önceydi hamile kalmalarım..artık kalamıyorumda...ilk evlendiğim yıllar düşüklerim oldu,ilk aşılamamda kimyasal yaşayınca ben istedim doktor hala pıhtılaşma testine gerek görmüyodu benim içim içimi yiyodu,neyse 2 ay fakültede araştırıldı eşimde bende kan veridk,gendede bişey çıkmadı..
ankarada negatif tüpten sonra elime aldım testleimi götürdüm doktor baktı benim sayemde tabi yoksa isteemdi hiç önceki tahlillerimi..bazı testler istedi,sonradan aradıalr bende pıhtılaşma varmış..yani bu yeni çıkmamış anneden yada babadan taşıyıcıyım..3 sene önce testler eksik yazılmış ozamnda öğrenseydim ona göre tüp bebekte iğne yada coraspin alırdım..nasip böyleymiş.inş.kalırsam bende iğne vurcam kendime doğuma kadar...düşüğe sebep ama hamile kalmamı zorlaştırıyormu bilmiyroum
sen ankaradamısın bende ankaralıyımda
ya kızlar canım yanıyoo yaa kaşınmaktan..ya yıllardır derim hassas zaten..sürekli bişey oluyor ya elimde ayağımda egzema..
ya tüm vucudm kabardı geçen kış kış günü 1kat pijamayla gezdim...
şimdide demiştim ya koltuk altımda şişlik..onun içi n gittim doktor kana falan gerek duymadı yaa bende demedim salak gibi aslında çoktabdır baktırmıyorum,kanımda yağ çıkmşıtı biara...
şimdide o şişlik patladı kendiliğnden krem vermişti içi boşaldı okadar irin çıktıki..gece gece mafettim sizi..
yaraya hala krem sürüyom ya koltuk altı olduğundna dağlıyo ve etrafı pancar gibi kızardı deli gibi kaşınıyo kremin değdiği yerler..
kollarımın içleride öyle kıpkırmızı kaşınıyor....ufff..napıcam ben sabah gitsemmi..yaz zaten 2 gündür sıcak terledikçe yanıyomm..
zaten bu gece sıkılmaya başladım yalnızlıktan..benimde temiz lekesiz tenim olsun yaa..
sinek lekesi bile çok bende hep iz kalıyo bacaklarımda bidiğiniz yöntem varmı...
allahım sen sedefi olanlara yardım et,sabır ver..başta benim teyzeme...
kdr;
hayatim ben cikiyorum bayadir burdayimsahurumu yiyip yatacam yarin malum yine is var hadi öptüm:92::92::92:
nerdesin yaa..uykum geldi zaten kaşınıyom..hiç canım istemiyor şuan..dukanda varmı yeşil çay..demlememi sallamamı..
arcakkk bana küsmüsünnnnasıl gidiyor hayat...bugün uyamadınmı..yoksa poşetinimi çaldılarr
neyse az çıkayım ben dün akşam çağırdım arkdaşların biriside beni bu akşam çağırdı eşi yokmuş bu akşam evde... bari çok yemeyimde oruç gibi akşama aç olayım...
sudem mantarın akşamın gözdesiydi tabiki annemim mantısıda..
mantar dolması farklı bi lezzeti çok beğendiler..adıda sudemin mantar dolması
banyoda temizlik kovaları bezler..banyoyu yıkyaım sonrada kendimi..ohh evim mis oldu temizlik gibiisi yok yaa,halıalrı şöyle üstten silip attım balkona yaa kabarmışlar..iyi günlerde oturayım inş..
olsun canın sağolsun ,bende bakıyorum bakıyorum yoksun bi bakayım bakalım napıyo diye peşinden geldiydim,sen görene kadar 30dk geçmiş haaa,napıyodun o ara sen bakiim
nekadarda az yemişsinmaşallah sen cumaya kadar bişey yemee diyene bakın ben mahfoldum
günaydın kızlar, dünden beri psikolojik olarak çökmüş durumdaym kendimi hiç ii hissetmiyorum, bi karamsarlık bi depresif ruh hali içersindeym...
dün iş çıkışı eve gittim, canımı sıkan bi kaç şey wardı, ailemi de cok özledm zaten, aksam onlarla konusurken koyverdim gitti ağladım bayaa bi telefonda, onların sesini duyunca dayanamadm
nese babam annem bi rahatlattı beni, kapadk telefonu, öle mahsun mahsun uzanıyodum içimden siteye bile girmek gelmedi, bi 15 dk geçmişti ki babam aradı gidiş dönüş bilet almışlar bana, cuma akşamı ailemin yanına gidicem
öle işte, buaralar brz uzagım sizden ama gerçektn kendimi kötü hissediyorum, kafam cok dolu, konu yeni işim aslnda, ii mi yaptm kötü mü yaptım bilmiyorum, pişman olmaktan korkuyorum :18:
uffff
ah fıstık bir taraftan neler yaptığımı bilsen.. bak ekleyim son yaptığımı :122:
Eki Görüntüle 242243 Eki Görüntüle 242244
işte bu yüzden sık yazamıyorum :97:
e iyi seninkide pencereleri yaparbenim eşimde alüminyum doğrama yapıyo
hoşgeldin canım...ay sonuna kadar 5 kiloo...sen biraz fazla şu yandakini yapıyosun :98:Merhabaaa.
