70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Doğru bildiğiniz yanlışları düzeltin
1-“ En kötüsüne hazırlan, daha iyisini elde edersen mutlu olursun!”
Bu fikri unutun

2- "Daima olabileceğiniz en mükemmel “size” odaklanın"
Bu hayalperestlik değildir

3- "Zayıflayamayacağınıza “inanıyorsanız” kendinizi kandırmayın"
Kesinlikle zayıflayamayacaksınız

4- Gerçekten zayıflamak istiyorsanız buna inanın!

5- Şişman olduğunuzu düşünüyorsanız yemek istediğinizde “Ben böyle de güzelim” demeyin.

6- Güzel bir fiziğe sahip olmak için dua edin.

7- Kilo alırken tartılabilirsiniz ama kilo verirken tartılmayın

8- Size büyük gelen kıyafetlerinizden kurtulun

9- İnmek istediğiniz bedene uygun bir kıyafet alın ve onu ayrı bir yere asın

10- Büyük ve çukur tabakları çöpe atın

11- Zayıflama sürecinde siyah renge takılıp kalmayın

7.madde tam benlik

Yeme isteğiyle başa çıkmanın yolları

Diyet yaparken amaç, metabolizmanıza uygun ölçüde kalorili yiyeceklerle beslenmektir. Yeme isteği de tam bu devrede ortaya çıkar. Gözünüzün önünden tatlılar, pizzalar, bol soslu makarnalar geçebilir. Pratik yöntemlerle yeme isteğinizin önüne geçebilirsiniz.

Bir şeyler atıştırmak istediğinizde hemen kalkıp dişlerinizi ve dilinizi fırçalayın. Ağzınızdaki bu taze tat yeme isteğini azaltacaktır.

Açlık hissi kaybolana kadar kendinize yeni uğraşlar bulun. Yürüyüşe çıkın, arkadaşlarınızı arayın, duşa alın ama asla mutfağa gidip buzdolabından yiyecek çıkarmayın.

Midenize aslında tok olduğu sinyalini göndermek için limonlu su için. Bu hem yeme isteğinizi azaltır hem de vücudunuzu toksinlerden arındırır.

Yeme isteğiniz gerçekten başa çıkılamaz bir noktaya geldiyse ince bir dilim kepekli ekmek yiyin. Uzun süreli tokluk hissi yaratacaktır.

İhtiyacınız olan yemek değil dinlenmek olabilir. Zihninizi rahatlatmak için bir süre uzanıp, dinlenin.

ohh sonunda bıttı masallah kıslar nasıl da yazmısız oku oku bıtmıyor yenı gelenlerı not aldım sımdı ben gıdıyorum oglusumu uyutcam by

kiyamam ben sana benimde uzun sure olmadi hatta cokkkkkkkkkkkkkk uzun sure artik bikmistim test alip yapmaktan dr gitmekten hersey normaldi en sonunda biraktim pesini 1ay sonra avatarda optugum bocuk yola cikmis haber verdi anne geliyorum diye cok guzel 39 hafta gecirdik onunla gecenin yarisi tekmelenip debelenirdi kuzucuk derken bebegim ters dondugu icin 39haftada epidural sezaryana aldilar normal dogum isterken kismet olmadi ve 23NISAN 2008 gununu verdiler benim kizim bayram bebegi neyse aldilar beni dogumhaneye esimde yanimda gorseniz o dogurcak sanki bir heyecanli hayatimda amelyathane gormemistim bir girdim super bir yer duvarda kocaman hawaii resmi var muzikler caliyor nasil hos bir ortam Allah sahibine bagislasin 2yakisikli dr vardi vallahi manken gibiydilerkaydirigubbakcemile3 bana bir ilac verdiler amanin bir ictim kafayi buldummu gobek atacak durumdayim evede bir koli isterim bu seyden dedim ardindan birtane daha verince tam bar ortami oldu sonra esim geldi yanima epidurali verdiler zaten hemen uyustum 3dkk surmedi esime dr makasi verdi kuzumun kordonunu kesti amanda bana gosterdiler un helvasina bulanmis iki kocaman kara goz upuzun kirpikler hic aglamadi bile yikadilar babasina verdiler basucumda otururken bir bakislari vardi derin anlamli beni inceliyorduŞeniz sanki ben geldim der gibi halada bazen ayni bakislarla bakar sonra gelir yuzumu yalan sevgisini gosterir ..................................Allah hepinize tum dileyenlere nasip etsin insallah hepinizin kucaklari hemencecik dolsun:Saruboceq: guzel haberler verin sakin umutsuzluga kapilmayin zamani geldigi an yola cikmis oluyorkaydirigubbakcemile...........annelik oyle degisik bir duygu ki umarim en kisa zamanda yasarsiniz

ben almak ısterım canm butun gun netteyım zaten
nasıl yapacagımı
bıldır yeter

canım çok teşekkür ederim,

evet aynı else ciğimin anlattığı gibi,önceki listeme bakıp o haftaki kiloları yazıp daha sonrada pzartesi bildirimleriyle karşılaştırırsın canım

kendinize iyi bakın kızlar

ben sizleri görmeye yine uğrarım arkadaşlar,,, öpüyorum sizi DURMAK YOK YOLA DEVAMMM:1hug::1hug::1hug::1hug:

nuraycım ne güzel anlatmışsın Allah bizlerede nasip etsin inşallah

görüşürüz canım
kendine iyi bak anneciğine acil şifalar

nuray evet ya cok gusel anlatmıssın inş en kısa zamanda bızede nassip etsın en kısada rabbım

