geçmiş olsun kırazım neyın var bugun bıraz kısarsın telafı ederın dunu tatlım
benimde aslında tatlı ile aram yoktur sevmem de çok nadir yerim oda vücut belli dönemlerde ihtiyaç duyuyor sanırım ondan
belkide tek düzgün yaptığım şeker ve tuz dan uzak durmam ikisini de aramam çünkü
benim bulundugum bölümde satın alma proje ve denetim var hafta sonu bizim bura boş muhasebe yogun olur o yüzden rahatım kızlar:))))
ve öyle yağıda fazla kullanmam zaten sadece zeytinyağı kullanılır evde herşeyde o yüzden az kullanıyoruz
ama her pazar sabahları kızarmış ekmeği z.yağına banmadan kahvaltı etmem evde katliyam çıkar valla
kızlar gunaydın sırkelı suyu içmek mıdeye cok zararlıymıs ender sarac söledı bılıyormusunuz bıde erkeklerın gobek mesefesı 94 bayanlarınkı 88 olması lazımmıs yanı gecmemesı gerekuyormus hadı alalım elımıze metrelerı bakalım gobişlerımze
herkese günaydın,işe daha yeni gelebildim,sabah doktora gittim ve birsürü ilaçla geri döndüm,gelir gelmezde ilk işim bizim topiğe bakmak oldu,dün akşam sadece salata ve yoğurt yiyecektim ama annem keşkek yapmış ve ben bir tabak götürdüm yanındada cacık
sabah ta evden çıkmadan 1 dilim esmer ekmek
biraz lor peyniri,4-5 ad yeşil zeytin yedim
birazdan 1 tane elma yiyecem ara öğün olarak
geçmiş olsun canım sıcak soğuk bişi içme sigaradan uzak dur çok kötü yapıyor :)))tşk ederim canım,3 gündür boğazım,kulağım çok fenaydı,öksürükte başlayınca doktora gitmek zorunda kaldım,faranjit olmuş,ilaç tedavisine başladım bakalım,atlatıcam inş bikaç güne
ah ah o pazar kahvaltıları yok mu bende domates salatalık peynir ve zeytinyağı bol olan zetyin tabağı olmazsa oturmam üzerinde nane kekikde olucak limonlu of of offfve öyle yağıda fazla kullanmam zaten sadece zeytinyağı kullanılır evde herşeyde o yüzden az kullanıyoruz
ama her pazar sabahları kızarmış ekmeği z.yağına banmadan kahvaltı etmem evde katliyam çıkar valla
kızlar gunaydın sırkelı suyu içmek mıdeye cok zararlıymıs ender sarac söledı bılıyormusunuz bıde erkeklerın gobek mesefesı 94 bayanlarınkı 88 olması lazımmıs yanı gecmemesı gerekuyormus hadı alalım elımıze metrelerı bakalım gobişlerımze
Çok merak edilmeye değer değil 70,6 geldim yani 1 kg vermişimoff ya spora vaktim olsa bu artardı
evet bnde kılo aldım 67bucuktum hemend egiştrdım 68 yaptım off yaaaa veremıyorum
evet sonradan açtı sabah bulutlu idi şimdi süper eee izmirin havası kızı meşhurdur bilirsin...süpermiş gelsin hemen onuda alırız hehehe :))) ahh ahh umut dünyası :)
canım günaydın ne kapalısı hava süpeeeeeeeeeeer şu saat itibariyle güneşliii
bende bugün işe zeytin getirdim 7-8 tane yedim 3-4 tane çekirdek yuttum ıyyy çok zordu hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?