70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde aslında tatlı ile aram yoktur sevmem de çok nadir yerim oda vücut belli dönemlerde ihtiyaç duyuyor sanırım ondan
belkide tek düzgün yaptığım şeker ve tuz dan uzak durmam ikisini de aramam çünkü

geçmiş olsun kırazım neyın var bugun bıraz kısarsın telafı ederın dunu tatlım

canım tşk ederim,faranjit olmuşum,boğazım çok kötüydü ilaçlarımı aldım,kullanmaya başladım,akşamkini telefi edicem elbette,arada oluyo böyle ama aynen devam diyete,ne hastalık nede kaçamaklar durduramaz beni,zaten sizinlikle birlikteyken dahada azimli oldum,60 lara düştüğümde (inş)bende gitmek istemiyorum bu topikten,öpüyorum cnm

çayı falan şekersiz içmeye alıştım ama tuzdan vazgeçemiyorum
yemekte tuz tadını hissetmem lazım
tadına bakmadan tuz atarım :mymeka:

benim bulundugum bölümde satın alma proje ve denetim var hafta sonu bizim bura boş muhasebe yogun olur o yüzden rahatım kızlar:))))

oooo kötü ama en azından tadına bak ya
benimde çay-kahve şekersizdir tadını alamam çünkü şeker olunca
tuza gelince yemeklerde çok az kullanılıyo tabi pişirirken ama salata söğüş vs aramam hatta yiyememde aslında tabi arada fark ediyorum vücut tuz istiyo anca o zaman ama abartmadan

ve öyle yağıda fazla kullanmam zaten sadece zeytinyağı kullanılır evde herşeyde o yüzden az kullanıyoruz
ama her pazar sabahları kızarmış ekmeği z.yağına banmadan kahvaltı etmem evde katliyam çıkar valla

benim bulundugum bölümde satın alma proje ve denetim var hafta sonu bizim bura boş muhasebe yogun olur o yüzden rahatım kızlar:))))

ofiste kimse yoktu 15 dk bacak kalça hareketleri yaptım bütün kaslar harekete geçti aslında bunca zaman yanlız olduğumda yapmamam hataymış :1shok: birbirimizi ne güzel motive ediyoruz en iyi topik bizimki eminim kaydirigubbakcemile 5süprizzzzz hihoyyyt kim tutar bizi :lepi:

yağ konusunda bende öyleyim sadece yemeklerimde çok az zeytinyağı kullanırım
margarini eve sokmam zaten,tereyağıda eşim yediği için alıyoruz
ama tuz konusunda çok kötü bi huy biliyorum
evlenmeden önce babam tuzluğu saklardı,şimdi de eşim elimden alıyor

kızlar gunaydın sırkelı suyu içmek mıdeye cok zararlıymıs ender sarac söledı bılıyormusunuz bıde erkeklerın gobek mesefesı 94 bayanlarınkı 88 olması lazımmıs yanı gecmemesı gerekuyormus hadı alalım elımıze metrelerı bakalım gobişlerımze

sirkeli su içtiğim zamanlar çok midem ağrıyodu
bayağıdır içmiyorum ben

banada dokunuyo sirkeli su akşama kadar bulantı ve ağrıdan işimi yapamıyorum ama iştahımı kapatıyo

sirkeli suyu bende bi ara içmiştim,iştahı kapatıyo ama benim başım dönüyo onu içtiğimde

mirmirmirmir geçmiş olsun canım sıcak soğuk bişi içme sigaradan uzak dur çok kötü yapıyor :)))
bu arada keşkek dedin aklıma geldi yaaa çok severim nasılda acıktım birazcık
ah ah o pazar kahvaltıları yok mu bende domates salatalık peynir ve zeytinyağı bol olan zetyin tabağı olmazsa oturmam üzerinde nane kekikde olucak limonlu of of offf

günaydın canım
ben sirkeli su içmeye başladığımdan beri midemdeki sorunları çok daha az hissetmeye başladım bilmioyrum ondanmı hassas bir midem var ne yesem yanıyordu yaa

valla canlarım benım zayıflıcaz dıye iştihamız kapanıyoo dıyee saglıgımızıda goz ardı etmemek lazım dımı bn içmiyorum zaten ama bnm fıkrım bu

Çok merak edilmeye değer değil 70,6 geldim yani 1 kg vermişimoff ya spora vaktim olsa bu artardı

Çok merak edilmeye değer değil 70,6 geldim yani 1 kg vermişimoff ya spora vaktim olsa bu artardı

niye merak edilmeye değer olmasın güzelim tebrikler ne güzel 1 kilo vermişsin
ben 1 kilo aldım diye sabah hemen gelip söyledim
burda paylaşmak için bulunmuyo muyuz?

evet sonradan açtı sabah bulutlu idi şimdi süper eee izmirin havası kızı meşhurdur bilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…