güzeldi sağolsunlar..eee benim gibi deli evsahibi olunca tabiki güzel olur...kendim istedim severim 40 işi biarada halimi görsen yemekler bi yandan biyandan odanın koridorun halıları seriyorum..iftariyelik tabağı hazırlıyorum ..yalnız akşamımı olmasın ses olsun dedim..
arkdaşım rizeden dokuma masaörtüsü hediye getirmiş çok beğendim odamada yakıştı...ayaklar iyide başım çok ağrıyor şuan....
ama gerçekten öyleeseningibi evsahibini bulmuslar daha ne istesinler ki canim ben olsam hic sIkIlmam senle
Günaydın kısçelerr..
Karnım acaip şiş :2: Kendimi iğrenç hissediyorum :2:
Sahurda ;
Az domates, salatalık, yumurta yedim.
Bide su iştee.
İftarda yediğim dürüm dönerin acısını çekiyorum. Aslında o kadar da büyük değildi ondan sonra yürüdükte ama ne bilim.:2:
bende geçende tost yemiştim ama yemez olsaydım
galiba hafif beslenmeye alışıyoruz ve böyle baharatlı yağlı v.s şeyler dokunuyor
benim de geçen haftaya göre daha şiş kilomu aldım şişkinlikmi var anlamadım gitti
"bundan sonra yine aksatmadan yazmaya çalışacağım yediklerimi.. tozutuyorum yaa.. utanıyorum da.. neyse bugün;
sabah: 1 peynirli poğaça
öğlen: havuçlu yoğurtlu salata, mantarlı pilav, patates kızartmalı tavuk sote, süt helvası
akşam: ton balıklı salata, orta boy pidenin tam yarısı, 2 tatlı kaşığı reçel, 3 petibör bisküvi
gece: 1 muz
günaydın kızlar, dünden beri psikolojik olarak çökmüş durumdaym kendimi hiç ii hissetmiyorum, bi karamsarlık bi depresif ruh hali içersindeym...
dün iş çıkışı eve gittim, canımı sıkan bi kaç şey wardı, ailemi de cok özledm zaten, aksam onlarla konusurken koyverdim gitti ağladım bayaa bi telefonda, onların sesini duyunca dayanamadm
nese babam annem bi rahatlattı beni, kapadk telefonu, öle mahsun mahsun uzanıyodum içimden siteye bile girmek gelmedi, bi 15 dk geçmişti ki babam aradı gidiş dönüş bilet almışlar bana, cuma akşamı ailemin yanına gidicem
öle işte, buaralar brz uzagım sizden ama gerçektn kendimi kötü hissediyorum, kafam cok dolu, konu yeni işim aslnda, ii mi yaptm kötü mü yaptım bilmiyorum, pişman olmaktan korkuyorum :18:
uffff
günaydın kızlar, dünden beri psikolojik olarak çökmüş durumdaym kendimi hiç ii hissetmiyorum, bi karamsarlık bi depresif ruh hali içersindeym...
dün iş çıkışı eve gittim, canımı sıkan bi kaç şey wardı, ailemi de cok özledm zaten, aksam onlarla konusurken koyverdim gitti ağladım bayaa bi telefonda, onların sesini duyunca dayanamadm
nese babam annem bi rahatlattı beni, kapadk telefonu, öle mahsun mahsun uzanıyodum içimden siteye bile girmek gelmedi, bi 15 dk geçmişti ki babam aradı gidiş dönüş bilet almışlar bana, cuma akşamı ailemin yanına gidicem
öle işte, buaralar brz uzagım sizden ama gerçektn kendimi kötü hissediyorum, kafam cok dolu, konu yeni işim aslnda, ii mi yaptm kötü mü yaptım bilmiyorum, pişman olmaktan korkuyorum :18:
uffff
kac catal kac parmagin yarisi pilavay bursanin mesur süt helvasi oh affiyet olsun
valla yazalim qivicigimmm bugün kocis e sinirimden cok yedimisallah arti cikmayiz hic birimiz tartida
kız sende baya baya götürüyon yani
herkese günaydın bende sahurda götürdüm valla ama dün cok acıkmıstım bakalım bugun nasıl olcak mıdem gene agrıyor bı kütle var sankı ramazan boyu boyleydı nerdeyse.yaa ben belkı yarın şimle dışarda iftar yapıcam eger oyle olursa tartılamam izin isteyim diyorum kaptandan gıtmezsem bıdırımımı yaparım tabi
uffff
yeni bir iş aslında hayatımızda çok şeyi değiştiriyor.saatlerden tutda sorumluluklara kadar.ama hiç birimiz kararlarımızın sonucunu bilemiyoruz.
bunların sonunda pişman olmakda var mutlu olmakda
ama iyi düşünürsen iyiyi getirirsin ve en azından kararlı bir insan olduğun için bile şanslısın.
en kötü karar kararsızlıktan iyidir değil mi
Dönem dönem herkese oluyor sanırım. Yeni bir iş değiştirmek kolay değil.
Çoğu kişi mutlu olmadığı işte sırf alıştığı için sırf başka bi işe geçmeye cesareti olmadığı için sürünüyor.
Ailenin yanına gideceğin için sevindimm
Ailen çok düşünceliymiş ve seni çok seviyorlarrr ne kadar güzel.
Bu değişimin sana iyi geleceğini tahmin ediyorum. :)
uffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?