Ben de bugün itibariyle diyete başladım. 73 kiloyum ve ay sonunda 68 olmayı planlıyorum. Destek olun lütfen ilk kez diyet yapıyorum. :)
herkese hayırlı akşamlar bugün moralim çok bozuk sabah kalktığımda yüzümün sol tarafında uyuşukluk ve dolgun vardı bende doktora gittim doktorum en kötüsüne hazırlıklı ol dedi yüz felci habercisi olabilir dedi ama sen ilk önce dişçiye git ondan sonra karar verelim dedi dişçiye gittim filim çektiler oh çok şükür dişimde sorun çıktı dedim dişçide çok sevinme en kötüsü başına geldi içten diş yürümüş şimdi haftaya alıcaklar moralim çok bozuldu
canımsın sen bugün hiç keyfim yok kdr ağrılarım başladı yine bu saat oldu geçmedi dünde göz doktoruna gittim romatizma göze vurmuş ilaç başlıyacklar ağrılarımdan sinirlerim bozuluyor hiç yazasım gelmedi bugün şimdide hesapları kapatıp eve gidicem inanmıyacaksın ama bugün tavuk yok mönüde hatta yemek yok mönüdemercimek çorbası içip bide karpuz yemeyi planlıyorum akşam erkenden uyumuşum su içmeyide unuttum gece kalktım nasıl susamışım erken sanıyorum sahura kadar yarım litre içip yatayım sonra kalkar sahurdada içerim dedim dilim damağım kurumuş saate bir baktım 5,30 meğerse sabah olmuş bile hemen niyetlendim namazımı kıldım ama çok dua ettim Allahım bugün dayanma gücü ver diye zaten ağrılardan ne su ne yemek gelmedi aklıma şimdi kaçıyorum ben görüşmek üzere
herkes iyidir umarım direk konuya daldım hal hatır sormadım kendinize iyi bakın kızlar görüşmek üzere
slmm kızlarrr sizleri çok özledim.çok yoğunum bu günlerde davetler davete gitmeler bi evde duramadıkk.bu nedenle giremedim gerçi bildirim yapmıcam ama sizleri özlüyorum.
yeni gelenler olmuş herkes hoşgelmişşşş....
senacımmm kaptanım nasılsınn ? senin de davetler yoğundur şimdi...
kızlar vakit buldukça giricemmm ve ne zaman 66 ya düşersem bildirim yapıcam.bu 67 yapıştı bana yaaaaa
kız sen benimi bekliyon gerçekten ay utandım şimdi napcemyaw yine sözümü tutamadım ,aslında 1saatte geldim ama iftar oldu yedim içtim,girmek canım istemedi işlerimi yaptım geldim sen gitmişin hade gel galik
ufff naptın sen kız çok kötü olmuş,neyse geçer merak etme napcan sakar kız senii:13:
valla benimki eşim ben mekik çekerken bacaklarımı tutuverir bazen,,,ne dalga geçcek çok ayıp seninkinin yaptığıda köstek oluyo demekarada birde bi oğlanı oturtuyom bazende kızı öyle çekiyorum mekiğimi,ama bugece tekim çünkü eşcazım işte 1de gelcek gerçiya,çocuklarda erkenden uyudular kaldımmı başbaşa
suzan sen nerde calisiyosun canim :79::79:
..dün 3 yere gittim..eve çok yakın bi yer var adam sana olumlu bakıyoruz dedi..cumartesi 2ye kadar pazarda tatil..parası biraz az gibi ama bikaç ay sonra yükselticem dedi..sesimi çıkarmadım muhasebede acemiyim..bu arada deneyim sahibi olurum diye düşündüm..bakalım bugün netleşir heralde..kendimi hiç kaptırmadım sonra çok üzülüyorum..hayırlısı bakalım...
bizim topiqqq....
dualarınızla olacak inşallah...sakın eksik etmeyin canlarım...
ağzını hayra aaaaaaaaaaaaaççççççççççççççççççç:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bananeyaaaaaaaaaaaaaaaa
hmm errrmmm yaa şeeey :78: bişi unuttum ben bi de spordan çıkınca beş tane falan ceviz yediydim
ahaha al benden de o kadarsüperler bayılıyorum bütün smileylara ya nüfusuma almak istiyorum hepisiniiiiiiii
ayyy canım çok sevındım...kıymalı mı yaptın patateslı mı?
sudem mantar dolmasına da çok güldüm haha
kız şu avtarını gözünü sevem bi değiştir yahu....çok mağdur avatarın şöle senın gibi kanlı canlı bişey koy....
ya ne dicem hani zayıf olup da göbeği öne doğru şiş olanlar oluyor ya, ben beğenmiyorum öyle biçimsiz zayıf olacağıma böyle şişko olurum daha iyi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?