Arkadaşlar gerçekten bu grubun size faydası oluyor mu? 79 kiloluk bir insan kantara dönmüş demektir, zayıflayabildiniz mi?
günaydııın bağyanlar
mayviş çok az yiyorsun yaa :122:
bak dedim ben sana beni geçersin diye 100 gramla gçtin beni liste başı gitti benim hıh ramazanda kilo veremeyenlerdenim sanırsam çünkü geçen hafta adet dönemiydi 3+3 beslendim 18000 gitti bu hafta oruç vardı 400 gramcık tebrik ediyorum seniGeldumm kısçelerrr..
Bildirimimi yaparrr kaçarımm..
başlangıç : 86
geçen hafta : 74.5
bu hafta :74
Giden:500 gr:78:
toplamda giden 12
hedef : 65
Buna da şükür diyorum.. Regl olamadım çnkü 500 gram da bişidir hem :76:
Daha çok verdiiğiniz gramlar olsun efeniimm.
Öpüldünüzz.
Sevgilerrr..
Saygılarr...
tebrik ederimçok şaşırdım önceden duymuştum ama bu kadar kalori yakılcağını hiç sanmıyordum..
normalde hep öyle yapıyorum ben 11 12 gibi yatıp 7 7.30 gibi kalkıyorum malum okulyediklerimede dikkat etsem kilolar gider heralde
başlangıç : 78.4
geçen hafta : buraya yeni başladım ama geçen pazartesi 76.2
bu hafta :75.6
Giden:0.60
toplamda giden 2.8
hedef : 65
eferin gız sana tebrik ederim devam et böle olmaya çıtır anneBaşlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:63.3 kg
Bu hafta:62.5 kg
Giden:800 gr
Toplamda giden:17.3 kg
Hedef...62 kg:118::119:
tebrik ederim 2 kilo maşallah sana devamını dilerim şampiyon belli ikinci kimbildirim vaktiiiiiiiiiiii
başlangıç.....75.5
geçen hafta 63.5
bu hafta......61.5
giden .........2000gr
toplamda g...14 :81::81::81::81:
hedef..........57 ydiiii artık değill
şımarmak istiyorummmmm
kızlaaaar yüksek müsadelerinizle kendimi salıvermemek veee daha iyi hissetmek için hedefim artık 55 yakışırmı????herşey sizin sayenizde öpüyorum siziiiiiiiiiiiiii seviyorum siziiiiiiiii
tebrik ederimCanlarım hayırlı akşamlarrkilo bildirimini yapıp çıkmam gerekiyor iyileşince bol bol sizinle konusmak istiyorum
ben geçen hafta bildirim yapamamıstın
2 hafta önceki kilom: 70.2 kg
bu hafta ki: 68.6 kg
Toplam giden: 1.6 kg
haftalık: 800 gr diyelim
Sizleri seviyorummm mutlu kalınn
anam maşallah bu kızlar çoştu coştu bu hafta tebrik ederim canımkızlar merhaba
bir süredir giremedim yoğunluktan,geçmişi de okuyamadım.. özledim hepinizi.. işyeriyle bağlarımı tamamen kopartayım anlatıcam size son durumları,takip edilebilir diye yazmıyorum.. avukata ihtiyacım var iş hukuku konusunda,ist.da bu konuda iyi olan avukatlar var mı bildiğiniz?bizim avukatımız tatile memleketine gitmiş de.. :26: onu bekleyeceğiz gibi duruyor şu an..neyse sonra anlatıcam herşeyi size.. şunu söyleyeyim çalışanlar olarak haklarımızın çoğunu bilmiyoruz maalesef..
neyse yarınki bildirimimi şimdi yapayım :
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:71 kg
Bu hafta: 70,2 kg
Giden: 800 gr
Toplam giden: 7800 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)
öpüyorum hepinizi, hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
sağlık olsun canım bir dahaki hafta verirsin inşallahBaslangic : 82.5
Gecen hafta: 66.2
Bu hafta: 66.7
gelen: 500 gr
Toplam giden: 15.800
Hedef: 60
tebrik ederim canımbende bildirimi yapayım
Baslangic : 82.5
Gecen hafta: 78.9
Bu hafta: 78.0
Giden: 900 gr
Toplam giden: 4500gr
Hedef: 55
biraz zor olacak ama olacak ucunda kolye var dimi
emrah bukızı tebrik ederoy asiye asiye...
