kizlar ahmet marankinin karpuz detoksunu duydunuz mu?
kızlar akşamüstü tekrar aradım başvurduqum firmayı..patronla görüştüm..bir arkadaş daha var dedi heralde aramızda karar vereceklermiş 1 saate olumlu yada olumsuz haber veririz dedi..ben bu görüşmeyi saat 16.00da yaptım..işyeri 7de kapanıyor..ve beni aramadılar..sinirlerim boşaldı evde kimsede yoktu rahat rahat aqladım çocuklar gibi..başım çatlıyo aqrıdan..ben ümidimi kestim artık kimse beni işe almıcak..herşeyi kırıp dökmek istiyorummmmmm...............
kızlar akşamüstü tekrar aradım başvurduqum firmayı..patronla görüştüm..bir arkadaş daha var dedi heralde aramızda karar vereceklermiş 1 saate olumlu yada olumsuz haber veririz dedi..ben bu görüşmeyi saat 16.00da yaptım..işyeri 7de kapanıyor..ve beni aramadılar..sinirlerim boşaldı evde kimsede yoktu rahat rahat aqladım çocuklar gibi..başım çatlıyo aqrıdan..ben ümidimi kestim artık kimse beni işe almıcak..herşeyi kırıp dökmek istiyorummmmmm...............
canım menün gayet güzel...500 grda osla vermende iyidir yani..iftar menü
1 yemek tab. barbunya
1 2 kaşık bulg pilav
ara çay
1 hurma
bi kaç antep fıstık
1 elma
türk kahv
biraz şeftali yiyecem
bu hafta neden fazla veremediğim belli
yarın yapcm bildirimimi belki bi kaç gram daha veririmbugün 500 gr vermiş göründüm ama
canım benimmm çok sıkılmış canın biliyorum söylemesi kolay ama hayırlısı olsun bitanem yaaa.hiç beklemediğin bi anda bi iş çıkıverir şaşırır kalırsın bitanem.nolur bööle üzme kendini.kızlar akşamüstü tekrar aradım başvurduqum firmayı..patronla görüştüm..bir arkadaş daha var dedi heralde aramızda karar vereceklermiş 1 saate olumlu yada olumsuz haber veririz dedi..ben bu görüşmeyi saat 16.00da yaptım..işyeri 7de kapanıyor..ve beni aramadılar..sinirlerim boşaldı evde kimsede yoktu rahat rahat aqladım çocuklar gibi..başım çatlıyo aqrıdan..ben ümidimi kestim artık kimse beni işe almıcak..herşeyi kırıp dökmek istiyorummmmmm...............
O tlf isteyen bendim ya neyse...
Canım bence heemn ümitsizliğe kapılma,
Belki yarın sabah ararlar
şaşar kalırsın
Son 10 güne girdik ramazanda
Ne olur çok dua edelim....
İnşallah senin için de hayırlı bir iş muhakkak çıkacaktır...
kızlar merhaba
ya bildirim yapıcam ama kafam bulandı :44: aslında haberler süper ama..neyse ben bizim için kilo vermek demenin yağ kaybı olması gerektiğini düşünenlerdenim bunun için her hafta detaylı tartılmaya çalıştım.. su kaybı falan bir günde halledilir o yüzden yağ kaybımı dikkate alarak bildirim yaptım genelde.. işte kaç gr yağ eksildiyse -, kaç gr yağ arttıysa + şeklinde dikkate aldım.. bu akşam aynı cihazda tartıldım yine detaylı.. geçen cuma akşamına göre yani 6 gündeki şok değişimi sizinle paylaşıyorum;
12/08 de yağ miktarım 21 kg iken 18/08 de yani bugün 16,3 kg
yani 6 günde 4.7 kg yağ yakmışımspora çok asıldım ve pzt den beri bir yöntem denemeye çalışıyorum sanırım işe yarayacak..
