70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süpermiş gelsin hemen onuda alırız hehehe :))) ahh ahh umut dünyası :)
canım günaydın ne kapalısı hava süpeeeeeeeeeeer şu saat itibariyle güneşliii
bende bugün işe zeytin getirdim 7-8 tane yedim 3-4 tane çekirdek yuttum ıyyy çok zordu hehe
nihayet dün tartıldım ama sonucu yazmıyorum.pazartesi bildirimine yazarım.bana göre tam kıvamında gitmiş ne çok ne az.bakalım artık şu iki günü yemeden geçirmeliyim...
oooo canım merak ettim valla kaç oldun kaç kilo vrdin bakayımmm:)

yumurta haa bende duymuştum bunu tekrar aklıma geldi saol canım hergün omasada 2 günde bir yemek lazım aslında :)

günaydın kızlar hayırlı cumalar
pazartesiden bu yana 1 kilo almışım ben yasenağlama

cnm bak bende dün ögleydim dün tartıda 73 geldim 2 kilo fazla görünüyordu bugun sabah çıktıgımda yine aynı kiloma düşmüş gördüm kendimi o yüzden takma şişkinliktir vücüt su tutuyor ondan kaynaklı bence gün içersinde yeşil çay iç maydanoz ye geçer bitanem üzülme topigin en çıtır kızı öptüm tatlım:)a.s.kaydirigubbakcemile5

ay ay ay ben bu gazla 2 kilo veririm ya
canım benim sağol

canım umarım işe yarar valla bende hem mide sorunu oluyor hemde hazımsızlık bende yemeye baladım :))) kuru incir masum canım tatlıdan iyidir :)
yaa canımmm benimde annem yeni bir tatlı yapmış of of offf deli gibi yedim akşam bide yatmadan kaşıkladım süper bir tatlıydı diyet köşesi olmasa tarifini yazmak lazım :)))
günaydın kızlar hayırlı cumalar
pazartesiden bu yana 1 kilo almışım ben yasenağlama
günaydın canım bazen farkedio tartıda ben çok şaıyorum kendime her an başka gözteriyo :) sıkma canını
hepinize günaydınn
grubun neşesi geldi hanımmmm
hoşgeldin canım iyi sabahlar

günaydın kızlar hayırlı cumalar :)

dün akşam bamya yemeği ve haşlanmış kabak yedim oğurtla beraber ama sonra tatlı varmış resmen hüplettim heheh anneme diyorum yapma diye dayanamıyorum yaaa
40 dk yürüdüm sonra ama ne fayda o kadar tatlıdan sonra
sabah tostla kahvaltımı yaptım minik bir domates kesim birde zeytin getirdim evden farklı bir kahvaltı oldu benim için :) bi an önce eve gitmek istiom tatlıyı yemek için baya krizim tutmuş benim off

canım benim izmir güzel demekki ankarada dünden beri yağmur dinmedi ama olsun havalar nası olursa olsun bizim havamız diyetli olsun:dance::dance:

canım benim izmir güzel demekki ankarada dünden beri yağmur dinmedi ama olsun havalar nası olursa olsun bizim havamız diyetli olsun:dance::dance:

burda yağmur nihayet dindi kaç günlerdir gök delinmişti sanki
biraz soğuğu var ama güneş var ya yetiyor insana

ayyy kayseri de öyle kızlar dün önceki gün yagmur dinmedi
bugun hava kapalı ama yagmur yok sanki ögleden sonra açacak
ayyy ben bole havalarda hiçbir şeye istekli olmuyorum bole havalarda
en güzeli yataktan çıkmamak:)))))çok şey mi istiyorum?:))))

benim için hava farketmiyor her havada yataktan çıkmak zor geliyor valla sabahlarımirmirmirmir

canım benim ya eğer evdeysen benim yerimede yat bari bizim patron kızmasa bende ofise yatak yorgan bişeyler taşıyacağım ama koltuğum bile rahat değil ki:roflol:

canım benim ya eğer evdeysen benim yerimede yat bari bizim patron kızmasa bende ofise yatak yorgan bişeyler taşıyacağım ama koltuğum bile rahat değil ki:roflol:

keşke evde olsam canım ya
malesef bende rahatsız sandalyemde bilgisayar başındayım yine

tşk ederim canım ama bende yavaşladım veremiyorum artık bozma moralisen elinden geleni yapıyorsun hastalığın içinde birçok ilaç alıyorsun 7 kilo da az degil bak yaz geliyo daha çabuk kilo verecegiz inanıyorum buna

nerdeeeeeeeeee
keşke evdee olsam
iş yerindeyim maalesef bugun neyse de cumartesileri çalışmak zoruma gidiyor yaa hemde tam gün
çok kötü bişi

kızlarrr iştah kesen besinler
ıştahımızı frenleyemeyeceğimizi ve diyetimizi bozacağımızı fark ettiğimiz anda, bu iştah kesen yiyecekleri bilmemiz imdadımıza yetişecek...

1. Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan sizi uzun süre tok tutar.

2. Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Bu sebzenin kalorisi yok denilecek kadar az ve oldukça tok tutucudur.

3. Tatlı olarak 250 gr. mor eriği biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve früktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır.

4. Albümin iştahı kapatır. Bir porsiyon yeşil fasulyeyi 20 dakika suda haşlayıp sirke, karabiber ve biraz tuzla tatlandırın. ısterseniz yağsız krema da katabilirsiniz.

