yok canım ne demek özelim falan yok..burdakiler bıktı bile benden..nisanın başında negatifi aldım hem spora hem buraya katıldım başlarının etini yedim,bunalım takıldım çok..sağolsunlar çok destek oldular....
yıl:6 yıl bitecek 7'ye girecez eylül 18de
bir kendiliğnden hamilelik düşük, 1tane kimyasal gebelik,erken düşük..
1.aşılama poziti sonradan değerler düştü oda kimyasaldı sanırım,benim için çok zordu 1hafta ne olucak bilmiyodum hamiel olduğuma sevi,nemeden değerler düştü..
2.aşılama...negatif..
3.aşılama..istemedim eşim ve doktor ısrar etti..negatif...
1.tüp bebek....
ankarada anotolia...herşey kaliteliydi.2 embriyo transfer edildi...5tane donduruldu...
negatif maalesefnegatiften sonra pıhtılaşma genetik testlerim eksikmiş..1.aşılamdn sonra ben ısrar ettim araştırıldı ozman genlerimizde iy, çıktı..ankarda doktora götürdüm negatifden sonra zırlayarak gösterdim yendiden istedi...
kanımda pıhtılaşma var....düşüğe sebep olablir ama tutmamasında etkkenmi bilmiyorlar(hep böyle konuşurlar ya)
2.tüpten önce histereskopi olucam...
tedAVİDE pıhtılaşmaya yönelik ilaçlarla kullanıcam..inş..hamiel kalırsam günlük doğuma kadar kendime iğne yapıcam galiba:44:
PROBLEM:eşimde yok bendede yok..yani tam teşhis yok..sadece ben pcostan şüphelniydorum hani kilo aldım veremiyorum,tüylenme sivikce artınca..çok az yatkınlık var dedi en sonki hoca..ama teşhis..SEBEPSİZ İNFERTİLİTE...
..............KIZLAR özür burası diyet topiği ama oldu işte yazdımm...istemeyen okumayabilir...
Sen bize naklen yayın yapsana 1 hftada kaç kg verdiyormuş
Netten baktım da yumurta günde iki tane yiyin diyo.
Benim kolestrol sınırda zati. Herseyden yiyin diyo bu hanım.
Sakata gelmeyelim
Millet 10 günde 5 kg veriyorsa iyimiş.
Ben 1 ayda mıçımı yırttım 4 kg verdim
hersey yeyın demıyo yaa meyve de sebze de sekermıs sebzede seker oldu ya bız ne yıycezpılav ekmek makarna yemeyın dıyo yaa ben bunalrın hıcbırıne ınanmıyorum hepsı tuzak bence bızde bılıyoruz ne yararlı ne zararlı cok şükür dengelı yedıkten sonra sorun yok bence ben vazgecemem makarnadan yanı ama dıkkatlı yerım olur bıter bu ıs bu kadar bence
eylül 2005...aynı yılda evlenmişşz bende 25 eylül 2005
neyse canım hayırlısı en azından gebe kalabiliyorsun ben daha hiiiiç kalamadım
2 tüp bebek 1 dondurulmuşa rağmen
inş bu kez olur hatta gerek kalmaz inş ikimizde ramazanda bu adet bitimi hamiş kalırız
bizim raporda da sebepsiz yazıyodu ama eşim de morfoloji ve iler hark. prob
ben de bazen kendimden şüphelenmiyo değilim ama sadece bi dr demişti polisoversin diye öbürleri yok dedi
bende kilo alıyom çabuk vede tüylüyüm
geçen yaz bi dr glukofen vermişti çook zayıflamıştım tüp tedavisinde bıraktım keşke bırakmasaydım şimdi istiyom kociş aldırmıyo
yatmadan önce 20 dakika yürüyün..yürüyemezseni,z eşinizle dans edin,kolbastı,çayda çıra,halayyyy
tam benim eşime göre adam yürümeye eriniyor...eşi olmayanlarda ip atlasın,dans etsin diyo...
yağ yemezsek halsiz kalırmışızzzz.....kadın baya yaşlı yaa
Ya haklısın bide öyle gıcık bi durum var.
Perşembe akşam tartılmıştım. 74.5 düm. Cumartesi iftardan önce bi bakim dedim 74 olmuşum bi sevindim.
O gün bugündür 1 gram bile veremedim. Her akşam tartılıyorum tık yok.
Kendimi rahat bırakmam gerek sanırım.
Off offf ne ilginç bişidir buu
kız aslında şöyle diyodu bu geçen izlediğimde,sabah kahvaltısında yeşil salata( marulla domates)1yumurta vede 3tane ceviz yiyin gün boyunca hiç bişey koymaz vücuda ,yani vücudun istediği yararlı besinler neyse hepsi bu saydığım 3şeyde zaten diyo vücut istediğini alınca ne yerseniz yiyin banamısın demez:97:
evet yaa haklısın bende makarnadan vazgeçemiyorum napiim,,,,
bırakcaksın mecbursun..bunu bende çok yaşadım neyedne krktuysam başıma geldi..annem derdi sen korktun kiloa ldın valla öyle..heryediğimden çekinir sevgiyle yemezdim noldu oydu buydu tedaviydi alcam korkusu oldum şişko....
bi ara atmıştım kafadan dersler verdim kendimi yedim içtim vermişim bile...
mesela 2yadır sporu bıraktım salonu..ve ramaznadan sonra başlıycam buarada almamalıyım korkusu içimde ve dilimede düştü 1kilo almışım sanırım ..yaaa kork başına gelsin...değilmi kdrkanıtlanmış onaylanmışş
hoşbulduk daha yeniyim o yüzden. bende topişim malesef şuan 78 hedef 55 inşallah
sabah kahvaltısını yaptıktan sonra ara öğün yapmıycazki,vücut fazla yağları ara öğün yerine kullansın öylece kilo vermeye başlıycaz''diyooo izleyemeyenler için kadın çok ciddi ve bi seyirci bağlandı dediki''karatay senin diyetini uygulayarak 10günde 5kilo verdim''dedi
Sen bize naklen yayın yapsana 1 hftada kaç kg verdiyormuş
Netten baktım da yumurta günde iki tane yiyin diyo.
