70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sena başağrın geçtimi...
belenay sen naptın ağrılarını...
bu sabah psikoljik herhalde benimki kendimi ince gördüm yaa..eşimde geldi ya mutluyum yaahep düşünce zaten mesela tartıda 1 fazla çıktım sanki heryerim pörtledi yanlardan ama 1versem inceciğim...ya hep motive işte..
sizi bırakamam asla sizde olmasanız motive sıfır...
her olayda sabırsızım..mesela dün hamur yoğuruyorum,hamur uzadı durdu dedim hemen unmu bozuk..neyse toparldandı.yaparken bikaç hata yaptım yok olmadı dedim.motive düştü..fırında acele ettim önce sonra sabırlı davrandım allahtan daha sabırlı olamıdm alt katman yanıcaktı yani..çok pişmiş yani 30 katlı baklvamın 10nu çıtır olmuşyapı işte hemen olumsuzluk gördüğümde bitiyorum yaa
eşim cezerye getirmiş nefis kokuyor yaa oruç olmayaydım ne yerdim...
allahhh bu akşam o benim baklavayı bende onun cezeryeyi yiyecem...tatlı tatlı bir akşam olucak yanii
ama ben az yeyim demi...kızlar cezerye çok zararlımı

arcak boşver yaaa..insanlar böyle nolucek ben kilo alırdım ankarada kims ehatırmı sormdan kilomu sorardı,aynı kiloyla giderdim aldınmı derlerdi yine...okadar yani...
şimdide 5kiloyu farketmediler tamam sıkıyım ama 79ken çok tombul sıkıydım...insanalr böyle napıcan işte....
zayıflamışsın diye nerdeyse yok anam bacım dışında....

dahada arttı cnm...pcyi kapatıp biraz uzanayım..annemde bir sürü laf saydı açmıymışım açıktamıymışım vs...geçen günde aynı şeyleri demişti..isyan ediyomuşum ben Allaha..haşa...sadece çok istiyorum ve hüsrana uqramaktan yoruldum..neden kimse beni anlamıyor..yoksa sorun bendemi..

şehir kampanyaları oluyor ya, işte o sitelerde bu testlerin de kampanyalarına çok rastladım.. istersen bi takip et.. en azından nerde nasıl ne kadara yapıldığını öğrenebilirsin çünkü genelde biraz pahalı diye hatırlıyorum o testleri..

Ya bu haftada 2-2,5 kg verenler nasıl veriyor.
Eskiden bende verirdim gerçi şimdi tık yok..
Motivem de yook. Eylül sonunda 6yı görmek istiyorum. Çok mu şey istiyorum bilmiyorum ki..:2: :84:

hayırrr istediğin sadece 6yı görmek ve bu çok şey değiiillll....bırak 2.yi buçuğu 500 razıyım..aza razı olmayan çoğu bulamazmış....

senaa..hep böyle olur yaa ...sen kendinide üzdün diye tabiki bu şekilde tepki veriyorlar,teselli veriyorlar..

senin hissetiğin kadar hissedemiyorlar bunu senden daha iyi bilemezler..takma ya..yoluna devam et arkadaşım,sende sorun yok sadece ideallerini istiyosun sen boş durmayı seven bir insan değilsin...o yüzden...bekle canım

Son düzenleme:
Ya bu haftada 2-2,5 kg verenler nasıl veriyor.
Eskiden bende verirdim gerçi şimdi tık yok..
Motivem de yook. Eylül sonunda 6yı görmek istiyorum. Çok mu şey istiyorum bilmiyorum ki..:2: :84:

ben de anlamıyordum ama baksana -4.7 yağ nasip oldu üç duruyorum, bir tam veriyorum ama korkuyorum az az verip sonra birden verince sen iyi gidiyorsun çok şey de isyemiyorsun 1.5 ayda 5 kilo rahat verirsin hepimizden azimlisin :114: bak bi yağ kütleni ölçtür bence sandığından daha fazla vermişsindir :97:

