70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ohh hanımefendı bızı durdur kendın davetlerde yemekler ye
ben sana ınanıyorum arkadaŞım sen ıradelısın zaten bıldırıme ne kaldı Şurda

Ohh hanımefendİ bİzİ durdur kendİn davetlerde yemekler ye
ben sana İnanıyorum arkadaŞım sen İradelİsİn zaten bİldİrİme ne kaldı Şurda

canım ben bi de 6.takımdayım diyet gruplarında orda yarışa girdim bu hafta
o yüzden istesem de yiyemem:1no2:

Bede ılk geldıĞımde Öle takıma gırmıŞıtım attılar yeterlı paylaŞım yok dıye nası ÜzÜlmÜŞtÜm ya dÜŞÜnebılıyomusun ama artık ıstemıyorum takım falan grubum yetıyo bana

hayda o kadar mesaj yazdım sılındı kıslarya offf neyse benım bulasıga gıtmem lazım oglum uyurken zaten ben daha yenı kahvalltımı yaptım oglen yemıyecem kı oglen zaten vakıt artık aksam yemegınede haslama ıspanak var bardak corba yeter bana ekmek yemıyorum ben aksam hıc bırde 6 dan once yıyorum genelde kıslar

Sadece az yıyorum ve bıde tv8 de ebrulı var ondaplates yapmaya ÇalıŞıyorum ama gerÇekten karın bÖlgemde bı acı oluyo o zaman yaglar yanıyomuŞ ebru Şallı dıyokı hep gÖbegınızı ıÇınıze Çekerek gezın dıyo

dıyette özellıkle bişi yok cnm sıcak su var istedgn kadar sırkelı ballı su var isteyebn içiyo bunları tabıkı herkes kendı yapıo rejımı

Evet arkadaŞlar ben yemeĞımı bıtırdım
ekmeĞı yemedım ŞıŞtım zaten aralarda da artık kahvemı ıÇerım artık onada laf yok dımı

selam kızlar nasılsınız ben cok ııyım bugün burda hava cok güzel ılk defa bahar havası var.almanya tr gıbı dııl oyüzden günes nedemek bızım ıcın anlatamam.kapıları pencerelerı actım bugün temızlık günüm sımdı ıse mola zamanı.ögleden sonra zaten sevgılımle artık nerlere gıderız bılmıyorum.kızlar kızacaksınız ama ben yıne kahvaltı yapmadım sımdı acıktım tam bır öglen yemegını kakettım.menümde cok az fırında yagsız baharatlı patates yanındada hanı su yemekteyızın meshur boranısı varya bızım tabırımızle yogurtlu ıspanak kızlar.kaydirigubbakcemile3 ya kızlar ben sebzeyı fazla yıyemıyorum daha cok etcılım:roflol: yogurt sütte sevmem hele süt hııııı.neysekı yogurtlu olan herseyı yıyebılıyorum hele sarılsaklı oldumu mmmmmm.mesela kabak yemem kücücük dograrım az yagda kavururum yogurtlarım süpper olur.aklınıza ne gelıyosa pazı semız ıspanak bıber özellıkle kırmızı bıber patates patlıcan havuc evınızde ne varsa kavurun yogurtlayın yıyın.lezzetlı hale geldımı yememek mümkün diil.hanımlar sebze saglıgımız ıcın cok önemlı.bu arada toza ara verdım vücudu cok yormamak lazım

kızlar bütün oklavalar bana dönsün atın kafama kafama hakettim ben
ögleye kadar herşey süperdi ögleyin iş yerinde kıymalı pide çıkıyo yemekte 2 bardak ayran ve 3 dilim kıymalı pide yedim bol yeşillik yedim kızmakta haklısınız
ama tek ii yanı 50 sopalı hareket 50 kalça hareketi yaptım akşama da annemin dogum günü yemege gidicez ardından da pasta bilmiom nasıl dur derim kendime annemi aradım bamya yapıcam dedi anarnemde muhallebi yapmış yandım ben yandımmmmmmmmmmmm......

kız felekten bı gün cal takma kafana aa hep ac hep ac olmazkı ama bende dün 4 gıbı hamsı yedım sonra bısı yemeden yattım bazen olur takma kafana

canım dert etme arada vucudumuza zıyafet cekmemız lazım ben onckeı haftalarda sneın gıbı kacırdım o hafta 2 kılo vermısdım naısl oldu anlamaıdm tabııı

40 dk sporumu yaptım az önce öğle yemeğimide yedim sebze yemeği yoğurt çorba.bugünde çok daha dikkat edicem bakalım yarına da veremezsem harelde artık aç gezerim.neyse melankolicim içinde kalacak kadar canın çektiyse suçlama kendini arada olur birkaç gün dikkat edersin yeni gelenarkadaş dilekBAGIS tı harelde onada hoşgeldin diyorum.bazı sayfaları okuyamadım hızınıza yetişilmiyor hafta sonu iş güç malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…