70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seningibi evsahibini bulmuslar daha ne istesinler ki canim ben olsam hic sIkIlmam senle

Günaydın kısçelerr..

Karnım acaip şiş :2: Kendimi iğrenç hissediyorum :2:

Sahurda ;
Az domates, salatalık, yumurta yedim.
Bide su iştee.

İftarda yediğim dürüm dönerin acısını çekiyorum. Aslında o kadar da büyük değildi ondan sonra yürüdükte ama ne bilim.:2:

bende geçende tost yemiştim ama yemez olsaydım

galiba hafif beslenmeye alışıyoruz ve böyle baharatlı yağlı v.s şeyler dokunuyor

benim de geçen haftaya göre daha şiş kilomu aldım şişkinlikmi var anlamadım gitti

Bende tartılmadım yarın el mahkum tartılcaz.
Regl olmam gerek hala tık yok ondan da olabilir bilemedim. :26:

Ama karnımmm çokk fenaaaa :84:

Son düzenleme:
offf yaaaa keşke akşam yattıktan sonra sabah kalktığımızda istediğimiz gibi olsak

insanın fazlalıkları çok olunca öyle yatağada dilediği gibi giremiyor işte

kız sende baya baya götürüyon yani

herkese günaydın bende sahurda götürdüm valla ama dün cok acıkmıstım bakalım bugun nasıl olcak mıdem gene agrıyor bı kütle var sankı ramazan boyu boyleydı nerdeyse.yaa ben belkı yarın şimle dışarda iftar yapıcam eger oyle olursa tartılamam izin isteyim diyorum kaptandan gıtmezsem bıdırımımı yaparım tabi

günaydın kızlar, dünden beri psikolojik olarak çökmüş durumdaym kendimi hiç ii hissetmiyorum, bi karamsarlık bi depresif ruh hali içersindeym...

dün iş çıkışı eve gittim, canımı sıkan bi kaç şey wardı, ailemi de cok özledm zaten, aksam onlarla konusurken koyverdim gitti ağladım bayaa bi telefonda, onların sesini duyunca dayanamadm

nese babam annem bi rahatlattı beni, kapadk telefonu, öle mahsun mahsun uzanıyodum içimden siteye bile girmek gelmedi, bi 15 dk geçmişti ki babam aradı gidiş dönüş bilet almışlar bana, cuma akşamı ailemin yanına gidicem

öle işte, buaralar brz uzagım sizden ama gerçektn kendimi kötü hissediyorum, kafam cok dolu, konu yeni işim aslnda, ii mi yaptm kötü mü yaptım bilmiyorum, pişman olmaktan korkuyorum :18:

uffff

yeni bir iş aslında hayatımızda çok şeyi değiştiriyor.saatlerden tutda sorumluluklara kadar.ama hiç birimiz kararlarımızın sonucunu bilemiyoruz.

bunların sonunda pişman olmakda var mutlu olmakda

ama iyi düşünürsen iyiyi getirirsin ve en azından kararlı bir insan olduğun için bile şanslısın.

en kötü karar kararsızlıktan iyidir değil mi

Dönem dönem herkese oluyor sanırım. Yeni bir iş değiştirmek kolay değil.
Çoğu kişi mutlu olmadığı işte sırf alıştığı için sırf başka bi işe geçmeye cesareti olmadığı için sürünüyor.

Ailenin yanına gideceğin için sevindimm
Ailen çok düşünceliymiş ve seni çok seviyorlarrr ne kadar güzel.
Bu değişimin sana iyi geleceğini tahmin ediyorum. :)

günaydın....uffff yaaa ne güzel uyuyordum...saat 9.30da..tak tak sesle sıçradım eşim gideli ağır uykum tilki uykusna döndü..ses bizim evde sandım eyvahhh kim girdi dedim..camd akapalı ama bi baktım karşıda fırındakiler..bişeyler çakıyolar...
zaten 4te uyumuşum yaaaa...uyku akıyo gözümdennn..arkdaşla shura kadar oturduk sonra evine gitti...
zaten alerjim vardım bıktım kaşınmaktan okadar hassaski derilerim kabarıyor hemen....ya sivri sinek ..ya egzama rabbim dermansız dert vermesinde bu şeyler peşimi bırakmıyor...tertemiz cildim olsunn yaa..bi kaç yıldıra arada uçlu sivilceler çıkıyo vucudumda..sanırım bu fazla yağdan

