70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hee görürüm anca gece düşer buraya belki..gelirken kayseriye uğruycakalrmış...
bilmiyorum yaa daha öncede okudun belki önceki sayfalarda 74 inene kadar anam ağladı spordu,pilavdan ,hamurdan uzak durmaydı çok yaptım...ama artık biraz kaçamak yaptığım oldu ama hemende geri kilo alınmazki yanii.sağlıklı verdim ya..neyse duam regl tam bitsin tarıda lanet 75i görmemek73lere inmeliyim....artık kendime telkine başladım korkmadan stressiz kilo vericemmm

hee görürüm anca gece düşer buraya belki..gelirken kayseriye uğruycakalrmış...
bilmiyorum yaa daha öncede okudun belki önceki sayfalarda 74 inene kadar anam ağladı spordu,pilavdan ,hamurdan uzak durmaydı çok yaptım...ama artık biraz kaçamak yaptığım oldu ama hemende geri kilo alınmazki yanii.sağlıklı verdim ya..neyse duam regl tam bitsin tarıda lanet 75i görmemek73lere inmeliyim....artık kendime telkine başladım korkmadan stressiz kilo vericemmm

dur ben kendimi bi gaza getireyim yakaliycam seni yakaliycam seni

sağol yok aslında derdim listeye 1. girmek değil beğendiğim pantolonun içine girmek
benim hiç derdim olmadı 1.likmaalesef..arada bir listeye girebildim yani burda en ağır kilo verenlerdendim hatta 2aydırda vermeyenimm:18:listeye bile yüzüm yok girmeye

kızlar ben markete kadar gitcem yine 1saate gelirim

suzan gülmeeee:13: yok yok bu sefer gerçekten 1 saate gelicem

güle güle tuğbaa...bana ne alıcannn:79::80:

dur ben kendimi bi gaza getireyim yakaliycam seni yakaliycam seni

yetişirsin sibel yaparsın sen....yettimi bu gaz sana..
kimler yetişipte gçemediki tam olarak 5.ayım dolucak..veee ben hala şişkoyummm ..
haydee ben kaçarrr görüşürük bacım gece oluncaa:13::13:

benim fazla kiloalrım var ondan başta böyle gidiyor heralde gerçi bende haftada 1 kilo verdim abartı değil yani ramazan 2 hafta oldu bende 2 kilo verdim

]

ayyyy belenay gelmişşş..nasıl çıkcam şimdiiiama çıkmalıyım..
kendine iyi bak beloş..seni seviyorum beloş..
hayırlı iftarlar menünd etavukmu var beloş...
öptüm belenaycımmmmmm:79::80:

kimler yetişipte gçemediki tam olarak 5.ayım dolucak..veee ben hala şişkoyummm ..

fazla gec kalma ozaman bugün is den gelince yatmadim erken yatacam, isyerinde böyle bakiyorum artik

birak yetismeyi isallah almamisimdir :18: bugün cok spor yapmam lazim cok

canımsın sen bugün hiç keyfim yok kdr ağrılarım başladı yine bu saat oldu geçmedi dünde göz doktoruna gittim romatizma göze vurmuş ilaç başlıyacklar ağrılarımdan sinirlerim bozuluyor hiç yazasım gelmedi bugün şimdide hesapları kapatıp eve gidicem inanmıyacaksın ama bugün tavuk yok mönüde hatta yemek yok mönüdemercimek çorbası içip bide karpuz yemeyi planlıyorum akşam erkenden uyumuşum su içmeyide unuttum gece kalktım nasıl susamışım erken sanıyorum sahura kadar yarım litre içip yatayım sonra kalkar sahurdada içerim dedim dilim damağım kurumuş saate bir baktım 5,30 meğerse sabah olmuş bile hemen niyetlendim namazımı kıldım ama çok dua ettim Allahım bugün dayanma gücü ver diye zaten ağrılardan ne su ne yemek gelmedi aklıma şimdi kaçıyorum ben görüşmek üzere

herkes iyidir umarım direk konuya daldım hal hatır sormadım kendinize iyi bakın kızlar görüşmek üzere

cok gecmis olsun

aaaa hedeflerimiz başlama kilomuz aynıymış boy kaç boy???????:86::86::86::86::86::86::86:

Allah kabul etsin kısçeler..
İtar menümü yazıyım.

Yarım kase sebze çorbası,
1 dilim ekmek,
2 yemek kaşığı makarna,
1 yemek kaşığı kuru fasulye,
Salata,
1 tane ufacık şekerpare..

Heryerim ağrıyor karnım, ellerim, ayacıklarımm.
Bide bi mutsuzluk ki sormayın gitsin..
Umarım bu akşam olurum her yerim şişti :\
Kesin artıdayım :\

Son düzenleme:
işte bu da benim iftar menüm
yarım litre su
1 kepçe şehriyeli çorba
3 yemek kaşığı patlıcan yemeği
1.5 yemek kaşığı havuç kavurma
patlıcan yemeği ve havuç sarımsaklı yoğurtla
1 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…