Bu akşam herkes semirmiş anlaşılannn
Tek değilim yaşasıınnnnnn
qivi, trendy, kdr yaşasın yoldaşlar yarın gram gram fazla çıkcazz
bugünkü suç duyurum;
sabah: 2 poğaça :125:
öğlen: makarna salatası, ıspanak borani, tavuk-patates haşlama, süt helvası :125:
ikindi: 6-8 adet grissini :125:
1 saat 45 dak durmaksızın spor
akşam: küçük kase yağsız tavuklu salata, 1.5 el büyüklüğünde pide :125:
gece: 6-8 adet petibör bisküvi :125:
hmm errrmmm yaa şeeey :78: bişi unuttum ben bi de spordan çıkınca beş tane falan ceviz yediydim
yok canım ne demek özelim falan yok..burdakiler bıktı bile benden..nisanın başında negatifi aldım hem spora hem buraya katıldım başlarının etini yedim,bunalım takıldım çok..sağolsunlar çok destek oldular....
yıl:6 yıl bitecek 7'ye girecez eylül 18de
bir kendiliğnden hamilelik düşük, 1tane kimyasal gebelik,erken düşük..
1.aşılama poziti sonradan değerler düştü oda kimyasaldı sanırım,benim için çok zordu 1hafta ne olucak bilmiyodum hamiel olduğuma sevi,nemeden değerler düştü..
2.aşılama...negatif..
3.aşılama..istemedim eşim ve doktor ısrar etti..negatif...
1.tüp bebek....
ankarada anotolia...herşey kaliteliydi.2 embriyo transfer edildi...5tane donduruldu...
negatif maalesefnegatiften sonra pıhtılaşma genetik testlerim eksikmiş..1.aşılamdn sonra ben ısrar ettim araştırıldı ozman genlerimizde iy, çıktı..ankarda doktora götürdüm negatifden sonra zırlayarak gösterdim yendiden istedi...
kanımda pıhtılaşma var....düşüğe sebep olablir ama tutmamasında etkkenmi bilmiyorlar(hep böyle konuşurlar ya)
2.tüpten önce histereskopi olucam...
tedAVİDE pıhtılaşmaya yönelik ilaçlarla kullanıcam..inş..hamiel kalırsam günlük doğuma kadar kendime iğne yapıcam galiba:44:
PROBLEM:eşimde yok bendede yok..yani tam teşhis yok..sadece ben pcostan şüphelniydorum hani kilo aldım veremiyorum,tüylenme sivikce artınca..çok az yatkınlık var dedi en sonki hoca..ama teşhis..SEBEPSİZ İNFERTİLİTE...
..............KIZLAR özür burası diyet topiği ama oldu işte yazdımm...istemeyen okumayabilir...
ben şöyle olsam yeter fazlasını istemiyorum ;
dur ya nereye götürüyorsunnapayım yemeyim de ölim mi açlıktan
Yaa canım mesajını yine okudum . yani sebepsiz . aslında bir problem yok ama bebeği kaybetme var . sen bu pıhtılaşma için araştır . elif terziye bi git hatta selamımı söyle gidersen .
69kiloda ebediyyen kalmak istiyorsan buyur istediğin herşeyi yiyebilirsin
sabah 5 tane geceden kalma sigara böreği
zeytin
reçel
pekmez
çay
1/2 tabak patlıcan yemeği
5 kaşık bulgur pilavı
5-6 kaşık rus salatası
avuç içi kadar pide
1 limonlu soda
2 kraker 1 hanımeller
bir sürü kavun
su
yaa bu smileler de çok tatlı yavv.hepsinden koyasım geliyo.adama bak sakız çiğniyo yaa.
acaba zayıfladım mı çok merak ediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?