canım söylücen tabi hepimiz söylüyoruz aldık veya verdik diyee bekleme pazazretsiyi :)))Çok merak edilmeye değer değil 70,6 geldim yani 1 kg vermişimoff ya spora vaktim olsa bu artardı
evet bnde kılo aldım 67bucuktum hemend egiştrdım 68 yaptım off yaaaa veremıyorum
evet sonradan açtı sabah bulutlu idi şimdi süper eee izmirin havası kızı meşhurdur bilirsin...
evet canım ya o yazıyı yazarken birden gene kapandı işte gene açtı izmirim benim bee ne havasına ne kızına demişler ama havasına güven olmaz :)sositososito
diyet sayfasında buldum sizinle paylaşayım istedim tadı güzel olacak gibi ama kalori degerini bilmiyorum kızlar latte olsaydı o hesaplardı hemen:)
bu arada 100 tane kalça hareketi yaptım ofiste kimsenin olmaması avantaj oldu cuma vaktide yaparım inş:)
mirmirmirmir
geçmiş olsun canım sıcak soğuk bişi içme sigaradan uzak dur çok kötü yapıyor :)))
bu arada keşkek dedin aklıma geldi yaaa çok severim nasılda acıktım birazcık
sağol canım,sigara kullanmıyorum zaten ama havalardan oldu galiba,insan ne giyeceğini şaşırıyo
canım tşk ederim,faranjit olmuşum,boğazım çok kötüydü ilaçlarımı aldım,kullanmaya başladım,akşamkini telefi edicem elbette,arada oluyo böyle ama aynen devam diyete,ne hastalık nede kaçamaklar durduramaz beni,zaten sizinlikle birlikteyken dahada azimli oldum,60 lara düştüğümde (inş)bende gitmek istemiyorum bu topikten,öpüyorum cnm
dün tartılınca üzülmüştüm ama şimdi düşünüyorumda
15 günde 2 kg.
ayda 4
2 ayda 8 eder.
8 kiloda bana yeter:))bebek için
yaa evet ne yazıkki hale kaşe kaban giyiyorum ama az kaldı :)))))hava soğuk ama ya
evet ya bende hasta oldummu direkt faranjit oluyorum oysa bademciklerim yerinde nie oluyosam :)mirmirmirmir
geçmiş olsun canım sıcak soğuk bişi içme sigaradan uzak dur çok kötü yapıyor :)))
bu arada keşkek dedin aklıma geldi yaaa çok severim nasılda acıktım birazcık
sağol canım,sigara kullanmıyorum zaten ama havalardan oldu galiba,insan ne giyeceğini şaşırıyo
benımde bıtane basımda var hemde gözumun önunde adam catlayana kadar yıyor yıyor kılo almıyoraksam yemegınden sonra bır fasıl daha yapımaya basladı kılo alıyor artık yavas yavas kızlar bende bır portakal yedım ama öglen ne yesem dıye dusunuyorum canım da nasıl hamur tarzı seyler cekıyor nasıl atlatıcaksam bunu bıde kızlar madem herkez pazar kahvaltısını güzel yapmak istiyor lıstemız pazar gunlerı cıksa yanı pazar gunler kılo bıldırımı yapsak sonrada soyle etraflıca guzel bır kahvaltı sıcak ekmekle ama öglen ve aksam telafı etmek kaydıyla dusuncenız nedır eger hepımıze uyarsa hosuma iletırız
offffff o tipleri gördükçe sinir oluyorum arkdaşlarım dalga geçio benle ben senin kadar yesem açlıktan ölürüm diyorlar
valla canım güzel olur ama gevşeriz die düşünüom ben :) en iyisi pazar tartılıp pzt sonucu söyleyelim
hehehhe
gunaydin guzeller................................aksam saat 6da 1kocaman kase ton balikli limonlu bol yesil salata yedim kizi yika yedir yatir saat oldu 9 dag tas utum vardi sukur yaptim esim zaten gec geliyor dvd getirmis onu izledik 9da basladim utu 1de bitti filmin etkisiyle bitirdim 1bardak cay light yogurtlu biskuvi yedim yattik tam huzura erdim saar 4kiz kalkti psikopat mi ne oyun istiyor saat 5e kadar yap boz oynadik zar zor ikna edip yatirdim saat 6.30 yine bir feryat ne gece ama surunduruyor beni ...........sabahta devlet memurlari gibi 8de isbasi yaptik gune bir yarim yumurta ve tostla basladim oglen bakicaz artik brokoli haslarim belki biktim ama ne yapiyim bu hafta bendede bir siskinlik gerginlik var adet mi olucam anlamadim
bendee bebek istiyorum yaz sonuna bizim topikte bebek isteyenlerin hepsi hamile kalsa
nasıl süper olur hehhe topigin adını degiştiririz hamileler topiği dieee bu seferde bebek için
ay ay kaç kilo aldık onun bildirimini yaparız heheheh
bu arada ben ögle yemeğimi yedim de geldim
mercimek çorbası 1 kase 2 bardak ayran ve çok tatlı isteğim geçsin die pekmez tahin karıştırdım ondan 1 dilim ekmekle yedim 3 yaprakta marul yedim
50 kalça ve 50 sopalı hareket yaptım bakalım şimdilik:))))
kızlar be acıkmıştım yemeğimi yedimbile
menüde tavuk şinitzel pilav,yoğurt ve tatlı vardı (sütlü)
ben tavuk ve yoğurt yedim bir çatal pilav aldım tatlıyı yemedim öğleden sonra düşüncem yesemmi yemesemmi dieee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?