Benim kolestrol sınırda zati. Herseyden yiyin diyo bu hanım.
Sakata gelmeyelim
Millet 10 günde 5 kg veriyorsa iyimiş.
Ben 1 ayda mıçımı yırttım 4 kg verdim
Uwww nektarinden vvazgeçememmm beennn :76:
Gene şişko kaldım gördün mü arzu abla
Akşam sadece ot yiyim bari. Dün ki dürüm içime oturdu. Aslında ben ablama salata söyleyin dedim baktım onlarım dürüm almış ee hadi bende yiyim dedim. İradesizim benn. Aptal kafa yok yemicem salata alcam desenee..
arcakkk bana küsmüsünnnnasıl gidiyor hayat...bugün uyamadınmı..yoksa poşetinimi çaldılarr
neyse az çıkayım ben dün akşam çağırdım arkdaşların biriside beni bu akşam çağırdı eşi yokmuş bu akşam evde... bari çok yemeyimde oruç gibi akşama aç olayım...
sudem mantarın akşamın gözdesiydi tabiki annemim mantısıda..
mantar dolması farklı bi lezzeti çok beğendiler..adıda sudemin mantar dolması
banyoda temizlik kovaları bezler..banyoyu yıkyaım sonrada kendimi..ohh evim mis oldu temizlik gibiisi yok yaa,halıalrı şöyle üstten silip attım balkona yaa kabarmışlar..iyi günlerde oturayım inş..
valla ben atlıyorum hergün aşağıdaki ne derse desin bananeEvde ip atladığımı düşündümdeee
Kendimi alt katta bulmam olası yani. Elimde ip misafirliğe giderim artık.
Ama onun öncesinde daaannnn dannnn dannnn sesii
qivi nin anlattığı olay aklıma geldi bunların komşusunun kızı mı ne kolbastı oynuyormuş gecenin bi yarısı sesler falan
Yookk yokkk ip atlayarak millete rahatsızlık vermiyim ben
Ay ne güldümŞikayete gelirlermiş duvarı mı yıkıyorsunuz diye
yaa ahh ahpilav neysede ahhh ahhh makarna..salçalı,kıymalı,yoğurtlu,sebzeli..ohhhh...eskiden zayıfkene bacım ve ben nerdeyse 1 paket yirdik...o gnler çook geride kaldıııı:79::80:
Evde ip atladığımı düşündümdeee
Kendimi alt katta bulmam olası yani. Elimde ip misafirliğe giderim artık.
Ama onun öncesinde daaannnn dannnn dannnn sesii
qivi nin anlattığı olay aklıma geldi bunların komşusunun kızı mı ne kolbastı oynuyormuş gecenin bi yarısı sesler falan
Yookk yokkk ip atlayarak millete rahatsızlık vermiyim ben
Ay ne güldümŞikayete gelirlermiş duvarı mı yıkıyorsunuz diye
bak şimdide sabah kahvaltısında ekmek yerine 1 bardak ceviz ,avuç ayası kadar peynir, 2 yumurta,10-15tane zeytin bu 3 şeyi yiyin başka hiç bişey yok şeker yok meyve yok tatlandırıcı yok,meyve suyu falan hepsi şeker tuzağı fruktoz fıçısı onlardan uzak durun (çünkü bunlar
sağlıklı yağlar sağlıklı proteinler ve sağlıklı karbonhidratlarmış,sağlıklı kb arasında mercimek fasulye kurubaklagiller yani cevizmiş bide,yağlarsa zeytinmiş,proteinde yumurta oluyo tabi,zayıfladıktan sonra yağlar gittikten sonra yumurtaı azaltabilirmişiz)ve ben bunları yazarken program bittiiiiii
salla yaa dışardaki salatalar pek güzel olmuyor ki.. bi balıkçılardaki salatalar genelde lezzetli olur.. dürümcüde yiyeceğin salatanın alasını yap bu akşam ye, dünkü hüplettiğin dürüm yerine de yarım/bir saat yürü ya da göbek at tamamdır
valla ben atlıyorum hergün aşağıdaki ne derse desin bananezaten sinir oluyorum artık kendisine rahatsız olsunda rahat edeyim barii(hatta gece atlıyorum bide bazen sahurdada atlıyorum hemde 100 tane )
yaa ahh ahbende ne yerdim amaa yaaa evsizken yani evli değilken
Dün yedikten sonra 1 saat sahilde yürüdük ama o arada da dondurma yedim
Eve geldim senin doğa pyhto slim çaydan aldım içtim. Tık yok dünden beri.
Bana yaramadı sanırım ben en iyisi doğuş form çayıma geri döneyim.
a aa ödemin var mı hala yani ödem sıkıntın mı var o mu devam ediyor? o yaramadıysa, doğadan mısır püsküllüyü dene süper.. doğuşun da bergamotlu yeşil çayını beğeniyoruumm.. ayy canım çekti :122:
Regl dönemi ondan şiştim sanırım bilemiyorumm..
Doğuşun içiyorum normalde ondan aldım gene. Evet bende seviyorum doğuş bergamotlu yesilçayını.
İçilebilir güzel çay. Bitki çaylarından gına geldi bana.
o zaman büyük bir bardağa hepsini koy, suyu da koy, demlensin 10 dk falan, dik kafayabir seferde hepsini hallet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?