70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba bayanlar. Yarım kase çorba, bir tabak salata (yağsız), yarım porsiyon et döner ve bir dilim kepekli ekmek yedim az önce.

öğlen yemeğimi yedim şimdi,işyerine hazır yemek geliyo bizim bugünkü menüde,un çorbası,tavuklu bezelyeli patates yemegi,pilav,tulumba tatlısı(bakarmısınız hepside karbonhidrat)ama ben sadece
2 kaşık pilav 2 kaşıkta patates yemeğinden yedim tatlıyıda arkadaşa verdim,şimdi metabolizma hızlandırıcı çay yapıyorum onu içicem

olabilir canım ben gene kenara ayırdım tatlımı her ihtimale karşı dün akşamda tatlı yediğim için düşünüyorum yesemmi yemesemmi die :) yemeği az yiyip tatlıyla coşuyorum bu aralar bu hafta kilo veremicem ben

ah o dışardan gelen yemekler yok mu zamanında o yüzden kilo aldım ben neyseki şimdi ona göre yiyorum :)

kızlar metabolizma hızımız dediğimiz şeyin hesaplanması die bir formül buldum bakın bakalım:)))
Kilonuzu 4.3 ile çarpın.
Sonucu 655 ile toplayın.
Boyunuzun (cm olarak) 4.7 ile çarpımını da ekleyin.
Daha sonra yaşınız ile 4.7 nin çarpımını diğerlerinin toplamından çıkarın.
ışte sabit metabolizma hızınız...

DOMATES ÇORBASI ıÇTıM BıR TABAK
baş parmak kadar tavuk etini salataya doğradım.salatada azdı gerçi 4-5 kaşık anca.
birazdan yeşil çay yapıcam.

benımde ölenki menüm 2 kase corba yanında çih lahana ydım aksamada yıne corbam var bir kepek ekmekle bır ikide meyve yerım işallah böyl kapatırım günü gercı cok erken söyledım aksam için ama belkı böylelıkle frenlerım kendımı dıye dusundum nuraycım valla şimdi eltımın kızı bızdeydıde onu durdurana kadar neler cektım yerınde durmuyo bır turlu sinirlendım ya ben korkuyorum ya sınır hastası falan olurum dıye ehhh bıraz rahatıma duskunumde bazen bırazdaha beklesemmı demeden edemıyorum cocuk için bazende akrabaklarımızın hamıle falan oldugunu duyunca evıme gelıp hünkür hünkür aglıyorum onu kıskandıgınmdan yada herhangı bıseyden degıl benım neden cocugum olmuyor dıye kurban oldugum allah kımseye cocuk hasretı yasatmasın bebek isteyen herkeze saglıklı nurtopu gıbı evlatlar versın bak yıne kötü oldum bi sıgara yaktım valla efkarlandım su kılo işimi halledeyım bu sıgarayı bırakacam bebegım için neler yapılmazkı evlatlar için neyse kızlar belkı sızı uzdum ama anlatınca bıraz olsun rahatlıyorum

şiştim valla kızlar kısır yedim
1 salatalık turşusu ve 1 domatesle

yazın bebiş sayısında patlama yaşıcaz yani topikte:))
hadi inşallah bütün isteyenlere versin Allah'ım

canım benim inşallah çok bekletmeden gelicek senin kuzunda
ben de fazla rahatıma düşkünüm bebiş olursa naparım bilmiyorum

tatlım üzülme rabbim biliyorur nasip edeceğini günü hiç kendini yıpratma allah hayırlısını nasip etsin hepimizeee daha yaşın genç olur bebişlerimiz:))):CüvCüv:

Bende yedİm ama sÖylemeye korkuyorum
allahım amma aÇıldı boĞazım ya
tÜm oklavalar bana

cnm çabuk itiraf ne yediklerini ki seni frenlemeye yardımcı olalım hadi çabuk bizde saklama yok herşey açık ve net:))))
bakalım oklavalık mısın biz karar verelimsırnaşık şey

bn sabah bı bardak cayla iki kepeklı ekmek dılımıyle tost yedım ve uc zeytın oglen yemedım henuz bakalım ne yerım bılmıyom

canım benim üzülme lütfen,allah herkese hayırlı evlat versin,herşeyin bi vakti zamanı vardır mutlaka

aynen bende yaa valla artık hepmiz bırbrımızı tanıyoruz ve sevıyoruz bak 70den asagı ındıgımz halde gıtmıyoruz burdan :d

hayırlı günler hanımlarr kilo toplamı bu günmü veriliyor kim alıyor bu konuda bana bilgi verirmisiniz çünki ben 2 kilo vermişimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…