70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yapma cnm yaaa bulunur iş elbet .sabret herşeyin bir vakti sırası var derler y öle bencede.bende aynı senin gibi çalışmak istiyorum bunaldım sıkıldım ama dişime göre bi iş bulamıyorum bulduklarımdan ya saatleri yada maaşı bana uymuyo ama sabır diyorum yaaa sabır elbet bi yerde beni bekliyo benim iş diyorum .ramazandan sonra yine bakıcam sende öle yap bence yada denemeye devam et çıkacak sana süper bi iş hiç merak etme içime doğuyo derler ya bulduğun işi burdan müjdeleyeceksin ama bu sinirlendiğinden daha iyi ve rahat olacak inşallah

iftar menü
1 yemek tab. barbunya
1 2 kaşık bulg pilav

ara çay
1 hurma
bi kaç antep fıstık
1 elma
türk kahv
biraz şeftali yiyecem

bu hafta neden fazla veremediğim belli

yarın yapcm bildirimimi belki bi kaç gram daha veririm bugün 500 gr vermiş göründüm ama

canım hayırlısı olsun.çok hırs etme hırs hasaret getirir söylemesi kolay diyosun belki çok ihtiyacın var bilemiyorum ama gerçekten tecrübeyle sabit bi şeyin üzerine ne kadar hırs etsen

o kadar tersine gidiyo başka şeylere yoğunlaşmaya çalış istersen tabi başvurrularını da yap

canım menün gayet güzel...500 grda osla vermende iyidir yani..
ben 2.günüm leslie yaptım dün gece yapmıştım,ter içinde kaldım bildiğim tüm mekikleride çekicem sonna duş alıcam
bende yazayım menümü..
kahvaltı...
1kase süt mısır gevreği(karamelli görümcem bırakmış çokmu zararlı acaba kızlarrr
öğlen
1.5 dilim ekmek kepek
1kase mercimek çorba
1kase közlenmiş patlıcan salata
beşibiyerde sallama çay
ara
3erik
1elma
bikaç tane ceviz baklavaya kırarken...
1galeta
2kaşık yoğurt...
akşam
1kase mercimek çorba....su çok içtim ölçmedim...haa baklavanında tadına baktım
SPOR....30 dk.leslie yürü incel yaptım....

slmmm arkadalarrr nasıl keyifler herkesin iyidir inşşş
kilo veren herkesi kutluyorumm maşallah size
ben tartılmayı unutmuşum artık yarın iftardan sonra tartılırım zaten regl yeni bitmişti zor verdim inşş almış gözükmem :26:
senaaa kaptanımmm sıkma canını allahım hakkında hayırlısını versinn inşş istegine göre tez zamanda bulursun inşş
yediklerime gelince;
1 tabakcık mantı:26:
1 dilim tubişin tava böregi
5-6 bardak su
1 minik minicik tulumba
şimdi ballı elma sirkeli sıcak su içecegim yatmadanda çilekli activya yerim sahura allah kerimm
sporlarımm;
30 dk epilepik bisiklet
callentics (1 saat)
100 yarım mekik
50 çapraz mekik
çok şükür akksatmadan yapıyorum sporlarımı allahım caydırmasın inşş
herkese iyi geceler ben artık kacar duş alıp uyuyayımm yarınn görüşürükkk

kızlar merhaba

ya bildirim yapıcam ama kafam bulandı :44: aslında haberler süper ama..neyse ben bizim için kilo vermek demenin yağ kaybı olması gerektiğini düşünenlerdenim bunun için her hafta detaylı tartılmaya çalıştım.. su kaybı falan bir günde halledilir o yüzden yağ kaybımı dikkate alarak bildirim yaptım genelde.. işte kaç gr yağ eksildiyse -, kaç gr yağ arttıysa + şeklinde dikkate aldım.. bu akşam aynı cihazda tartıldım yine detaylı.. geçen cuma akşamına göre yani 6 gündeki şok değişimi sizinle paylaşıyorum;

12/08 de yağ miktarım 21 kg iken 18/08 de yani bugün 16,3 kg

yani 6 günde 4.7 kg yağ yakmışım spora çok asıldım ve pzt den beri bir yöntem denemeye çalışıyorum sanırım işe yarayacak..

