70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada tickerım nasıllll
Sevdiceğimmm zayıff, çırpıcıkk bennn kanguruuu
Göbüşüüü aynıı bennn
ahahahha

hani sende artıda çıkacaktın..tebrikler valla..tek anormal benim herhalde..şeytan diyo bu gece bakalvayı ye bitir..hiç düşkün değilim ama sahi yaa..yaparken anladım ne kadar kalorili..un,tereyağ,bide şerbet....:18:
bakalım eşim beğenirde yer inşallah..kırılmayım diye kötü olsa yer ama nereye kadar 1tepsiyimi yiyecekk

yok sen sade tadina bakarsan bak ama fazla yeme sen daha citir anne olacaksin isallah

valla bu hafta zaten cok saldim kendimi sinir streß migdeye gitti ben bir saat sonra tartilcam bakalim arti olmussumdur herhalde bakmayada korkuyorum :18: ama partine gelirim bak

tamamm geliyorum tatlılardan benden...
komşuda gel dedi ne varsa yeriz dedi ama hem oruç değil hemde baklavam fırında..
akşama kendiem yemekte yapmadım aklımda fırınd akabak mücver vardı ama bu saatden sonr ayteişmez bana..eniyisi mercimek çorbaya devam...

çok şaşırdım önceden duymuştum ama bu kadar kalori yakılcağını hiç sanmıyordum..
normalde hep öyle yapıyorum ben 11 12 gibi yatıp 7 7.30 gibi kalkıyorum malum okul yediklerimede dikkat etsem kilolar gider heralde

başlangıç : 78.4
geçen hafta : buraya yeni başladım ama geçen pazartesi 76.2
bu hafta :75.6
Giden:0.60
toplamda giden 2.8
hedef : 65

amaan hiçte takılacak bi durum değil bu,okadar yeni arkadaşlar geldiki hepsiyle biz bile bire bir sohbet etmedik daha onlar alınıyorlarmı,elbette sende yenisin devamlıda girmiyosunki kaynaşalım,ama yinede yazdığın herşeye cvb veriyoruz burda,üzüldüm gerçekten böyle düşünmene,sen başka takımdada yaz burayada yaz mühim değil,gitmene gerek yokki
valla arada geliyosun aklıma ama nasıl neyse söylemiyim şimdi özletmek hoşuna gidiyo demi kendinii
düzgün saatlerde uyursak 8 saat uykuda 400 kalori yakıyormuşuz

kızlaaaaaaaaaar nasılsınızzzz ..geçmişi okuyamam çünki bir hafta olmuşşşş(özet geçin bakalımmmtabiiki şakydı.özledim herkesi aralardan bi göz atıp geleyim barii
tekrardan hoşgeldin bizde seni arıyoduk nerelerde bukız diyee
kuaföre gittim geldim durum çok vahimmmsaçımın rengi aynıçok mutsuzum eşim dicek bu ne parayı çöpe attın bi akıl lütfennn

valla inanmıyorum sana,büyük hata uyapmışsın,rengi tutturana kadar boyatman lazımdı hakkın bu senin boşa vermiş oldun paranı,bence yarın git ben memnun değilim ya paramı verin başka yere yaptırayım yada siz düzeltin saçımı de,ben derdim valla ne buubiliyomusun ablam saçını kuaföre boyatmıştı geçen eskide sarıydı uzadıkca siyah olsun boyatmıycam bida demişti ama tekrar sarı istedi ve gidip boyattırdı,açıcı yapmış sarı boya yapmış cins bi renk olmuş sonra yine yapmış yeşile dönmüş falan filan kendi istediği sarı olana kadar uğraşmış kadın,yapmak zorundalar hiç düşünmemelisin onları,işlerine geliyo tabi
geçmi olsun canım tez zamanda iileşir inşallahevet iftardan önce burası bildirimlerle dolacak puhahaha
üzülmene değmez boşveeer olur arada böyle şeyler
yinede tebrikler gitmiş yarım kilo

olsun geç bile kalmışın benim kucağımdaki oğlum 3 aylıktı ben kızıma hamile kalmışım
ayy iyiki büyüdüler nasılda uykunun en tatlı yerinde uyandırırlardı
hava atıyorsun artık demii,:86:eh bigün olcak bizimkilerde büyücek ozaman benim oğlum senin oğlunu dövceeek yaa
çıkar çıkar he valla

seninde 2.nin zamanı gelmiş gııı

bence süper bişey olur avntajlarında varmış bak,şimdilik idare et,dediğin gibi tecrübeli olarak çıkarsın anlaşamazsan,ee belkide anlaşırsın maaşın istediğin gibi artar nerden biliyosun dimi ama hadi inşallah

