70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dayım, yengem, kuzenim vs avukatlar ve istanbulda da var büroları.. çok kalabalık kadroları ve hepsi birbirinden başarılı çok güveniyorum onlara.. yani illaki sorununu çözerler ya da nasıl yol izlemen gerektiği konusunda fikir verebilirler sanıyorum ama tabi sorunu tam bilmiyorum.. istersen büronun adresini numarasını özelden vereyim, danışırsın..

eeeeee kaç kilo olmuşsun bu arada süper yağ yakmışsın ne bunun sırrı söööle bakalım bekliyom

kilomu söyleyemem su+kas ağır çıkarttı işte beni :84: bu kadar yağ yakmışken kabul edemiyoruum sırrım başta spor.. o denediğim yöntemi de biraz daha zaman geçsin öyle paylaşacağım

İftar menümü yazayım kısçeler.. Geç oldu ama dışardaydım anca..

2 hurma,
1 kase şehriyeli tavuk çorbası,
1 bardak ayran,
Yarım tabak melemen,
Avuç içi kadar pide..

İftardan sonra;
1 fincan Türk kahvesi

Şimdi;
1 bardak form çayım
2 litrelik sürahi suyum..

Son düzenleme:
geçerken bi uğradım canlar bildirim yapan form tutan arkadaşları tebrik ederim bana gelirse form tutacama ramazan pidesi tutarım modundayım hala istinasız ortalama 1 pidenin yarısını yiyorum :26: evet evet utanmadan söylüyorumki yiyorum.sahurda dengelerim derken hopp pide yemesemde başka şeyler yiyorum ama ilginçtirki eskiler bilir benim meşhur içine girmeyi hayal ettiğim ve son dönemlerde zar zorda olsa içine girmeyi başardığım kotum oldukça rahat bir şekilde oluyor buda demek oluyorki pide yemek bana yarıyor kilo almadım diye tahmin ediyorum.çünkü kilo aldığım zaman hemen bacaklarım popom şişiyor yerimde sayıyorum yada belki bikaç yüz taş çatlasın 1 kilo almış olduğumu düşünüyorum.gün içindeki tempom edekine göre daha fazla olduğu için belkide o dengeliyor diye düşünüyorum.
her iftardan sonra tamam artık kendine çeki düzen ver diyet moduna gir diyorum kendi kendime ama sahura kalkıp tek gözü açık ne bulursam yiyorum şuan tıkabasa doluyum kapanışıda dondurmayla yaptım.hiç canım istemedi tadınıda beğenmedim ama rahat 200 gr yemişimdir :26: pisboğazım sonuçhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/1wacko.gifta amaç doymak yediğinden tad almak değil sadece yemiş olmak :84::84::84: nefret ediyorum kendimden :83::83:
şimdide regli öncesi sendroma girdim yada girmek üzereyim bu iştaha pek anlayamıyorum hiç çıkmamış gibi bir halim var çünkü yemeden daha mutlu olduğum halde neden yiyip kendimi mutsuz ediyorumki boşuna dememişler insnın kendine yaptığını bir ordu toplanım gelse yapamaz diye.doğru demiş kim demişse oldukça uzun bir msj oldu.malumunuz kotam çok sınırlı 1 hafta daha idare etmem gerekiyor.bu yüzden sağlıcakla kalın dua edinde şu pisboğazlıktan kurtulayım çok mutsuzum çok

gece gündüz bilgisayardaymışım...evin işini gücünü yandaki komşu yapıyor heralde..bide bu halde koçişle uqraş..bide onun dırdırını çekmiyim diye niye moralimin bozuk olduqunu bile söylemedim..senin anlıcaqın şey deqil dedim..işten gelince lütfedip sorduda halimi..şimdide pc takıldı gözüne..gidip yatıyım çok başım aqrıyo zaten..sahurada kalkıcam..hepinize hayırlı geceler..nolur dua edin arkadaşlar..sabah görüşürüz..

söyle söyle söyle kız paparazileri geçtin haaaaa AZ SONRA ay çatladım meraktan neciymiş bu yöntem ööööfffffffff söle bakem

yalnız olmamam rahatlattı teşekkür ederim.. ne kadara aldın tartıyı? bi de spordan sonra tartılma sakın.. spordan hemen sonra vücutta şişme oluyor ve ağır çıkıyormuşsun aklında olsun..

vallahi bravo ben hiç bişi yemedim desem yeri bolca kavun yarım tabak keşkek sonra kanepede sızmışım uyandım tatlı krizii neyse dolaba doğru yürüdüm içim acıyo ama biyandan da dürtüyo koca bi bardak kolayı doldurdum yanına da biskremi açınca tam oldu rezalet neyse su hiç içemiyorum ramazan bitsin hele bakak ne olacak

vallahi bravo ben hiç bişi yemedim desem yeri bolca kavun yarım tabak keşkek sonra kanepede sızmışım uyandım tatlı krizii neyse dolaba doğru yürüdüm içim acıyo ama biyandan da dürtüyo koca bi bardak kolayı doldurdum yanına da biskremi açınca tam oldu rezalet neyse su hiç içemiyorum ramazan bitsin hele bakak ne olacak

