Bu arada tickerım nasıllll
Sevdiceğimmm zayıff, çırpıcıkk bennn kanguruuu
Göbüşüüü aynıı bennn
ahahahha
canını sıkma sibel....sen kendini biliyosan sana yeter sen..öyle kafa yemekte kolay değil haa....
kız baklavaöm fırında şerbetleyimde gönderim sana moralin düzelir..hem ilk yapışım hastalıkalırna iyi gelirr
hani sende artıda çıkacaktın..tebrikler valla..tek anormal benim herhalde..şeytan diyo bu gece bakalvayı ye bitir..hiç düşkün değilim ama sahi yaa..yaparken anladım ne kadar kalorili..un,tereyağ,bide şerbet....:18:
bakalım eşim beğenirde yer inşallah..kırılmayım diye kötü olsa yer ama nereye kadar 1tepsiyimi yiyecekk
hmmmm şimdi anladım zaten bizim türkler böyle şeyler yapmaz diyodum bendene ,iyi olur gel bak bekliyorum ona göre bende boğazıma düşkün(d)üüüüüüm gel ne var ne yok yiyelim evde kızlaaaaaaaar parti var bu akşam son çağrı ona göreee ama gece 12 de kociş gelecek ona göreee ben gideyim tartılayım iftarımı hazırlayayım siz bekleyeyimmmm
hmmmm şimdi anladım zaten bizim türkler böyle şeyler yapmaz diyodum bendene ,iyi olur gel bak bekliyorum ona göre bende boğazıma düşkün(d)üüüüüüm gel ne var ne yok yiyelim evde kızlaaaaaaaar parti var bu akşam son çağrı ona göreee ama gece 12 de kociş gelecek ona göreee ben gideyim tartılayım iftarımı hazırlayayım siz bekleyeyimmmm
çoook doğru bende dinledim atvde..yıllardır bilirm ama uygulamam önemini..eşim geç yatat bende ona uyuyorum..ama zayıflattığını söylüyor tabi 3te yatıp 10kalkmak değil..normal saatde yatıp kalkmak...ramazanda bu hiç olmadı neyse inş.uygualırm heryöndne sağlıklı enazından 12de yatıp..8de kalkmak...
amaan hiçte takılacak bi durum değil bu,okadar yeni arkadaşlar geldiki hepsiyle biz bile bire bir sohbet etmedik daha onlar alınıyorlarmı,elbette sende yenisin devamlıda girmiyosunki kaynaşalım,ama yinede yazdığın herşeye cvb veriyoruz burda,üzüldüm gerçekten böyle düşünmene,sen başka takımdada yaz burayada yaz mühim değil,gitmene gerek yokkiMerhaba arakadaşlar,
Ben takımdan ayrılmaya karar verdim nedenine gelince de ya ısınamadık birbirimize sanırım benim ne varlığımınn ne de yokluğumun farkında olmuyosunuz zatenbunun için kırıldığım filan yok zaten daha önceden tanıştığım bir arkadaşım 13.takıma geçmiş yer de varmış zaten sevdiğim sohbet ettiğim biri ben de o takıma dahil olmaya karar verdim.
Herşey için teşekkür ederim yine de inş.hepiniz en kısa sürede hedeflerinize ulaşırsınız.
valla arada geliyosun aklıma ama nasılslm kızlar nqsılsınız hepınızı cok ozledım tabı ben aklınıza gelıyomuyum bılmem ama galıba bende kılo kılo aldım galıba ınsalah fazla almadan donerım suanda ablamlardan yazıyorum hepınızı optum byyyyyy,,,,
düzgün saatlerde uyursak 8 saat uykuda 400 kalori yakıyormuşuz
tekrardan hoşgeldin bizde seni arıyoduk nerelerde bukız diyeekızlaaaaaaaaaar nasılsınızzzz ..geçmişi okuyamam çünki bir hafta olmuşşşş(özet geçin bakalımmm tabiiki şakydı.özledim herkesi aralardan bi göz atıp geleyim barii
kuaföre gittim geldim durum çok vahimmmsaçımın rengi aynı çok mutsuzum eşim dicek bu ne parayı çöpe attın bi akıl lütfennn
valla inanmıyorum sana,büyük hata uyapmışsın,rengi tutturana kadar boyatman lazımdı hakkın bu senin boşa vermiş oldun paranı,bence yarın git ben memnun değilim ya paramı verin başka yere yaptırayım yada siz düzeltin saçımı de,ben derdim valla ne buuçok siyah benim saçım direk boya sürdü o da bana mısın demedi..bide saçın çok inatçımıymış açılmadı diyor o belliydi zaten insan önce açar dimi baktım üzüldü ama mahçup oldu bende bişi demedim ama eşime ne dicemm
geçmi olsun canım tez zamanda iileşir inşallahHerkese merhababen cok hastayım gözlerim enfeksıyon kapmıs sağ gözum kanadı resmen batma var sancı var sulanma var nazaraaa geldiiiiiiiimmmmmmmmm bana dua edermisiniz Tez vakıtte iyileşeyim
Kilo bildirimi bugün iftardan önce yapıyorduk dimi inşallah girebilirsem bildiirm yapıcam canlarımm
üzülmene değmez boşveeer olur arada böyle şeylernaptiniz kizlaray direk konuya dalacam dün diyordum ya icim sIkILIyo diye sebepi cikdi bugün isarkadasi baya bir tersledi beni cok morelimi bozdu simdi küstük birbirimze gereksiz yere artik iyice bunaldim hersey tersine gidiyor bu aralar kafayi yicem
Geldumm kısçelerrr..
