi,nemeden değerler düştü..
2.aşılama...negatif..
3.aşılama..istemedim eşim ve doktor ısrar etti..negatif...
1.tüp bebek....
ankarada anotolia...herşey kaliteliydi.2 embriyo transfer edildi...5tane donduruldu...
negatif maalesefnegatiften sonra pıhtılaşma genetik testlerim eksikmiş..1.aşılamdn sonra ben ısrar ettim araştırıldı ozman genlerimizde iy, çıktı..ankarda doktora götürdüm negatifden sonra zırlayarak gösterdim yendiden istedi...
kanımda pıhtılaşma var....düşüğe sebep olablir ama tutmamasında etkkenmi bilmiyorlar(hep böyle konuşurlar ya)
2.tüpten önce histereskopi olucam...
tedAVİDE pıhtılaşmaya yönelik ilaçlarla kullanıcam..inş..hamiel kalırsam günlük doğuma kadar kendime iğne yapıcam galiba:44:
PROBLEM:eşimde yok bendede yok..yani tam teşhis yok..sadece ben pcostan şüphelniydorum hani kilo aldım veremiyorum,tüylenme sivikce artınca..çok az yatkınlık var dedi en sonki hoca..ama teşhis..SEBEPSİZ İNFERTİLİTE...
..............KIZLAR özür burası diyet topiği ama oldu işte yazdımm...istemeyen okumayabilir...

iftar ne olacak 19 20 arası
evet bukadaın tereyağı falanda yediriyo
meyve yasak nette okumuştum bi ara

eeeeee başka başka nediyo

neciymiş neciymiş??????

Ya haklısın bide öyle gıcık bi durum var.
Perşembe akşam tartılmıştım. 74.5 düm. Cumartesi iftardan önce bi bakim dedim 74 olmuşum bi sevindim.
O gün bugündür 1 gram bile veremedim. Her akşam tartılıyorum tık yok.
Kendimi rahat bırakmam gerek sanırım.
Off offf ne ilginç bişidir buu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…