ama canımı sıkan şey toplam kilom haftalar öncesinden bile fazla çıktı yani yağsız vücut ağırlığım çok fazla çıktıilk hepsini kas sandım eyvahlar olsun dedim bilirsiniz belki, kas yağdan ağır basar.. eğer kas yaptıysanız, kilo verip bolca yağ kaybetseniz dahi olduğunuzdan çok daha ağır çıkarsınız.. ben üçhaftadır baya ağırlık çalıştım ve kas yaptım.. hepsini öyle sandım şok oldum ama dikkat edince gördüm ki 6 gün öncesine göre vücudumda 3,7 kg su fazlası var ben napıcam ya canım sıkıldı 4.7 kg yağ yakmışım ama sevinemiyorum.. ne zamandır çok su içemiyorum ödem çayım da biteli 2 hafta oldu.. acaba alıp yine içsem, suyumu da içmeye çalışsam toparlar mıyım ki??
bi de şimdi bildirimi bildiğim şekilde nasıl yapıcam yaa ben hep aldığım verdiğim yağı yazıyordum elim 4.7 yazmaya varmıyor ya tamam verdim biraz ama o kadar ince hissedemiyorumben şimdi sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim..
güzel isin varmis canim bende billa da caliisiyorum ama simdi lidl dan aradilar teilzeit gel diye cok kararsiz kaldim acaba billada kalsammi lidl gitsemmiyok kiz beklemedim acik koydum bilgisayari yani sira bende attim azcik göbecikama dedim bakalim tugba 1 saatde gelebilcekmi benim oglanda seviyor benimle mekik cekmeyide zayifliycam diye onuda kurutacam
buranin belediyesinde canim yani magistratda telefonlara bakiyom:97:
hadi isallah allahim senin dualarini da kabul etsin canim iyi haberlerini bekliyorum bende...
Geldumm kısçelerrr..
Bildirimimi yaparrr kaçarımm..
başlangıç : 86
geçen hafta : 74.5
bu hafta :74
Giden:500 gr:78:
toplamda giden 12
hedef : 65
Buna da şükür diyorum.. Regl olamadım çnkü 500 gram da bişidir hem :76:
Daha çok verdiiğiniz gramlar olsun efeniimm.
Öpüldünüzz.
Sevgilerrr..
Saygılarr...
çok şaşırdım önceden duymuştum ama bu kadar kalori yakılcağını hiç sanmıyordum..
normalde hep öyle yapıyorum ben 11 12 gibi yatıp 7 7.30 gibi kalkıyorum malum okulyediklerimede dikkat etsem kilolar gider heralde
başlangıç : 78.4
geçen hafta : buraya yeni başladım ama geçen pazartesi 76.2
bu hafta :75.6
Giden:0.60
toplamda giden 2.8
hedef : 65
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:63.3 kg
Bu hafta:62.5 kg
Giden:800 gr
Toplamda giden:17.3 kg
Hedef...62 kg:118::119:
bildirim vaktiiiiiiiiiiii
başlangıç.....75.5
geçen hafta 63.5
bu hafta......61.5
giden .........2000gr
toplamda g...14 :81::81::81::81:
hedef..........57 ydiiii artık değill
şımarmak istiyorummmmm
kızlaaaar yüksek müsadelerinizle kendimi salıvermemek veee daha iyi hissetmek için hedefim artık 55 yakışırmı????herşey sizin sayenizde öpüyorum siziiiiiiiiiiiiii seviyorum siziiiiiiiii
Canlarım hayırlı akşamlarrkilo bildirimini yapıp çıkmam gerekiyor iyileşince bol bol sizinle konusmak istiyorum
ben geçen hafta bildirim yapamamıstın
2 hafta önceki kilom: 70.2 kg
bu hafta ki: 68.6 kg
Toplam giden: 1.6 kg
haftalık: 800 gr diyelim
Sizleri seviyorummm mutlu kalınn
kızlar merhaba
ya bildirim yapıcam ama kafam bulandı :44: aslında haberler süper ama..neyse ben bizim için kilo vermek demenin yağ kaybı olması gerektiğini düşünenlerdenim bunun için her hafta detaylı tartılmaya çalıştım.. su kaybı falan bir günde halledilir o yüzden yağ kaybımı dikkate alarak bildirim yaptım genelde.. işte kaç gr yağ eksildiyse -, kaç gr yağ arttıysa + şeklinde dikkate aldım.. bu akşam aynı cihazda tartıldım yine detaylı.. geçen cuma akşamına göre yani 6 gündeki şok değişimi sizinle paylaşıyorum;
12/08 de yağ miktarım 21 kg iken 18/08 de yani bugün 16,3 kg
yani 6 günde 4.7 kg yağ yakmışımspora çok asıldım ve pzt den beri bir yöntem denemeye çalışıyorum sanırım işe yarayacak..