Kavunda çok şeker var diye biliyorum canım..
Zaten kola ve biskremle götürmüşsün..
Su içmen için bol bol yeşilçay içmeni öneririm.
Çok susatıyor bi alıştın mı devamı geliyor ve çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışıyosan masanın üstünde sürahi yada şişe bulundur. Direkt alışıyosun. Oruç tutuyorsan da bilgisayar karşısında al sürahini büyük bardağını doldur doldur iç..
Eskiden 1 bardak su içen ben şimdi 2-3 litre içiyorum..
Çıtır olmak istiyosak sabretcez..
Büyük konuşmıyım da bu hafta düzenli ve sağlıklı şeyler yicem.
Kaç haftadır gırtlağımı tutamıyorum verebildiğime şükür..
Hele dün dondurma, çikolata, makarna vs iyicene yemiştim.

geçmiş olsun acillll şifalar

ya bazen oluyo dimi
yok benimki öyle böyle değil hareket de etmiyorum
saat 11-12'ye kadar yat şöyle bi dolan ev içinde sonra otur oku :126::126:
yeşilçay hiç denemedim ramazan bitsin diye bekliyorum bi de bebek var emiyo malüm
6 aylık oldu ama yine de süt olsun diyo insan
bu su olayını denedim uzun vadede değilde ama pek etkisi olmadı sanki
sabah içilen sıcak ballı limonlu su iyi geliyo bana
karnım iniyo şidi bi görseniz 8 aylık filan hamile gibi duruyo
hatta bazen soruyolar hamile misin diye kucağımda bebek ve ben 8 aylık hamile
bu insanlar ne garip ve sinir bozucu :84::84:

merhaba kızlar bende sınırdayım 77 kiloyum bi verip bi alanlardanım 1 yaşında bebeğim var kilolarım yenii inşaallah zayıflarız birlikte kendinize iyi bakın ....

merhaba kızlar bende sınırdayım 77 kiloyum bi verip bi alanlardanım 1 yaşında bebeğim var kilolarım yenii inşaallah zayıflarız birlikte kendinize iyi bakın ....

hoş geldin maşallah bebeğin analı babalı büyüsün ama anası çıtır pıtır olsun hadi bakalım

Son düzenleme:
evet canım buhafta öküz gibi yemelerim sonucunda verdim 800grmıda qivinin dediği takıldı aklıma şimdide:44:
herşey gönlüne göre olsun ablacım vede o kocanada allah akıl fikir azcıkta merhamet ihsan eylesinki,sana bukadar yüklenmesin,zaten senin derdin sana yetiyo

yalnız olmamam rahatlattı teşekkür ederim.. ne kadara aldın tartıyı? bi de spordan sonra tartılma sakın.. spordan hemen sonra vücutta şişme oluyor ve ağır çıkıyormuşsun aklında olsun..
ama ama amaya ben bugün tartılmadan önce spor yaptım ama nasıl oluyo yani şimdi dahamı az çıkıcaktım:86:

hoşgeldim bebemmerak etme bende doğumdan sonra başlamıştım ve çabucak gittiler ,yerleşmeden başlaman ii olmuşbebeğinide sağlıcakla büyüt inşallah

Canım yaa . çoğumuz aynı durumdayız her şeyimiz var . ama galiba başta kendime söylüorum . dünya olduğunu unutuyoruz. ve apaçık düşmanımız olnşeytanı . şeytan insana haset eder onun hep huzursuz görmek ister. hatta huzur duyucak diye namazı da kıldırmamaya çalışır. ama kendimizi toplayıp düşmanı görmek gerek .

ben tartılamıyorum çünkü tartı yok çarşamba evime geçicem o zaman tartılacam . selamlar . öpüyorum sizi...

ama ama amaya ben bugün tartılmadan önce spor yaptım ama nasıl oluyo yani şimdi dahamı az çıkıcaktım:86:

valla spor antrenörlerinin yalancısıyım hatta geçen çok efor sarfedince çok istedim tartılmayı ama kesinlikle tartmam dedi, spordan önce tartıl sonra tartılırsan bilmemne bilmemne olduğu için (sanırım kaslar bir müddet şişkinlik yaşadığı için bilemiyorum) ağır gelirsin, motivasyonun düşer boş yere dedi.. ben de hmmmmm bilmiyordum bişi daha öğrendim dedim..

inşalllah çok istiyorum cnm maşşallah sen 8 kilomu verdin nasıl verdin ne kadar zaman da verdin çok sordum galibaa ? ama napiim

aslında yağ olarak bakarsak, 3 ay önce 29-30 kilo yağ kütlem vardı bugüne kadar 16.3 kiloya düşmüş durumda.. 3 ay önce %37.4 gibi bişey ölçülmüş yağ oranım, bugün % 22 falan çıktı..

ya ben aslında bayaa iş görmüşüm kızlar neden incecik olmadım yaaa toplamda ~13 kg yağ kaybetmişim işte az mııı darısı başınızaaa

oy asiye asiye...
davete geç kaldım sanırım..
neler vardı menüde...
hangi lezzetli yiyeceklerı kaçırdım..

gelelım bildirime..

kaçamaklarıma ragmen kılo olmadan haftayı atlatmışım şükür...

baş:77.6

gecen:67.6

bu:67.3

giden: 300 gram

top.giden:10 kılo 300 gram.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…