70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iste genelde hadi napcan gel cikalim derler oturun sana evde ne isiniz var dimi disarda bayramdan sonra gitcen herhalde geri eve dimi:26:

Son düzenleme:
iste genelde hadi napcan gel cikalim derler oturun sana evde ne isiniz var dimi disarda bayramdan sonra gitcen herhalde geri eve dimi:26:
annem rahatsız olduğu ve kısmen bakıma muhtaç olduğu için evde oturmam gerekiyor yoksa beni bağlayan bişey yok.burda olma sebebimde annem zaten onun için geliyorum.gezeceksem evime gidince gezerim bayramdan sonra yiğenim sünnet olucak sünnet düğününden sonra geri döncem kısmetse.gitgel yolda çok yoruluyorum hemde bu ara maddi olarak sıkıntıdayız ramazanı burda geçirmeseydik evde pide bilem yiyemezdik maddi manevi bir süreç anlıyacağın.eve gidip deliksiz uyumak istiyorum.neyse ramazandan sonra daha hızlı geçer günler.bikaç gün sonra arkadaşıma gitmeyi planlıyorum 3-4 gün orda kalırım kafamı dağıtırım zaten geriyede bişi kalmıyor sayılı gün adı var bereketi yok.gelip geçiyor.

gecmis olsun canim allah acil sifa versin tabii zor allah sIkIntI vermesin bu dönemi de atlatirsin isallah güzelim hayirlisiyla

gecmis olsun canim allah acil sifa versin tabii zor allah sIkIntI vermesin bu dönemi de atlatirsin isallah güzelim hayirlisiyla
amin saol ama öyle düzelebilecek bişi değil.keşke olsaydı olsa bile artık yaşta geçti vucut fonksiyoları dahada yavaşladı.ben çok annemin normal bizim gibi olduğunu anımsayamıyorum biliyor olsam belki daha zor olurdu. ama ben kendimi bildim bileli böyle annem sadece yaşlandıkça zaman geçtikçe hareketleri daha çok sınırlanıyor.

allah yardimciniz olsun canim benim babaanem simdi 78 yasinda kadin vucüt olarak saglam ama unutkanlik var ne yapdigini bilmiyo senin anen biliyordur umarim cünkü o da sabir istiyor mesela ben babaanemlen oglumu yanliz birakamam bi odada tuvalette bile gidemiyorum hatirlamiyor hic birsey kimsin necisin herkese kapiyi aciyor tuvalete eliyor sokaklardan birseyler topluyo öyle de zor hayatim allah kimseye dert vermesin

bi keresinde gece kalkmis kapiyi acmis bekliyo ben annemgillen ayni apartmanda kaliyorum benim wc disarda cikdim baktim öyle disarda duruyo bi korktum anlatamam niye aciyorsun biri gelir keser seni falan diye anlatmaya calisiyorum ben birsey yapmadim sen acdin ya diyo

canim güzel sohbetin icin tesekkür ederim benim cikmam lazim senlen laflarken dus umu aldim giyindim is e gitcem hic senlen dek gelmemisdim güzel oldu biraz birbirimizi tanimis olduk kendine iyi bak görüsürüz canim :92:

yaşlılık zor iş bizde yaşlanıyoruz annemin hafızası maşallahlık.bende tam tersi balık hafızalıyım annemin bedensel sorunu var yürümesiyle alakalı onun dışında hiçbir sağlık problemi yok çok şkür.yaşlılık ve birazda kilo kolay hareket edebilmesini engelliyor.eskiye göre oldukça yavaşladı.wcye tekerlekli sandalyede götürüyorum orda hastanelerdeki yürütecleri bilysun tam adı aklama gelmiyo şimdi onu kullanıp oturuyor.bunu tek başınada yapabiliyr ama uzun sürede ve dengesini bazen sağlayamadığı için dşme teklikesi geçirebiliyor yada çok uzun süre ayakta kaldığıda vucudu ağır olduğu için elleri acımaya başlıyor. ben yanında olunca bana nazlanıyor deyom gelnlerine kıyamıyon ama beni 100 kere çağrıyon diyom

canim güzel sohbetin icin tesekkür ederim benim cikmam lazim senlen laflarken dus umu aldim giyindim is e gitcem hic senlen dek gelmemisdim güzel oldu biraz birbirimizi tanimis olduk kendine iyi bak görüsürüz canim :92:
bende bu hatun çalışıyodu işe gitmicekmi diye aklımdan geçirdimdi bende sohbet için teşekkür ederim evde olsam sık giriyorumda şimdi kotamın azizliine uğradım birazda o yüzden uzun zaman ayıramıyorum.eve dönünce kısmetse kırarız iki lafın belini.hadi hayırlı huzurlu güzel bir gün sana

öyle zor allah kimseyi kimseye muhtac birakmasin onlar icinde zor kim ister öyle olsun nazi sana geciyor iste kizi yaninda ya

tamam canim kactim ben :92::92: ben is e gittimi ilk is sayfayi aciyorum gideyim de bi casuzluk yapayim :92::92::92:

Günaydın kısçeler...

Soğuk bi İstanbul gününden merhaba
Kilo verenleri tebrik eder başarıların devamını dilerim..
Veremeyenler de haftaya bi çok verirler inş.. :78:
Alanlar da üzülmesin şişkinliktir oo biraz dikkat hoop onlar da gider..
Azimli bir başlangıç yaparız bu haftaya inş.

Cumamız mübarek olsun..

