70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iftar menüm
1 kase çorba 2 kepçecik
1 tabak taze fasülye
biraz yoğurtlu makarna
şimdide telkadayıflı dondurma yiyecem :)

çorbamı içtim 3 tane fırın köftesi yanında püreyi yedim...sonra da bi güzel bitki çayıyla kendimi yaktım yaa:2: üstüme döktüm anlatamam şort vardı üstümde bütün bacaklarım yandı iyi ki azimle başladım ha önüme hep bişiler çıkıyo 1 saattir buz tutuyorum....

üff kötü olmus gecmis olsun

Son düzenleme:
üff kötü olmus gecmis olsun

saol canım bi de klimanın kumandasının üstüne de gelmiş klima çalışmıyo...bi yandan babamın ısrarlarıyla tamir etmeye çalışıyoruz şimdi de telefonla kumanda bulmaya çalışıyo adam daraldı düşünmüyo ki belki kızım terler de zayıflar

bari bulamasinda terle yaptinmi sporunu bugün:44:

2 hafta ne güzel kendimi tutmusdum 2 gün icinde aldim kesin geri verdigim kilolari tutamadim su bogazi nolcak benim halimbenden ne citir olur ne pitir olsa olsa balina yada deniz anasi olur

alışverişe çıktım yarım saat kadar yürüdüm. merdivenleri 3kez inip çıktım daha gece yeni başlıyo esas gece mekikler başlıyo

canim bugün biraz zor cekecem hem depressiondayim hem cocuk uyumadi esimde ile bilgisayara gecmek istiyo simdi 1-2 kere inip cikacam merdivenleri :2: mekik cekersem karsisinda dalga gecer simdi benlen

2 hafta ne güzel kendimi tutmusdum 2 gün icinde aldim kesin geri verdigim kilolari tutamadim su bogazi nolcak benim halimbenden ne citir olur ne pitir olsa olsa balina yada deniz anasi olur

ben de bgn püre yemeyeydim iyiydi valla ama yapçak bişey yok 1 kilo vermek bile benim için motive edici bişi...sen de öyle deme bazı günler tutamıyoruz kendimizi işte arada kaçıyo napalım ama devam...çikolata yemiyoruz mesela daha ne fedakarlık yapçaz şaka bi yana 1 haftada kırılmak olmaz nerden baksan 6ay sürdüreceğimiz bi süreç bu...olmadı böyle kaçamaklarla 8ay sürer

ama ozaman yine basliycam bastan :84: ama vazgecmiycem eninde sonunda yenecem seni hain kilolar sonsuza tek kurtulacam senden
sagol canim geri getirdin beni :97:

canim bugün biraz zor cekecem hem depressiondayim hem cocuk uyumadi esimde ile bilgisayara gecmek istiyo simdi 1-2 kere inip cikacam merdivenleri :2: mekik cekersem karsisinda dalga gecer simdi benlen

sen de ona sar ben pilates için lastik almıştım.benim kilolarıma hiç laf etmedi 8senedir ama pilatesi onun önünde yapasım yoktu.dedim hani senin baklavalar hiç kas yok bu ne böyle hadi ben saldım da sen de saldın kendini dedim 1 saat spor yaptık

ay nerde :97: bana destek olcana köstek olur simdi ay bilgisayarda yavasladi sinir oldum simdi gercekten kacdim

arkadaşlaarrr açtım müziği yarım saat göbek atçam yediğim püreyi haketmeliyim siz de yapın valla ter içinde kaldım 10 dakikada

ne istiyon bacım,alayımmı sana bi oryantal kasedi takar takar oynarsın beya:90::87::87:
geçmiş olsun canım,,,
tugba 12 dakika kaldi
kız sen benimi bekliyon gerçekten ay utandım şimdi napcemyaw yine sözümü tutamadım ,aslında 1saatte geldim ama iftar oldu yedim içtim,girmek canım istemedi işlerimi yaptım geldim sen gitmişin hade gel galik
ufff naptın sen kız çok kötü olmuş,neyse geçer merak etme napcan sakar kız senii:13:
valla benimki eşim ben mekik çekerken bacaklarımı tutuverir bazen,,,ne dalga geçcek çok ayıp seninkinin yaptığıda köstek oluyo demekarada birde bi oğlanı oturtuyom bazende kızı öyle çekiyorum mekiğimi,ama bugece tekim çünkü eşcazım işte 1de gelcek gerçiya,çocuklarda erkenden uyudular kaldımmı başbaşa
aferim kız ne güzelde motive ediyosun kendini öyle çok doğru çikolata en zor aklanıcak şeydi ve başardınız daha ne
arkadaşlaarrr açtım müziği yarım saat göbek atçam yediğim püreyi haketmeliyim siz de yapın valla ter içinde kaldım 10 dakikada

ama ben müzik açamamkiiiçocuklar uyuyo artı ben göbek atmaya başladıktan 5dk sonra apandist yerimde fırtınalar kopuyo dayanamıyorum off ne olaki geçmedi gitti,ağız tadıyla dökemiyorum kurtlarımı,bide hızlı yürürken tıkanıyorum aynı dalağımın olduğu yer patlıcak gibi oluyo

sağlıksız olduğunu hissedince insan güzellik için değil sağlık için kilo vermek istiyo valla bundandır motivasyonum..ben de ağız tadıyla bi topuklu giyemiyorum incecik meret bi yere kadar taşıyo bu bedeni valla oynadım rahatladım bende de var benzer şikayetler kansızlık olduğundan soluk soluğa kalıyorum.1 ay sonra da demir hapı olayına gircem ama şu diyet işlerini bi oturtayım bünyeme

kızlar ikinize de çok geçmiş olsun

nooluyor ya gazi veriyoruz paso

selam gececiler...
arkdaşta iftarda menüm..

1kase mercimek çorba
4yemek kaşığı tavuk türlü fırında(fasulye,patlıcan ve patates,tavuk)
2kaşık pilav
1dilim börek
1parça pide
semizotu yoğurtlu 1kase
kavun(çok yedim valla kaç dilim hesaplamadım
şekersiz çayın yanında 1dilim etimek tatlı(etimeği hariç muhallebisi az şekerliydi)
.....spor..merdiven indim,bir sokak yol uzattık arkdaş çocuğuyla beni eve bıraktı ve 3kat merdiven çıktım buakdar..eğer tembellik yapmayıp 100 mekikten fazla çektiğim günlerime dönersem mekik çekicem uyumadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…