günaydın bağyanlar

kac catal kac parmagin yarisi pilav ay bursanin mesur süt helvasi oh affiyet olsun
valla yazalim qivicigimmm bugün kocis e sinirimden cok yedim isallah arti cikmayiz hic birimiz tartida

benim ölçülerim parmak falan değil avuç avuç ama şükürler olsun artı çıkmıyorum hiç.. yani gram gram veriyorum ama veriyorum.. yoksa bu kadar bozmasam başladığımdan beri şimdiye kadar çoktan 60 olmuştum bundan eminim :97:

sorma ya arcak, götürüyorum ki ne götürüyorum ama hiç ekmek yemiyorum da almıyorum da.. yok yani alınca az az yediğimden bozuluyor diye en iyisi almayım diyorum.. işte şu ramazan pidesini alıyorum 2-3 günde bir, o da tek başına yetiyor zaten..

ortam değiştirmek kolay değil ki lequim.. zamanla alışacaksın pişman olmazsın umarım.. bak bence sen çok şanslı bir kızsın; herşeyden önce harika bir ailen var bu seni rahatlatmalı.. işinin ne kadar güzel olduğunu da burada çok konuştuk.. insanın aklı ilk işinde ya da emek verdiği yerde muhakkak kalıyor bu kendimde de, çevremde de gözlemlediğim birşey.. şimdi çok sıkma canını, pişman olmaktan korkma, neyden korkarsan kendini ona itersin bunu kendine yapma.. ne konuşmuştuk? için daha rahattı o zaman.. beğenmedin mi alışamadın mı? deneyecektin, baktın olmuyor bir taraftan daha iyi yerlere başvuracaktın.. biliyorum öyle o kadar kolay değil o işler ama inan hiç bir şey de canını bu kadar üzdüğüne değmez.. sen her zaman iyi bir iş bulabilirsin daha kariyerinin başındasın.. aileni de görebilisin kapıları sana her zaman açık ve onlar da seni özlüyorlar.. ama bu ruh halinden kurtul gönlünü serin tutmaya çalış.. her şey olacağına varır :112:

2. haftam ama hala tam adapte olamadım, aslında şu anki işyerimle ilgili bi sorunum yok, kavramaya calısıyorum ama bi kaç gündür hep aklımın köşesinde, ya az daha sabrettseydim eski yerimde, o zaman nası oolurdu diye..
tam işi ögrenip pişip, borumu öttürmeye başladıgım an verdim istifamı.. şimdi burda tekrar çöm gibi en baştan, bi de farklı sektör yani.. bilemedimm :26:

ben o cesareti gösterdim ama şimdidee ya orda dewam etseydimm nası olurdu diye dşünmekten kendimi alamıomm :18:
hep hakkmda hayırlısı nese o olsn dedim ama blmiyorum öle mi olduu :18:
annemleri de üzdüm dün yaa ağlaynca fln, onlarda bilet almışlar hemen beni haftasonu terapisine sokcaklar

canım daha yenisin işinde bunları hissetmen cok normal eskı ıs yerınde herseye hakımdın bu yüzdende rahattın.yenı ısınde hem ortama hem işe daha alışamadın o yüzden de sıkılıyorsun bu gecici bi süreç ben pişman olacagını sanmıyorum.işleyişi öğrenip hakim oldukca kendıne güvenin daha da cok gelıcek ve bı bakmıssın alısmıssın am abıraz zaman ver tatlım.ailende cok düşünceliymiş gercekten senın aglamana dayanamayıp bılet almıslar cok sanslısın bı kafa dagıtıp gel bakalım

ben baya mutluyum 6 aydır 82'yi vuran tartım 2 gündür 78'de. Hemde öyle ekstra bişi yapmadan.Ramazan bitsin inşallah sıkı bi rejim

form çayları filan inşallah zayıflıyacam.Doktor zaten birden alınan kilo çabuk verilir demişti bi 55 olsam şuan başka derdim yok gibi.Eşimden koşu bandı

istiyorum almıyo ama uğraşmaya gelince mangalda köz bırakmıyo . oğluşumu bırakıp nasıl yürüyüş yapıcam yürü diyo bana. Ah şu maddi

maddi özgürlük..... neyse bu günkü niyetim apartmanda merdiven inip çıkmak bebiş uyursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…