ya canım yaş ilerliyo işte gerçi ben eskidende kilo kolay veremiyordum en kısa zamanda hormonlarımı kontrol ettiricem ama nreye gitmek lazı izmirde olan arkadaşlar yardım edin toptan bir test yaptırmak istiyorum sanırım metabolizmam çok yavaş :)sağol canım malzemeleri alırsam denerim çubuk tarçın falan eskiden daha kolay verirdim şimdi çok yavaşladı harelde 30 a girmeye yaklaştım yaştan dolayı mı yavaşladıysa artık alırken çok çabuk alıyoruz şu kiloları o kadar da çabuk versek keşke
günaydın kızlar aslında coktan uyandım ama yuzum yoktu buraya gelmeye valla tam dayaklık oldum ben hakedıyorum dün aksam 1 ekmek ve söle yaglı sesıl soganlı maydonozlu melemen yaptım esımle beraber yedık neyse onun üstüne bır güzel kavga ettık kocamla tok karnına cok güzel gitti kavga ben tutturdummu bebek istiyorum dıye esımde dıyor bekleyecez ama daha nekadar bekleyebılırım bunların yuzunden cok kavgalar ettık en az 5,6 saattr net te kıredılerı arıyorum ama yok kızlar bızım gibi insanların ne bankadan nede baska bıryerden heryer yuzumuze kapandı kredılerde gelır belgesı istiyorlar car urt gereksız seyler bız bunların yuzunden anne baba olamıcaz ve belkı bunların yuzunden yuvamız yıkılacak aksam restı cektım kocama madem bıseylerı yapamayıyoruz ayıralım yollarımızı dedım oda ben cok yoruldum dedı artık kaldıramıyorum bunları dedı sonra ben konuyu kapattıkmaya calıstıkca o usteledı sorrun yaratmaya basladı yatarken demedıgım laf kalmadı o pskolojıyle durduramadım kendımı yanı vazıyetımız cok kötü kızlar dostlarım hepınıze cok cok tesekkur edrım bılmıyorum bundan sonra nolur belkı gıderım bır kac gune burdan simdi işte kocam bakalım aksama nolur allah kerım ama artık kaldıramıyorum bunu hersey ustumuze ustumuze gelıyor ufff cok caresızım napıcamı bılemıyorum neyse kızlar hadı kalın saglıcakla hepınıze ıyı hafta sonları dılıyorum :a015:
günaydın kızlaar.
iki gündür bağpırsaklarımda çok gaz var.sancı gibi giriyo bazen.süreklide sıvı alıyorum ç.ok katı yemiyorum kabız oldum desem.anlayamadım.demir hapımı yapıyor acaba.
evet canım demır hapı kabız yapıyor,annemden bılıyorum.ama gaz yapar mı onu bılmıyorum,kimyon yemek iyi gelebilir belki
Yaaa ben acıktım ama ne yesem kİ fİkrİ olan varmı
canım lahmacun İstİyo dİĞer guruptakİler kudurmuŞlar dÜn ne yapsam
Yaaa ben acıktım ama ne yesem kİ fİkrİ olan varmı
canım lahmacun İstİyo dİĞer guruptakİler kudurmuŞlar dÜn ne yapsam
Hadİ ama yok mu fİkrİ olan
benimde canım lahmacun istiyor ya
ama yemiyelim
kocişi aradım tonbalıklı salata yapalım diye
ben kızartma tarzı bişeyler istiyorum dedi
ona bişeyler yaparım ama ben tonbalıklı salata yicemcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?