Sahur menüm:
1 dilim ekmek,
Az sucuklu yumurta,
1 litre su.

evet ya ne kaldı şurada hep dua edelim ablacım inş.daha öncede yazmıştım hamileymişsin yeni gördüm daha hayırlı olsun ablacım.yok bende özelden istemiştim onu diyodur sena abla
:

Canım... Önceki msjını göremedim... Evet hamileyim...Teşekkürler canım
Darısı senin ve diğer kızların başına...
Sen nasılsın zeycey

canım

bize de dua et olur muuuu???nasıl gidiyo hamilelik canımmm.annenlere sööledinmi?

Canım.. Dua ederim hepinize... iyi gidiyor canım sen nasılsın

Yok canım ciddiydim... Espri de yapıyorum evet biliyorum ama
Kız onda ciddiyet payı yüksekti...:)

kızlarr burnum kanıyooooooooooooooooooooooo

tam kapattım pcyi yatmaya gidiyordum burnum kanmaya başladı...Allahım bu kanamalar neyin nesi...sıklaşmaya başladı...

Canım geçmiş olsun...
Çok ağladın ve stres yaptın
Sana dua edeceğim...

Başlangıç:90 kg
Boy:1,70
Geçen hafta:59.7 kg
Bu hafta: 59.0 kg
Giden: 700 gr
Toplam giden: 31.000 gr
Hedef kilo:
En fazla 72 diye biliyorum hadi hayırlısı
Bu arada sanırım şişlik vardı geçen hafta
Hafta içi bu 58.8 lerde dolaştı hep...

Hiç bir yemeğin gönlünde bırakmadan yiyorum çünkü....
Kızartma falan da dahil ama actifry da tabiiii
Pideler hala favorim..
Özellikle susamlı olan orta bölümmmm

Günaydın arkadaşlar.. ugrayamıyorum artık kusura bkmayın, cok yogun burası ve hep ekip calısmaları yaptıgım için kaçıp gelemiyorumda..

bildirimimmm

Başlangıç : 75 kg
Geçen hafta: 61.9 kg
Bu hafta : 61.6 kg
Giden : 300 gr
Toplamda giden : 13.400 gr
hedef 58 kg

Başlangıç:82 kg
Geçen hafta: 72.4 kg
Bu hafta: 72 kg
giden: 400gr
Toplam giden: 10000 sanırım böle bişeycik oldum
Hedef kilo:55 kg

geçen hafta liste başı bu hafta yerlerde sürünüyorum bunada şükür

hay allah sen yine git bi burun bogaz doktoruna sürekli kanamasi da iyi birsey deyil

canım daha yeni gittim..burun kanamsınınnedenlerini sıraladı..(sinir - stres - aşırı üzüntü - sıcak/soquk hava - darbe vs..) tatildeykende kanadıqında elbisemin etekleri istediqim gibi dikilmedi diye çok üzülmüştüm..çburnumda o gece kanamıştı..2-3 gündür iş konusunda yaşadıqım stres neden oldu bu duruma..hala başım aqrıyor..

acaba stress sIkIntImI tetikledi :44:

kesinlikle...

tuqbacım ben zaten doktora iyice bi göründün...sinüzit bilgisayarlı bt bile çekildi..yapılacak olan herşey yapıldı..burun içinde eqrilik olduqu nefes almamda problem varsa ameliyat olmamı önerdi doktorum..çok şükür nefesle ilgfili bi problemim yok..görünürde burnumda eqrilikte yok..neresi eqri anlayamadım.

inşallah bana dua edenlerin sayesinde Rabbim hayırlı bir iş nasip edecek bana..inanıyorum...destekleriniz ilaç gibi geliyor..ama 2 gündür kalbim çok sıkışıyor..rahat deqilim..başımın aqrısıda hiç kesilmedi..teli özelden atarım cnm..belki sohbet etmek iyi gelir..bu arada kilo vermişsin çok sevindim..inşallah her hafta küçük oynamalar yaşarsın sadece...5-10 kiloyla doquma yollarız seni..

günaydııın bağyanlar

sağol tatlım ya valla gün içerisinde tartılmanın yanlış olduğunu biliyodumda,bu spor sonrası bilmem ne sonrası tartılmanın yanlış olduğundan bihaberdim,tşk ederim çokk ii yaptın

rica ederim bişiler biliyoruz da neden olduğunu falan da bilince daha iyi oluyor..

mayviş çok az yiyorsun yaa :122:

erginsena kaptan bu sabah bir ilan gördüm aklımdaydın zaten, bir tekstil firması, bayaa çalışan alacaklar anlaşılan, ssk, servis,dolgun maaş falan diyordu tel noyu yazacakken otobüs geldi.. sana uyar mı bilemiyorum tabi, ben noyu alırım en geç yarın sana özelden bildiririm bi araştırırsın olur mu canını sıkma ben bi başıma bir taraftan yurt ücreti bir tarftan aöf harçları vs olduğu dönemde bir ay iş aradım hah alacaklar dediğim yerlerden aramadılar bile kimi yerlerde şartlar süperdi ısrarla çağırdılar ama içime sinmedi rahatsız olduğum bazı şeylerden, hayırlısını beklerdim.. sanırım oldu.. sen de çok telaşa kapılma şimdi sakin ol, aramazlarsa canını sıkma sonuçta ekmek aslanın midesinde, hayırlısını bekle..

ilqin için teşekkür ederim cnm..ama ben ön muhasebe yapmak istiyorum...önü açık bir meslek..ve zeytinburnunda ön muahsebe çok revaçta..deneyimli olduktan sonra maaşlarda çok güzel..bu konuda kendimi geliştirmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…