davete geç kaldım sanırım..
neler vardı menüde...
hangi lezzetli yiyeceklerı kaçırdım..
gelelım bildirime..
kaçamaklarıma ragmen kılo olmadan haftayı atlatmışım şükür...
baş:77.6
gecen:67.6
bu:67.3
giden: 300 gram
top.giden:10 kılo 300 gram.
sağlık olsun kaptan zati kala kala 2-3 kilo kalmış verirsin bu arada iş konusunda hakkında hayırlısı olsun seni kendime benzetiyorum isteklerimiz farklı belki ama yaşadıklarımız aynı bende bebek konusund senin gibiyim çok fazla istiyorum olmayınca ağlıyorum kafyı yeme noktasına bile geliyorum bazen sanırım bir şeyin ne kadar üstüne düşersen o kadar geri tepiyor en iyisi oluruna bırakmak ne dersin senacım hayırlısını dilemek belkide böylesi hayırlı inşallah rabbim gönlüne göre versin iş mevzuna bu kadar takıp sağlığının etkilenmesine izin verme en azından maddi anlamda işe ihtiyacın yok bu açıdan düşün ama çalışmakta güzel tbi gerçi bende bazen aman keşke evde otursam çalışmasam dediğim oluyor keşke hamile kalsamda işten çıksam diyorum maddi açıdan şükür durumumuz iyi ama evde oturmakta sıkıyor insanı aman işte bi öle düşünüyorsun bi böle onun için takma hayırlısı neyse o olsungünaydın arkadaşalr hayırlı cumalar hayırlı bildirimler hepimize...gün doqmadan neler doqarmış hayırlı haberler alırız hep beraber inşallah..dualarınızı esirgemeyin olurmu..benide katın o güzel ve içten dualarınızın arasına..ben hepimiz için dua ediyorum..Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin..
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 64.3
bu hafta 64.6
gelen +300
toplamda giden 25.400
hedef 60...
yirim kız ben seni hedef bak hedefe maşallah hem hamiş bide 700 gram vermiş kendimden utandım vallaBaşlangıç:90 kg
Boy:1,70
Geçen hafta:59.7 kg
Bu hafta: 59.0 kg
Giden: 700 gr
Toplam giden: 31.000 gr
Hedef kilo:
En fazla 72 diye biliyorum hadi hayırlısı
Bu arada sanırım şişlik vardı geçen hafta
Hafta içi bu 58.8 lerde dolaştı hep...
Hiç bir yemeğin gönlünde bırakmadan yiyorum çünkü....
Kızartma falan da dahil ama actifry da tabiiii
Pideler hala favorim..
Özellikle susamlı olan orta bölümmmm
kız fıstık oldun manken maşallah tebrik ederimGünaydın arkadaşlar.. ugrayamıyorum artık kusura bkmayın, cok yogun burası ve hep ekip calısmaları yaptıgım için kaçıp gelemiyorumda..
bildirimimmm
Başlangıç : 75 kg
Geçen hafta: 61.9 kg
Bu hafta : 61.6 kg
Giden : 300 gr
Toplamda giden : 13.400 gr
hedef 58 kg
Az mıııSahurda gözümü açamıyorum bide ağzımı da Roaaccutane ilacı kullanıyorum dudagım yara içinde.
Yemek yedikçe yarılıyor, açıyor. Sahurda kremimi bulamıyorum maaleef bide dediiğim gibi göz kapalı yemeye calısıyorum.