ama canımı sıkan şey toplam kilom haftalar öncesinden bile fazla çıktı yani yağsız vücut ağırlığım çok fazla çıktı ilk hepsini kas sandım eyvahlar olsun dedim bilirsiniz belki, kas yağdan ağır basar.. eğer kas yaptıysanız, kilo verip bolca yağ kaybetseniz dahi olduğunuzdan çok daha ağır çıkarsınız.. ben üçhaftadır baya ağırlık çalıştım ve kas yaptım.. hepsini öyle sandım şok oldum ama dikkat edince gördüm ki 6 gün öncesine göre vücudumda 3,7 kg su fazlası var ben napıcam ya canım sıkıldı 4.7 kg yağ yakmışım ama sevinemiyorum.. ne zamandır çok su içemiyorum ödem çayım da biteli 2 hafta oldu.. acaba alıp yine içsem, suyumu da içmeye çalışsam toparlar mıyım ki??

bi de şimdi bildirimi bildiğim şekilde nasıl yapıcam yaa ben hep aldığım verdiğim yağı yazıyordum elim 4.7 yazmaya varmıyor ya tamam verdim biraz ama o kadar ince hissedemiyorum ben şimdi sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim..

kızlar merhaba
bir süredir giremedim yoğunluktan,geçmişi de okuyamadım.. özledim hepinizi .. işyeriyle bağlarımı tamamen kopartayım anlatıcam size son durumları,takip edilebilir diye yazmıyorum.. avukata ihtiyacım var iş hukuku konusunda,ist.da bu konuda iyi olan avukatlar var mı bildiğiniz?bizim avukatımız tatile memleketine gitmiş de.. :26: onu bekleyeceğiz gibi duruyor şu an..neyse sonra anlatıcam herşeyi size.. şunu söyleyeyim çalışanlar olarak haklarımızın çoğunu bilmiyoruz maalesef..

neyse yarınki bildirimimi şimdi yapayım :
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:71 kg
Bu hafta: 70,2 kg
Giden: 800 gr
Toplam giden: 7800 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)

öpüyorum hepinizi, hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

[QUOTE=kdr;20576627]canım menün gayet güzel...500 grda osla vermende iyidir yani..
ben 2.günüm leslie yaptım dün gece yapmıştım,ter içinde kaldım bildiğim tüm mekikleride çekicem sonna duş alıcam
bende yazayım menümü..
kahvaltı...
1kase süt mısır gevreği(karamelli görümcem bırakmış çokmu zararlı acaba kızlarrr
öğlen
1.5 dilim ekmek kepek
1kase mercimek çorba
1kase közlenmiş patlıcan salata
beşibiyerde sallama çay
ara
3erik
1elma
bikaç tane ceviz baklavaya kırarken...
1galeta
2kaşık yoğurt...

afiyet olsun tatlım.baklavaları götürdün ha

a evet ben sporumuda yazayım koşu bandına bindim (ata bindim der gibi oldu)35 dk falan 3.5 km 210 kalori yaktım

ama bi şişlik var sanki vücudumda karnım şişti çıktı yine sarkıyomuyum yoksa ne

Son düzenleme:
canım benimmm çok sıkılmış canın biliyorum söylemesi kolay ama hayırlısı olsun bitanem yaaa.hiç beklemediğin bi anda bi iş çıkıverir şaşırır kalırsın bitanem.nolur bööle üzme kendini.

bize de dua et olur muuuu???nasıl gidiyo hamilelik canımmm.annenlere sööledinmi?

eeeeee kaç kilo olmuşsun bu arada süper yağ yakmışsın ne bunun sırrı söööle bakalım bekliyom

güzel isin varmis canim bende billa da caliisiyorum ama simdi lidl dan aradilar teilzeit gel diye cok kararsiz kaldim acaba billada kalsammi lidl gitsemmi

Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:63.3 kg
Bu hafta:62.5 kg
Giden:800 gr
Toplamda giden:17.3 kg
Hedef...62 kg:118::119:

süpersiniz

al benden de o kadar....ben de yeni vucut analizi yapan b tartı aldım.etrafımdakiler aaa zayıflamışsın diyo ama sadece 100g azalma var. yağ miktarı da azalmış yüzde olarak veriyo kaç kg ya denk geliyo bimiyorum mutsuzum zaten kaslı futbolcu gb bacağım var azcık spor yaptık yine mi şişti bilemedim ama ben oruç tutumuyorum heyecan yaptım senin yazını görünce şimdi tartıldım. sabaha kadar bişiler düzelsin mümünse

