sena başağrın geçtimi...
belenay sen naptın ağrılarını...
bu sabah psikoljik herhalde benimki kendimi ince gördüm yaa..eşimde geldi ya mutluyum yaahep düşünce zaten mesela tartıda 1 fazla çıktım sanki heryerim pörtledi yanlardan ama 1versem inceciğim...ya hep motive işte..
sizi bırakamam asla sizde olmasanız motive sıfır...
her olayda sabırsızım..mesela dün hamur yoğuruyorum,hamur uzadı durdu dedim hemen unmu bozuk..neyse toparldandı.yaparken bikaç hata yaptım yok olmadı dedim.motive düştü..fırında acele ettim önce sonra sabırlı davrandım allahtan daha sabırlı olamıdm alt katman yanıcaktı yani..çok pişmiş yani 30 katlı baklvamın 10nu çıtır olmuşyapı işte hemen olumsuzluk gördüğümde bitiyorum yaa
eşim cezerye getirmiş nefis kokuyor yaa oruç olmayaydım ne yerdim...
allahhh bu akşam o benim baklavayı bende onun cezeryeyi yiyecem...tatlı tatlı bir akşam olucak yanii
ama ben az yeyim demi...kızlar cezerye çok zararlımı
bu arada eşimi saat 5e kadar bekleidm geldi gelecek,balkonda oturudm artık dayanamadım eee baklva açtım yorgunumm yaatam o.odasında uyumuşum kapı açıldı,anahtarı almıştım üstünden....
ahh canım gelmiş ama oda o kadar yorgunki hemen uyuduk
kaşıntılar öldürdü beni,eşime nazlandım yeni geldidiye
ama halimi gördü noldu koltuğun altındaki dedi bende etrafı tahriş oldu kremin değidiği yerler..vucudum hep alaerji oldu deyince uykusu kaçtı ..araya c.tesi pazar girmeden gidelim dedi..
bukez devlete gittik ama doktor çıkmış öğleden sonra gitcez sıra aldım,eşim arabayı yıkatmaya gitti cumaya gider 1.30dada gidicez bakalım..ya okadar gidiyom bikan almıyoılar,bazı testler var daha neye alerjim var,ne yememem lazım..bide dün netde york testinden bahsediliyor...
mesela kilo aldıran besin,dokunan besin..nerde yaptırabilirimki....
Ya bu haftada 2-2,5 kg verenler nasıl veriyor.
Eskiden bende verirdim gerçi şimdi tık yok..
Motivem de yook. Eylül sonunda 6yı görmek istiyorum. Çok mu şey istiyorum bilmiyorum ki..:2::84:
Ya bu haftada 2-2,5 kg verenler nasıl veriyor.
Eskiden bende verirdim gerçi şimdi tık yok..
Motivem de yook. Eylül sonunda 6yı görmek istiyorum. Çok mu şey istiyorum bilmiyorum ki..:2::84:
ben de anlamıyordum ama baksana -4.7 yağ nasip olduüç duruyorum, bir tam veriyorum ama korkuyorum az az verip sonra birden verince sen iyi gidiyorsun çok şey de isyemiyorsun 1.5 ayda 5 kilo rahat verirsin hepimizden azimlisin :114: bak bi yağ kütleni ölçtür bence sandığından daha fazla vermişsindir :97:
hayırrr istediğin sadece 6yı görmek ve bu çok şey değiiillll....bırak 2.yi buçuğu 500 razıyım..aza razı olmayan çoğu bulamazmış....
şehir kampanyaları oluyor ya, işte o sitelerde bu testlerin de kampanyalarına çok rastladım.. istersen bi takip et.. en azından nerde nasıl ne kadara yapıldığını öğrenebilirsin çünkü genelde biraz pahalı diye hatırlıyorum o testleri..
çok güzel valla sena bala hiç yakışıyomu vücuduna eziyet etmek..kızlarr burnum kanıyooooooooooooooooooooooo
tam kapattım pcyi yatmaya gidiyordum burnum kanmaya başladı...Allahım bu kanamalar neyin nesi...sıklaşmaya başladı...
belenay tebriklerrrr maviş oldun haaa süpersin tam gaz devamBaşlangıç:82 kg
Geçen hafta: 72.4 kg
Bu hafta: 72 kg
giden: 400gr
Toplam giden: 10000 sanırım böle bişeycik oldum
Hedef kilo:55 kg
geçen hafta liste başı bu hafta yerlerde sürünüyorumbunada şükür
bende bayılırım pideye ama tadını bile unuttumBaşlangıç:90 kg
Boy:1,70
Geçen hafta:59.7 kg
Bu hafta: 59.0 kg
Giden: 700 gr
Toplam giden: 31.000 gr
Hedef kilo:
En fazla 72 diye biliyorum hadi hayırlısı
Bu arada sanırım şişlik vardı geçen hafta
Hafta içi bu 58.8 lerde dolaştı hep...
Hiç bir yemeğin gönlünde bırakmadan yiyorum çünkü....
Kızartma falan da dahil ama actifry da tabiiii
Pideler hala favorim..