İftar menüm baya kalabalık hele bu hafta dürüm, çikolata, dondurma, makarna ne bulduysam affetmedim
Gözünden kaçtı herhalde qivicimm
haha süperhaftaya çizelgemdeki gacıyı o çiçeğin içine sokcem hırs yaptım işte
menünü cok begendım afıyet olsunişte bu da benim iftar menüm
1bardak su
1 kepçe ezogelin çorba
2 yemek kaşığı patlıcan yemeği
1 yemek kaşığı havuç kavurma
sarımsaklı yoğurtla
1 dilim ekmek
kavun
canım daha yeni gittim..burun kanamsınınnedenlerini sıraladı..(sinir - stres - aşırı üzüntü - sıcak/soquk hava - darbe vs..) tatildeykende kanadıqında elbisemin etekleri istediqim gibi dikilmedi diye çok üzülmüştüm..çburnumda o gece kanamıştı..2-3 gündür iş konusunda yaşadıqım stres neden oldu bu duruma..hala başım aqrıyor..
kesinlikle...
tuqbacım ben zaten doktora iyice bi göründün...sinüzit bilgisayarlı bt bile çekildi..yapılacak olan herşey yapıldı..burun içinde eqrilik olduqu nefes almamda problem varsa ameliyat olmamı önerdi doktorum..çok şükür nefesle ilgfili bi problemim yok..görünürde burnumda eqrilikte yok..neresi eqri anlayamadım.
inşallah bana dua edenlerin sayesinde Rabbim hayırlı bir iş nasip edecek bana..inanıyorum...destekleriniz ilaç gibi geliyor..ama 2 gündür kalbim çok sıkışıyor..rahat deqilim..başımın aqrısıda hiç kesilmedi..teli özelden atarım cnm..belki sohbet etmek iyi gelir..bu arada kilo vermişsin çok sevindim..inşallah her hafta küçük oynamalar yaşarsın sadece...5-10 kiloyla doquma yollarız seni..
bak dedim ben sana beni geçersin diye 100 gramla gçtin beni liste başı gitti benim hıh ramazanda kilo veremeyenlerdenim sanırsam çünkü geçen hafta adet dönemiydi 3+3 beslendim 18000 gitti bu hafta oruç vardı 400 gramcık tebrik ediyorum seni
tebrik ederim
eferin gız sana tebrik ederim devam et böle olmaya çıtır anne
tebrik ederim 2 kilo maşallah sana devamını dilerim şampiyon belli ikinci kim
tebrik ederim
anam maşallah bu kızlar çoştu coştu bu hafta tebrik ederim canım
sağlık olsun canım bir dahaki hafta verirsin inşallah
tebrik ederim canım
emrah bukızı tebrik edermaşallah
sağlık olsun kaptan zati kala kala 2-3 kilo kalmış verirsin bu arada iş konusunda hakkında hayırlısı olsun seni kendime benzetiyorum isteklerimiz farklı belki ama yaşadıklarımız aynı bende bebek konusund senin gibiyim çok fazla istiyorum olmayınca ağlıyorum kafyı yeme noktasına bile geliyorum bazen sanırım bir şeyin ne kadar üstüne düşersen o kadar geri tepiyor en iyisi oluruna bırakmak ne dersin senacım hayırlısını dilemek belkide böylesi hayırlı inşallah rabbim gönlüne göre versin iş mevzuna bu kadar takıp sağlığının etkilenmesine izin verme en azından maddi anlamda işe ihtiyacın yok bu açıdan düşün ama çalışmakta güzel tbi gerçi bende bazen aman keşke evde otursam çalışmasam dediğim oluyor keşke hamile kalsamda işten çıksam diyorum maddi açıdan şükür durumumuz iyi ama evde oturmakta sıkıyor insanı aman işte bi öle düşünüyorsun bi böle onun için takma hayırlısı neyse o olsun
yirim kız ben seni hedef bak hedefe maşallah hem hamiş bide 700 gram vermiş kendimden utandım vallatebrik ederim seni güzel anniş
kız fıstık oldun manken maşallah tebrik ederim
arkidişler cemiii cümlenizi tebrik ederim
