allah razı olsun canım çok sağol,,çok hora geçti meraktan çatlıyodumm,,,:18:
bu arada mavigoz listede değilsin çünkü geçen hafta bildirim olmadı bu hafta bildirim olduğu için altta yazdım ismini haftaya listeye girmeye hak kazandı diyeee...
oy gecmis olsun canim ya insanin neresi acirsa cani orda olur derler
Barkinim canim sende hosgeldin takim geri toplaniyo galiba
ben kaçıyorum kızlar yarın görüşürüz hepinizi öptüm...hayırlı geceler:92::92:
bende seni dövmeyi alışkanlık haline getircem sabah akşam dövcembirsey deyil tugbacimm ask olsun lafi mi olurama söylemeden de edemiycem fazla merak iyi deyildir
ay ben sana takilmayi cok seviyorum yaa
ben kaçıyorum kızlar yarın görüşürüz hepinizi öptüm...hayırlı geceler:92::92:
bende seni dövmeyi alışan haline getircem sabah akşam dövcem
tatlı rüyalar rüyanda beni görrr emiiiiiiii:92: :92::79::79:
Offff Charmmm önüüme bir sürü abur cubur alıp totomu da yayıp dizi izleye izleye tıkınmak istiyorum
Nolcek benim bu halimmm hemen toparlanmalıyımmm
6yı çok görmek istiyorum yarından itibaren spor+ yürüyüs+ dengeli beslenme olmalı
Midem acaip şişti zaten küçülmüş sanırım çünkü eskisine nazaran yediklerim hiçbişi
Eski yeme düzenimi yazdım mı size bilmiyorum ama yazayım gene de ne kadar dana oldugumu görün.
Sabah:
2-3 tane kürt böreği diyoruz biz pudra şekerli sade börek
1 kupa 4-5 küp şekerli çay
Ara:
1 bardak nescafe 4-5 küp şekerli
1 kek 1 çikolata
Öğle:
Çorba,
Sulu yemek,
Pilav yada makarna,
Tatlı
Ara:
1 bardak nescafe 4-5 küp şekerli
Çikolata veya kek
Akşam:
Sulu yemek,
Pilav dolu dolu 1 tabak yada 2 tabak
Gece:
1 paket cips
1 paket çekirdek
2-3 bardak kolaa
Veee sıfır harekettt
Neee yuhh mu dediniz
dur birde ben anlatayim bundan 1-2 ay önce
isarkadasiyla birlikde
sabah: 2 simit
öglen: ekmek arasi döner
ara: 2 tane cremali pasta
aksam : cocuklar mc donalds diye tuturmusdubir fish mäc menü cilekli dondurma
eve geldim cok yemek yemekden rezmen gözlerim kapaniyordun uykum geldi birde gittim yattim iyimi
sağol canım benim inşallah bebişimide görüp dahada rahatlarımooh çıtır anne hazırlıklara basladı, bunyeyı vucudu hazırlıyo hamışliğeeeedıkkat et kendıne belenaycıgımmm, gecmısler olsunnn
canım dün yoktum ne dedi doktorkzılar ben yıne öksürük krizine gırdım, patronum korktu hadı sen cık eve gıt dedı.. ben cıkıyorum şimdi ama cok terledım bı anda boyle de nası cıkcam bılemıyorumm, kesek bı yedek atletım fılan olsaymıs yanımda..
charmcıgım sana da sandvıc yap dıye anne gıbı ısrarcı bı hal sergılemısım, kusuruma bakma, kendım hastayım ya o yzuden dıkkat etmenı ıstedım sanırım..
herkese ıyı ahaftasonları, uamrım haftabası daha ıyı bı sekılde aranızda olurum...
