70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 yıldır ankarada idim evimiz taşındı mardine gidiyoz ben şimdi memleketteyim .
yaa süper yaa . pıhtılaşma hamile kalmaya problem teşkil etmiyor zira çok kez hamile kaldı eltim .bir tane daha istiyor bebek ama 3 yaşında çocuğu seneye hmile kalmak istiyor :)) .. bence senin sonra kalmaman üzüldüğünden mi acaba ? pek bilmem ama dışardan öyle anladım .

ya kızlar canım yanıyoo yaa kaşınmaktan..ya yıllardır derim hassas zaten..sürekli bişey oluyor ya elimde ayağımda egzema..
ya tüm vucudm kabardı geçen kış kış günü 1kat pijamayla gezdim...
şimdide demiştim ya koltuk altımda şişlik..onun içi n gittim doktor kana falan gerek duymadı yaa bende demedim salak gibi aslında çoktabdır baktırmıyorum,kanımda yağ çıkmşıtı biara...
şimdide o şişlik patladı kendiliğnden krem vermişti içi boşaldı okadar irin çıktıki..gece gece mafettim sizi..
yaraya hala krem sürüyom ya koltuk altı olduğundna dağlıyo ve etrafı pancar gibi kızardı deli gibi kaşınıyo kremin değdiği yerler..
kollarımın içleride öyle kıpkırmızı kaşınıyor....ufff..napıcam ben sabah gitsemmi..yaz zaten 2 gündür sıcak terledikçe yanıyomm..
zaten bu gece sıkılmaya başladım yalnızlıktan..benimde temiz lekesiz tenim olsun yaa..
sinek lekesi bile çok bende hep iz kalıyo bacaklarımda bidiğiniz yöntem varmı...
allahım sen sedefi olanlara yardım et,sabır ver..başta benim teyzeme...

Amin . Nagehana da sabır ver Allahım .

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız ilk menümü yazıp geçmişe gittcemm
yediklerim ; (regl dönüşüydü çokk susamıştımm zorlandımm)
patates kızartması
domates sosu
1 küçük kase yogurt
pide yedimm
3 litreyi geçgin su

sporlara gelince;
60 dk yüüyüş( 20 dk hızlı kalan aheste aheste)
30 dk bisiklet
callens(1 saat)
100 yarım mekik
50 çapraz mekik
şuanda neskafe içiyorum çoktandır içmemiştim özlemişim
hadi ben bi geçmişe bakımmm

kdr cım al yeşilçayını da karşılıklı içelim...

nerdesin yaa..uykum geldi zaten kaşınıyom..hiç canım istemiyor şuan..dukanda varmı yeşil çay..demlememi sallamamı..

nerdesin yaa..uykum geldi zaten kaşınıyom..hiç canım istemiyor şuan..dukanda varmı yeşil çay..demlememi sallamamı..

şeker atmadığın sürece istediğini iç canım..
ben bergamutlu sallama yaptım..
kafama göre takılıyom canım...

ayyy canım çok sevındım...kıymalı mı yaptın patateslı mı?

sudem mantar dolmasına da çok güldüm haha

kız şu avtarını gözünü sevem bi değiştir yahu....çok mağdur avatarın şöle senın gibi kanlı canlı bişey koy....

Son düzenleme:
slmm kızlarrr sizleri çok özledim.çok yoğunum bu günlerde davetler davete gitmeler bi evde duramadıkk.bu nedenle giremedim gerçi bildirim yapmıcam ama sizleri özlüyorum.
yeni gelenler olmuş herkes hoşgelmişşşş....
senacımmm kaptanım nasılsınn ? senin de davetler yoğundur şimdi...

kızlar vakit buldukça giricemmm ve ne zaman 66 ya düşersem bildirim yapıcam.bu 67 yapıştı bana yaaaaa

yok canım gözümden kaçarmı topiqe girdiqin gibi gördüm..lakin konuyu sonuna okumadan yazmak istemedim..çok ilgimi çekmiştide

canım hafta sonu tatili sana çok iyi gelecek..git biraz kafanı daqıt..iş deqişikliqi ve ortam yeniliqi zordur..adapte olmak için zaman gerekli..zamanla alışırsın..herşey rayına oturur merak etme..pazartesi seni burda moral depolamış olarak görmek istiyorum tatlım

ah fıstık bir taraftan neler yaptığımı bilsen.. bak ekleyim son yaptığımı :122:

Eki Görüntüle 242243 Eki Görüntüle 242244

işte bu yüzden sık yazamıyorum :97:

çok güzel olmuş..kıss banada şööyle 160metrekare süper lüks bir daire çiziversene benim koçişin evi yenilemeye hiç niyeti yokta

benim eşimde alüminyum doğrama yapıyo
e iyi seninkide pencereleri yapar

e hani başka yokmu kızlar...mobilyacı halıcı tencere tava düzelim şu evi bi el atıverin :82:

Merhabaaa.

