kızlar merhaba
bir süredir giremedim yoğunluktan,geçmişi de okuyamadım.. özledim hepinizi.. işyeriyle bağlarımı tamamen kopartayım anlatıcam size son durumları,takip edilebilir diye yazmıyorum.. avukata ihtiyacım var iş hukuku konusunda,ist.da bu konuda iyi olan avukatlar var mı bildiğiniz?bizim avukatımız tatile memleketine gitmiş de.. :26: onu bekleyeceğiz gibi duruyor şu an..neyse sonra anlatıcam herşeyi size.. şunu söyleyeyim çalışanlar olarak haklarımızın çoğunu bilmiyoruz maalesef..
eeeeee kaç kilo olmuşsunbu arada süper yağ yakmışsın ne bunun sırrı söööle bakalım bekliyom
söyle söyle söyle
dayım, yengem, kuzenim vs avukatlar ve istanbulda da var büroları.. çok kalabalık kadroları ve hepsi birbirinden başarılı çok güveniyorum onlara.. yani illaki sorununu çözerler ya da nasıl yol izlemen gerektiği konusunda fikir verebilirler sanıyorum ama tabi sorunu tam bilmiyorum.. istersen büronun adresini numarasını özelden vereyim, danışırsın..
kilomu söyleyemem su+kas ağır çıkarttı işte beni :84: bu kadar yağ yakmışken kabul edemiyoruumsırrım başta spor.. o denediğim yöntemi de biraz daha zaman geçsin öyle paylaşacağım
al benden de o kadar....ben de yeni vucut analizi yapan b tartı aldım.etrafımdakiler aaa zayıflamışsın diyo ama sadece 100g azalma var. yağ miktarı da azalmış yüzde olarak veriyo kaç kg ya denk geliyo bimiyorum mutsuzumzaten kaslı futbolcu gb bacağım var azcık spor yaptık yine mi şişti bilemedim ama ben oruç tutumuyorum heyecan yaptım senin yazını görünce şimdi tartıldım. sabaha kadar bişiler düzelsin mümünse
vallahi bravo ben hiç bişi yemedim desem yeri bolca kavun yarım tabak keşkek sonra kanepede sızmışım uyandım tatlı kriziiİftar menümü yazayım kısçeler.. Geç oldu ama dışardaydım anca..
2 hurma,
1 kase şehriyeli tavuk çorbası,
1 bardak ayran,
Yarım tabak melemen,
Avuç içi kadar pide..
İftardan sonra;
1 fincan Türk kahvesi
Şimdi;
1 bardak form çayım
2 litrelik sürahi suyum..
vallahi bravo ben hiç bişi yemedim desem yeri bolca kavun yarım tabak keşkek sonra kanepede sızmışım uyandım tatlı kriziiİftar menümü yazayım kısçeler.. Geç oldu ama dışardaydım anca..
2 hurma,
1 kase şehriyeli tavuk çorbası,
1 bardak ayran,
Yarım tabak melemen,
Avuç içi kadar pide..
İftardan sonra;
1 fincan Türk kahvesi
Şimdi;
1 bardak form çayım
2 litrelik sürahi suyum..
söyle söyle söylekız paparazileri geçtin haaaaa AZ SONRA ay çatladım meraktan neciymiş bu yöntem ööööfffffffff söle bakem
vallahi bravo ben hiç bişi yemedim desem yeri bolca kavun yarım tabak keşkek sonra kanepede sızmışım uyandım tatlı kriziineyse dolaba doğru yürüdüm içim acıyo ama biyandan da dürtüyo koca bi bardak kolayı doldurdum yanına da biskremi açınca tam oldu rezalet neyse su hiç içemiyorum ramazan bitsin hele bakak ne olacak
gece gündüz bilgisayardaymışım...evin işini gücünü yandaki komşu yapıyor heralde..bide bu halde koçişle uqraş..bide onun dırdırını çekmiyim diye niye moralimin bozuk olduqunu bile söylemedim..senin anlıcaqın şey deqil dedim..işten gelince lütfedip sorduda halimi..şimdide pc takıldı gözüne..gidip yatıyım çok başım aqrıyo zaten..sahurada kalkıcam..hepinize hayırlı geceler..nolur dua edin arkadaşlar..sabah görüşürüz..
Kavunda çok şeker var diye biliyorum canım..