geçmiş olsun canımgeldim disciden kadin psykopat cikdicok korktum :18: iscilerini azarlayip duruyor ikiye bi dedim nereye geldim ben sonra cekic verin diye kizdi dedim hayda bu cekiclen napacak ondada kizlara ayna taktiriyo neyse benim arka disin dolgusu düsmüs bir tane igne vurdu :94: hissetim agzimda aletler oldu halde ses cikartmaya basladim resmen agliycam :84: bi tane daha ceneme igneyi yedim ama kadin beklemiyo biran önce yapmak istiyor bakti hala cirpiniyorum bu seferde disin icine saladi igneyi suan dudagim bi tarafda dilim bi tarafda konusamiyorum uyusmus durumdayim doktor kadin ikiye bi ac agzini deyip durdu napim kadin benim agzim okadar aciliyo deli mi ne artik dudaklarim yirtiliyor sanettim ohhh be gecti ya cok sükür 2 saat birsey yemiycem zaten daha birsey yiyemedim bütün gün agridan ac kaldim ac :84:
anam liste hazırlanmış bile kız ne zaman hazırladın bende dün giremeim sabah mesaj atmıştım dün doktora gitmeden tartılmıştım ama neyse artık haftaya telafi ederiz elleine sağlık canım0|nick |başlangıç | geçen haf.|bu hafta|giden|toplamda giden|hedef|
1 | zeynepberat | 83 :124:| 78 :124:| 75.100 :124:| 2.900 | 7.900 :124:| 56 |:119::119:
2| erginsena |90|69.9|68.3|1.700| 21.700 |60|:124:
3|sibel29 |76.3|74.8|73.4|1.400|2.900|65|
4|cuytherock|77|74.6|73.3|1.300|3.700|60|
5|ilkmirmur|83|76|75|1000|8.000||
6|kdr |79|77|76|1000|3.000|65|
7| ger-düş |79|69.8|68.9|900| 10.100 |58|
8| triendy21 |79.8|62.7|62|700| 17.800 |60|
9| zeyyceyy |75.5|62|61.3|700| 14.200 |55|:13:
10|cansuyum83|79.1|76|75.4|600|3.700|68|:129::129::129:
11|papatyam|75|65.8|65.4|400|9.600|60|:128::130::130:
12| serpi |82.5|67.1|66.8|300| 15.700 |60|
13|seanymph|74.2|65.8|65.5|300|8.700|58|:101::101::101:
14| mywish89 |86|73|73| 0 | 13.000 |65|:104::105::122:
15| yaren38 |78.2|61.1|61.5| +400 | 16.700 |60|
16|ezgiilknur|92|86|86.9| +900 |5.000|65|
17|charm|81|71.300|72.3| +1000 |8.700|70|:131::125:
Birincimiz zeynepberat arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşların hiçbiri bildirim yapmadığı için haftayada listede olamayacaklardır,,
mywish89 arkadaşımız yerinde saydığı için 100 mekik+haftada 3 gün yarım saat yürüyüş ve moralini bozmama cezası almıştır..
yaren38-ezgiilknur-özelliklede charmarkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekik +haftada 4gün 1saat yürüyüş + az ve sağlıklı beslenme cezası almışlardır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79::79:
KAPTAN MÜSFETTESİ TUĞBAA
tebrik ederim canım devamını dilerimişte yoğun duygularım var nasıl anlacam bilmiyom birazcık şımardım
ama senin kadar olayım bi daha yolum çok uzun
geçmiş olsun canım inşallah güzel haberler verirsin bize kötü bişey çıkmaz inşallahtatlım,sorduğun için sağol...tatilden döneli çok oldu 22 ağustosta iş başı yaptım da siteye pek gelemedim kusura bakmayın yaaaa...
sağlığa gelince eskiler bilir geçen sene myomlarımla cebelleşmiştim nerdeyse rahmim ve yumurtalıklarım alınıyordu ucundan dönmüştüm...şimdide 3 haftadır sol göğsümde ağrılı bir kitle peydahlandı onunla cebelleşiyorum,bir yandanda işyerim çok yoğundu anca rayına soktum...bakalım salı gününe randevu aldım genel cerraha ne olup bittiğini öğrenicem...ama çok kafam takıldı,orta okul lise yıllarımdada aynı tarafta olmuştu ama onlar yağ bezesiydi ve ağrısı yoktu...şimdi bunda ağrı var,inceden inceden sızlıyorda...gerçi düzgün kenarlı ve hareketli ama bilmiyorum ...her ay adetten 1 hafta sonra rutin gögüs kontrolümü yaparım zaten bunuda son kontrolde buldum belki geçer dedim ama geçmedi...cerrahiye randevu aldım salıgünü gidicem bitanem ...çok sağol tatlım,sen nasılsın
Sizin mönüleriniz beni kesmedi ya....