halt etmiş o kadın..eli yüzü düzgün yüzüne 2 boya çekmiş pahalı maqazalardan giyinip kendini kaliteli gösteren ama aslında son derece cahil olan bu tür insanlara sinirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oluyorum...yaww ben sizin önünüzde en büyük örneqim..en son doqumumu yapalı 13 yıl olmuş..üstüne oturup kalan 1-2 kilo deqil tam 30 kilo var..ve 1 yılda 28 kilo verdim...ve onca kiloya raqmen hiçbiryerimde sarkma olmadı...bilip bilmeden atıp tutmasın..3 yılmışş...3 yılda sen doqum yapar birde üstüne tüm kiloları verir çıtır çıtır dolaşırsın...sırf moral bozmak için konuşurlar bu insanlar...kılıklarıyla kıyafetleriyle bişey bildiklerini sanarlar..aslında saman kafalı bunların hepsi..saman kafalılarda kendileri farkedemezler...çünkü farkedemicek kadar samanlarrrrrrrrrr........sinirliyim zaten parçalıcam şimdi o kadınııııııııhaha süpersokta gör bakalım ben yapamadım sen yap barim
menünü cok begendım afıyet olsun
kendını cok üzüyorsun stres yapıyorsun vücut da ısyan edıyor napsın bak bu dagünah bılıyorsun vucuduna ezıyet etme lütfen
herkese günaydın kızlar ben bıdlırım yapamıycam sanırım dün iftardaydık dısarda tartılamadım bugunde bılmıyorum bakalım zaten veremedım sanırım bu hafat tatlı cok gıttı pek aram olmmasına ragmen hep denk geldı yedım
neyse dün iş yerinde bı kadın annem yasında yanı ama bakımlı bırı oyle laf acıldı evrak götürmüştüm oglumu sordu buyumustur dıye dedım 15 aylık oldu ama dedı nası kılo verdın dedım dıkkat ettım ıyı yaptın dedı daha bıraz daha vermem lazım dedım evet bıraz daha dedı moralım bozuldu yaaben boyleyım benı azcık gaza getıren olursa motıve oluyom yok dah avar deyınce moral gıttı esıme dedım sacmalama suna bak çöktün dedi iyisin dedi .kadınada dedım aslında vucut cok degıstı dogumdan sonra tabı olur dedı yasımı sordu 30 dedım düzelir dedi 3 yıla toplar eskıye döner dedı dıyemedım 3 yıla kadar benım 2 ncı gelırse dıye hamıle kalırsam cok laf soyluycek arkamdan bılıyom yandım ben vallaha:18:
mayvişş sana iki satır şarkı yazdıııım;
mywish mywish my mywish
gözleri boncuk mywiiish
halt etmiş o kadın..eli yüzü düzgün yüzüne 2 boya çekmiş pahalı maqazalardan giyinip kendini kaliteli gösteren ama aslında son derece cahil olan bu tür insanlara sinirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oluyorum...yaww ben sizin önünüzde en büyük örneqim..en son doqumumu yapalı 13 yıl olmuş..üstüne oturup kalan 1-2 kilo deqil tam 30 kilo var..ve 1 yılda 28 kilo verdim...ve onca kiloya raqmen hiçbiryerimde sarkma olmadı...bilip bilmeden atıp tutmasın..3 yılmışş...3 yılda sen doqum yapar birde üstüne tüm kiloları verir çıtır çıtır dolaşırsın...sırf moral bozmak için konuşurlar bu insanlar...kılıklarıyla kıyafetleriyle bişey bildiklerini sanarlar..aslında saman kafalı bunların hepsi..saman kafalılarda kendileri farkedemezler...çünkü farkedemicek kadar samanlarrrrrrrrrr........sinirliyim zaten parçalıcam şimdi o kadınıııııııı
anlıyorum canımm seni bir ara bende çok çalışmak istiyodum ama saolsun eşimle annem moralımı bozarak soguttular ama hala içinde kaldıyok canım zeyyceyy özele yazmış telini ver diye..senin istediqinide gördüm am espri yapıyosun sandım..hani aramazsan arama yazdım ya patrona sinirden..telini ver ben arıyım diye espri yaptın sandım..eqer gerçekten istiyorsan söyle veriyim..iyi dileklerin için teşekkürler..inşallah dediqiniz gibi hayırlı bir işim olur..
sibelcim inşallah tatlım..ama şu günler bnm için çok sıkıntılı geçiyor..kalbimin sıkıştıqını hissediyorum...beni üzen herkese herşeye resti çektim..bi işim olsun saqlık sıhhat başta olmak üzere dünyalar bnm olacak..Allahımmm nolur nasip ett!!!!