çok şükür korktuğum gibi olmadı canın sağolsun dedi bide gönlünü yaptık haydii unuttu gitti bi hafta sonra yine denersin dedi bi tanem yaabazen böyle incelikleri var işte

Aferimm sanaa şeytana uyup hepsini yememişsin..:76::76:
Bu hafta menümü paylaştım yazmıştım da aslında cumartesinden beri kilom aynı o kadar yemeye iyi almamışım.
Perşembe akşamından cumartesi akşamına kadar 500 gr vermiştim.
Kalan 5 gün tık yok.:2:
Nedeni semirmem tabi ki:2:

Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:63.3 kg
Bu hafta:62.5 kg
Giden:800 gr
Toplamda giden:17.3 kg
Hedef...62 kg:118::119:

O çiçeğe sahip olmalısın..

bende bildirimi yapayım

Baslangic : 82.5

Gecen hafta: 78.9

Bu hafta: 78.0

Giden: 900 gr

Toplam giden: 4500gr

Hedef: 55

biraz zor olacak ama olacak ucunda kolye var dimi

Son düzenleme:

yok canım zeyyceyy özele yazmış telini ver diye..senin istediqinide gördüm am espri yapıyosun sandım..hani aramazsan arama yazdım ya patrona sinirden..telini ver ben arıyım diye espri yaptın sandım..eqer gerçekten istiyorsan söyle veriyim..iyi dileklerin için teşekkürler..inşallah dediqiniz gibi hayırlı bir işim olur..

sibelcim inşallah tatlım..ama şu günler bnm için çok sıkıntılı geçiyor..kalbimin sıkıştıqını hissediyorum...beni üzen herkese herşeye resti çektim..bi işim olsun saqlık sıhhat başta olmak üzere dünyalar bnm olacak..Allahımmm nolur nasip ett!!!!

aynısını benim annemle babam söyledi..hele babam...açmısın açıktamısın..evin barkın herşeyin var..senden iyisi yok..niye aqlıyonn..topla kendini..vs.....aynı gün içinde açtıkları 2 telefondada aqlarken yakalandım..yoksa aqladıqımı falan söylemem annemlere...mesele ne açlık ne açıklık..çok şükür bugünümüze..ben evde kalmak istemiyorum..çok bunaldım..niye beni kimse anlamıyor..illa çalışmak için parayamı ihtiyacımızın olması gerekiyor..kendi derdim yetmiyor bide havada uçuşan sözlerle uqraşıyorum..

asiyemm...çok güzel bi ayeti kerime..açıklamasıda bi okadar mükemmel...nasıll dua ediyorum bi bilsen..sadece seccade başında deqil uyumadan önce gözümü açtıqım anda tv izlerken dışarda içerde heryerde aklıma geldiqi an yer ve mekan hiç önemli deqil kalben ve lisanen sürekli Rabbime yalvarıyorum..kapıma gelip benden bişey isteyen sail(isteyici) kulumu geri çevirmekten haya ederim diyen MEVLAM...kapına geldim yalvarıyorum..hakkımda en hayırlısını en güzelini nasip eyle..gidecek başka kimsem yok..sadece bana deqil hatta önce tüm iman ehline sonrada bana kalbimizdekileri hayırlıysa nasip eyle...

ben maaşındanda geçtim..teklif edilen fiyat 700tl..çok az olmasına raqmen işi öqrenen kadar diye sabredecektim..ama ona bile layık görmediler..

ben çok bekledim cnm...1 senedir hastanede bi işim olacak sanarak bekledim..tanıdık vardı aldırıcaktı benide..ama olmadı..vakit kaybım çok..şimdide kendi çabalarımla bir yere girmeye çalışıyorum..ve her defasında buynu bükük gözü yaşlı kalıyorum..

inşallah canım..nasıl sıkmıyım canımı öyle çok istiyorumki anlatamam..çablarımın sonuçsuz kalması beni çok üzüyor..

mucizeler uqrarmı arka sıralara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…