70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar benim mesai biter ben kaçar eve gidip yemek yapıcam koçişime ben yemem artık bu şişliğin üzerine hepinize ii akşamlar by

yavaş yavaş başlıyorum ben..
bireden başladıgımda çabuk sıkılıp bırakıyorum çünkü..
bu kez kesin kararlıyımkaydirigubbakcemile2
2 3 ay sonra alışveriş beni beklerr

ay bende veriyim kiloları gidicem alışverişe doya doya alışveriş yapıcam
yaz için elbiseler,etekler...

valla okumakla bitmedi bayağı bir atladım
benimde 2. günüm şok diyette yarın son.bakalım sonuç ne olacak umarım 6 lı rakamları görebilirim.Allah dan ümit kesilmez dimi ama

yurudum geldim hava nasil gunesli ve guzel hem yuruduk kizimla ham alisveris yaptik marulum bitmisti taze soganda aldim sutumu bollastiriyor kendime misir gevregi aldim kellogsun biktim kepekli ekmekten her sabah bu aksamda salataya devam her hafta 2kilo vermemin sirri aksam yemegini 6yemek yatana kadar olan suredede sadece sivi almak yoksa kilo verimi hemen duruyor

benımde aksamkı menum bır kase corba ve 1 elma 1 kepeklı ekmek bırazdan askı memnu baslıcak onu izlicem buarada 1 saat kadarda oynadım hepınızı öpüyorum iyi aksamlar kızlar

sağol sırrını verdiğin için :) ben de çoğu zaman 5 yada 6 da yiyorum akşam yemeğimi ama 8 gibi iki porsiyon meyve yiyorum ama hala gerçi başlayalı 8 gün oldu iki kilo veremedim.

sağol sırrını verdiğin için :) ben de çoğu zaman 5 yada 6 da yiyorum akşam yemeğimi ama 8 gibi iki porsiyon meyve yiyorum ama hala gerçi başlayalı 8 gün oldu iki kilo veremedim.
8 gün ve dikkat etttğn yedigine içtigine.. hemde diyetinin ilk günler hala kilo vermedin bence cok ilginçç ya bir yerde bir hata yapıyon yada başka problemler var
yemeğimi yedim kızlar
bugün yediklerim
sabah kepekli simit
öğle bikaç kaşık salçalı makarna
akşam pırasa ve yağsız salata
şu kepekli simiti bende cok merak ediyorum erzincanlıyım ben hiç bir yerde göremedim valla olsa ne iyi olur simte bayılıyorum heleki ayran ve simit

hiçmi bişey yemiyon... bak merak ettim ben şimdi bende bişey yememeye calışıyorum ama en azından bir kaç kayısı kurusu yiyorum..

kilo verdim 1.300 geçen salı başladım o sabah 79.5 tum bir gün sonra tartıldım 80.1 çıktı şimdi 78.6 olmam lazım bu sabah 78.8 çıktı hasta olacam bir hafta on güne şişlik midir nedir ama canımı sıkıyor kısaca 80 kilodan başladıysam 1300 79.5 tan başladıysam 900 gr gitti günlük değişimler fazla gösterince canımı sıkıyor

sıkma canını anlıyorum.. bende bakıyom hergün aynaya sanki hemen zayıflayacagız gibmize geliyor... ama diyom kilo verdim gene bişey yok. artık yavaş yavaş gidecegiz sabır güzelim

sıkma canını anlıyorum.. bende bakıyom hergün aynaya sanki hemen zayıflayacagız gibmize geliyor... ama diyom kilo verdim gene bişey yok. artık yavaş yavaş gidecegiz sabır güzelim

doğru sabretmekten başka birşey yapamıyoruz bir de hergün tartılmasm çok iyi olcak ama yapamıyorum 100 gr gitse bile moralim yerine geliyor daha da azimle devam ediyorum

doğru sabretmekten başka birşey yapamıyoruz bir de hergün tartılmasm çok iyi olcak ama yapamıyorum 100 gr gitse bile moralim yerine geliyor daha da azimle devam ediyorum

bende öleyim malesef gecen sene hergün tartılıyordum bu sefer dedim haftada bir kere tartılacagım ama beceremedim gene.. ama en azından hergün tartılmamaya calışıyorum 2 gün.. gerçi gene aynı ama napalım dayanamıyoruz :roflol::roflol:

selamlar herkese:)

valla ben de her gün tartılıyorum, motivasyonumu daha iyi sağlıyorum, vermediysem bi gün sonra daha çok dikkat ediyorum filan, bi hafta sonra sürprizle karşılaşmak sinir bozucu oluyor

selamlar herkese:)

valla ben de her gün tartılıyorum, motivasyonumu daha iyi sağlıyorum, vermediysem bi gün sonra daha çok dikkat ediyorum filan, bi hafta sonra sürprizle karşılaşmak sinir bozucu oluyor

veremediğimde ben de ya sporu arttırıyorum ya da en azından 1 dilim kepek ekmeğinden kısıyorum

Japon bilimadamları Nanofiber kumaştan kilo verdilen iç çamaşırı üretti. Teknoloji şaheseri kuma, vücuda sürtündükçe, insana hissettirmeden aşırı ısınıyor.
ınsanın hissetmediği bu ısı ise değdiği bölgedeki yağları yakmaya yardımcı oluyor. Uzmanlar, 40 günlük kullanımda ortalama bir insanın 3 kilo verdiğini açıkladı......
anam daha neler çıkacak acaba?

plazmıg canım bızlerın kılo problemı oldukca daha neler cıkacak bız yıyoruz onlarda paracıklarımızı götürüyolar bende bısey yuklemeye calısıyodum sıteye beceremedım klava:neyse sonra kardesıme yaptırırım

kızlar ben cok kacırıyom bugunlerde sanırım kılo aldım senağlama akşam yedıgım yemegımı sölıyım siz karar verın bı tabak ispanak bı tabak makarna bı bardak kola ve bı dılım tatlı :çok üzgünüm:çok kotu hissedıyorum kendımı nolur bana yardım edın :a015:

tatlım okadarda kendıne kızma bak hatanı anlamısın pozıtıf dusun yarın telafı edecegıne emınım sana güvenıyoruz

slm arkadaşlar ben buraya arınıza gelmek istedim ama bazı nedenlerden dolayı paylaşımda bulunamıyorum bir süre arınıza katılamıyacağım inşallah işlerimi hallettikten sonra düzenlibir şekilde arınıza dönerim ilginiz için çok teşekkür ederim a.e.olun

tam unupmada arada gel tatlım sende iyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…