70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ıŞte kaÇamak yapmıŞlar tek sulanan benımdır kesın
ne pıs boĞazım ya ıÇımde bır tane daha benden var sanırım

bence tek sulanan sen degılsın cnm aynen benımde agzım sulandı valla şimdi bı tane lahmacuna asla hayır dıyemem =)

Valla haklısın canım sonunda yemeĞımı sÖyledım
ızgara tavuklu salata yıyeceĞım
barı Çabuk gelse yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Çok saolun ya sonunda bırılerı konuŞtu hoŞ bulduk artık ben desızlerelyım ınŞ

Ya ben sabahtan berı sadece bıraz kraker yedım yemk aklıma gelıyo ama oturupta yemek ıstemıyo canım

inş cnm gusel motıve edelım bırbırımızı ıhtıyacmz var baksana lahmacun falan ayagımız kaycak dıye korkuyorum

Gel bakalım dılek anlat kendını bı tanıyalım senı dımı arkadaŞlar
bu arada bız kendı aramızda p.tesı gÜnlerı bır haftalık sÜren yarıŞma yapıyoruz katılmak ıstersen p.tesı gÜnÜ tartılıp kılo bıldırımı yap Şeker

Svlkbr valla ıkımızde aynı taraftayız hehehee
barı ÖnÜmÜzdekı haftanın kaÇamaĞını yaparız
haftaya tabıı

nedir bu kocişlerin kızartma merakı hiç bize acımıyolaryaaa onlar yerken biz melül melül bakıyoz:1no2:

garibime kaç zamadır kızartma da yedirmiyorum napsın canı çekmişkaydirigubbakcemile3

Bende okudum yaa frenle benİ else yoksa bozucam İyİce nİyetİmİ

mükemmel tavuk salatası dururken lahmacun gibi yağlı bişey yenir mi ya
mis gibi salatanı ye,yazı düşün
inceciksin herkes sana hayrankaydirigubbakcemile3

Ya kızlar ben yenİ geldİm ama hİÇ kİmse neden cevap yazmıyo

hoşgeldin canım

evet bencede öle yaparız şimdi yapsak olmaz cunku ıkı gun kaldı surda kılo bıldırımıne :)eritemeyız mazallah

Tanıtayım 23 yaŞındayım 2 Çocugum var kılo problemıyle ugraŞmaktayım

Bencede ya
yarını da hafıf geÇıreyım barı p.tesı ye ıyı bır sonuÇla Çıkayım gerÇı kılo almasam onada razıyım ya bu hafta abarttım bayaĞı
else haklısın canım ya bugÜn bı tayt gıyeyım dedım ıyıde saplanmıŞ gıbı oldu utanıyorum valla allahtan ÜstÜne bol elbıse gıydım de
Şahtım Şahbaz olmuŞum
heheheeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…