Özellikle susamlı olan orta bölümmmm
haha süpersokta gör bakalım ben yapamadım sen yap barim
menünü cok begendım afıyet olsun
kendını cok üzüyorsun stres yapıyorsun vücut da ısyan edıyor napsın bak bu dagünah bılıyorsun vucuduna ezıyet etme lütfen
herkese günaydın kızlar ben bıdlırım yapamıycam sanırım dün iftardaydık dısarda tartılamadım bugunde bılmıyorum bakalım zaten veremedım sanırım bu hafat tatlı cok gıttı pek aram olmmasına ragmen hep denk geldı yedım
neyse dün iş yerinde bı kadın annem yasında yanı ama bakımlı bırı oyle laf acıldı evrak götürmüştüm oglumu sordu buyumustur dıye dedım 15 aylık oldu ama dedı nası kılo verdın dedım dıkkat ettım ıyı yaptın dedı daha bıraz daha vermem lazım dedım evet bıraz daha dedı moralım bozuldu yaaben boyleyım benı azcık gaza getıren olursa motıve oluyom yok dah avar deyınce moral gıttı esıme dedım sacmalama suna bak çöktün dedi iyisin dedi .kadınada dedım aslında vucut cok degıstı dogumdan sonra tabı olur dedı yasımı sordu 30 dedım düzelir dedi 3 yıla toplar eskıye döner dedı dıyemedım 3 yıla kadar benım 2 ncı gelırse dıye hamıle kalırsam cok laf soyluycek arkamdan bılıyom yandım ben vallaha:18:
Evet ama sen spor da yapıyorsun kesinlikle ondan bence.
Ramazandan sonra bende yazılmayı düşünüyorum hatta düşünmeyip eyleme geçeyim.
Evde sürekli birşey oluyor yapamıyorum. Nivea nın cd si vardı onunla yapıyordum.
Şimdi senin meşhur leslie yi indirdim. İzledim abla güzel yürüyo
Ama sadece izledim o da kalori yaktırmıyor işteLeslie nin accık poposu büyük mü ne ayrıca ahahah
Tamam canım buldugum bi yerde ölçtüreyimm..
6yı görmek ve daha da azimlenmek istiyorum sevdicek dün de sordu kg verdn mi diye :2:
Başımdan savdım tabi ki ger-düş ün dediği gibi.. Konuyu değiştirdimm.. :82:
Hoş herşeyden önce kendim için vermek istiyorum.. Kilo verdikce kendimi daha şişko hissediyorum.
Sende de öyle oluyor mu??
olmaz mı? aynen oluyor.. fotoğrafımı çekiyorum hergün.. biraz zaman geçince dönüp bakıcam tek tek.. kendimim diye bakınca bütün yağ taşımlarım gözüme gözüme batıyoryaa diyorum bu ne ne yapmışım ben kendime hangi canlı familyasından bu ama dışardan başka bir gözle bakmaya çalışıyorum o zaman daha buğulu görüyorum sanki :103: ne bileyim o kadar aman aman korkutacak bişi yok belki de diyorum.. azıcık inceldiğim kesin ama bu kadar kilo verdiğimi hissedemiyorum sanki şişiyorum paso.. neden aynı kıyafetleri giyiyorum o zaman diyorum.. şimdi eskisi gibi sıkmıyorlar tabi ama bolluktan düşmeleri gerekiyordu diye yakınıyorum dün foto ekleyecektim çok paçozdum falan ama çekiverdim, soracaktım bi de siz bakın ben aynı mıyım değişmiş miyim diye.. aynı gün içinde bacaklarım bayaa incelmiş geliyor, hem de aynı kalınlıkta geliyor :44: yemeyi içmeyi saldım bayaa hatta -4.7ye rağmen dün yazmaya utandım listemi :78: bari spora iyi asılayım dedim bir türlü olmuyorsa öbür türlü vereceğim bak sen de ramazandan sonra muhakkak yazıl.. ben kampanyadan indirimli almıştım 1 aylık ama uzatmak istiyorum bayaa faydası olacak biliyorum..
Tek değilmişim demekkk kii. Ben resmimi çekmiyorumm.. Bende mi çekmeye başlasam acep :26:
Spora kesin gitmek istiyorum bacaklarım lımbır lımbır olmaya başladı ki normalde sıkıdır.
Sen foto ekle biz yorum yaparız nolcak yüzünü göstermion zati
çok güzel valla sena bala hiç yakışıyomu vücuduna eziyet etmek..çok şükür ki bizler mukadderata inanan insanlarız yapma Allah aşkına nolursun..Annenin dediği gibi açmısın açıktamısın.ya rabbim başka şeylerle imtihan etse sağlık gibi mesela..valla seni ancak ayeti kerime paklar Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sikkzin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir serdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”bakara suresi ayet 216
belenay tebriklerrrr maviş oldun haaa süpersin tam gaz devam
bende bayılırım pideye ama tadını bile unuttumelimi sürünce devamı gelir biliyorummm..hedefine bayıldımmm. .yaaa sana bakıp örnek alalım iki canlı hamiş bile kilo veriyo hmmm çok ayıp bize
amaaaan boşver..şu her konuda fikri olan kendini allame zanneden tiplere bende uyuz oluyorum.. bencede sena balanın dediği gibi 3 yıla ikinciyi doğurup tekrar zayıflarsın
yüzüm sana kurban olsun beaadaha kaç kerem göstercez karakalem portremi mi yapıyorsun fıstık
6lı rakamı görmüş biri olarak bana örnek olceenn..
Evet kimse yazmamış az işim vardı benimde geldim hemencecik..
Hemcinslerim diye demiyorum ama bu kız kısmından korkulurr.
Hepsi ayrı bi çirkeff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?