olabilir canım ben gene kenara ayırdım tatlımı her ihtimale karşı dün akşamda tatlı yediğim için düşünüyorum yesemmi yemesemmi die :) yemeği az yiyip tatlıyla coşuyorum bu aralarsenin gazınla bende bugün hareket yaptım işte, afiyet olsun tahin pekmez olsada bende yesem kaydirigubbakcemile2
afiyet olsun canım sütlü tatlıyı ara öğün yapabilirsin akşam üstü çokta kasmamızın bir anlamı yok bende biraz peynir etimek yedim karnım çok şiş diye yemek istemedi canım
öğlen yemeğimi yedim şimdi,işyerine hazır yemek geliyo bizim bugünkü menüde,un çorbası,tavuklu bezelyeli patates yemegi,pilav,tulumba tatlısı(bakarmısınız hepside karbonhidrat)ama ben sadece
2 kaşık pilav 2 kaşıkta patates yemeğinden yedim tatlıyıda arkadaşa verdim,şimdi metabolizma hızlandırıcı çay yapıyorum onu içicem
benımde ölenki menüm 2 kase corba yanında çih lahana ydım aksamada yıne corbam var bir kepek ekmekle bır ikide meyve yerım işallah böyl kapatırım günü gercı cok erken söyledım aksam için ama belkı böylelıkle frenlerım kendımı dıye dusundum nuraycım valla şimdi eltımın kızı bızdeydıde onu durdurana kadar neler cektım yerınde durmuyo bır turlu sinirlendım ya ben korkuyorum ya sınır hastası falan olurum dıye ehhh bıraz rahatıma duskunumde bazen bırazdaha beklesemmı demeden edemıyorum cocuk için bazende akrabaklarımızın hamıle falan oldugunu duyunca evıme gelıp hünkür hünkür aglıyorum onu kıskandıgınmdan yada herhangı bıseyden degıl benım neden cocugum olmuyor dıye kurban oldugum allah kımseye cocuk hasretı yasatmasın bebek isteyen herkeze saglıklı nurtopu gıbı evlatlar versın bak yıne kötü oldum bi sıgara yaktım valla efkarlandım su kılo işimi halledeyım bu sıgarayı bırakacam bebegım için neler yapılmazkı evlatlar için neyse kızlar belkı sızı uzdum ama anlatınca bıraz olsun rahatlıyorum
benımde ölenki menüm 2 kase corba yanında çih lahana ydım aksamada yıne corbam var bir kepek ekmekle bır ikide meyve yerım işallah böyl kapatırım günü gercı cok erken söyledım aksam için ama belkı böylelıkle frenlerım kendımı dıye dusundum nuraycım valla şimdi eltımın kızı bızdeydıde onu durdurana kadar neler cektım yerınde durmuyo bır turlu sinirlendım ya ben korkuyorum ya sınır hastası falan olurum dıye ehhh bıraz rahatıma duskunumde bazen bırazdaha beklesemmı demeden edemıyorum cocuk için bazende akrabaklarımızın hamıle falan oldugunu duyunca evıme gelıp hünkür hünkür aglıyorum onu kıskandıgınmdan yada herhangı bıseyden degıl benım neden cocugum olmuyor dıye kurban oldugum allah kımseye cocuk hasretı yasatmasın bebek isteyen herkeze saglıklı nurtopu gıbı evlatlar versın bak yıne kötü oldum bi sıgara yaktım valla efkarlandım su kılo işimi halledeyım bu sıgarayı bırakacam bebegım için neler yapılmazkı evlatlar için neyse kızlar belkı sızı uzdum ama anlatınca bıraz olsun rahatlıyorum
Bende yedİm ama sÖylemeye korkuyorum
allahım amma aÇıldı boĞazım ya
tÜm oklavalar bana
Bende yedİm ama sÖylemeye korkuyorum
allahım amma aÇıldı boĞazım ya
tÜm oklavalar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?