5. 200 gr. ananası incecik doğrayın ve süzgeçten geçirin. ıçine 100 gr. kefir ve taze nane ekleyin. Ananasın içindeki enzimler, protein sindirimini hızlandırdığından oldukça doyurucudur. Ayrıca selülit oluşumunu da engeller.

6. Kendinize yeşil salata, uskumru veya ton balığı, kivi ve portakaldan oluşan bir ziyafet hazırlayın. Balığın içeriğindeki ıyot, tiroit bezinin ışlevlerini hızlandırdığından açlık hissi giderilir.

7. Öğünler arasında acıktığınızda kuru erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Çünkü bir kuru erikte 8 kalori var.

8. Haftada iki yumurta yiyin. Çünkü yumurtada bol miktarda triptofan var. Bu da neşenizin yerine gelmesini sağlar.

9. Enerjisiz kalmak için 1 demet maydanozu blenderden geçirip sebze suyla karıştırın. Bir-iki damla acı biber sosu ekleyin ve bunu bir güzel için. Bu içeceğin içindeki C vitamini ve bitkisel maddeler yağ yıkımını kolaylaştırır.

10. Kırmızı elmayı ince dilimler halinde kesip 1 çay kaşığı kıyılmış ceviz ve yarım çay kaşığı yonca balıyla karıştırın. Bu karışımın içeriğindeki değerli lifler hem doyurucu hem de bağırsakları çalıştırıcı etki gösterir.

11. Yağsız kaşarı ince ince dilimleyin ve siyah zeytin ile süsleyin. Üzerine 1 yemek kaşığı sirke dökün. Bu, birkaç saat için açlığınızı giderecektir.

12. Karaciğerlerinizi çalıştırmak için 10 adet enginar kökünü, içine 1 doğranmış soğan, karabiber tanesi ve yarım limon katılmış suda haşlayın. Daha sonra 1 çay kaşığı bal, iki sap kekik ve biraz limon suyunu kaynatın. Enginar köklerini süzün ve hazırlamış olduğunuz karışımın ıçinde biraz pişirip çıkarın.
13. Bol bol böğürtlen yiyin. Böğürtlen sizi hem neşelendirir, hem de tok tutar. Kan şekerinizin yükseleceğinden korkmayın. Çünkü böğürtlenin içeriğindeki doğal şekerler kan şekerini hiçbir şekilde etkilemez.

14. Kahvaltıda armut yiyin. Armudu rendeleyin ve yulafa katın. Bu karışıma biraz da yoğurt ekleyin. Armudun içeriğindeki früktoz uzun süre açlık hissetmemenizi sağlar.

15. Günü canlı geçirmek için kendinize yulaf ezmesi hazırlayıp içine kuru meyveler katın. Bu, karbonhidrat ihtiyacınızı karşılayacaktır.

16. Kendinize portakal ve 50 gr. ıspanak yaprağından oluşan bir salata hazırlayın. Salatayı 50 gr. yağsız yoğurt, bir tutam tuz ve karabiberden oluşan bir sosla tatlandırın. Hem enfeksiyonlara karşı korunun hem de midenizi doyurun.

17. Meyve suyunun içine katacağınız soda, magnezyum ihtiyacınızı karşılayacak ve açlığınızı giderecektir.

18. Bezelyenin içeriğinde de bulunan albümin, iştahınızı kapatmak için iyi bir besindir. Bu nedenle sık sık bezelye çorbası için.

19. 200 gram kadar yağsız yoğurdun içinde 1-2 kaşık yulaf koyup karıştırırsanız, bu sizi 1 saat boyunca tok tutmaya yetecektir.

20. Acıktığınızı hissettiğinizde, içine limon veya yeşil elma dilimleri eklenmiş büyük bir bardak soğuk su içerseniz, atıştırma isteğiniz belli bir miktarda giderilmiş olur.

umarım işinize yarar kızlar okudum faydalı bişiler var aslındaa denemekten bişi çıkmaz:)

anacım benim c.tesi pazar farketmiyo üstüme yaptılar şirketi sanki gece uyurken bile dosyalarla müşterilerle uğraşıyorum bazen düşünüyorumda insanlar neden kış uykusuna yatmıyolar diye ne güzel sıcacık yatağımızda 2-3 günde yeter

kızlar sıze bomba bır haberım var esımle 2 gundur dogru durust görüsemıyorduk uymak dısında askım :asigim:benım cok calısıyor bebek parasını bırıktırmek kolay olmuyor bu cunku malesef devletımız bu konuda hiç bir ilerleme yapmıyor neyse canım sıkıldı yıne anlattıkca benı basıyor güzel habere gelınce askım bana zayıflamısın dedı dün aksam ay ole sevındımkı hemen keyfım yerıne geldı valla bu sevınçle umarım bozmam bıseyler hadı kızlar toparlanalım 2gün kaldı buyuk gune gercı benım tartımdada pek bı degısıklık yok ama belkı pazartesıye degısır ya ben sprumu yapamadım spor aletımden cok fazla ses cıkmaya basladı yagladım ama fayda etmedı hatta bıraz yamulmus söylemesı ayıptır dusurmustumde oda bana ceza verıyor ne zamana kadar göbek atacam kaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…