- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
kızlaaaaaaaaaar nasılsınızzzz ..geçmişi okuyamam çünki bir hafta olmuşşşş(özet geçin bakalımmm tabiiki şakydı.özledim herkesi aralardan bi göz atıp geleyim barii
Herkese merhababen cok hastayım gözlerim enfeksıyon kapmıs sağ gözum kanadı resmen batma var sancı var sulanma var nazaraaa geldiiiiiiiimmmmmmmmm bana dua edermisiniz Tez vakıtte iyileşeyim
Kilo bildirimi bugün iftardan önce yapıyorduk dimi inşallah girebilirsem bildiirm yapıcam canlarımm
hoşgeldin cnm nasılsın...özledik seni...
çok geçmiş olsun cnm..inşallah en kısa zamanda şifa bulursun..
hoşbulduk kaptanımmmm ama yarın yeniden gidiyorumhafta içi gelirim buralar sıcak kaçıyoruz yaylaya
sen nasılsın iş bakıyosun galiba hakkında hayırlı bi iş çıkıverir inşAllah karşına çok iyi yüreklisin bu kadar geciktiğine göre rabbim yüreğine göre daha iyisini vereceği içindir..içini ferah tut ablacımyaa sakın üzme kendini ağlama rabbimden merhmetlisi yok gör bak sana acaib iyi bi iş ayarlanıyo benden söylemesi
kızlar akşamüstü tekrar aradım başvurduqum firmayı..patronla görüştüm..bir arkadaş daha var dedi heralde aramızda karar vereceklermiş 1 saate olumlu yada olumsuz haber veririz dedi..ben bu görüşmeyi saat 16.00da yaptım..işyeri 7de kapanıyor..ve beni aramadılar..sinirlerim boşaldı evde kimsede yoktu rahat rahat aqladım çocuklar gibi..başım çatlıyo aqrıdan..ben ümidimi kestim artık kimse beni işe almıcak..herşeyi kırıp dökmek istiyorummmmmm...............
maaşallah arkdaşım..ya ben şaşııryorum haa..naptında verdin 2kiloyu..söyle çabuk...bildirim vaktiiiiiiiiiiii
başlangıç.....75.5
geçen hafta 63.5
bu hafta......61.5
giden .........2000gr
toplamda g...14 :81::81::81::81:
hedef..........57 ydiiii artık değill
şımarmak istiyorummmmm
kızlaaaar yüksek müsadelerinizle kendimi salıvermemek veee daha iyi hissetmek için hedefim artık 55 yakışırmı????herşey sizin sayenizde öpüyorum siziiiiiiiiiiiiii seviyorum siziiiiiiiii
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:63.3 kg
Bu hafta:62.5 kg
Giden:800 gr
Toplamda giden:17.3 kg
Hedef...62 kg:118::119:
çok siyah benim saçım direk boya sürdü o da bana mısın demedi..bide saçın çok inatçımıymış açılmadı diyor o belliydi zaten insan önce açar dimi baktım üzüldü ama mahçup oldu bende bişi demedim ama eşime ne dicemm
Herkese merhababen cok hastayım gözlerim enfeksıyon kapmıs sağ gözum kanadı resmen batma var sancı var sulanma var nazaraaa geldiiiiiiiimmmmmmmmm bana dua edermisiniz Tez vakıtte iyileşeyim
Kilo bildirimi bugün iftardan önce yapıyorduk dimi inşallah girebilirsem bildiirm yapıcam canlarımm
naptiniz kizlaray direk konuya dalacam dün diyordum ya icim sIkILIyo diye sebepi cikdi bugün isarkadasi baya bir tersledi beni cok morelimi bozdu simdi küstük birbirimze gereksiz yere artik iyice bunaldim hersey tersine gidiyor bu aralar kafayi yicem
Selam kısçelerr..
Ne sinir bi gündü. İnsanları anlamak cidden zor ve dert anlatmakta. Kendi bildiklerinden şaşmıyorlar aamaaann neysee nee.
6 da çıkcam işten 7 de evde olurum. Bildirim yapıp iftar için dışarı çıkıcam.
Bu hftadan umutlu değilim. Ama suçluyu söyledim zaten
kızlarrr yazımın rengini deniyorum deniyorum bi türlü değiştiremiyorum nasıl yapıcammmm onu..kırmızı olsun istiyorum kırmızı olsun 10 kuruş fazla olsun dimi ama
sena abla sana sadece tek birşey ile cvp vericem çünki ben her sıkıntıya düştüğümde bu aklıma geliyorcanım benim keşke senin gözünle bakabilsem..ümitlerimde bende tükendim..geçen hafta son 3e kaldım ve elendim..bu iştende son 2 arasından elenicem..haber gelmediqine göre elediler..ben ön muhasebe üzerine girecektim..tecrübem yok..gireceqim yerde yetiştirecekti beni..en çok ona üzüldüm..çünkü çok yer tecrübeli arıyor..tam bana göreydi ve eve çok yakındı..bir insanın ümitleni ümitlenip hüsrana uqraması çok acı bişey..Allah kimseye yaşatmasın..içim içime sıqmıyor..patlıcak bomba gibiyim..çok üzüldüm çok..kendime söz vermiştim üzülmücem diye..ama yapamadım..demekki iradesizim..kim beni napsın..almıyolar işte beni..istemiyolar...
teravihe gidiyorum cnm..Rabbime emanet ol..telimi istemişsin özelden..yarın yazarım cnm...
evet ya ne kaldı şurada hep dua edelim ablacım inş.daha öncede yazmıştım hamileymişsin yeni gördüm daha hayırlı olsun ablacım
O tlf isteyen bendim ya neyse...
Canım bence heemn ümitsizliğe kapılma,
Belki yarın sabah ararlar
şaşar kalırsın
Son 10 güne girdik ramazanda
Ne olur çok dua edelim....
İnşallah senin için de hayırlı bir iş muhakkak çıkacaktır...
muhtemelen bu bir atak tı.hafatya bu kadar veremem canım..ne yaptığıma gelinceekaptanımın sözlerine uydum birde sünnet işledim..midemin 1/3 ini boş bıraktım 1/3ini su ile doldurdum 1/3 ni yemeklee..ne mide varmış bende yafff doldur doldur bitmedi.maaşallah arkdaşım..ya ben şaşııryorum haa..naptında verdin 2kiloyu..söyle çabuk...
ohh aşk pastanıda ye keyifle afiyet olsun...allah sevginizi daim etsin....
kız sen naptın..şu yeni yeme politikan sayesindemi verdin 800...sanada aferin...
sana cvb yazıyorum napayım ben gündüz yaptım sporumu Allah kabul etsinyaa herkonuda becerikliyim yani ilk baklavamda bile ama zayıflamada çok iradesiz oldum galiba deli gibi istesemde..
kızlarrr baklavam süpper oldu sadece altı fazla pişmiş ama yanmamış tabiki kıtır olmuş şerbetleyince güzel oldu,yedim küçük kare dilimlerden olmuşmıu diye....
tepside şekilli kesmeye çalıştım 4 köşeside farklı oldu...
baklavanın sahibide hala aramadı şarzı bittiyse ara arkdaşından ahh erkekler ahhh...
karşı apartmanımda yani eski apartmandan oturmya çağırdılar aylık gün varmış...üşendim yaa.baklvada yoru galiba..bide aklım eşimde gitmiycem..
leslie yapayımda duş alayım artık...siz napıyonuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?