ama canımı sıkan şey toplam kilom haftalar öncesinden bile fazla çıktı yani yağsız vücut ağırlığım çok fazla çıktıilk hepsini kas sandım eyvahlar olsun dedim bilirsiniz belki, kas yağdan ağır basar.. eğer kas yaptıysanız, kilo verip bolca yağ kaybetseniz dahi olduğunuzdan çok daha ağır çıkarsınız.. ben üçhaftadır baya ağırlık çalıştım ve kas yaptım.. hepsini öyle sandım şok oldum ama dikkat edince gördüm ki 6 gün öncesine göre vücudumda 3,7 kg su fazlası var ben napıcam ya canım sıkıldı 4.7 kg yağ yakmışım ama sevinemiyorum.. ne zamandır çok su içemiyorum ödem çayım da biteli 2 hafta oldu.. acaba alıp yine içsem, suyumu da içmeye çalışsam toparlar mıyım ki??
bi de şimdi bildirimi bildiğim şekilde nasıl yapıcam yaa ben hep aldığım verdiğim yağı yazıyordum elim 4.7 yazmaya varmıyor ya tamam verdim biraz ama o kadar ince hissedemiyorumben şimdi sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim..
hmmm Allah kolaylık versin.ama önce konuşup anlaşsaymıın keşke .yapacak bişii yok ama senin yerinde olsam tekrar gittiğimde %50 az öderdim en azındna malum olmayacaksa garanti vermiyosa neden boyuyo kuaför dimii yaaa..
eşine de aynen anlatacaksın yapacak bişii yok saçın imnatçı ise bide siyah biraz zro dönüyo malum ama işini bilen kuaför yapıyo elden bişii gelmez artık erkeklerde pek anlamaz bu işlerden .:44:
hani sende artıda çıkacaktın..tebrikler valla..tek anormal benim herhalde..şeytan diyo bu gece bakalvayı ye bitir..hiç düşkün değilim ama sahi yaa..yaparken anladım ne kadar kalorili..un,tereyağ,bide şerbet....:18:
bakalım eşim beğenirde yer inşallah..kırılmayım diye kötü olsa yer ama nereye kadar 1tepsiyimi yiyecekk
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:63.3 kg
Bu hafta:62.5 kg
Giden:800 gr
Toplamda giden:17.3 kg
Hedef...62 kg:118::119:
O tlf isteyen bendim ya neyse...
Canım bence heemn ümitsizliğe kapılma,
Belki yarın sabah ararlar
şaşar kalırsın
Son 10 güne girdik ramazanda
Ne olur çok dua edelim....
İnşallah senin için de hayırlı bir iş muhakkak çıkacaktır...
masallah kizlar iyi vermissinizsenacimm üzülme bende bugün cok agladim acaba sinaniyormuyuz bilmiyorum ki ne istediysem yolunda gitmiyor ne is yerinde ne evde heran sinir krizi gecircek gibiyim pyskologim cok bozuldu bu siralar hersey mi tersinde gider bunuda atlatacagiz isallah sende bende...
aynısını benim annemle babam söyledi..hele babam...açmısın açıktamısın..evin barkın herşeyin var..senden iyisi yok..niye aqlıyonn..topla kendini..vs.....aynı gün içinde açtıkları 2 telefondada aqlarken yakalandım..yoksa aqladıqımı falan söylemem annemlere...mesele ne açlık ne açıklık..çok şükür bugünümüze..ben evde kalmak istemiyorum..çok bunaldım..niye beni kimse anlamıyor..illa çalışmak için parayamı ihtiyacımızın olması gerekiyor..kendi derdim yetmiyor bide havada uçuşan sözlerle uqraşıyorum..anem cok kizdi bana herseyi kafana takiyorsun diye saglimiz yerinde ac deyiliz acikda deyiliz sükür de hep diye insan bazen ümitsizliye giriyor iste allahim hepimizin hakkinda hayirlisini versin isallah...
hayirsizsa üstümüzden uzak tutsun..
sena abla sana sadece tek birşey ile cvp vericem çünki ben her sıkıntıya düştüğümde bu aklıma geliyor
Ve sen yine denendiğinde
Ve yine kalbin daraldığında
Ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında
Ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde
Uzun uzun düşün
Ve hatırla Yaradanını!
