bıraksalar ev beklicekte bırakmıyolar kocişimi banaburda herkes çalışıyor bizimki gibi memur değil.erkeler eve 12 de gelince erken gelmiş oluyolar ben böyle bir düzende büyümüş olsamda evlilik hayatımda buna pek katlanamazdım sanırım.eşim günün en fazla 7 saati dışında hep evdedir hep beraber zaman geçiririz.uzak kalmaya bu yüzden tahammülüm yok.varlığı bile huzur benim için ama işte o yastık yokmu yüce rabbimin hikmeti işte havlar çok güzel ve serin geçiyor sıcak olsa şimdiye eve dönmüştü.zaten bugün yarın gitmek istiyor zapt etsem etsem anca 3-4 gün daha tutarım sonra yastığına kavuşur
annem rahatsız olduğu ve kısmen bakıma muhtaç olduğu için evde oturmam gerekiyor yoksa beni bağlayan bişey yok.burda olma sebebimde annem zaten onun için geliyorum.gezeceksem evime gidince gezerimiste genelde hadi napcan gel cikalim derleroturun sana evde ne isiniz var dimi disarda bayramdan sonra gitcen herhalde geri eve dimi:26:
annem rahatsız olduğu ve kısmen bakıma muhtaç olduğu için evde oturmam gerekiyor yoksa beni bağlayan bişey yok.burda olma sebebimde annem zaten onun için geliyorum.gezeceksem evime gidince gezerimbayramdan sonra yiğenim sünnet olucak sünnet düğününden sonra geri döncem kısmetse.gitgel yolda çok yoruluyorum hemde bu ara maddi olarak sıkıntıdayız ramazanı burda geçirmeseydik evde pide bilem yiyemezdik maddi manevi bir süreç anlıyacağın.eve gidip deliksiz uyumak istiyorum.neyse ramazandan sonra daha hızlı geçer günler.bikaç gün sonra arkadaşıma gitmeyi planlıyorum 3-4 gün orda kalırım kafamı dağıtırım zaten geriyede bişi kalmıyor sayılı gün adı var bereketi yok.gelip geçiyor.
amin saol ama öyle düzelebilecek bişi değil.keşke olsaydı olsa bile artık yaşta geçti vucut fonksiyoları dahada yavaşladı.ben çok annemin normal bizim gibi olduğunu anımsayamıyorum biliyor olsam belki daha zor olurdu. ama ben kendimi bildim bileli böyle annem sadece yaşlandıkça zaman geçtikçe hareketleri daha çok sınırlanıyor.gecmis olsun canim allah acil sifa versintabii zor allah sIkIntI vermesin bu dönemi de atlatirsin isallah güzelim hayirlisiyla
amin saol ama öyle düzelebilecek bişi değil.keşke olsaydı olsa bile artık yaşta geçti vucut fonksiyoları dahada yavaşladı.ben çok annemin normal bizim gibi olduğunu anımsayamıyorum biliyor olsam belki daha zor olurdu. ama ben kendimi bildim bileli böyle annem sadece yaşlandıkça zaman geçtikçe hareketleri daha çok sınırlanıyor.
allah yardimciniz olsun canim benim babaanem simdi 78 yasinda kadin vucüt olarak saglam ama unutkanlik var ne yapdigini bilmiyo senin anen biliyordur umarim cünkü o da sabir istiyor mesela ben babaanemlen oglumu yanliz birakamam bi odada tuvalette bile gidemiyorum hatirlamiyor hic birsey kimsin necisin herkese kapiyi aciyor tuvalete eliyor sokaklardan birseyler topluyo öyle de zor hayatim allah kimseye dert vermesin
yaşlılık zor iş bizde yaşlanıyoruzbi keresinde gece kalkmis kapiyi acmis bekliyo ben annemgillen ayni apartmanda kaliyorum benim wc disarda cikdim baktim öyle disarda duruyobi korktum anlatamam niye aciyorsun biri gelir keser seni falan diye anlatmaya calisiyorum ben birsey yapmadim sen acdin ya diyo
bende bu hatun çalışıyodu işe gitmicekmi diye aklımdan geçirdimdicanim güzel sohbetin icin tesekkür ederimbenim cikmam lazim senlen laflarken dus umu aldim giyindim is e gitcem hic senlen dek gelmemisdim güzel oldu biraz birbirimizi tanimis olduk kendine iyi bak görüsürüz canim :92:
yaşlılık zor iş bizde yaşlanıyoruzannemin hafızası maşallahlık.bende tam tersi balık hafızalıyım annemin bedensel sorunu var yürümesiyle alakalı onun dışında hiçbir sağlık problemi yok çok şkür.yaşlılık ve birazda kilo kolay hareket edebilmesini engelliyor.eskiye göre oldukça yavaşladı.wcye tekerlekli sandalyede götürüyorum orda hastanelerdeki yürütecleri bilysun tam adı aklama gelmiyo şimdi onu kullanıp oturuyor.bunu tek başınada yapabiliyr ama uzun sürede ve dengesini bazen sağlayamadığı için dşme teklikesi geçirebiliyor yada çok uzun süre ayakta kaldığıda vucudu ağır olduğu için elleri acımaya başlıyor. ben yanında olunca bana nazlanıyor deyom gelnlerine kıyamıyon ama beni 100 kere çağrıyon diyom
bende bu hatun çalışıyodu işe gitmicekmi diye aklımdan geçirdimdibende sohbet için teşekkür ederim evde olsam sık giriyorumda şimdi kotamın azizliine uğradım birazda o yüzden uzun zaman ayıramıyorum.eve dönünce kısmetse kırarız iki lafın belini.hadi hayırlı huzurlu güzel bir gün sana
bende annemi bekliyorum kalksın yatacam.çıkıyorum bende az dizi izlimtamam canim kactim ben:92::92: ben is e gittimi ilk is sayfayi aciyorum gideyim de bi casuzluk yapayim :92::92::92:
evet ya ne kaldı şurada hep dua edelim ablacım inş.daha öncede yazmıştım hamileymişsin yeni gördüm daha hayırlı olsun ablacım.yok bende özelden istemiştim onu diyodur sena abla
:
canım
bize de dua et olur muuuu???nasıl gidiyo hamilelik canımmm.annenlere sööledinmi?
