70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok merak edilmeye değer değil 70,6 geldim yani 1 kg vermişimoff ya spora vaktim olsa bu artardı
canım söylücen tabi hepimiz söylüyoruz aldık veya verdik diyee bekleme pazazretsiyi :)))
birbirimize gaz verioz hemm süper olmuş valla nasıl verdin naptın canım?
evet bnde kılo aldım 67bucuktum hemend egiştrdım 68 yaptım off yaaaa veremıyorum

verirsin canım bir alıp bir veriyoruz ben 68e 3-4 hafta önce düştüm sonra 69 oldum sonunda gene 68 e düştüm allah çıkartmasın daha yukarı heheh :)kaydirigubbakcemile2

evet sonradan açtı sabah bulutlu idi şimdi süper eee izmirin havası kızı meşhurdur bilirsin...

evet canım ya o yazıyı yazarken birden gene kapandı işte gene açtı izmirim benim bee ne havasına ne kızına demişler ama havasına güven olmaz :)sositososito

evet dogru dıyonu kızlar ama sınır oluyorum elsenın ddıgı gıbı yesek yesek kılo almasak öle ınsanlar var ya delı oluyorum öle ınsanlara

günaydın Seda cım,

buna bir formül varmış,eğer çayın yanında domates yersek çay ın yan etkilerini öldürmüş olurmuşuz..Taylan Kümeli nin programında dinlemiştim.
[/QUOTE]

Doğrudur da bu mevsimde domates yok ki anca yaza yeriz domatesi...:1rolleyes:

:1rolleyes: nasılda biliyor beni ... hesapladım bile 1120 kalori civarı :smiley-cool:

dün tartılınca üzülmüştüm ama şimdi düşünüyorumda
15 günde 2 kg.
ayda 4
2 ayda 8 eder.
8 kiloda bana yeter:))bebek için

benımde bıtane basımda var hemde gözumun önunde adam catlayana kadar yıyor yıyor kılo almıyor aksam yemegınden sonra bır fasıl daha yapımaya basladı kılo alıyor artık yavas yavas kızlar bende bır portakal yedım ama öglen ne yesem dıye dusunuyorum canım da nasıl hamur tarzı seyler cekıyor nasıl atlatıcaksam bunu bıde kızlar madem herkez pazar kahvaltısını güzel yapmak istiyor lıstemız pazar gunlerı cıksa yanı pazar gunler kılo bıldırımı yapsak sonrada soyle etraflıca guzel bır kahvaltı sıcak ekmekle ama öglen ve aksam telafı etmek kaydıyla dusuncenız nedır eger hepımıze uyarsa hosuma iletırız

sabah 1 simit peynir domates yemiştim.şimdi yesemmi yemesemmi bilemiyorum.
kahvaltıda çokaz yiyordum ama metabolizmayı kahvaltının harekete geçirdiğini duyunca gevreğimin geri kalan 3 parçasınıda yedim.
ama tabi artık peksimet vs yerim simit değil.simitte susam kaloriyi artırıyor

çok geçmiş olsun canım,bence iyileşene kadar diyetini hafif yap ,önce sağlık

dün tartılınca üzülmüştüm ama şimdi düşünüyorumda
15 günde 2 kg.
ayda 4
2 ayda 8 eder.
8 kiloda bana yeter:))bebek için

ahh tatlım bende bebk için en cok istıyorum zayıflamayı yoksa boyda yok bende yusyuvarlak olucam bir an önce kurtulmak istıyommmmm kılolarımdandelikafadulden

hava soğuk ama ya
yaa evet ne yazıkki hale kaşe kaban giyiyorum ama az kaldı :)))))

gunaydin guzeller................................aksam saat 6da 1kocaman kase ton balikli limonlu bol yesil salata yedim kizi yika yedir yatir saat oldu 9 dag tas utum vardi sukur yaptim esim zaten gec geliyor dvd getirmis onu izledik 9da basladim utu 1de bitti filmin etkisiyle bitirdim 1bardak cay light yogurtlu biskuvi yedim yattik tam huzura erdim saar 4kiz kalkti psikopat mi ne oyun istiyor saat 5e kadar yap boz oynadik zar zor ikna edip yatirdim saat 6.30 yine bir feryat ne gece ama surunduruyor beni ...........sabahta devlet memurlari gibi 8de isbasi yaptik gune bir yarim yumurta ve tostla basladim oglen bakicaz artik brokoli haslarim belki biktim ama ne yapiyim bu hafta bendede bir siskinlik gerginlik var adet mi olucam anlamadim

kızlar be acıkmıştım yemeğimi yedimbile
menüde tavuk şinitzel pilav,yoğurt ve tatlı vardı (sütlü)
ben tavuk ve yoğurt yedim bir çatal pilav aldım tatlıyı yemedim öğleden sonra düşüncem yesemmi yemesemmi dieee :)

bendee bebek istiyorum yaz sonuna bizim topikte bebek isteyenlerin hepsi hamile kalsa
nasıl süper olur hehhe topigin adını degiştiririz hamileler topiği dieee bu seferde bebek için
ay ay kaç kilo aldık onun bildirimini yaparız heheheh
bu arada ben ögle yemeğimi yedim de geldim
mercimek çorbası 1 kase 2 bardak ayran ve çok tatlı isteğim geçsin die pekmez tahin karıştırdım ondan 1 dilim ekmekle yedim 3 yaprakta marul yedim
50 kalça ve 50 sopalı hareket yaptım bakalım şimdilik:))))

günaydın canım
senin kilo vermeni kimze engelleyemez hem dikkat ediyosun hemde kızın dikkat ediyor baksana kilo almaman için elinden geleni yapyor allah kolaylık versin sana gözüm korktu valla :)kafamçokkarıştı

selam kızlar,

bende yemeğimi yiyorum, 30 gr hindi göğüs eti,ızgara kabak vede 2 dilim kepek ekmeği.

afiyet olsun hepimize

senin gazınla bende bugün hareket yaptım işte, afiyet olsun tahin pekmez olsada bende yesem kaydirigubbakcemile2

afiyet olsun canım sütlü tatlıyı ara öğün yapabilirsin akşam üstü çokta kasmamızın bir anlamı yok bende biraz peynir etimek yedim karnım çok şiş diye yemek istemedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…