aynısını benim annemle babam söyledi..hele babam...açmısın açıktamısın..evin barkın herşeyin var..senden iyisi yok..niye aqlıyonn..topla kendini..vs.....aynı gün içinde açtıkları 2 telefondada aqlarken yakalandım..yoksa aqladıqımı falan söylemem annemlere...mesele ne açlık ne açıklık..çok şükür bugünümüze..ben evde kalmak istemiyorum..çok bunaldım..niye beni kimse anlamıyor..illa çalışmak için parayamı ihtiyacımızın olması gerekiyor..kendi derdim yetmiyor bide havada uçuşan sözlerle uqraşıyorum..
asiyemm...çok güzel bi ayeti kerime..açıklamasıda bi okadar mükemmel...nasıll dua ediyorum bi bilsen..sadece seccade başında deqil uyumadan önce gözümü açtıqım anda tv izlerken dışarda içerde heryerde aklıma geldiqi an yer ve mekan hiç önemli deqil kalben ve lisanen sürekli Rabbime yalvarıyorum..kapıma gelip benden bişey isteyen sail(isteyici) kulumu geri çevirmekten haya ederim diyen MEVLAM...kapına geldim yalvarıyorum..hakkımda en hayırlısını en güzelini nasip eyle..gidecek başka kimsem yok..sadece bana deqil hatta önce tüm iman ehline sonrada bana kalbimizdekileri hayırlıysa nasip eyle...
ben maaşındanda geçtim..teklif edilen fiyat 700tl..çok az olmasına raqmen işi öqrenen kadar diye sabredecektim..ama ona bile layık görmediler..
ben çok bekledim cnm...1 senedir hastanede bi işim olacak sanarak bekledim..tanıdık vardı aldırıcaktı benide..ama olmadı..vakit kaybım çok..şimdide kendi çabalarımla bir yere girmeye çalışıyorum..ve her defasında buynu bükük gözü yaşlı kalıyorum..
inşallah canım..nasıl sıkmıyım canımı öyle çok istiyorumki anlatamam..çablarımın sonuçsuz kalması beni çok üzüyor..
mucizeler uqrarmı arka sıralara...
ayyy canımm yaaaa aynılar hep ne yaparsan yap görmez üstünede bol boll çene yaparlar bide biz dırdırcı olcezzz valla benimki baya dillide hiç susuzmaz maşallah hep laf etcek ne var arargece gündüz bilgisayardaymışım...evin işini gücünü yandaki komşu yapıyor heralde..bide bu halde koçişle uqraş..bide onun dırdırını çekmiyim diye niye moralimin bozuk olduqunu bile söylemedim..senin anlıcaqın şey deqil dedim..işten gelince lütfedip sorduda halimi..şimdide pc takıldı gözüne..gidip yatıyım çok başım aqrıyo zaten..sahurada kalkıcam..hepinize hayırlı geceler..nolur dua edin arkadaşlar..sabah görüşürüz..
hoşgeldin canmm allah bagışlasın bebegini verecegiz inşş hepberaberrmerhaba kızlar bende sınırdayım 77 kiloyum bi verip bi alanlardanım 1 yaşında bebeğim var kilolarım yenii inşaallah zayıflarız birlikte kendinize iyi bakın ....
mrb canımmm hamileymişsinn hayırlı olsunnn tebrik ederimmmm kolay hamilelik geçirmen hayırlısıyla sagılklı bi sekilde bebegini kucagına alırsın inşşBaşlangıç:90 kg
Boy:1,70
Geçen hafta:59.7 kg
Bu hafta: 59.0 kg
Giden: 700 gr
Toplam giden: 31.000 gr
Hedef kilo:
En fazla 72 diye biliyorum hadi hayırlısı
Bu arada sanırım şişlik vardı geçen hafta
Hafta içi bu 58.8 lerde dolaştı hep...
Hiç bir yemeğin gönlünde bırakmadan yiyorum çünkü....
Kızartma falan da dahil ama actifry da tabiiii
Pideler hala favorim..
