70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aae evet yoksun.dün olduğu farketmezdiki seni alsaydı yani.
arkdaşım 1kilo vermiştin sende aaa
ilk kezzz
6.oldum sende gelirsen aynı sıradamı olcazzz

kötü birsey deyildir isallah :26: saglik deyince ben cok korkuyom :18:

esinin yemeginden bende istiyorum söyle biber kizartmasi yogurta bansam :84::84::84: acim ac uyusukluk da gitme bari bi lokma birsey yiyebilseydim iki saat gecti halen dudagimi hisettmiyorum keske doktora gitmeden tika basa yeseydim :84:

canım bende kilo bildirimi yapmıştım neden listede olmadığımı merak ettim
yeni olduğum için bildirim yapmadığım sanıldığı için listeye alınmıycakmışım
bütün motivasyon gitti

Charm'aaa raaakippppp geldiiiii hanımmmmm.
Menümü yazayım kısçeler...

Sabah:
Kare çikolatalar vardır ya onun 2 ufak karesi
Çeyrek simit

Öğlen:
1 küçük boy pizza

Ara:

Yeşilçayy

Akşam:
1 tabak pırasa
1 dilim ekmek
Dikdörtgen çikolatanın eksik parçalarının hepsi
1 tane incir
1 bardak form çayı
3 litre su

Yookk muuu arttıraaaannn

söyle bakim ne yedin valla siz anlatikca ben doyuyorum mu ne artik yedigimi hayal ediyorum anlat bakim canim merak ettim

yazmıstım ya 1 paket cips, 2 paket çekirdek, 1 kek, 1 bard. kola, 2-3 kaşık makarna salatası.... bunları sadece gece yedım bu arada..

ben seni solda sıfır bırakırım...
bunlar ne ki yav..

yazmıstım ya 1 paket cips, 2 paket çekirdek, 1 kek, 1 bard. kola, 2-3 kaşık makarna salatası.... bunları sadece gece yedım bu arada..

ben seni solda sıfır bırakırım...
bunlar ne ki yav..

Offff Charmmm önüüme bir sürü abur cubur alıp totomu da yayıp dizi izleye izleye tıkınmak istiyorum
Nolcek benim bu halimmm hemen toparlanmalıyımmm
6yı çok görmek istiyorum yarından itibaren spor+ yürüyüs+ dengeli beslenme olmalı
Midem acaip şişti zaten küçülmüş sanırım çünkü eskisine nazaran yediklerim hiçbişi
Eski yeme düzenimi yazdım mı size bilmiyorum ama yazayım gene de ne kadar dana oldugumu görün.

Sabah:
2-3 tane kürt böreği diyoruz biz pudra şekerli sade börek
1 kupa 4-5 küp şekerli çay

Ara:
1 bardak nescafe 4-5 küp şekerli
1 kek 1 çikolata

Öğle:
Çorba,
Sulu yemek,
Pilav yada makarna,
Tatlı

Ara:
1 bardak nescafe 4-5 küp şekerli
Çikolata veya kek

Akşam:
Sulu yemek,
Pilav dolu dolu 1 tabak yada 2 tabak

Gece:
1 paket cips
1 paket çekirdek
2-3 bardak kolaa

Veee sıfır harekettt
Neee yuhh mu dediniz

tebrik ediyorummmmmmm

öncelikle teşekkür ediyorum
sonra en büyük rakibim olan seni bende tebrik ediyorum 13: sonuçta aynı kiloyu vermişiz
listede olmasanda haftanın birinciliğini beraber paylaşıyoruz. özel mesaj olarak yapacaksın bildirimini bizim ortaya yaptığız sadece birbirimize duyuru takım kaptanımız erginsena o bu hafta laptopu kırıldığı için trendy21'e verdi öyle benimde ilk girişim listeye haftaya inşallah

dur birde ben anlatayim bundan 1-2 ay önce
isarkadasiyla birlikde
sabah: 2 simit
öglen: ekmek arasi döner
ara: 2 tane cremali pasta
aksam : cocuklar mc donalds diye tuturmusdu bir fish mäc menü cilekli dondurma

eve geldim cok yemek yemekden rezmen gözlerim kapaniyordun uykum geldi birde gittim yattim iyimi

tebrik ediyorummmmmmm

öncelikle teşekkür ederim
sonrada birinciliği benimle paylaştığın için ben seni tebrik ederim
özelden yap bi dahaki hafta takım kaptanımıza onun kim olduğu zaten perşembeden belli oluyo üzülme
benimde ilk listeye girişim

Artık gelmesinn o günlerrrr
Kışşşş kışşşşş o günleree bi daha 8 i görmek istemiyorum.
Hamile bile kalsam Allah 8i göstermesin.
Bu arada sadece tip açısından değil kısçeler yanlış anlaşılmasın.
İnsan iki adım atsa bile o kadar yoruluyorki nefes nefese kalıyor.
Yaşadıgım için söylüyorum.
Önce sağlık için kilo vercezz inş..

Suzancım sende fena değilmişsin haniiii makarnalara rağmen kilo verdin yaa helal sanaaa

sabah tartıya çıkınca çığlıklarımı duyman lazımdı
bir haftadır tartılmamıştım
sonra düşündüm ben ne yaptım ve
ekmek yemedim47:
zeytin yağı kullanıyorum sadace
sabah mutlaka büyükçe bir bardak ballı limonlu ilıktan sıcak su
başka da yapmadım bişii
hatta hala kendime alış veriş yapmadım yeşilçay filan alacaktım
ya bide benim doğum kilom ondan hızlı gidiyo sanırım
6 ay yeni bitti vermeye başladım
öncesinde hep üzerine ekliyordum

imdaaaaaaaat bildirim yaptığım halde nedenlistede yokummmmm

evet ya menü paylaşırkende hep belirttim

kutlARım şeker

ya tubiş alırsa olacaz inş

Eki Görüntüle 253857 ya kızlaaarrr allah iyiliğinizi versin mahfettiniz rezil rüsva edip yerin dibine soktunuz valla beniii delirdim burda koptum gülmekteenn ,,neler yapmışım daha doğrusdu neler unutmuşuumm ,kusura bakmayın bi saatimi aldıı valla kafa kalmadıkii ben oysaki mavigözü görmüştüm ama kaydetmemişim pardoonneysee düzenleme yapcemşimdiiibirazdan karşınızda olur haden affediverin galikkk

kız çabuk cevaaapp veeerrrrrr,,,,1.ciliği kaybettiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn safıma denk geldin şimdi farkettiiimm

kiz ben hamileyken 96 kiloydum bidaha bende istemiyorum hamile olsam bile istemem uzak dursun
bence 3 gün dikkat ettim ondan verdim gibi makarnalari yemeseydim belki daha fazla giderdin

babam aradi senin feriha basliyo diyo ben arada size bakayim arada ferihaya osmani fatmagülü kacirdim bari ferihayi kacirmayayim

kız çabuk cevaaapp veeerrrrrr,,,,1.ciliği kaybettiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn safıma denk geldin şimdi farkettiiimm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ama ben çok sevinmiştim kursağımda mı kalacak tüh :84::84::84:ağlarım ama eşime bile gösterdim listeyi hem aynı kiloyu vermişiz ikimizde birinciyiz

yemek faslı ,mutfağı toplama etraf toplama bitti...birazda sporumu yapıp duşumu alıp gelicem...bende bildirim yapmama rağmen listede yoktum,sağolsun tuba listeyi düzelticek gelince bakarım...bekleyin,özlemişim sizi sporumu yapıp geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…