Ben de bugün itibariyle diyete başladım. 73 kiloyum ve ay sonunda 68 olmayı planlıyorum. Destek olun lütfen ilk kez diyet yapıyorum. :)
hoşgeldin canım...ay sonuna kadar 5 kiloo...sen biraz fazla şu yandakini yapıyosun :98:

çok geçmiş olsun cnm..hiç üzülme Rabbim dermansız dert vermesin..kolaylıkla olur biter inşallah..

çok geçmiş olsun cnm..romatizma göze vurunca ne oluyormuş cnm..bnmde romatizma oranlarım yüksek çıktıda..

seherrr hoşgeldin bebeqim...ahh canım iyiyim elhamdülillah..yoktan şeylere sinirlenip duruyorum..sen nasılsın bakimm...ooo davetler varmış fazla kaçırma he...bildirimde yapmıcam diye öyle ne bulduysan yeme sakın..bu hafta davetler açısından daha rahat bi hafta..ama önümüdeki haftadan itibaren çok yoqun olacak..hem gideceqimiz yerler var hemde perşembe günü izmirden halam gelecek cuma akşamı bayram tatili için safranboluya gidicez..en çok valiz hazırla dönünce boşlat bunlara sinir oluyorum..bu arada davet yoqunluqundan çok deli-dana gibi iş arıyorum..bi kapı kapı dolaşmadıqım kaldı..dün 3 yere gittim..eve çok yakın bi yer var adam sana olumlu bakıyoruz dedi..cumartesi 2ye kadar pazarda tatil..parası biraz az gibi ama bikaç ay sonra yükselticem dedi..sesimi çıkarmadım muhasebede acemiyim..bu arada deneyim sahibi olurum diye düşündüm..bakalım bugün netleşir heralde..kendimi hiç kaptırmadım sonra çok üzülüyorum..hayırlısı bakalım...

bizim topiqqq....
dualarınızla olacak inşallah...sakın eksik etmeyin canlarım...

yok kiz beklemedim acik koydum bilgisayari yani sira bende attim azcik göbecik ama dedim bakalim tugba 1 saatde gelebilcekmi benim oglanda seviyor benimle mekik cekmeyide zayifliycam diye onuda kurutacam

suzan sen nerde calisiyosun canim :79::79:

buranin belediyesinde canim yani magistratda telefonlara bakiyom:97:

hadi isallah allahim senin dualarini da kabul etsin canim iyi haberlerini bekliyorum bende...

sahur:
yarim kase sütlac

yarin asagida biyerde bi casus görürseniz o benim sizlenim ama sizlen deyilim bu nebicim cümleydin simdi :44: :92::92::92:

ağzını hayra aaaaaaaaaaaaaççççççççççççççççççç:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Yapcak bişi yok ben aldım garanti Sizde yemişsiniz işteeeeeee

banane yaaaaaaaaaaaaaaaa

hmm errrmmm yaa şeeey :78: bişi unuttum ben bi de spordan çıkınca beş tane falan ceviz yediydim

ahahhaha sonradan bide ceviz eklemişsin menüye yaglı yaglı
Gerçi sen spor yapmışsın vermişsindir kesin pis seniii

Günayydııınnnn kıssçelerrrr

Ak koyun kara koyun bu akşam gene belli olcek. Ben Belenay'a rakip olmaktan vazgeçtim
Belenaaayyy kiimm bennn kimmm
Umarım almamışımdır. Şiştim gerçi fazla çıkarsa reglin suçu benim değil zamanı geçti tık yok
Suçluyu bulduğuma göre tartıda çıkabilecek olan artılar için üzülmemeliyim

Hepimiizeeeeeee ççooooookkkk güzellll bi günn olsuunnnn

Sen öyle deyince kdrin avatarına baktım...

Anladın sen onu....

Günaydın kızlar
İyi misiniz
Gelemiyorum çok sık ama aklımdasınız valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…