Sena abla nacizane kendimden örnek vermek istedim.
Seni en iyi anlayan insanlardan biri de benimdir..
Üniden mezun olduktan sonra 1,5 yıl işsiz kaldım. Başvurduğum yer kalmadı. Bırak görüşmeye çağırmayı, aramadılar bile.
Cv mi atmadığım işyeri, siteler kalmadı.
Bu dönemde başağrılarım ardı arkası kesilmedi. Arkadaşlarım çoktan çalışmaya başlamıştı ben hâlâ iş arıyordum.
Ne güzel ki senin ailen yanında destek oluyorlar...
Benim çevrem mezun oldun hala evdesin, okumuş bile iş bulamıyor, hâlâ baba parası yiyosun diye yorum yaptılar.
Abartmıyorum 1 hafta gece - gündüz başımın ağrıdığını bilirim. Nörolojiye gittim stresten dedi başka sebep yokmuş.
Bu arada mide bulantılarını, ağlak günleri, param olmadığı için arkadaşlarımla dışarı çıkamayıp daha da depresyona girdiğimi saymıyorum bile..

Sonra bigün telefon geldi. Hem de cv mi atmadığım bi şirketten iş bulmak için bi siteye üye olmuştum sonra iş gelmiyor diye kapatmıştım hesabımı.
2-3 ay önce tekrar açmıştım ne olur ne olmaz diye. Ordan bulmuşlar cv mi.
O hafta cumartesi görüştük. Salı işe başladım :)
2009 dan beri de çalışıyorum..
O yüzden diyorum sıkma o tatlı canını birşeyin olacağı varsa olur olmazsa da her şer de vardır bir hayır..
Ben buna inanıyorum seninde inandıgını tahmin edebiliyorum..

Aramaktan yılma ama kendini de yiyip bitirme..
Bide ben bi kitapta şey okumuştum. Birşeyi ne kadar isterseniz, olması için ne kadar çaba sarfederseniz o işiniz olabildiğince geç olur yazıyordu.
Çok isteyerek, umut ederek aslında olmasını engelliyormuşuz..
Dua ve sabır etmek en güzeli...
Dualarımız seninlee...

hastane saatini beklerken biber dolma hazırlasam iydi..neyse geleyimde yapaırm.şimdi 1hafta ara verdim ya inş.oruçta zorlanmam...
sahur menüm:
2gün kurusu kayısı,bikaç badem
yarım litre su

2biber,1domates,bol maydanoz,biraz peynir ve 2yumurta dan oluşan omletim....nefisti
1 ince yufka oluyorya börek için ıslattım eşimde gelmeyince omletle yedim 1küçük yufka...
4zeytin
2bardak çay..şekersiz tabi..
2 mürdüm eriği
yarımlitreden fazla su....
iftarıda akşam yazarım....ama menümde buğdaylı yoğurt çorba ve dolma olucak

bu sabah 1 dilim kepekli ekmek üzerine biber salçası sürdüm ve bir bardak çay
öğlen 2 kaşık patlıcan musakka
4 kaşık pilav
3 kaşık cacık

başlangıç kilo 79
geçen hafta 76.700
bu hafta 76.000
giden 700 gr :26:
toplamda giden 3000gr
hedef 68

az çok dikkat ediyorum haftada 4 gün spor yapıyorum ama niye az niyeeeeeeeeeeeeeee

Evet ama sen spor da yapıyorsun kesinlikle ondan bence.
Ramazandan sonra bende yazılmayı düşünüyorum hatta düşünmeyip eyleme geçeyim.
Evde sürekli birşey oluyor yapamıyorum. Nivea nın cd si vardı onunla yapıyordum.
Şimdi senin meşhur leslie yi indirdim. İzledim abla güzel yürüyo
Ama sadece izledim o da kalori yaktırmıyor işte Leslie nin accık poposu büyük mü ne ayrıca ahahah
Tamam canım buldugum bi yerde ölçtüreyimm..
6yı görmek ve daha da azimlenmek istiyorum sevdicek dün de sordu kg verdn mi diye :2:
Başımdan savdım tabi ki ger-düş ün dediği gibi.. Konuyu değiştirdimm.. :82:
Hoş herşeyden önce kendim için vermek istiyorum.. Kilo verdikce kendimi daha şişko hissediyorum.
Sende de öyle oluyor mu??

hayırrr istediğin sadece 6yı görmek ve bu çok şey değiiillll....bırak 2.yi buçuğu 500 razıyım..aza razı olmayan çoğu bulamazmış....

