70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynı yılda evlenmişşz bende 25 eylül 2005

neyse canım hayırlısı en azından gebe kalabiliyorsun ben daha hiiiiç kalamadım
2 tüp bebek 1 dondurulmuşa rağmen

inş bu kez olur hatta gerek kalmaz inş ikimizde ramazanda bu adet bitimi hamiş kalırız

bizim raporda da sebepsiz yazıyodu ama eşim de morfoloji ve iler hark. prob

ben de bazen kendimden şüphelenmiyo değilim ama sadece bi dr demişti polisoversin diye öbürleri yok dedi

bende kilo alıyom çabuk vede tüylüyüm

geçen yaz bi dr glukofen vermişti çook zayıflamıştım tüp tedavisinde bıraktım keşke bırakmasaydım şimdi istiyom kociş aldırmıyo

yatmadan önce 20 dakika yürüyün..yürüyemezseni,z eşinizle dans edin,kolbastı,çayda çıra,halayyyy
tam benim eşime göre adam yürümeye eriniyor...eşi olmayanlarda ip atlasın,dans etsin diyo...
yağ yemezsek halsiz kalırmışızzzz.....kadın baya yaşlı yaa

kız aslında şöyle diyodu bu geçen izlediğimde,sabah kahvaltısında yeşil salata( marulla domates)1yumurta vede 3tane ceviz yiyin gün boyunca hiç bişey koymaz vücuda ,yani vücudun istediği yararlı besinler neyse hepsi bu saydığım 3şeyde zaten diyo vücut istediğini alınca ne yerseniz yiyin banamısın demez:97:

evet yaa haklısın bende makarnadan vazgeçemiyorum napiim,,,,

eylül 2005...
ilk hamileliğim evlendikten 2 ay sonraydı 2 aylıkken düşük yaptım..
ya artık hamilede kalamaz oldum zaten 3yıldır..ne oldu sonradan bilmiyorum ama iyice kilo versem kalırmıyım acaba..doktorlara bunuda sordum hani bazı hastalarına verince hamiel aklırısn diyolar,oluyorda..böyel bişey söylenmedi hiç bana..
aşılamadayken doktorum 3kilo ver yeter demişti bende sıkıyım ya biraz halbuki nerdeyse 79tum yani...
annemelr bilir yememi benim bu hale gelince .çok şaşırdılar..hele tedavilerden sonra bomba gibi oluydoum..
tüpten önce 1ya spora gittim ondanmı neden bilmiyom tüp daha stresli kilo almadım hatta verdim bile...
glukofeni bende çok sordum yazmadılar bana..şeker yok diye..ama istemiyorum değil yardımcı olsun diye..
afedersin kıçını yırtsanda zor veriyosun..allah yardımcımız olsun canım....

Evde ip atladığımı düşündümdeee
Kendimi alt katta bulmam olası yani. Elimde ip misafirliğe giderim artık.
Ama onun öncesinde daaannnn dannnn dannnn sesii

qivi nin anlattığı olay aklıma geldi bunların komşusunun kızı mı ne kolbastı oynuyormuş gecenin bi yarısı sesler falan

Yookk yokkk ip atlayarak millete rahatsızlık vermiyim ben
Ay ne güldüm Şikayete gelirlermiş duvarı mı yıkıyorsunuz diye

bak şimdide sabah kahvaltısında ekmek yerine 1 bardak ceviz ,avuç ayası kadar peynir, 2 yumurta,10-15tane zeytin bu 3 şeyi yiyin başka hiç bişey yok şeker yok meyve yok tatlandırıcı yok,meyve suyu falan hepsi şeker tuzağı fruktoz fıçısı onlardan uzak durun (çünkü bunlar
sağlıklı yağlar sağlıklı proteinler ve sağlıklı karbonhidratlarmış,sağlıklı kb arasında mercimek fasulye kurubaklagiller yani cevizmiş bide,yağlarsa zeytinmiş,proteinde yumurta oluyo tabi,zayıfladıktan sonra yağlar gittikten sonra yumurtaı azaltabilirmişiz)ve ben bunları yazarken program bittiiiiii

bırakcaksın mecbursun..bunu bende çok yaşadım neyedne krktuysam başıma geldi..annem derdi sen korktun kiloa ldın valla öyle..heryediğimden çekinir sevgiyle yemezdim noldu oydu buydu tedaviydi alcam korkusu oldum şişko....
bi ara atmıştım kafadan dersler verdim kendimi yedim içtim vermişim bile...
mesela 2yadır sporu bıraktım salonu..ve ramaznadan sonra başlıycam buarada almamalıyım korkusu içimde ve dilimede düştü 1kilo almışım sanırım ..yaaa kork başına gelsin...değilmi kdrkanıtlanmış onaylanmışş

pilav neysede ahhh ahhh makarna..salçalı,kıymalı,yoğurtlu,sebzeli..ohhhh...eskiden zayıfkene bacım ve ben nerdeyse 1 paket yirdik...o gnler çook geride kaldıııı:79::80:

Sizin bide ekstra durumunuz var. Allah isteyen herkese bebiş nasip etsin.. Amin..

