70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi baktımda pilavı yada pideyi yemesem olurmuş yani...hepsi aynı kategoride...
bu nasıl zayıflama isteği

Geldim benn..
İftar menüsünü yazdıktan sonra gırtlağım gene boş durmadı. Günah çıkarmaya geldim.:78:

İftardan sonra:

1 bardak form çayı,
1.5 litre su,
1 cup dondurma (çikolatalı),
1 çikolatanın yarısı,
2 küçük peynir tatlısı..
Daha da bişi yemedim. Boşan da semerini yeee dediğini duyar gibiyimm

Yedim ama sorun bi neden yedim. Ben uslu uslu demledim form çayımı inceden inceye yudumluyorum
ablam aradı gel sahile gidelim diye iyi madem yürürüz dedim gittim çay bahçesinde oturduk dondurma bana ben dondurmaya bakıştık durduk malum dönem engel olamadım amaann nabimm bildirimden önce aldık gramcıkları zaten şiştim bide üstüne iki ben ekledim.

bugünkü suç duyurum;

sabah: 2 poğaça :125:

öğlen: makarna salatası, ıspanak borani, tavuk-patates haşlama, süt helvası :125:

ikindi: 6-8 adet grissini :125:

1 saat 45 dak durmaksızın spor

akşam: küçük kase yağsız tavuklu salata, 1.5 el büyüklüğünde pide :125:

gece: 6-8 adet petibör bisküvi :125:

iftara çok güzel moralli başladım

1bardak suuu
bi kase işkembe çorbası

bi tabak salata

bi tabak yoğurt

1tanede kuru soğan

buraya kadar herşey süperdi :86:ama baktım ekmeksiz gitmiyo dünkü kalan pide vardı çeyrek allahtan onu çorbayla beraber yesem yine ii,salam aldıydım dün yarısı bitti çeyreğini çocuklar hüplettiydi,ve bugünde kaln çeyreğini ben yedim ii b....k yedin demek istiyorum bünyeme,ne vardı şu günü güzel kapatsaydım yarın görücem ben anyayı konyayı,,salama dayanamıyorum ben ya keşke almasaydım offf

iftardan sonracımaa 1lt suuu---1bardak yeşil çayyy----vee biraz evvelde 1 armut yedimm:44:acaba yarını eksilerle atlatabilirmiyim haa ne dersiniz,zaten dün iftardada öküz gibim yedim ah bana ahh

Bu akşam herkes semirmiş anlaşılannn
Tek değilim yaşasıınnnnnn
qivi, trendy, kdr yaşasın yoldaşlar yarın gram gram fazla çıkcazz

benim çişim geldi yine yaaaaaaawwwwwwwwwgidemde yapem barii bide gitmişken yarım ltre daha su içemsonra 5dk sonra yine çişe gidemanca böyle gitcek yağlar napam haden kaldırın popolarınızı su içmeyeeeeeeeee

hmm errrmmm yaa şeeey :78: bişi unuttum ben bi de spordan çıkınca beş tane falan ceviz yediydim

Yaa canım ya kanında pıhtılaşma olduğu için mi bebeğin düşüyor doğru mu anladım bilmiyorm .. Eğer öyle ise benim eltim de de var aynı problem . kaç kere düşük yapmış . ben küçük gelinim . şimdi 2 çocğu var . önce bilememişler . nedense doktorlarında böyle bir rahatsızlığı araştırmak akıllarına gelmemiş. Ama sonra hastalık çıkmış . hergün bir dozda iğne vurarak 9 aya geliyor bi tane daha tanıdığım aynı rahatsızlık yüzünden 5 aylık iken erken doğum yapılarak çocuğunu kaybetti .Ama geçen sene oda iğne kullandı ve şimdi bi oğlu var .eğer rahatsızlık bu ise inş. bebeğine kavuşursun .Allah en kısa zamanda nasip etsin hayırla tebdil etsin . Birisinin doktoru . ankara lokman hekim elif terzi . diğeride nurten hanım varmış eskiden lokman hekimde oydu . (etlik)

Yaa canım mesajını yine okudum . yani sebepsiz . aslında bir problem yok ama bebeği kaybetme var . sen bu pıhtılaşma için araştır . elif terziye bi git hatta selamımı söyle gidersen .

ben şöyle olsam yeter fazlasını istemiyorum ;

başka derdin varmı canım senin,,,anan güzelmi
şaka bi yana bende öyle olmak istiyorum fazlasını istemem yan cebime koyun:86::86:

ben kaçıyorum kızlar 5dkikaya eşim gelir mutfakta iş yapıyomuş gibim yapiimgerçi herşeyimi bitirdimde kocama pohaça açacam

Yaa canım mesajını yine okudum . yani sebepsiz . aslında bir problem yok ama bebeği kaybetme var . sen bu pıhtılaşma için araştır . elif terziye bi git hatta selamımı söyle gidersen .

önceydi hamile kalmalarım..artık kalamıyorumda...ilk evlendiğim yıllar düşüklerim oldu,ilk aşılamamda kimyasal yaşayınca ben istedim doktor hala pıhtılaşma testine gerek görmüyodu benim içim içimi yiyodu,neyse 2 ay fakültede araştırıldı eşimde bende kan veridk,gendede bişey çıkmadı..
ankarada negatif tüpten sonra elime aldım testleimi götürdüm doktor baktı benim sayemde tabi yoksa isteemdi hiç önceki tahlillerimi..bazı testler istedi,sonradan aradıalr bende pıhtılaşma varmış..yani bu yeni çıkmamış anneden yada babadan taşıyıcıyım..3 sene önce testler eksik yazılmış ozamnda öğrenseydim ona göre tüp bebekte iğne yada coraspin alırdım..nasip böyleymiş.inş.kalırsam bende iğne vurcam kendime doğuma kadar...düşüğe sebep ama hamile kalmamı zorlaştırıyormu bilmiyroum
sen ankaradamısın bende ankaralıyımda

sabah 5 tane geceden kalma sigara böreği
zeytin
reçel
pekmez
çay

1/2 tabak patlıcan yemeği
5 kaşık bulgur pilavı
5-6 kaşık rus salatası
avuç içi kadar pide
1 limonlu soda
2 kraker 1 hanımeller
bir sürü kavun
su

yaa bu smileler de çok tatlı yavv.hepsinden koyasım geliyo.adama bak sakız çiğniyo yaa.
acaba zayıfladım mı çok merak ediyorum .

69kiloda ebediyyen kalmak istiyorsan buyur istediğin herşeyi yiyebilirsin

bencede...ayrıca ben yedim ama yarımsaatden fazladır leslieyle sporumuda yaptım hemmm:82:
ha gayrete geleyimde bugünden sonra yapayım inş.ter attım ne güzelll..
yapmalıyımçünkü hayallerim var,tedavi öncesi bikaç kilo daha gitmeli...
orta çıtır anne olmalıyım..hayallerim gerçek olsun allahım...
ben unutursam hatırlatın haaaa

ahaha al benden de o kadar süperler bayılıyorum bütün smileylara ya nüfusuma almak istiyorum hepisiniiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…