sanırım en güzel cevabı sana çizelgelerimiz verecek...aşada
uyku gözümden akıyor kızlar..zaten 8de kalkıyorum..hadi bana iyigeceler
sağol tatlımmmmmmmmmm,,yaramaz olurmuuu neler öğrendik neler burda hayatım boyunca hep zayıftım ama doğumlar beraberinde kilolarıda getiriyomuş bilemedim yedim durdum almam dedim ama aldım,şükürki burayı buldum vede azmettim herşey kk sayesinde vede azmimizin sayesindeCanım azmetmenize yarıyor mu gerçekten, çünkü yarıyorsa büyük başarı bravoo hepinize kızlaaar :97:
ii uykular rüyanda bizleri gör emi en çıtır hallerimizleee:86::86:sanırım en güzel cevabı sana çizelgelerimiz verecek...aşada
uyku gözümden akıyor kızlar..zaten 8de kalkıyorum..hadi bana iyigeceler
bravoo kantardan küçük boy basküle dönüşünüzü ayakta alkışlıyorum kızlaaaar
iyi geceler canim :92::92::92:
kız suzan naptın bakiim senne zaman uyucan
kızlarr burnum kanıyooooooooooooooooooooooo
tam kapattım pcyi yatmaya gidiyordum burnum kanmaya başladı...Allahım bu kanamalar neyin nesi...sıklaşmaya başladı...
allahım yaa sena abla sen bence iice görün doktora ve ne diyosa yappp allah korusun yaa:26:kızlarr burnum kanıyooooooooooooooooooooooo
tam kapattım pcyi yatmaya gidiyordum burnum kanmaya başladı...Allahım bu kanamalar neyin nesi...sıklaşmaya başladı...
uyudum kalktim bile :90:
allahım yaa sena abla sen bence iice görün doktora ve ne diyosa yappp allah korusun yaa:26:
ama ben ben daha yatmadım bile eşim çocuklar uyudu ben burda napıyorum ,sizleri özledim bi bakiim dedim,bugün doğru dürüst giremedim bilee
canim benimbende diyorum bu deli kiz nerde is yerinde de okuyorum ya sürkeli aklimdan gectin hayatim:97:
sağolasın,,valla bende diyorum ikide bir kulağım çınlıyo kim anıyo beni,hiçte aklıma gelmedin haaa:86:gerçekten bak kulağım çok çınladı bugün
kotamın zırt dediği yere geldim2 bilemediniz 3 kere daha gelirim :2: şu sıkıcı ve bunalımlı dönemimde kötü bir durum bu kotasızlık iftardan sonraki kaçamaklar sonrası sahurda bişicik yemedim kendim tutmak zor oldu ama başardım karnımın şişi inmedi bile.
süper güzel bir esinti var izmir izmir olalı ağustos ayında böyle hava görmedi.çok bilirim sıcaktan taşa yattığımı şimdi resmen üzerimize bişi almadan uyunmuyor.çok istisnai durumlar dışında sahura kadar 2-3 saat uyuyorum sonra 8-10 arası tekrar yatıyorum öğlen güneşten odaya vurunca uyanıyorum.tabi bu aralarda annemin su getir wcye gidelim ayağımın altına minder koy vs şeklinde beni uyandırmaları hariç.izmirde en çok deliksiz uyumayı özliyorumannelik provası yaptırıyor annem resmen. hayatta gece uykumdan beni bişi uyandıramaz isterden davul çal başımda duymam ama annemin nefes alışından anlarım beni cağıracağını seslendiğindede kalkarım hemen.tabi bi gözüm açık biri kapalı
annem abim ve kocişim uyuyolar vardyalı olarak horluyolarmsjımı yazıp çıkıyorum kısmet artık bidaha nezaman gelirim belli olmaz.sağlıcakla formda kalın
olmaz olurmu ama sahurda yemiyrum pideyi iftarda yiyom.bak yakalamisken diyeyim senin pide sevgine hayranimben senin anlatigin kadar pide yesem yuvarlana yuvarlana hareket ederdim desene bugün sahur da pide yoktun
olmaz olurmu ama sahurda yemiyrum pideyi iftarda yiyom.sahurda sıcak ekmek bazen yine sıcak pide oluyor evin erkekleri sahur vakt eve geliyor hemde son durak ekmek fırını bu akşam simit ve açma vardı ama yemedim tuttum kendimi.benim hamur işlerine karşı zaafim var geçen qivi anlatırken beni anlatıyo sandım ama tek fark ben ekmek tarzı şeyleri sade yemeyi severim.belki birazda ordanmı karım oluyor. sahurdan sonrada hemen uyumuyorum üzerinden 3-4 saat geçiyor dolayısıyla sindirmiş oluyorum yediklerimi.iftardada bi kerede değil bikaç saate yayarak yiyorum onunda etkisi var.bide gün içi hareketim evimdekine göre daha fazla.onunda etkisi var.iftara 1 saat kala enerjim sıfırlanıyor.kendi evimde hiç sahur yapmadan oruç tutardım bu halimden daha dinç olurdum.kilo almışta olabilirim giyimlerime göre kıyaslama yapıyorum.:26: profilimdeki kotum normalde nefesimi tutarak giydiğim bacak kısmı oldukça sıkıydı.şimdi ise gayet normal ne sıkı ne bol.neyse artık eve döndüğümde anlıcam akkoyun kara koyunu daha 20 gün daha burdayım nasıl geççek bu 20 gün bilmem gözümde büyümeye başladı.eşimin yanımda olmasından dolayı geçen 25 günü anlamadım bile.o gidince günler daha zor geçecek benim adıma
sürekli evin içinde olmak bunaltıyor beni sıkıntı stres agrasiflik olarak bana ve çevremdekilere geri dönüyor.ekmek diyet i yapiyordum bende bi ara sade yedinmi kilo veriyordun ama ben yaninda birsey olmadan yiyemem ki :26: zaten senin kilon yerinde baktin kaciyor yakalarsin hemen insan kendi evinde illaki daha rahat olur hadi cabuk gecerde sende evine kavusursun isallah yakinda :97:
sürekli evin içinde olmak bunaltıyor beni sıkıntı stres agrasiflik olarak bana ve çevremdekilere geri dönüyor.inanmazsın ayın 26 sında burdaydım ilk kez dün dışarı çıktım oda 1 saatlik işim vardı onu halledip iftara yetiştim.normaldede zamanımı evde geçiriyorum ama işte herkesin kendi evi.nekadar annenin evide olsa senin evin gibi değil.eşim yastığımı özledim diyor bende soruyorum yastığınmı benmi yastığım diyor okadar feci bir durum düşün.halbuki izmirin sefasını o sürüyor evin erkekleri onu boş bırakmıyor sürekli dışarda sahur ve iftar olmasa yüzünü göremicem ama o yinede yastığım dyor
bıraksalar ev beklicekte bırakmıyolar kocişimi banabidaha kine sende getir yastigini yine yastigim derse al getirdim dersin bende mesela genelde evde geciririm vaktimi ama baska biryerde olayim bunalirim canim evim güzel evim ee nerde gördük bi erkek ev beklemis varmi imkani onlari baglasan durmaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?