70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba çıtırdaklarr,
Bugünden itibaren spor yapmaya karar vermiş bulunmaktayım.
Geç oldu dicenizz

Nivea bodyle dinamik sabahlar cdsini seviyorum ona başladım tekrar.
Ebru şallı, Callen vs kesmedi beni

Güzel oldu ama ter attım streç sarmıştım belime.
Sabah da 1 çikolata yemiştim domates, salatalık, yeşilçay.

Akşam tavuklu salata yemeyi düşünüyorum yanında ayranla..
Bu hafta spor da yapcam bakalım sonuç ne olcak

bende saracam artik yine strec baya faydasini gördüm sanki vucutu sIkIlastiriyor birde annem türkiyeden bi karisim getirmis su bitki evlerinden herhalde :26: kadin demis ondan sürsün :97: hadi bakalüm dilekcim haftaya tugba birinci olcam diyo yakalamamis lazim

neler yapıyorsunuz bakalım

menüm:

sabah:aç karnına yeşil çay

3 kuru kayısı
ceviz yarım avuç kadar
2 dilim light denge ekmek
bol domates
beyaz peynir
çay
1 yemek kaşığı kadar tahin pekmez

bugün spor yok kociş var

bu arada koşu bandım bozulmamış adam açmış çalışmış kociş diyoki çalışıyo işte hala anlamadım kaç defa denedim halbu ki:78:

neyse iyi oldu satın aldığımız yer bi çok şeyini eksik yapmış bakım falan yapıldı yağlandı her şerde bi hayır varmış dimi ama

akşam biyere oturmaya gittik ayyy miiis gibi yeni fıırından çıkmış börek baklava hurma

zor firenledim kendimi hurma yedim 5 tane falan 1 dilim küçüktü börek diğerlerini yemedim diyetteyim dedim kadın çok ısrar etti diyetteyim deyince yemeye utandın iyide oldu:26:

ne oldu tatliş test yaptırdın mı???????????

neyse sen istemiyorsan bize versin

ay biri bana çıtır mı dedi

kararını çook beğendim

kesinlikle olmalı spor

zayıflıyoruz sporsuz ama etlerimiz cıvık cıvık oluyo fark edilmiyo hiç

şu çikolatalarında olmasa artık çikolata yok tamam mı şeker

yoksa

cnm hayırlı olsun demekki isteyince oluyomuş bak 6 des vayy maşallahhh tamma cnm artık haberşelişirzzzzz sensiz olamama yapamam gıııı

kızlar altın karamele boyucam saçımı ama orda hafif bakırlık var bakırlığı küllü sarıyla mı yada kumrallamı karıştırıp kırsam fikri olan var mı

altın karamelle kumral mı sarı mı küllü sarımı karıştırsam bakırlığı gider

altın tofee olanla sarımı yada küllü sarımı karıştırsam kızlar

Bende roc un bi kremi var onu sürdüm şeker.
Öğlen yaptım akşam yatmadan gene yapıcam.
H.içi de 5 buçukta kalkmam gerekecek spor için ama bi hfta böyle denemem şart.
6 rakamını 2 hafta da görmeye karar verdim

69luk çıtırdaksın rakamın kıymetini bil ben 2 hafta boyunca 69 kusür olsa bile 69 u görmek için bi yerlerimi yırtcam
Sporla kilo verilmiyor aslında sadece sıkılaşıyor vücut böylelikle oldugun kilo da gözükmüyorsunn
Süper bişiii

Canım altın karamelin bakırlığını kırmak ıstıyorsan neden altın karamele boyuyorsun...
karamel zaten tamamen bakırlık uzerıne olan bır renk... kullu bır renkle kırarsan karamelın ozellıgı kalmaz kı baska bır renk olur.. ustelık ıyı bır renk mı olur onuda bılemeyız...
kullu renkler ıstıyorsan o tonlarda bırseye boya direk ?

Eki Görüntüle 254199 herkezeee merhabaaaaaaaaaaa ,,,nasılsınız bakalım bugüünn size bişey diyceem bugün inanılmaz moral buldum niyemii,,dün akşam ne zamandır yemediğim uzun makarnayı yoğurtlayıp yedim yanında salataada var tabii ,,neysee hemde saat 19da yedim artı bayada fazla kaçırdım yanii bi paket pişirdim yarısından birazdaha fazlasını tabağa koydum,,çünkü cuma günü kendimi ödüllendircem demiştim ve yaptım akşama doğru bi cornet yemiştim saat 19dada makarnamı yedim,ve yatana kadar yeşil çayımı vede 3litre suyumu tamamladım,sabaha pek ümitli değildim amaaa dün 62 ydimyaa..okadar yememe rağmen 61.7yi gördüm ,,ne güzel bi moral oldu bana..dün demiştim hatta aman kasmıycam takmıycam yesemde kilo vericem dedim eskisi gibi,çokta mutlu ve rahattım ve sabahta mükafatımı aldım bakalım...

Son düzenleme:
ne oldu tatliş test yaptırdın mı???????????

neyse sen istemiyorsan bize versin

İNŞALLAH versin canım
daha bi hafta olmadı sanırm ramazanın 3'de olmuştum aaaaaa olmuş
eeeee şimdi Allahım lütfennnnnn
eşime diimde bi test alsın bari
o da almaz utanır ufffff
olmazzzzzzzzzzzzzz

İNŞALLAH versin canım
daha bi hafta olmadı sanırm ramazanın 3'de olmuştum aaaaaa olmuş
eeeee şimdi Allahım lütfennnnnn
eşime diimde bi test alsın bari
o da almaz utanır ufffff
olmazzzzzzzzzzzzzz

canımyaa bakbi bişey dicem stres yapma sen düşünmee ,o yüzdende gecikiyoo kendimden biliyorum 1kaç ay önceede her 10unda gelen şey,,o ay 1gün geçti diye evham yaptım hamişmiyim yoksa dedim korktum strese girdim hergün bekledim durdum ama yok gelmedi test yaptım oh be dedim ama yine gelmedi dedim eyvah falan derken rahat olmaya çalıştım düşünmedim olursada allahtan gelene ayvallah diycez napalım falan derken 18inde oldum diycem oki rahat ol biraz,,allahım isteyenlere versin aman bende çok korkuyorum spiral var yinede gecikince korkuyorum..4aydır 18inde başlıyordu şükür ama ramazanda 10unda oldu erken başladı busefer,,,bu ayda 5inde başladı noluyo düzenime bilmem..

listede olmak istediğine eminmisinn

benimkidee bakırdııı ama nasıl yaptığımı söylemem...
yalvar bakiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…