70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evett hiç kolay diiilmiş
dedim ya bildigin borumu öttürüyodum, smdi burda bide kendimi kanıtlamam lazım ama hiç enerjim yok, vücudum da beynim de yorgunn..biraz deişiklik ii gelcek sanırım, biraz toparlarım kendimi.. umarım herşey dediğin gibi olur teşekkür ederimm :97:

söylediklerinin hepsini hissediyorum su anda işte, emeklerimi bosa attım sanki, ne bilim umarım burda herşey güzel olur, ara da vermeden direkt basladım ya beynim yorulmş sankim :S

o zaman sana candan erçetinden elbette yi senin için seslendiriyorum azcık yumuşa :)

güneş her akşam batıp her gün doğuyorsaaa
çiçekler solup solup tekrar açıyorsaa
en derin yaralar kapanıyorsa,
en büyük acılar unutuluyorsa,
ee neden korkulur hayattan söyle lequu bana..

elbette bazen çiçek açıp bazen solacaksııın
elbette daldan dala konup sonra uçacaksınnn..
elbette bazen hızla dönüp bazen duracaksııın.
.
.
elbette bugün ağlıyorsan yarın güleceksiiiiinnn
:109:

Selam kızlar çizelgemi yeniledim fakat profilime çizelge bölümüne hangi adresi yapıstıracağımı bilmiyorum ( bilen biri var mı bana yardım etsin

mywish canım çok teşekkür ederim ilginden dolayı

mesala sana cevap yazıcam ya alıntıyı nasıl yapıcam çok yüzsüzmüyüm nee

Yazdığımız yazının altında alıntı ile cevapla var.
Çoklu alıntı yapmak istiyorsan + ya tıklıcaksın alıntılar bittikten sonra konuya cevap ver demen yeterli.

Önemli diil bu arada

kız senin çizelgen niye yok haaaa:97:

bizim yazılarımızın olduğu sayfanın sağ alt köşesinde alıntı ile cevaplaya basıyosun okadar:97:

Son düzenleme:

Teşekkürlerrr canımmm ben işe dönmeliyimm

Akşama uğrarımm kendinizee çok ama çok iyi bakın.. Sevgiler

bugün erken uyandım başımda ağrıyooo,dün annem çocuklara 2 tane çadır almış oynasınlar diye gözdeye otomatik açılan çadır küçük pembiş, batuyada batmanlı koca bi çadır tabi 20dk onla uğraştım yapcam diye,dedim keşke bu büyük şeyde gözdeninki gibi otomatik açılsa kendisi olsa:97:ama bide ben yaparken çubuklarını alıp alıp kaçtılar,onların peşinden koşturmaktan napcamıda şaşırdım,bağırdıkça geri geliyorlarneyse hallettim sonunda ,ama bi parçası eksikti ve içine girip çıkarken devrilip durdu,neyseki gece 1de buldum ta nereye atmışlar ama sorun şuu batunun çocuk odasına koyduk çadırı ve pcde aynı yerde ya benim öyle bi kafamı ağrıttıki bunun kokusu çok pis kokuyor napcam bilmiyorum keyif meyif kalmadı heran teneffüs ediyorum cam açık dibimde ama yinede gitmiyo napcam ben bunu böyle yokmu çaresi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…