valla bende çok seviyorum kepek ekmeğini,sana tavsiyem ekmeği kızartıpta ya daha az oluyo ozaman kb değerleri sanırsam galiba öylemiydiya:44: öyleydi heralde:97:

geçen pazartesi derken geçen perşembe yada cuma tartılmadınmııı:44:hımm doğruya bu hafta ilkkez perşembe tartıldıydım tamam haftaya bu kilonu baz alıcan

hadi ben kaçıyroum az kalmış bişeyler hazırlayayımtek başınayım nasıl olsaa,,

he bu arada dün bi pohaça yaptım ellerinizi yersiniz,o derece ee bende sahurda sıcak sıcak hüplettim bitane,ama nasıl büyük uyapmışım fırına koyarken normallerdi ama baktım kocaman kocaman olmuşlar sanki ekmek yaptım yaw

yok sen sade tadina bakarsan bak ama fazla yeme sen daha citir anne olacaksin isallah

zayıf dönemlerimdede düşkün değildim şerbetli tatlılara..kadayıf yerdim o tel tel ya ama baklava bayar beni...
tadına tabiki bakıcam ilkkez yaptım..şimdi mutfak toplancak..hatırlatın işte böyle çıtır anne olacağımı
busabahki 75iyenersem tamamdır..2yıl öncede 75ten aşağı inememiştim neyse bu tabuyu yıkıcam belkide beynim böyle şartlandı inecen kdr inecen aşağılaraa..inmiştim 74e döncem yinee...

ya daha dün hulka ben cevap yazdım hatta aynı burcuz diye sevinmiştim...
orda yer varmış yazmış ya ona çok güldüm ..
her topikte yer var sınırsız hemide....
yani burdada var,buyur gel...tabi sen bizi sevmediysen o başkaa

tabuyu yikmissin zaten hayatim cizelgen 74 gösteriyo devam i da gelir hem sen bos ami volleybol oynadin gecen onun mükafatini alirsin gör bak

herkes tek yemekte...
biaraya gelseydik yani...bende açım ya yalnızken hep makarana istiyo canım tabi bu canım ın istediğini eskisi akdar yapmıyorum..uff zamannda kabağı yapsaydım iştee..şimdi soy rendele çok iş..napıyım az porsiyon bol sebzeli yapammı kızlar..nerdesinizz..ama herkes iftardaa allah kabul etsinn...

aslinda yumurtayi hasliycan sarmislaki yogurtu dökecen üstüne al sana cilpir hem tokda tutuyo hem cabuk oluyo nasil fikir

Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:63.3 kg
Bu hafta:62.5 kg
Giden:800 gr
Toplamda giden:17.3 kg
Hedef...62 kg:118::119:

Son düzenleme:

bekledim gelmediniz baklavanı bitirmeyelim diye gelmedin dimiii seni gidi seniiiii..:84::84::86::86:kdr bende girdim ygs yeeeokumanın yaşı yok dimi sen ilahiyat okumuştun yanlış değilsem bende yazdım bakalım kısmetiftar menümü yazayımda gelmediğinize pişman olun

cacık
bir tane talaş böreği
yarım lavaş arasın iki çiğ köfte
domates söğüş

ne kadar kıskanılası bi menü değilmi
somalidekileri düşününce bu bile fazla değilmi aslındaher gün oradaki çocuklardan bitane alsam doyursam elimde olsa...neyse şimdide yeşilçayımı içiciğim amma yanında cııssssssssss yiyeceğim çünki az sonra kilomu açıklıycam lütfen maşAllah diyinizzzz..yanındada ben bugün kocişe küsmüştüm hiç konuşmadım tl.la saat 5 gibi kapı çaldı kocişim nöbet kıyafetini giymeye gelmiş...aaaa bi baktım elinde misss çiçek buketiii
yanındada iki tane frambuazlı kalpli yaş pastaaaa...şimdi ben nasıl yemiyimkıyamam ben ona..çok aşığım çoookkk

kızlarrr yazımın rengini deniyorum deniyorum bi türlü değiştiremiyorum nasıl yapıcammmm onu..kırmızı olsun istiyorum kırmızı olsun 10 kuruş fazla olsun dimi ama

kızlarrr yazımın rengini deniyorum deniyorum bi türlü değiştiremiyorum nasıl yapıcammmm onu..kırmızı olsun istiyorum kırmızı olsun 10 kuruş fazla olsun dimi ama

canım şimdi yazı yazdığın yerde üstte işaretler var kalın B yan I falan işte orda ''size'' yazan yerin solunda hemen A yazıyo oraya bas ama önce yazdığın cümleyi işaretle sonrada renk seç

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…