70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ellerin dert görmesin yavrummmmmçok sağol...

çok şükür spor ve duş faslı bitti,bide üstüne akşam işten gelince derin dondurucuya atmak için domates soslu taze fasülye yapmıştım 5 kilo kadar,soğuyordu...bide duş sonrası onları poşetleyip buzluğa attım vedeeeee geldim...nabersiniz kızlar nevar neyok görüşmeyeli:26:

kızlar bu akşam givi yok listede yok hayıdır
öğleden sonra bişi yazmıştı okurken yemeği yakmıştım

evet ya qivicik gözükmüyo :26:

sen naptin tatil kusu sagligimda problem var dedin :26:isallah kötü birsey deyildir canim

menü olmayan menüyü yazayim
sabah: yok
öglen: 1-2 kücük tavuk parcalari oglumun yemediyi tavuklar
aksam: yok
simdi: 2 kücük parmagimdan kücük köfte parcaciklari yiyemiyorum halen disim agriyo pyskopat kadin ne yaptigza artik köfteleri yutmaya calisirken dolgudan kücük parca geldi elime
cocukda bende aclik grevindeyiz sanki :84:
birseyler icerken bile sizliyoo

kızlarya bi önceki yani sonu 64 olan sayfa açılıyomu,bisaattir bende açılmıyo giremiyorum osayfaya,basıyorum ama 63 olan sayfa tekrar açılıyo 64e geçemiyorum ama 65e geçebildim niye olmuyoya listeyi düzenleyip o sayfaya attığımdan beri ne listeyi nede sayfayı göremedim gelmişmi liste varmıı...biri alıntı yapsın nolur yaaa

Son düzenleme:
evet ya qivicik gözükmüyo :26:

sen naptin tatil kusu sagligimda problem var dedin :26:isallah kötü birsey deyildir canim
tatlım,sorduğun için sağol...tatilden döneli çok oldu 22 ağustosta iş başı yaptım da siteye pek gelemedim kusura bakmayın yaaaa...
sağlığa gelince eskiler bilir geçen sene myomlarımla cebelleşmiştim nerdeyse rahmim ve yumurtalıklarım alınıyordu ucundan dönmüştüm...şimdide 3 haftadır sol göğsümde ağrılı bir kitle peydahlandı onunla cebelleşiyorum,bir yandanda işyerim çok yoğundu anca rayına soktum...bakalım salı gününe randevu aldım genel cerraha ne olup bittiğini öğrenicem...ama çok kafam takıldı,orta okul lise yıllarımdada aynı tarafta olmuştu ama onlar yağ bezesiydi ve ağrısı yoktu...şimdi bunda ağrı var,inceden inceden sızlıyorda...gerçi düzgün kenarlı ve hareketli ama bilmiyorum ...her ay adetten 1 hafta sonra rutin gögüs kontrolümü yaparım zaten bunuda son kontrolde buldum belki geçer dedim ama geçmedi...cerrahiye randevu aldım salıgünü gidicem bitanem ...çok sağol tatlım,sen nasılsın

ilk alinti canim

ben yine yokummmmm
geçen hafta burda olmadığım içinmi

eline sağlık cnm haftaya bende burda olmak istiyorumm kilo vermiş olarakk

olsun canım inşallah haftaya unutulmam

ortalık fena karışmış
şimdi son listeye göre birinci yine benim sanırım ama bence sena kız 90dan 60'a düşmüş bizim ki neki

kızlar bu akşam givi yok listede yok hayıdır
öğleden sonra bişi yazmıştı okurken yemeği yakmıştım

ellerin dert görmesin yavrummmmmçok sağol...

bunlar var 64 sayfada tugbacimm

çok geçmiş olsun canım...senin psikopattan bitanede burda var geçen hafta aynı sen gibi eşimin dişini çekerken mahvetmişti hala kocişin çenesi ağrıyor...acemiler naparsın öğreniyorlar sanki...deneme tahtası

ay ben citirdak olsam nolur senin gibi fotocen deyilim ki :89: kasim 10 ay olmuyormu dilekcimm seninkinin gelmesi yaklasti dimi :26: cok merak ediyorum sen foto gönderme seni görünce nasil sasiracak