Zaten kola ve biskremle götürmüşsün..
Su içmen için bol bol yeşilçay içmeni öneririm.
Çok susatıyor bi alıştın mı devamı geliyor ve çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışıyosan masanın üstünde sürahi yada şişe bulundur. Direkt alışıyosun. Oruç tutuyorsan da bilgisayar karşısında al sürahini büyük bardağını doldur doldur iç..
Eskiden 1 bardak su içen ben şimdi 2-3 litre içiyorum..
Çıtır olmak istiyosak sabretcez..
Büyük konuşmıyım da bu hafta düzenli ve sağlıklı şeyler yicem.
Kaç haftadır gırtlağımı tutamıyorum verebildiğime şükür..
Hele dün dondurma, çikolata, makarna vs iyicene yemiştim.
merhaba kızlar bende sınırdayım 77 kiloyum bi verip bi alanlardanım 1 yaşında bebeğim var kilolarım yenii inşaallah zayıflarız birlikte kendinize iyi bakın ....
evet canım buhafta öküz gibi yemelerim sonucunda verdim 800grmıda qivinin dediği takıldı aklıma şimdide:44:maaşallah arkdaşım..ya ben şaşııryorum haa..naptında verdin 2kiloyu..söyle çabuk...
ohh aşk pastanıda ye keyifle afiyet olsun...allah sevginizi daim etsin....
kız sen naptın..şu yeni yeme politikan sayesindemi verdin 800...sanada aferin...
herşey gönlüne göre olsun ablacım vede o kocanada allah akıl fikir azcıkta merhamet ihsan eylesinki,sana bukadar yüklenmesin,zaten senin derdin sana yetiyogece gündüz bilgisayardaymışım...evin işini gücünü yandaki komşu yapıyor heralde..bide bu halde koçişle uqraş..bide onun dırdırını çekmiyim diye niye moralimin bozuk olduqunu bile söylemedim..senin anlıcaqın şey deqil dedim..işten gelince lütfedip sorduda halimi..şimdide pc takıldı gözüne..gidip yatıyım çok başım aqrıyo zaten..sahurada kalkıcam..hepinize hayırlı geceler..nolur dua edin arkadaşlar..sabah görüşürüz..
yalnız olmamam rahatlattı teşekkür ederim.. ne kadara aldın tartıyı? bi de spordan sonra tartılma sakın.. spordan hemen sonra vücutta şişme oluyor ve ağır çıkıyormuşsun aklında olsun..
merhaba kızlar bende sınırdayım 77 kiloyum bi verip bi alanlardanım 1 yaşında bebeğim var kilolarım yenii inşaallah zayıflarız birlikte kendinize iyi bakın ....
anem cok kizdi bana herseyi kafana takiyorsun diye saglimiz yerinde ac deyiliz acikda deyiliz sükür de hep diye insan bazen ümitsizliye giriyor iste allahim hepimizin hakkinda hayirlisini versin isallah...
hayirsizsa üstümüzden uzak tutsun..
ama ama amaya ben bugün tartılmadan önce spor yaptım ama nasıl oluyo yani şimdi dahamı az çıkıcaktım:86:
inşalllah çok istiyorum cnm maşşallah sen 8 kilomu verdin nasıl verdin ne kadar zaman da verdin çok sordum galibaa ? ama napiim
[/U]kızlar yüreğim sızlar çoook yalnızım çoooookkociş nöbetçi bugün hiç iftar yapasım yok ..ama napalım mecbur..kimbilir ne zaman yapar iftarını sevgilim..nasıl aşığım ben bu adama yaaaaaaaaaaaaa
sena abla sudem34 arcak leguuu triendy charm qivi belenay...yeni gelenler daha isimlerini yazamadıklarım kimse alınmasın bütün topic toplaşın gelin bana Allah ne verdiyse yapar yerizzzz.bekliyorum ona göre
ayşe bahar ablaaaaaaaaaa hamilemisymişsin şok şok şok flash flash flash..ayyy çok sevindim hadi bakalım sıra bizde
olur bence arada öyle şeyler arkadaşının canıda belki bişeylere sıkılmıştırrrrr..ayıp etmiş ama ramazan ayında hoşgörülü olmak lazım büyüklük sende kalsın hatasını anlar sonunda dimi benim nacizane fikrim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?