Evet destek olalım birbirimizee verelim bu kilolarıı

düzeltmek istiyorum; biraz pahalı derken yani oldukça pahalı ama %80- %90 indirimli halleri bile pahalı geldi bana ha dikkate aldığın sürece ömür boyu çok faydası olacak, hatta ömrünü sağlıklı bir şekilde uzatacak bir test o ayrı..

kızlarr burnum kanıyooooooooooooooooooooooo

tam kapattım pcyi yatmaya gidiyordum burnum kanmaya başladı...Allahım bu kanamalar neyin nesi...sıklaşmaya başladı...
çok güzel valla sena bala hiç yakışıyomu vücuduna eziyet etmek..çok şükür ki bizler mukadderata inanan insanlarız yapma Allah aşkına nolursun..Annenin dediği gibi açmısın açıktamısın.ya rabbim başka şeylerle imtihan etse sağlık gibi mesela..valla seni ancak ayeti kerime paklar Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sikkzin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir serdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”bakara suresi ayet 216
belenay tebriklerrrr maviş oldun haaa süpersin tam gaz devam
bende bayılırım pideye ama tadını bile unuttumelimi sürünce devamı gelir biliyorummm..hedefine bayıldımmm..yaaa sana bakıp örnek alalım iki canlı hamiş bile kilo veriyo hmmm çok ayıp bize

amaaaan boşver..şu her konuda fikri olan kendini allame zanneden tiplere bende uyuz oluyorum.. bencede sena balanın dediği gibi 3 yıla ikinciyi doğurup tekrar zayıflarsın

Son düzenleme:

olmaz mı? aynen oluyor.. fotoğrafımı çekiyorum hergün.. biraz zaman geçince dönüp bakıcam tek tek.. kendimim diye bakınca bütün yağ taşımlarım gözüme gözüme batıyor yaa diyorum bu ne ne yapmışım ben kendime hangi canlı familyasından bu ama dışardan başka bir gözle bakmaya çalışıyorum o zaman daha buğulu görüyorum sanki :103: ne bileyim o kadar aman aman korkutacak bişi yok belki de diyorum.. azıcık inceldiğim kesin ama bu kadar kilo verdiğimi hissedemiyorum sanki şişiyorum paso.. neden aynı kıyafetleri giyiyorum o zaman diyorum.. şimdi eskisi gibi sıkmıyorlar tabi ama bolluktan düşmeleri gerekiyordu diye yakınıyorum dün foto ekleyecektim çok paçozdum falan ama çekiverdim, soracaktım bi de siz bakın ben aynı mıyım değişmiş miyim diye.. aynı gün içinde bacaklarım bayaa incelmiş geliyor, hem de aynı kalınlıkta geliyor :44: yemeyi içmeyi saldım bayaa hatta -4.7ye rağmen dün yazmaya utandım listemi :78: bari spora iyi asılayım dedim bir türlü olmuyorsa öbür türlü vereceğim bak sen de ramazandan sonra muhakkak yazıl.. ben kampanyadan indirimli almıştım 1 aylık ama uzatmak istiyorum bayaa faydası olacak biliyorum..

Tek değilmişim demekkk kii. Ben resmimi çekmiyorumm.. Bende mi çekmeye başlasam acep :26:
Spora kesin gitmek istiyorum bacaklarım lımbır lımbır olmaya başladı ki normalde sıkıdır.
Sen foto ekle biz yorum yaparız nolcak yüzünü göstermion zati

yüzüm sana kurban olsun beaa daha kaç kerem göstercez karakalem portremi mi yapıyorsun fıstık

ıns dedıgınız gıbı olur yaa olursa süper olur hem de

noluyo kızlar yaa yazmayınca qivi yazmıyo oluyo, yazarken de kimsede tık yok nerde bu millet nerde bu devlet küstüm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…