Allah kuluna kâfi değil mi? sure i Zümer-36
evet ya ne kaldı şurada hep dua edelim ablacım inş.daha öncede yazmıştım hamileymişsin yeni gördüm daha hayırlı olsun ablacım.yok bende özelden istemiştim onu diyodur sena abla
muhtemelen bu bir atak tı.hafatya bu kadar veremem canım..ne yaptığıma gelinceekaptanımın sözlerine uydum birde sünnet işledim..midemin 1/3 ini boş bıraktım 1/3ini su ile doldurdum 1/3 ni yemeklee..ne mide varmış bende yafff doldur doldur bitmedi..birde sıfır ekmek sıfır pilav iftardan önce en az 3 bardak su iftarda sadece çorba ve yada cacık bide ana yemek .davetlerde tabağıma en beğendiğim çeşitlerden sadece birer lokma. sahurdada müsli artı special k birde yumurta yedim..işte böyleeeee..Rabbim hepimizin aşkın arttırsın canım sende yemişsin baklavaları çok severim banada yolla bi tabak
sana cvb yazıyorum napayım ben gündüz yaptım sporumu Allah kabul etsinevet ya şu erkekler yokmu hem seviyorum hem mıncırasım geliyo aradım iftarını yaptınmı bile diye sormadan direk iftarımı yaptım şu anda burası çok yoğun görüşürüz dedi ve kapattı..bir kelime bile söyleyemedim
iradesizlik falan yok yarından tezi yok devammm kaldığımız yerden pasta veya bakalva yemiş olabiliriz ama yedik bitti ben unuttum bile hadi gaza gel kıııız hafatya kır zincirlerini
yapma cnm yaaa bulunur iş elbet .sabret herşeyin bir vakti sırası var derler y öle bencede.bende aynı senin gibi çalışmak istiyorum bunaldım sıkıldım ama dişime göre bi iş bulamıyorum bulduklarımdan ya saatleri yada maaşı bana uymuyo ama sabır diyorum yaaa sabır elbet bi yerde beni bekliyo benim iş diyorum .ramazandan sonra yine bakıcam sende öle yap bence yada denemeye devam et çıkacak sana süper bi iş hiç merak etme içime doğuyo derler ya bulduğun işi burdan müjdeleyeceksin ama bu sinirlendiğinden daha iyi ve rahat olacak inşallah
canım hayırlısı olsun.çok hırs etme hırs hasaret getirir söylemesi kolay diyosun belki çok ihtiyacın var bilemiyorum ama gerçekten tecrübeyle sabit bi şeyin üzerine ne kadar hırs etsen
o kadar tersine gidiyo başka şeylere yoğunlaşmaya çalış istersen tabi başvurrularını da yap
slmmm arkadalarrr nasıl keyifler herkesin iyidir inşşş
kilo veren herkesi kutluyorumm maşallah size
ben tartılmayı unutmuşum artık yarın iftardan sonra tartılırım zaten regl yeni bitmişti zor verdim inşş almış gözükmem :26:
senaaa kaptanımmm sıkma canını allahım hakkında hayırlısını versinn inşş istegine göre tez zamanda bulursun inşş
yediklerime gelince;
1 tabakcık mantı:26:
1 dilim tubişin tava böregi
5-6 bardak su
1 minik minicik tulumba
şimdi ballı elma sirkeli sıcak su içecegim yatmadanda çilekli activya yerim sahura allah kerimm
sporlarımm;
30 dk epilepik bisiklet
callentics (1 saat)
100 yarım mekik
50 çapraz mekik
çok şükür akksatmadan yapıyorum sporlarımı allahım caydırmasın inşş
herkese iyi geceler ben artık kacar duş alıp uyuyayımm yarınn görüşürükkk
canım benimmm çok sıkılmış canın biliyorum söylemesi kolay ama hayırlısı olsun bitanem yaaa.hiç beklemediğin bi anda bi iş çıkıverir şaşırır kalırsın bitanem.nolur bööle üzme kendini.
bize de dua et olur muuuu???nasıl gidiyo hamilelik canımmm.annenlere sööledinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?