Özellikle susamlı olan orta bölümmmm
ayyyyy canımmm yaaaa ne güzel yazmışsınnnnn süper anlatmışsınn tebrik ediyorumm seni kutlyommm ayakta alkışlıyommmhalt etmiş o kadın..eli yüzü düzgün yüzüne 2 boya çekmiş pahalı maqazalardan giyinip kendini kaliteli gösteren ama aslında son derece cahil olan bu tür insanlara sinirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oluyorum...yaww ben sizin önünüzde en büyük örneqim..en son doqumumu yapalı 13 yıl olmuş..üstüne oturup kalan 1-2 kilo deqil tam 30 kilo var..ve 1 yılda 28 kilo verdim...ve onca kiloya raqmen hiçbiryerimde sarkma olmadı...bilip bilmeden atıp tutmasın..3 yılmışş...3 yılda sen doqum yapar birde üstüne tüm kiloları verir çıtır çıtır dolaşırsın...sırf moral bozmak için konuşurlar bu insanlar...kılıklarıyla kıyafetleriyle bişey bildiklerini sanarlar..aslında saman kafalı bunların hepsi..saman kafalılarda kendileri farkedemezler...çünkü farkedemicek kadar samanlarrrrrrrrrr........sinirliyim zaten parçalıcam şimdi o kadınıııııııı
Ay Allah'ımmm nee kaa mutlu oldummmm..
Senin bu şarkı sözü yazmana bayılıyorum ha bide söylemeneee
Benim şarkımı da çok sevdim ama pala pelin'in yeri bizde ayrı
Özledim ya gelse de makara yapsak =)
hee yaa daha az önce geçti aklımdan gerdüş gelmesine gelsin de demişti ya geçen sene iki düğün arası bişi anlamadık tatilden bu ilk gibi olacak dediydi güzel güzel yapsın tatilini kocişiyle, ben bağrıma böğrüme taş basarım
Pazartesi kavuşcaz hadi bakalımm..
Arzu abla sen bildirim yaptın mı gözümden mi kaçtı hatırlayamadım da
hah eline saglık hıncımı al valla burda cok malesef ya bu kurum cok sosyetık dolu hep havadan bakıyolar kapalı oldugumu bılmıyolar ama gıyımımden tahmın edıyolardır kısın baska bı bırımde gecıcı calısıyordum ordakı avukat 2 ncıye hamıle kaldı kızı 3 yasında genel sekreterın sekreterı görmüş kadına iyi cesaret demiş. baska bı tanesı de hamıle oldugunu öğrenınce gene mı demişbakar mısın yorumlara szie ne sankı sız bakıp büyütceniz o yüzden hamıle kalmaya korkuyom valla esım cok ıstıyo ya burda butun lafları ben yıycem hamıle olarak ıse basladı 1 sene sonra gene hamıel kadlı dıycekler dıye offf:18:
kime ne canım senin hamileliğinden.. hem ikincisinden bahsediyorsun doğurup doğurup sokağa salmıyorsun ya.. bakmak büyütmek sevmek için doğuruyorsun dilendirip milletin üstüne salmak için değil ki, tasası onlara mı kalmış? çoluk cocuk büyüyüp kendi ayaklarıyla basınca unutuyorlar kendi gençliklerini.. sanki kendilerinin hep tek çocuğu mu var? sanmıyorum.. aralarında çok yaş olduğunu da sanmıyorum.. insan konuşmadan önce bir kendini süzsün bence.. ha durumlar böyledir, kendi tercihidir, seninkini tasvip etmez ama öyleyse de arkadan eleştirmesin konuşmayı bilsin.. diğer hatunu da konuşmuşlar sırf sana bir durum yok yani huyları kurusun illaki oluyor iş ortamında böle şeyler.. bak sen de burada onları konuşuyorsun oh sefan olsun.. ne korkuyorsun ne yani iki ağzı durmaz için çocuğuna kardeş yapmayacak mısın?
ay saol canım ya ben cevreyı cok takarım malesef etkılenırım dünki laftan bıle nası etkılendım esım dıyo bak nası zayıflamıssın demıs ya dıye ama arkasıanda lafı soktu daha var dıye ınsan cesaretlednırır bak vermsısın az bsıey kalmıs onuda verırsın merak etme dese anlıycam yanı de ıste soyleysı tarzı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?