Aralık say şekerim 28 kasım çünkü..
Geldiği gibi görüşebilirsek bidee..
Poff iyicene gaza getirmem gerekk kendimi 3 ayda 10 kg vermek hedefim

mywishim eski haline göre ne güzel değişim göstermişim yavyuuuuum yiyim seni ben

izinizdeyim efenimmm. Baya bi öndesiniz ama yakalıcam ins

canim cok gecmis olsun iyiki hemen fark etmissin sen yüregini ferah tut sali günü bakalim ne diyecekler canim birde benim gögzümdekileri mamografide görmemislerdin ultraschall da cikmisdin sende nasil yapiyorlar :26:

bugün acil doktor aradim haftasonuna girmeden internet den buldum aradim kadin gel dedi valla iyimi ettim kötü mü ettim bilemedim 2 saat sonra yiyebilirsin dedi ama ne yiyebiliyorum ne icebiliyorum 6 saat gecmis:84:

bugünki menümü bende yazayım gerçi rayına sokamadım daha ama haftaya allah kerim
sabah(08.30):
1 peynirli poça(uyuyakalmışım geciktiğim için kahvaltı yapamadım evde),2 çay
ara(10.00):
5 tane fındık içi
öğle(12.15):
3 tane poşette pişmiş tavuk (bezelyeli patatesli),söğüş salata,
ara(16.00):
1 kutu ayran
akşam(18.00):
2 tane çok küçük kare kıymalı patatesli ev yapımı börek,3 zeytin,2 brd.çay
SPOR(20.00-22 arası):
45 dk. 6.5 hızında yürüme bandında yürüyüş,35 dk.yürüyüş bandının bel kemeri,80 er tane alt karın ve üst karın için yarım mekik çektim
gün boyu 3 lt. su ve biraz öncede 1 büyük bardak yarım yağlı süt içtim
idare eder eski menülerimin yerini tutmasada o havaya ve motivasyona dönmeye başladım...bunada şükür değilmi

benim gibi pyskopat disci bul sana 1haftada 10 kg verdirir

valla saka bi yanada cok acikdim ben napcam pizza duruyor bana bakiyo bende ona :84::84:

ellerin dert görmesin tugba

derya abla masallahin var yani ne guzel yapiyosun sporunu benle iyice tembellestim galiba

ins kötü birsey cikmaz haber et bize merak ederim ya

valla tatlım daha ilk kez gidicem ve üçbuçuk atıyorum...sende bişey çıkmadı umarım:26:

oy gecmis olsun canim ya insanin neresi acirsa cani orda olur derler

Barkinim canim sende hosgeldin takim geri toplaniyo galiba

ben begendim :87: hele spor kismina birde ben su totomu kaldirsam

bunlar var 64 sayfada tugbacimm

allah razı olsun canım çok sağol,,çok hora geçti meraktan çatlıyodumm,,,:18:

bu arada mavigoz listede değilsin çünkü geçen hafta bildirim olmadı bu hafta bildirim olduğu için altta yazdım ismini haftaya listeye girmeye hak kazandı diyeee...

ellerin dert görmesin tugba

derya abla masallahin var yani ne guzel yapiyosun sporunu benle iyice tembellestim galiba

ins kötü birsey cikmaz haber et bize merak ederim ya

iyi dileklerin için çok sağol ,haber veririm tabikide
bu arada sende yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin,şurda hedefine 6 kilo kalmış...ama şuna emin ol 64e inince bariz bir şekilde inceliyorsun ve acayip gaza geliyorsun ...ben senin gibi 66-64 arasını bayağı uzun sürede kattettim ama 64ü görünce birde insanlar AAAAAAAAA NOLMUŞ SANA ÇOK GÜZEL OLMUŞSUN diye farkı söyleyince iyice gaza geliyorsun

valla tatlım daha ilk kez gidicem ve üçbuçuk atıyorum...sende bişey çıkmadı umarım:26:

ben ozaman 19 yasindaydim hayatim erken fark ettim bende cok sükür gecti gitti sende sIkma canini

oy gecmis olsun canim ya insanin neresi acirsa cani orda olur derler

sagol semsicimmm aman cocuk iyilessin baska birsey istemiyorum :97:ben cekerim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…