ortam değiştirmek kolay değil ki lequim.. zamanla alışacaksın pişman olmazsın umarım.. bak bence sen çok şanslı bir kızsın; herşeyden önce harika bir ailen var bu seni rahatlatmalı.. işinin ne kadar güzel olduğunu da burada çok konuştuk.. insanın aklı ilk işinde ya da emek verdiği yerde muhakkak kalıyor bu kendimde de, çevremde de gözlemlediğim birşey.. şimdi çok sıkma canını, pişman olmaktan korkma, neyden korkarsan kendini ona itersin bunu kendine yapma.. ne konuşmuştuk? için daha rahattı o zaman.. beğenmedin mi alışamadın mı? deneyecektin, baktın olmuyor bir taraftan daha iyi yerlere başvuracaktın.. biliyorum öyle o kadar kolay değil o işler ama inan hiç bir şey de canını bu kadar üzdüğüne değmez.. sen her zaman iyi bir iş bulabilirsin daha kariyerinin başındasın.. aileni de görebilisin kapıları sana her zaman açık ve onlar da seni özlüyorlar.. ama bu ruh halinden kurtul gönlünü serin tutmaya çalış.. her şey olacağına varır :112:
canım daha yenisin işinde bunları hissetmen cok normal eskı ıs yerınde herseye hakımdın bu yüzdende rahattın.yenı ısınde hem ortama hem işe daha alışamadın o yüzden de sıkılıyorsun bu gecici bi süreç ben pişman olacagını sanmıyorum.işleyişi öğrenip hakim oldukca kendıne güvenin daha da cok gelıcek ve bı bakmıssın alısmıssın am abıraz zaman ver tatlım.ailende cok düşünceliymiş gercekten senın aglamana dayanamayıp bılet almıslar cok sanslısın bı kafa dagıtıp gel bakalım
ah fıstık bir taraftan neler yaptığımı bilsen.. bak ekleyim son yaptığımı :122:
Eki Görüntüle 242243 Eki Görüntüle 242244
işte bu yüzden sık yazamıyorum :97:
evett hiç kolay diiilmiş
dedim ya bildigin borumu öttürüyodum, smdi burda bide kendimi kanıtlamam lazım ama hiç enerjim yok, vücudum da beynim de yorgunn..biraz deişiklik ii gelcek sanırım, biraz toparlarım kendimi.. umarım herşey dediğin gibi olur teşekkür ederimm :97:
söylediklerinin hepsini hissediyorum su anda işte, emeklerimi bosa attım sanki, ne bilim umarım burda herşey güzel olur, ara da vermeden direkt basladım ya beynim yorulmş sankim :S
Vay çok güzel olmuş =)
ah fıstık bir taraftan neler yaptığımı bilsen.. bak ekleyim son yaptığımı :122:
Eki Görüntüle 242243 Eki Görüntüle 242244
işte bu yüzden sık yazamıyorum :97:
benim eşimde alüminyum doğrama yapıyo
alüminyum işi iyidir.. kapı pencere türü mü? yoksa cephe kaplama da mı var?
cephe kaplama korkuluk vs
aynı şeylerle uğraşıyoruz desenize :) nasıl hemen yakaladın amabu arada hoşgeldin.. ben pek görmüyordum bu topikte seni, eğer dikktsizliğimdense kusuruma bakma.. sen de mi daha ince olmak isteyen topişlerdensin? [/QU
hoşbulduk daha yeniyim o yüzden. bende topişim malesef şuan 78 hedef 55 inşallah
kız senin çizelgen niye yok haaaa:97:ben baya mutluyum 6 aydır 82'yi vuran tartım 2 gündür 78'de. Hemde öyle ekstra bişi yapmadan.Ramazan bitsin inşallah sıkı bi rejim
form çayları filan inşallah zayıflıyacam.Doktor zaten birden alınan kilo çabuk verilir demişti bi 55 olsam şuan başka derdim yok gibi.Eşimden koşu bandı
istiyorum almıyoama uğraşmaya gelince mangalda köz bırakmıyo . oğluşumu bırakıp nasıl yürüyüş yapıcam yürü diyo bana. Ah şu maddi
maddi özgürlük..... neyse bu günkü niyetim apartmanda merdiven inip çıkmak bebiş uyursa
mywish canım çok teşekkür ederim ilginden dolayı
mesala sana cevap yazıcam ya alıntıyı nasıl yapıcamçok yüzsüzmüyüm nee
Yazdığımız yazının altında alıntı ile cevapla var.
Çoklu alıntı yapmak istiyorsan + ya tıklıcaksın alıntılar bittikten sonra konuya cevap ver demen yeterli.
Önemli diil bu arada[/B]
Eki Görüntüle 242301
kız senin çizelgen niye yok haaaa:97:
bizim yazılarımızın olduğu sayfanın sağ alt köşesinde alıntı ile cevaplaya basıyosun okadar:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?