süpermiş gelsin hemen onuda alırız hehehe :))) ahh ahh umut dünyası :)Japon bilimadamları Nanofiber kumaştan kilo verdilen iç çamaşırı üretti. Teknoloji şaheseri kuma, vücuda sürtündükçe, insana hissettirmeden aşırı ısınıyor.
İnsanın hissetmediği bu ısı ise değdiği bölgedeki yağları yakmaya yardımcı oluyor. Uzmanlar, 40 günlük kullanımda ortalama bir insanın 3 kilo verdiğini açıkladı......
anam daha neler çıkacak acaba?
canım günaydın ne kapalısı hava süpeeeeeeeeeeer şu saat itibariyle güneşliiiGünaydın çıtırlar hafta sonu geliyor izmirde hava kapalı yine...
ben kahvaltıda 2 dilim peksimet peyni becel ve çekirdekleriyle birlikte 3 zeytin yedim çay içmedim çünküdün maranki kahvaltıda çay içmenin demir depolarını boşalttığını söyledi kahvaltı sırasında almış olduğumuz demir ve vitaminleri içtiğimiz çay sayesinde sidik torbamıza yolluyor ilk fırsattada dışarı atıyormuşuz çayı kahvaltıdan 1 saat sonra içmek çok faydalıymış paylaşmak istedim artık böle yapıyorum şu anda çayımı içip sizleri okuyorum...
İnşallah hepiniz güzel bir gün geçirirsiniz...
oooo canım merak ettim valla kaç oldun kaç kilo vrdin bakayımmm:)nihayet dün tartıldım ama sonucu yazmıyorum.pazartesi bildirimine yazarım.bana göre tam kıvamında gitmiş ne çok ne az.bakalım artık şu iki günü yemeden geçirmeliyim...
günaydın cıtır arkadaslarım bende sabah kalkarkalkmaz 1 cay bardagı sut içtim şimdide kahvaltımı ettım 1 haslama yumurta 1 kepek ekmek dunkı bılgıyı aktaracaktımya beceremedım onun için önemlı yerlerını yazıyorum yumurta ye zayıfla yaklasık 120 asırı kılolu erkek ve kadında hasta arasında yapılan bir arastırma sonuçları yumurtanın yenı bır faydasını ortaya cıkardı 2 gruba ayrılan hastalardan 1. grup kahvaltıda 2 yumurta tuketırken,2. grupta aynı kalorıyag oranlarında baget ekmek tukettı. yaklasık 8 hafta suren arastırmada, katılımcıların haftada en az 5 sabah düzenli olarak kahvaltı etmelerı saglandı bu kahvaltı menüleri 1000 kalorinin altında tutuldugu ve yag acısından düsük sevıyelı yıyecekler tüketildi. baget ekmek yiyen gruba oranla kahvaltıda yumurta tüketen grupta şu farklar göze çarpyı; diger gruba oranla yaklasık 2 kat daha fazla kılo verdıler. bel ölçülerinde diger gruba oranla yaklasık yüzde 83 daha fazla incelme kaydettıler. daha enerjık ve güçlü hissetıklerı belırlendı, bu baglamda sabahları yumurta, gibi lösin amino asidince zengin proteyn tüketen kisilerin , kahvaltılarında karbonhitratça zengin bir diyetle beslelen kişilere kıyasla iki kat daha fazla yag kaybettıkleri belirlendi. demekki neymiş sabah yumurta yıcikmısız ben yerım valla 2 tane ekmeksız sizede sunmak istedım belkı işinize yarar
günaydın kızlar hayırlı cumalar
pazartesiden bu yana 1 kilo almışım ben yasenağlama
cnm bak bende dün ögleydim dün tartıda 73 geldim 2 kilo fazla görünüyordu bugun sabah çıktıgımda yine aynı kiloma düşmüş gördüm kendimi o yüzden takma şişkinliktir vücüt su tutuyor ondan kaynaklı bence gün içersinde yeşil çay iç maydanoz ye geçer bitanem üzülme topigin en çıtır kızı öptüm tatlım:)a.s.kaydirigubbakcemile5
canım umarım işe yarar valla bende hem mide sorunu oluyor hemde hazımsızlık bende yemeye baladım :))) kuru incir masum canım tatlıdan iyidir :)dün magrenta söylediğinden beri zeytinleri çekirdekleriyle yiyorum
acaba dünkü şişkinliğimin gitmesinde zeytinlerin etkisi varmıdır?
cnm çok ama çok tatlı bişiler istiyor kuru incir getirmiştim yanımda ondan yesem 2 tane
kalorisi çok olur mu kızlar?
yaa canımmm benimde annem yeni bir tatlı yapmış of of offf deli gibi yedim akşam bide yatmadan kaşıkladım süper bir tatlıydı diyet köşesi olmasa tarifini yazmak lazım :)))günaydın canım,
ah ah sorma bende dün koca bir kase sütlaç yedim,ah şu ablam yokmu,yiyeceğin kadar yap görünce dayanamıyorum diyorum ama dinlemiyor.Ama fazladan yüzerek kalorisini yaktım,bu sabahta nasıl zor uyandım,neyseki hafta sonu geliyor hihoyyyt
günaydın canım bazen farkedio tartıda ben çok şaıyorum kendime her an başka gözteriyo :) sıkma canınıgünaydın kızlar hayırlı cumalar
pazartesiden bu yana 1 kilo almışım ben yasenağlama
hoşgeldin canım iyi sabahlarhepinize günaydınn
grubun neşesi geldi hanımmmm
hepinize günaydınn
grubun neşesi geldi hanımmmm
canım benim izmir güzel demekki ankarada dünden beri yağmur dinmedi ama olsun havalar nası olursa olsun bizim havamız diyetli olsun:dance::dance:
ayyy kayseri de öyle kızlar dün önceki gün yagmur dinmedi
bugun hava kapalı ama yagmur yok sanki ögleden sonra açacak
ayyy ben bole havalarda hiçbir şeye istekli olmuyorum bole havalarda
en güzeli yataktan çıkmamak:)))))çok şey mi istiyorum?:))))
canım benim ya eğer evdeysen benim yerimede yat bari bizim patron kızmasa bende ofise yatak yorgan bişeyler taşıyacağım ama koltuğum bile rahat değil ki:roflol:
azmine hayran kalmamak elde değil güzelim.
Benimde diyette bugün itibariyle 47. günüm... şu ana kadar 7 kilo verdim,tabi zayıflama çabalarım çok öncesine dayanmakta sengözlerimebaksanab diyetisyene bile gitmiştim listeye birebir uymama rağmen kilo veremeyince benden bazı testler istedi 1 ay hastanelerde süründüm diyebilirim sonuç olarak trioid hastası olduğumu öğrendim ve 47 gündür ilaç tedavim daha doğrusu ilaçlarrr tedavim devam ediyor tam tamına 8 farklı ilaç kullanıyorum,acayip kalori hesabı yaparak besleniyorum ve spor yapıyorum hemde hergün eminim benim yerimde başka biri olsa şu ana kadar 16 kilo vermişti,ama olsun moralimi bozmuyorum,madem kendimden böyle mutlu değilim o zaman fedakarlık yapmak zorundayım değilmi :1rolleyes: daha vermem gereken 21 kilo var yıl sonuna kadar vermeyi düşünüyorum canım,işte böyle
anacım benim c.tesi pazar farketmiyo üstüme yaptılar şirketi sanki gece uyurken bile dosyalarla müşterilerle uğraşıyorum bazen düşünüyorumda insanlar neden kış uykusuna yatmıyolar diye ne güzel sıcacık yatağımızda 2-3 günde yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?