Ya bu hafta öyle deniyim bide kitap falan okuyayım öyle kafam dağılsın her akşam tartılmıyım bakalım ne olcak.
Bide normalde bugün regl günümdü ama yalan oldu bu ayda gecikcek sanırım :}
Şişlik var kendi yok anlamadım ki..

arcakkk bana küsmüsünnnnasıl gidiyor hayat...bugün uyamadınmı..yoksa poşetinimi çaldılarr
neyse az çıkayım ben dün akşam çağırdım arkdaşların biriside beni bu akşam çağırdı eşi yokmuş bu akşam evde... bari çok yemeyimde oruç gibi akşama aç olayım...
sudem mantarın akşamın gözdesiydi tabiki annemim mantısıda..
mantar dolması farklı bi lezzeti çok beğendiler..adıda sudemin mantar dolması
banyoda temizlik kovaları bezler..banyoyu yıkyaım sonrada kendimi..ohh evim mis oldu temizlik gibiisi yok yaa,halıalrı şöyle üstten silip attım balkona yaa kabarmışlar..iyi günlerde oturayım inş..

hoşbulduk daha yeniyim o yüzden. bende topişim malesef şuan 78 hedef 55 inşallah

seninle başlangıç ve hedefler aynı.. ah bir ulaşabilsek o rakamlara.. :97:

ben iki haftadır sabah ara öğün yapmıyorum, kahvaltımı (genelde 1/2 bar yağsız süte 2 kaş kornflex-müsli) öğlene yakın yapıyorum.. acep bu kadar çok yemeye kilo almamamda payı var demek ki :26: nasıl bir cümle kurdum anlamış değiilim ama öyle demek ki :26:

mayvişşşşşşşşşşş süpersin yaa kıyamam

salla yaa dışardaki salatalar pek güzel olmuyor ki.. bi balıkçılardaki salatalar genelde lezzetli olur.. dürümcüde yiyeceğin salatanın alasını yap bu akşam ye, dünkü hüplettiğin dürüm yerine de yarım/bir saat yürü ya da göbek at tamamdır

nıye küs olayım kız ısle ryogun bırde bura sessızdı fazla yazasım gelmedı.öğlen oyle yatmıyom artık ama bugun gene gıttım odama vakıt gecsın kafam dagılsın dıye bu sefer sandalyeyı dolaba dogru dayadım bırnı dıgerınede ayaklarımı koydum kafamıda duvara yasladım dınlendım oyle gozler kapalı hayat ıyı cok sukur bugunumuze yuvarlanıp gıdıyoz tatılı beklıyom haftaya son ıns 3 hafta dınlencem ama sımdıden gerı dönüşü düşünüyom zor olcak gerı adapte olamıyom cunku

valla ben atlıyorum hergün aşağıdaki ne derse desin banane zaten sinir oluyorum artık kendisine rahatsız olsunda rahat edeyim barii(hatta gece atlıyorum bide bazen sahurdada atlıyorum hemde 100 tane)
pilav neysede ahhh ahhh makarna..salçalı,kıymalı,yoğurtlu,sebzeli..ohhhh...eskiden zayıfkene bacım ve ben nerdeyse 1 paket yirdik...o gnler çook geride kaldıııı:79::80:
yaa ahh ah bende ne yerdim amaa yaaa evsizken yani evli değilken

iyi ki hatırlattın yaaa hahahahah

sıcağıyla aktarımlar için merci şeker

Dün yedikten sonra 1 saat sahilde yürüdük ama o arada da dondurma yedim
Eve geldim senin doğa pyhto slim çaydan aldım içtim. Tık yok dünden beri.
Bana yaramadı sanırım ben en iyisi doğuş form çayıma geri döneyim.

maaşallah gayretine senin..sahurda bile haaaa...
ya bana dua edinde önceki gib spor salonunda evde deli gibi hareket ediydoum..şimdi hiçbişey..
ya huyum işte bişeyi biara çok yapar abartırım sonrada bırakırım aslında sporu seviyodumda sıkılmadım illa para evrip biyere gidecem töbe töbeee....
allahım yeniden gayretlenmek istiyorumm daha sıkı güzel olmak istiyorum olduğumdan az görünme şansım var 5 daha versem .....

a aa ödemin var mı hala yani ödem sıkıntın mı var o mu devam ediyor? o yaramadıysa, doğadan mısır püsküllüyü dene süper.. doğuşun da bergamotlu yeşil çayını beğeniyoruumm.. ayy canım çekti :122:

Regl dönemi ondan şiştim sanırım bilemiyorumm..
Doğuşun içiyorum normalde ondan aldım gene. Evet bende seviyorum doğuş bergamotlu yesilçayını.
İçilebilir güzel çay. Bitki çaylarından gına geldi bana.

o zaman büyük bir bardağa hepsini koy, suyu da koy, demlensin 10 dk falan, dik kafaya bir seferde hepsini hallet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…