Bildirimimi yaparrr kaçarımm..
başlangıç : 86
geçen hafta : 74.5
bu hafta :74
Giden:500 gr:78:
toplamda giden 12
hedef : 65
Buna da şükür diyorum.. Regl olamadım çnkü 500 gram da bişidir hem :76:
Daha çok verdiiğiniz gramlar olsun efeniimm.
Öpüldünüzz.
Sevgilerrr..
Saygılarr...
olsun geç bile kalmışıngünaydın canım akşam sen aklıma geldin
hamilesin ya o bakımdan
benim adam tutturmuş bebek de bebek bebek de bebek
5 aylık bir kızım var zati dur be dedim noluyosss
hadi hanım yaaaa yapak bi daha diyoooooooo
hava atıyorsun artık demii,:86:eh bigün olcak bizimkilerde büyücek ozaman benim oğlum senin oğlunu dövceeek yaaayy iyiki büyüdülernasılda uykunun en tatlı yerinde uyandırırlardı
çıkar çıkar he vallacok gecmıs olsun
isteği herşeyi yerde 69 da kalmaz malesef yukarı da cıkar
al benden de o kadar neyse ben sesımı cıkarmayım benımkı 1 yasından sonra ıstedı oglum 15 aylık erken dıyodum ama kısmet artık
bence süper bişey olur avntajlarında varmış bak,şimdilik idare et,dediğin gibi tecrübeli olarak çıkarsın anlaşamazsan,ee belkide anlaşırsın maaşın istediğin gibi artar nerden biliyosun dimi ama hadi inşallahpatlıcam meraktan arzucum... öqlene kadar aramazlarsa ben arıcam..ama maaşı çok az yaa..tecrübem yok diye bişi demedim 6-7 ay sonra artırıcakmış adam..siqortayıda 3-4 aydan sonra konuşalım dedi... yinede avantaj olarak görmeye çalışıyorum..deneyimli olarak işten çıkarım eqer ilerde fiyat konusunda anlaşamazsak..sen ne düşünüyosun bu konuda..bir avantajıda eve 200metre...
21 yaşındayım. hayatımın hiçbir döneminde zayıf olmadım çocukluğumda şişman, ergenliğimde balık etliydim. :2: şimdi balık etten yavaş yavaş uzaklaşmaya başlayınca dur demek istedim.
ekmek konusunda ben de çok seviyorum ekmeği. taze bir ekmeği tek başına yiyebilirim. hatta diyetisyene gittim işte, kepek ekmeği verdi "tadı güzel değil ya diğeri gibi yemek istemezsin" dedi, ama ben kepek ekmeğini beyaz ekmekten daha çok seviyorum. :)
kahvaltı için; 1 kibrit kutusu kadar peynir , 1 dilim kepekli ekmek, salatalık domates ve şekersiz çayım vardı. yedim onları ara öğünü bekliyorum.
evet haklısın. sağlıklı besleniyoruz. diyet yok! ama ben sağlıksız beslenmeyi çok seviyorum.
çok şaşırdım önceden duymuştum ama bu kadar kalori yakılcağını hiç sanmıyordum..
normalde hep öyle yapıyorum ben 11 12 gibi yatıp 7 7.30 gibi kalkıyorum malum okulyediklerimede dikkat etsem kilolar gider heralde
başlangıç : 78.4
geçen hafta : buraya yeni başladım ama geçen pazartesi 76.2
bu hafta :75.6
Giden:0.60
toplamda giden 2.8
hedef : 65
yok sen sade tadina bakarsan bak ama fazla yeme sen daha citir anne olacaksin isallah
zayıf dönemlerimdede düşkün değildim şerbetli tatlılara..kadayıf yerdim o tel tel ya ama baklava bayar beni...
tadına tabiki bakıcam ilkkez yaptım..şimdi mutfak toplancak..hatırlatın işte böyle çıtır anne olacağımı
busabahki 75iyenersem tamamdır..2yıl öncede 75ten aşağı inememiştim neyse bu tabuyu yıkıcam belkide beynim böyle şartlandı inecen kdr inecen aşağılaraa..inmiştim 74e döncem yinee...
herkes tek yemekte...
biaraya gelseydik yani...bende açım ya yalnızken hep makarana istiyo canım tabi bu canım ın istediğini eskisi akdar yapmıyorum..uff zamannda kabağı yapsaydım iştee..şimdi soy rendele çok iş..napıyım az porsiyon bol sebzeli yapammı kızlar..nerdesinizz..ama herkes iftardaa allah kabul etsinn...
tamamm geliyorum tatlılardan benden...
komşuda gel dedi ne varsa yeriz dedi ama hem oruç değil hemde baklavam fırında..
akşama kendiem yemekte yapmadım aklımda fırınd akabak mücver vardı ama bu saatden sonr ayteişmez bana..eniyisi mercimek çorbaya devam...
kızlarrr yazımın rengini deniyorum deniyorum bi türlü değiştiremiyorum nasıl yapıcammmm onu..kırmızı olsun istiyorum kırmızı olsun 10 kuruş fazla olsun dimi ama
canım şimdi yazı yazdığın yerde üstte işaretler var kalın B yan I falan işte orda ''size'' yazan yerin solunda hemen A yazıyo oraya bas ama önce yazdığın cümleyi işaretle sonrada renk seç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?