70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işte bu da benim iftar menüm
1bardak su
1 kepçe ezogelin çorba
2 yemek kaşığı patlıcan yemeği
1 yemek kaşığı havuç kavurma
sarımsaklı yoğurtla
1 dilim ekmek
kavun

bildirim vaktiiiiiiiiiiii
başlangıç.....75.5
geçen hafta 63.5
bu hafta......61.5
giden .........2000gr
toplamda g...14 :81::81::81::81:
hedef..........57 ydiiii artık değill
şımarmak istiyorummmmm
kızlaaaar yüksek müsadelerinizle kendimi salıvermemek veee daha iyi hissetmek için hedefim artık 55 yakışırmı????herşey sizin sayenizde öpüyorum siziiiiiiiiiiiiii seviyorum siziiiiiiiii

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaaaar nasılsınızzzz ..geçmişi okuyamam çünki bir hafta olmuşşşş(özet geçin bakalımmmtabiiki şakydı.özledim herkesi aralardan bi göz atıp geleyim barii

hoşgeldin cnm nasılsın...özledik seni...

çok geçmiş olsun cnm..inşallah en kısa zamanda şifa bulursun..

kızlar akşamüstü tekrar aradım başvurduqum firmayı..patronla görüştüm..bir arkadaş daha var dedi heralde aramızda karar vereceklermiş 1 saate olumlu yada olumsuz haber veririz dedi..ben bu görüşmeyi saat 16.00da yaptım..işyeri 7de kapanıyor..ve beni aramadılar..sinirlerim boşaldı evde kimsede yoktu rahat rahat aqladım çocuklar gibi..başım çatlıyo aqrıdan..ben ümidimi kestim artık kimse beni işe almıcak..herşeyi kırıp dökmek istiyorummmmmm...............

Son düzenleme:
sabah: zeytin ,pekmez,reçel öğlen 1 kase yoğurt
aKşam : 2 biber dolma 1 patlıcan dolma
1 kase yayla çorba
1 el kadar pide
bir sürü kavun ve karpuz...

akşamda dondurma ve azıcık kadayıf yiycemm

hoşgeldin cnm nasılsın...özledik seni...

çok geçmiş olsun cnm..inşallah en kısa zamanda şifa bulursun..

hoşbulduk kaptanımmmm ama yarın yeniden gidiyorumhafta içi gelirim buralar sıcak kaçıyoruz yaylaya

sen nasılsın iş bakıyosun galiba hakkında hayırlı bi iş çıkıverir inşAllah karşına çok iyi yüreklisin bu kadar geciktiğine göre rabbim yüreğine göre daha iyisini vereceği içindir..içini ferah tut ablacımyaa sakın üzme kendini ağlama rabbimden merhmetlisi yok gör bak sana acaib iyi bi iş ayarlanıyo benden söylemesi

Son düzenleme:

canım benim keşke senin gözünle bakabilsem..ümitlerimde bende tükendim..geçen hafta son 3e kaldım ve elendim..bu iştende son 2 arasından elenicem..haber gelmediqine göre elediler..ben ön muhasebe üzerine girecektim..tecrübem yok..gireceqim yerde yetiştirecekti beni..en çok ona üzüldüm..çünkü çok yer tecrübeli arıyor..tam bana göreydi ve eve çok yakındı..bir insanın ümitleni ümitlenip hüsrana uqraması çok acı bişey..Allah kimseye yaşatmasın..içim içime sıqmıyor..patlıcak bomba gibiyim..çok üzüldüm çok..kendime söz vermiştim üzülmücem diye..ama yapamadım..demekki iradesizim..kim beni napsın..almıyolar işte beni..istemiyolar...

teravihe gidiyorum cnm..Rabbime emanet ol..telimi istemişsin özelden..yarın yazarım cnm...

O tlf isteyen bendim ya neyse...
Canım bence heemn ümitsizliğe kapılma,
Belki yarın sabah ararlar
şaşar kalırsın
Son 10 güne girdik ramazanda
Ne olur çok dua edelim....
İnşallah senin için de hayırlı bir iş muhakkak çıkacaktır...

Canlarım hayırlı akşamlarr kilo bildirimini yapıp çıkmam gerekiyor iyileşince bol bol sizinle konusmak istiyorum

ben geçen hafta bildirim yapamamıstın

2 hafta önceki kilom: 70.2 kg
bu hafta ki: 68.6 kg

Toplam giden: 1.6 kg
haftalık: 800 gr diyelim

Sizleri seviyorummm mutlu kalınn

maaşallah arkdaşım..ya ben şaşııryorum haa..naptında verdin 2kiloyu..söyle çabuk...
ohh aşk pastanıda ye keyifle afiyet olsun...allah sevginizi daim etsin....

Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:63.3 kg
Bu hafta:62.5 kg
Giden:800 gr
Toplamda giden:17.3 kg
Hedef...62 kg:118::119:

kız sen naptın..şu yeni yeme politikan sayesindemi verdin 800...sanada aferin...

yaa herkonuda becerikliyim yani ilk baklavamda bile ama zayıflamada çok iradesiz oldum galiba deli gibi istesemde..
kızlarrr baklavam süpper oldu sadece altı fazla pişmiş ama yanmamış tabiki kıtır olmuş şerbetleyince güzel oldu,yedim küçük kare dilimlerden olmuşmıu diye....
tepside şekilli kesmeye çalıştım 4 köşeside farklı oldu...
baklavanın sahibide hala aramadı şarzı bittiyse ara arkdaşından ahh erkekler ahhh...
karşı apartmanımda yani eski apartmandan oturmya çağırdılar aylık gün varmış...üşendim yaa.baklvada yoru galiba..bide aklım eşimde gitmiycem..
leslie yapayımda duş alayım artık...siz napıyonuzz

şimdi ben bugün bildirim yapacammı verilmeyen hatta alınan bildirim..yarın oruç olma ihtimalim yüksek...heee

masallah kizlar iyi vermissiniz senacimm üzülme bende bugün cok agladim acaba sinaniyormuyuz bilmiyorum ki ne istediysem yolunda gitmiyor ne is yerinde ne evde heran sinir krizi gecircek gibiyim pyskologim cok bozuldu bu siralar hersey mi tersinde gider bunuda atlatacagiz isallah sende bende...

anem cok kizdi bana herseyi kafana takiyorsun diye saglimiz yerinde ac deyiliz acikda deyiliz sükür de hep diye insan bazen ümitsizliye giriyor iste allahim hepimizin hakkinda hayirlisini versin isallah...
hayirsizsa üstümüzden uzak tutsun..

Son düzenleme:

hmmm Allah kolaylık versin.ama önce konuşup anlaşsaymıın keşke .yapacak bişii yok ama senin yerinde olsam tekrar gittiğimde %50 az öderdim en azındna malum olmayacaksa garanti vermiyosa neden boyuyo kuaför dimii yaaa..

eşine de aynen anlatacaksın yapacak bişii yok saçın imnatçı ise bide siyah biraz zro dönüyo malum ama işini bilen kuaför yapıyo elden bişii gelmez artık erkeklerde pek anlamaz bu işlerden .:44:

geçmiş olsun cnm acil şifalar dilerim sana

hayırlıdı arkideşler bugn noluyo yaww herkeste bir sıkıntı stress.açın müziği atın 1-2 göbecik olsun bitsin

kızlarrr yazımın rengini deniyorum deniyorum bi türlü değiştiremiyorum nasıl yapıcammmm onu..kırmızı olsun istiyorum kırmızı olsun 10 kuruş fazla olsun dimi ama

kontrol panelinden profil düzenleyi aç en altta yada ortalarda biyerdeydi snrım ordan stil ve renk değiştirebilirsin sabit olaraktan

sena abla sana sadece tek birşey ile cvp vericem çünki ben her sıkıntıya düştüğümde bu aklıma geliyor
Ve sen yine denendiğinde
Ve yine kalbin daraldığında
Ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında
Ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde
Uzun uzun düşün
Ve hatırla Yaradanını!

Allah kuluna kâfi değil mi? sure i Zümer-36

evet ya ne kaldı şurada hep dua edelim ablacım inş.daha öncede yazmıştım hamileymişsin yeni gördüm daha hayırlı olsun ablacım.yok bende özelden istemiştim onu diyodur sena abla
muhtemelen bu bir atak tı.hafatya bu kadar veremem canım..ne yaptığıma gelinceekaptanımın sözlerine uydum birde sünnet işledim..midemin 1/3 ini boş bıraktım 1/3ini su ile doldurdum 1/3 ni yemeklee..ne mide varmış bende yafff doldur doldur bitmedi..birde sıfır ekmek sıfır pilav iftardan önce en az 3 bardak su iftarda sadece çorba ve yada cacık bide ana yemek .davetlerde tabağıma en beğendiğim çeşitlerden sadece birer lokma. sahurdada müsli artı special k birde yumurta yedim..işte böyleeeee..Rabbim hepimizin aşkın arttırsın canım sende yemişsin baklavalarıçok severim banada yolla bi tabak
sana cvb yazıyorum napayım ben gündüz yaptım sporumu Allah kabul etsinevet ya şu erkekler yokmu hem seviyorum hem mıncırasım geliyoaradım iftarını yaptınmı bile diye sormadan direk iftarımı yaptım şu anda burası çok yoğun görüşürüz dedi ve kapattı..bir kelime bile söyleyemedim
iradesizlik falan yok yarından tezi yok devammm kaldığımız yerden pasta veya bakalva yemiş olabiliriz ama yedik bitti ben unuttum bile hadi gaza gel kıııız hafatya kır zincirlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…