yok canım zeyyceyy özele yazmış telini ver diye..senin istediqinide gördüm am espri yapıyosun sandım..hani aramazsan arama yazdım ya patrona sinirden..telini ver ben arıyım diye espri yaptın sandım..eqer gerçekten istiyorsan söyle veriyim..iyi dileklerin için teşekkürler..inşallah dediqiniz gibi hayırlı bir işim olur..
[]
kızlarr burnum kanıyooooooooooooooooooooooo
tam kapattım pcyi yatmaya gidiyordum burnum kanmaya başladı...Allahım bu kanamalar neyin nesi...sıklaşmaya başladı...
hay allah sen yine git bi burun bogaz doktoruna sürekli kanamasi da iyi birsey deyil
acaba stress sIkIntImI tetikledi :44:
allahım yaa sena abla sen bence iice görün doktora ve ne diyosa yappp allah korusun yaa:26:
ama ben ben daha yatmadım bile eşim çocuklar uyudu ben burda napıyorum ,sizleri özledim bi bakiim dedim,bugün doğru dürüst giremedim bilee
Canım... Önceki msjını göremedim... Evet hamileyim...Teşekkürler canım
Darısı senin ve diğer kızların başına...
Sen nasılsın zeycey
Canım.. Dua ederim hepinize... iyi gidiyor canım sen nasılsın
Yok canım ciddiydim... Espri de yapıyorum evet biliyorum ama
Kız onda ciddiyet payı yüksekti...:)
Canım geçmiş olsun...
Çok ağladın ve stres yaptın
Sana dua edeceğim...
sağol tatlım ya valla gün içerisinde tartılmanın yanlış olduğunu biliyodumda,bu spor sonrası bilmem ne sonrası tartılmanın yanlış olduğundan bihaberdim,tşk ederim çokk ii yaptın
Günaydın kısçeler...
Soğuk bi İstanbul gününden merhaba
Kilo verenleri tebrik eder başarıların devamını dilerim..
Veremeyenler de haftaya bi çok verirler inş.. :78:
Alanlar da üzülmesin şişkinliktir oo biraz dikkat hoop onlar da gider..
Azimli bir başlangıç yaparız bu haftaya inş.
Cumamız mübarek olsun..
Sahur menüm:
1 dilim ekmek,
Az sucuklu yumurta,
1 litre su.
günaydııın bağyanlar
rica ederimbişiler biliyoruz da neden olduğunu falan da bilince daha iyi oluyor..
mayviş çok az yiyorsun yaa :122:
erginsena kaptan bu sabah bir ilan gördüm aklımdaydın zaten, bir tekstil firması, bayaa çalışan alacaklar anlaşılan, ssk, servis,dolgun maaş falan diyordu tel noyu yazacakken otobüs geldi.. sana uyar mı bilemiyorum tabi, ben noyu alırım en geç yarın sana özelden bildiririm bi araştırırsın olur mu canını sıkma ben bi başıma bir taraftan yurt ücreti bir tarftan aöf harçları vs olduğu dönemde bir ay iş aradım hah alacaklar dediğim yerlerden aramadılar bile kimi yerlerde şartlar süperdi ısrarla çağırdılar ama içime sinmedi rahatsız olduğum bazı şeylerden, hayırlısını beklerdim.. sanırım oldu.. sen de çok telaşa kapılma şimdi sakin ol, aramazlarsa canını sıkma sonuçta ekmek aslanın midesinde, hayırlısını bekle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?