hepiniz eminim cok guzel ve cekici kadinlarsiniz annelik sizi dahada guzellestirecek .......................bugun kizla 12de bir yatmisiz 2de zor kalktim cok enterasan bir ruya gordum hani helikopter kazasinda olen baskani gordum kana ihtiyaci varmis 0rh+ona kan vermeye gidiyorum ki adam gerek kalmadi dedi sonra uyandim is guc alisveris,kizla sehir merkezine gittik festival kurulmus havada gunesli ana kiz surttuk biraz oglen yemegi yemeyi unutmusum o arada eve gelirken izgara balik salata aldi esim gec geldigi icin evde cogunluk yemek yapmiyorum kiza kadar onlari yedim tam gazeteyi actim internetten adamin cesedine ulasilmis adam gerek kalmadi derken olldugunu anlatmak istemis Allah tum olenlere rahmet eylesin topraklari bol olsun ailelerinede sabir ihsan etsin ..................simdide cay iciyorum ayaklarimida uzattim kizida uykuya sepetledim ohhhhhhhhh kapsama alani didina cikmis bulunmaktayim

günaydın kıslar
dün akşamı yağsız salata bir parçada ızgara balık ile kapattım
sabah kahvaltım yarım simit bir gravyer peynir birazda zeytin salatası
siz neler yaptınız

günaydın kıslar
dün akşamı yağsız salata bir parçada ızgara balık ile kapattım
sabah kahvaltım yarım simit bir gravyer peynir birazda zeytin salatası
siz neler yaptınız

günaydın canım afiyet olsun
bende artık mümkün olduğunca simite hayır diyorum
sabah kalktım kepek ekmeği,1 dilim peynir,4 zeytin ve maydanozla kahvaltımı yaptım
gece nivea body cd'sini uygulamıştım
bol bol da sıcak su içiyorum

herkese günaydın dün gayet güzeldi ama hala çok bir değişiklik yok kilomda şişliklerim inmiş harelde 200 gr vermiş gösterdi zaten çarşambada bu kilodaydım o yüzden çok bir değişim yok.şu mettabolizma hızlandırıcı çay nasıl birşey içen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

nuraycım çok güzel anlatmışsın valla bayıldım okurken darısı diğer isteyen herkesin başına :)
hoşşum çok geçmiş olsun bir an evvel annen sağlığına kavuşur umarım kib

günaydın elçin bende tartıldım aynı kilodayım çayı içiyorum ama fark varmı bilmiyorum :)
valla canım yanlış hatırlamıyorsam 3 lt suya 2 tane elma 1 limonu 4e böl kabuklarını soyma çekirdeklerini çıkarma 1 çubuk tarçın 1 tatlı kaşığı karanfil bir tatlı kaşığı tane karabiber koyup kaynatıyorsun elmalar pörsüyene kadar sonrada süzüyorsun yoksa acı oluyormuş sabah akşam içiyorsun :):sm_cool:

sağol canım malzemeleri alırsam denerim çubuk tarçın falan eskiden daha kolay verirdim şimdi çok yavaşladı harelde 30 a girmeye yaklaştım yaştan dolayı mı yavaşladıysa artık alırken çok çabuk alıyoruz şu kiloları o kadar da çabuk versek keşke

günaydın kızlar aslında coktan uyandım ama yuzum yoktu buraya gelmeye valla tam dayaklık oldum ben hakedıyorum dün aksam 1 ekmek ve söle yaglı sesıl soganlı maydonozlu melemen yaptım esımle beraber yedık neyse onun üstüne bır güzel kavga ettık kocamla tok karnına cok güzel gitti kavga ben tutturdummu bebek istiyorum dıye esımde dıyor bekleyecez ama daha nekadar bekleyebılırım bunların yuzunden cok kavgalar ettık en az 5,6 saattr net te kıredılerı arıyorum ama yok kızlar bızım gibi insanların ne bankadan nede baska bıryerden heryer yuzumuze kapandı kredılerde gelır belgesı istiyorlar car urt gereksız seyler bız bunların yuzunden anne baba olamıcaz ve belkı bunların yuzunden yuvamız yıkılacak aksam restı cektım kocama madem bıseylerı yapamayıyoruz ayıralım yollarımızı dedım oda ben cok yoruldum dedı artık kaldıramıyorum bunları dedı sonra ben konuyu kapattıkmaya calıstıkca o usteledı sorrun yaratmaya basladı yatarken demedıgım laf kalmadı o pskolojıyle durduramadım kendımı yanı vazıyetımız cok kötü kızlar dostlarım hepınıze cok cok tesekkur edrım bılmıyorum bundan sonra nolur belkı gıderım bır kac gune burdan simdi işte kocam bakalım aksama nolur allah kerım ama artık kaldıramıyorum bunu hersey ustumuze ustumuze gelıyor ufff cok caresızım napıcamı bılemıyorum neyse kızlar hadı kalın saglıcakla hepınıze ıyı hafta sonları dılıyorum :a015:

sevilcancım evinizde ne yaşanıyor bilemeyiz tatlım tabi ama sende üstelemesen birazcık sabretsen.eşin istemiyorum demiyor ki bekleyelim diyor.yuvanı dağıtma hiç güzelim
bak benim eşimde kesinlikle çocuk istemiyorum diyor,ben üstüne gitmiyorum bekliyorum bigün razı olur belki diye.
canım benim gerçekten üzüldüm biraz sakinleş eşinin tarafından da düşünmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…