hossum gecmıs olsun annene..sanada hayırlı olsun gulcıcek
elsecım koydum özledn msj atamadım anlamadım neden böle oldu o yuzden burdan yazıyorum :)
kızlar hepınıze cok tesekkur ederım bılıyorum kı duanın cok buyuk yerı var hayatımızda onun için bebek yapıcam zaman mutlaka sızlere haber edecem ve bol bol duanınzı istiyorum onun için iyiki sizleri tanımısım iyi benım arkadaslarımsınız hepınızı cok sevıyorum allahım sızlerı cıtı pıtı anneler :CüvCüv: yapsın hepinizi öpüyorum Şeniz
ben almak ısterım canm butun gun netteyım zaten
nasıl yapacagımı
bıldır yeter
kiyamam ben sana benimde uzun sure olmadi hatta cokkkkkkkkkkkkkk uzun sure artik bikmistim test alip yapmaktan dr gitmekten hersey normaldi en sonunda biraktim pesini 1ay sonra avatarda optugum bocuk yola cikmis haber verdi anne geliyorum diye cok guzel 39 hafta gecirdik onunla gecenin yarisi tekmelenip debelenirdi kuzucuk derken bebegim ters dondugu icin 39haftada epidural sezaryana aldilar normal dogum isterken kismet olmadi ve 23NISAN 2008 gununu verdiler benim kizim bayram bebegi neyse aldilar beni dogumhaneye esimde yanimda gorseniz o dogurcak sanki bir heyecanli hayatimda amelyathane gormemistim bir girdim super bir yer duvarda kocaman hawaii resmi var muzikler caliyor nasil hos bir ortam Allah sahibine bagislasin 2yakisikli dr vardi vallahi manken gibiydilerkaydirigubbakcemile3 bana bir ilac verdiler amanin bir ictim kafayi buldummu gobek atacak durumdayim evede bir koli isterim bu seyden dedim ardindan birtane daha verince tam bar ortami oldu sonra esim geldi yanima epidurali verdiler zaten hemen uyustum 3dkk surmedi esime dr makasi verdi kuzumun kordonunu kesti amanda bana gosterdiler un helvasina bulanmis iki kocaman kara goz upuzun kirpikler hic aglamadi bile yikadilar babasina verdiler basucumda otururken bir bakislari vardi derin anlamli beni inceliyorduŞeniz sanki ben geldim der gibi halada bazen ayni bakislarla bakar sonra gelir yuzumu yalan sevgisini gosterir ..................................Allah hepinize tum dileyenlere nasip etsin insallah hepinizin kucaklari hemencecik dolsun:Saruboceq: guzel haberler verin sakin umutsuzluga kapilmayin zamani geldigi an yola cikmis oluyorkaydirigubbakcemile...........annelik oyle degisik bir duygu ki umarim en kisa zamanda yasarsiniz
canım çok teşekkür ederim,
evet aynı else ciğimin anlattığı gibi,önceki listeme bakıp o haftaki kiloları yazıp daha sonrada pzartesi bildirimleriyle karşılaştırırsın canım
kendinize iyi bakın kızlar
ben sizleri görmeye yine uğrarım arkadaşlar,,, öpüyorum sizi DURMAK YOK YOLA DEVAMMM:1hug::1hug::1hug::1hug:
günaydın kıslar
dün akşamı yağsız salata bir parçada ızgara balık ile kapattım
sabah kahvaltım yarım simit bir gravyer peynir birazda zeytin salatası
siz neler yaptınız
nuraycım çok güzel anlatmışsın valla bayıldım okurken darısı diğer isteyen herkesin başına :)kiyamam ben sana benimde uzun sure olmadi hatta cokkkkkkkkkkkkkk uzun sure artik bikmistim test alip yapmaktan dr gitmekten hersey normaldi en sonunda biraktim pesini 1ay sonra avatarda optugum bocuk yola cikmis haber verdi anne geliyorum diye cok guzel 39 hafta gecirdik onunla gecenin yarisi tekmelenip debelenirdi kuzucuk derken bebegim ters dondugu icin 39haftada epidural sezaryana aldilar normal dogum isterken kismet olmadi ve 23NISAN 2008 gununu verdiler benim kizim bayram bebegi neyse aldilar beni dogumhaneye esimde yanimda gorseniz o dogurcak sanki bir heyecanli hayatimda amelyathane gormemistim bir girdim super bir yer duvarda kocaman hawaii resmi var muzikler caliyor nasil hos bir ortam Allah sahibine bagislasin 2yakisikli dr vardi vallahi manken gibiydilerkaydirigubbakcemile3 bana bir ilac verdiler amanin bir ictim kafayi buldummu gobek atacak durumdayim evede bir koli isterim bu seyden dedim ardindan birtane daha verince tam bar ortami oldu sonra esim geldi yanima epidurali verdiler zaten hemen uyustum 3dkk surmedi esime dr makasi verdi kuzumun kordonunu kesti amanda bana gosterdiler un helvasina bulanmis iki kocaman kara goz upuzun kirpikler hic aglamadi bile yikadilar babasina verdiler basucumda otururken bir bakislari vardi derin anlamli beni inceliyorduŞeniz sanki ben geldim der gibi halada bazen ayni bakislarla bakar sonra gelir yuzumu yalan sevgisini gosterir ..................................Allah hepinize tum dileyenlere nasip etsin insallah hepinizin kucaklari hemencecik dolsun:Saruboceq: guzel haberler verin sakin umutsuzluga kapilmayin zamani geldigi an yola cikmis oluyorkaydirigubbakcemile...........annelik oyle degisik bir duygu ki umarim en kisa zamanda yasarsiniz
hoşşum çok geçmiş olsun bir an evvel annen sağlığına kavuşur umarım kibcanım çok teşekkür ederim,
evet aynı else ciğimin anlattığı gibi,önceki listeme bakıp o haftaki kiloları yazıp daha sonrada pzartesi bildirimleriyle karşılaştırırsın canım
kendinize iyi bakın kızlar
ben sizleri görmeye yine uğrarım arkadaşlar,,, öpüyorum sizi DURMAK YOK YOLA DEVAMMM:1hug::1hug::1hug::1hug:
herkese günaydın dün gayet güzeldi ama hala çok bir değişiklik yok kilomda şişliklerim inmiş harelde 200 gr vermiş gösterdi zaten çarşambada bu kilodaydım o yüzden çok bir değişim yok.şu mettabolizma hızlandırıcı çay nasıl birşey içen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
nuraycım çok güzel anlatmışsın valla bayıldım okurken darısı diğer isteyen herkesin başına :)
hoşşum çok geçmiş olsun bir an evvel annen sağlığına kavuşur umarım kib
günaydın elçin bende tartıldım aynı kilodayım çayı içiyorum ama fark varmı bilmiyorum :)
valla canım yanlış hatırlamıyorsam 3 lt suya 2 tane elma 1 limonu 4e böl kabuklarını soyma çekirdeklerini çıkarma 1 çubuk tarçın 1 tatlı kaşığı karanfil bir tatlı kaşığı tane karabiber koyup kaynatıyorsun elmalar pörsüyene kadar sonrada süzüyorsun yoksa acı oluyormuş sabah akşam içiyorsun :):sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?