70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar
akşam eve gittim ki ne yapıcam die düşüne düşüne koçişkom bana süpriz yapmış
ızgara tavuk ezme salata patates kızartması yapmış bendee artık sofrayı felan hazırladım
güzelce yedik yalnız yanında 2 dilim ekmekte yedim patates kızartmasına dayanamam normalde
ama çok az aldım akşama kadar boşa gitmesin yaptıklarım die
sonra çay içtik sporumu yaptım metabolizma çayımı içip yattım
kahvaltıda:2 dilim kızarmış ekmek biraz ton balıgı ve 1 haşlanmış yumurta yedim 3 bardak sıcak su içtim bakalım sizler neler yaptınız kızlar?

sevilcanım hemşerim canım
yapma bole her evde yaşanıyor ufak tefek sorunlar aşılır şeyler bunlar bence bunlar için
eşinide yıpratma sende yıpranma olan ilişkinize olur yazık ikinize de gençecik insanlarsınız
elbet bulunur bir çaresi sakin ol üzerine gitme eşininde
bilmem ne düşünürsün ama istersen bir iş bak çalış hem kafan dağılır
hem eşine maddi anlamda da destek olursun
hemşerim yakışmıyo sana toparlan hemen eşini ara bence dün için seni kırmak istemedim
falan gibilerinden konuş yada akşama süper bir sofra hazırla gönlünü al eşinin:))))

ya canım yaş ilerliyo işte gerçi ben eskidende kilo kolay veremiyordum en kısa zamanda hormonlarımı kontrol ettiricem ama nreye gitmek lazı izmirde olan arkadaşlar yardım edin toptan bir test yaptırmak istiyorum sanırım metabolizmam çok yavaş :)

canım bazen herşey üst üste gelir bizde dayanamaz patlarız sende de öyle olmuş eşin sana bişi dememişki sen o anki pisikolojiyle öyle davranmışın bence bugün eşinle konuş neden böyle davrandığın belli çok fazla çocuk istiyorsun ama herşey hallolıur canım bir yolu açılır sen merak etme daha zamanı var de ve biraz sakinleşip eşinin gönlünü al herşey yolundayken bu nedenle birbirinizi yıpratmayın eminim ki eşinde seni anlayışla karşılar üzülme lütfen ve biraz akin kafayla düşün :1hug:

herkese günaydın,sabaha kadar gram uyku uyumadım,bu öksürük mahvetti beni,galiba öğleden sonra izin alıp gido ama icem,gitmeden topiğe bi bakayım dedim,
dün akşam bir tabak sebze yemeği ve koca bir tabak bol limonlu marul yedim,herşey gayet güzeldi ama misafir geldi ve ben dayanamadım kuruyemiş,patlamış mısır götürdüm bi güzel,akşama kadar iyi gidiyo ama akşam olunca cozutuyorum galiba.bu abur cuburu bırakmam lazım offffff
sabah kahvaltım bir kase lıght sütle hazırlanmış müsli,az öncede elma yedim,bir litrede su içtim şu ana kadar,şimdilik bu kadar,hepinize iyi hafta sonları diliyorum,öpüyorum hepinizi.

Walla bende mÜslı ıle kahvaltı yapayım dıyorum ama ıŞte sımıt daha pratık gelıyo
normalde evde kahvaltı yapamıyorum uyku daha tatlı gelıyo offf ya

günaydın kızlaar.
iki gündür bağpırsaklarımda çok gaz var.sancı gibi giriyo bazen.süreklide sıvı alıyorum ç.ok katı yemiyorum kabız oldum desem.anlayamadım.demir hapımı yapıyor acaba.

sabah 1 simit 1 bardak limonlu yeşil çay
az önce yeşil çay içtim.
öğlen ve akşamı bilmiyorum bugün cumartesi:)

gunaydın kızlar ben daha yenı kalktım ve kahvaltı yapmadım bılıyorum cok gec oldu -tatlicadiarzu-
bu arada sevılcanım uzulme ya kocişinin ustune fazla gıtme suan istemıyor olabılır ama hıc ıstemıyorum demıyokı elsenın dedıgı gıbı demkkı babalıga kendını hazır hıssetmıyo onuda anla cnm bnm esının gonlunu al bence bu akşam ve böle ufak tefek tartısmalardanda bosanıcaz falan olurmu hıc:1no2:emınım şimdi esınde pişman olmustur.

günaydın kızlar ben döndüm ve ordaykende yediklerime dikkat etmeye çalıştım elimden geldigince umarım bu hafta o aldıgım 400 grda veririm..bide kendime zamn hedefi koydum agustos ayında 60 kilo olmayı palnlıyorum bunu 14 kilo olarak düşününce çok tabii ama 2 günde 150 gr gibi verirsem hayl,i hayli istedigim zamnda istedigim kiloya ulaşıyorum 2 günde 150 gr neki haftada 1 kilo etmiyo bile temmuza kadar bile hedefime ulaşmam mümkün olabilir..böle plan yapınca kendimi daha rahat hissediyorum ve mutlu..

Yaaa ben acıktım ama ne yesem kı fıkrı olan varmı
canım lahmacun ıstıyo dıĞer guruptakıler kudurmuŞlar dÜn ne yapsam

Yaaa ben acıktım ama ne yesem kİ fİkrİ olan varmı
canım lahmacun İstİyo dİĞer guruptakİler kudurmuŞlar dÜn ne yapsam

benimde canım lahmacun istiyor ya
ama yemiyelim
kocişi aradım tonbalıklı salata yapalım diye
ben kızartma tarzı bişeyler istiyorum dedi
ona bişeyler yaparım ama ben tonbalıklı salata yicemcokacimcoook

O zaman bendemı salata yıyım kı Öff ya kursaĞım aÇıldı resmen
neyse bende tavuklu salata yıyım barı

benimde canım lahmacun istiyor ya
ama yemiyelim
kocişi aradım tonbalıklı salata yapalım diye
ben kızartma tarzı bişeyler istiyorum dedi
ona bişeyler yaparım ama ben tonbalıklı salata yicemcokacimcoook

nedir bu kocişlerin kızartma merakı hiç bize acımıyolaryaaa onlar yerken biz melül melül bakıyoz:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…