herkesegünaydınnnn
güne baş ağrısıyla uyandım.gece saat başı uyandı bebiş
kahvaltı hazırlıyorum patetes kızartıyorum
ya bide midem çok bulanıyo inşallah baş ağrısındandır zaten geciktim
korkuyorum dua edindeolmayayım
ay canım benim ya özledim...................
canımmmm kaptanım iş olayını takma kafana ya. nolur sen kastıkça tersine gider işler. hayırlısını dile hep rabbimden. senin de biryerlerde yicek ekmeğin var ben biliyorum canım benim
bende çok özledim cnm yaa sana haber verebildiğim sürede msj attım kandil bayram msjlarım gelmedi mi sana
cnm inş rabbim hangisi hayırlıysa onu karşına çıkarsın.
valla bende özledim sizleri eşimin başının etini yedim ilgilen yaptır neti diye kızlardan uzak kaldım gülüyodu uzak kaldım kilo aldım geldim
başlangıç: 83
geçen hafta: 76
bu hafta: 75
bu hafta giden: 1000 gr
toplamda giden:8 kg
ay bu sabah çok mutlu oldumyalnız ben öyle kilolarımı küsuratlı göremiyorum.çünkü emektar baskülüm digital değil.
çarşamba akşamı kayınvalidemlere gittim kayınpederim sen baya zayıflamışsın çok belli oluyor dedi.bende hiiççççç şımarmadan daha çoooookkk yolum var baba henüz yolun başındayım dedim ama içim içime sığmadı.
erginsena kaptan iş ile yazdıklarını okudum.ama inan ki bu kadar istiyorsun yaa en yakın zamanda buraya kocaman yazılarla işe girdiiiiiiimmmm diye yazacaksın buna yürekten inanıyorum.
bende netten bir bankanın finansal danışmanlığına başvurmuştum.öylesine yani.şuan çalışıyorum çünküyarın için sınava çağırdılar.bakalım bir gidip deneyeceğim.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
hepinizi çok öpüyorumhayırlı cumalarınız olsun.
tşkler canımmm inşş canım inşşş çok kötü olmuşş yaaa begenmek begenilmek istiyorummmmmmmm !!!!!
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
geçmiş olsun canımmm allahımmm acil şifalar versinnnnnnnnn
merhaba canımm evet izine memlekete antepe gittik :))) çok tşkler canımmmm
slmmmm tatlımmmmm nasılsınnnn çok özledimm valla seni heee şöyleeee doya doya halay çekelimmde verelimmm fazlalıklarııı ben çok azimli döndümmm beraberce kurtulcaz artık bolll bolll halay var ona göre tatlımmm nasısın görüşmeyeli nasıl gidio hayatt
hoşbuldummmmm çokk tşklerrr
ayyy canımmm sıkma canını inşş düzeltmişsindir allah kolaylık versinnnnn
hoşbuldum şekerimmmmm ne yapayımm canımm gittim annemi gördümm hasret giderdimmm valla yeme aşırı olmadıda günlük bardak bardak kola içtik kardeşlerimle yani kilo aldımmmm(( artıdayımm yaneeeee
geçmiş olsun kaptanımmm inşş tamir olurr
herkesseeeeee slmmmmmmm nasılsınızzzzz bakalımmm inşşşş güzell kilolar verilmiştirrr
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzzz kolay kilo vermelerrr
sıkma canım canını haftaya daha fazla verirsin inşşşş
ne güzel 300 gramda olsa veremeyenlerde varrr
tebrikler kaptanımmmm
tebriklerrrr
maşallah çok güzelll kilo vermişsinn tebrikk ederimmm ayakta alkışlıyorumm sırrınıda çok merak ediyorumm
maşallah kıs sanada maşallahhh46:
tebriklerrr
olmadı bu işte hep böyle yapıyoruz bizyaaaa keşke yapmasaydınnn canımm yaaa kendine zarar veriyosun
tebriklerrrrrr ttalımmm yaaaa çokkkk sevindimmmmmm çokkk mutlu oldumm inşşş artıkkk her fazla vere vere kurtulcazz gerçi ben bu hafta artıdayım ama bakalımmm
maşallah yaaaaaa nasıl verdin o kadarcıkkkkk çokkk tebriklerrrrr
bşlnqç :80
gçn hafta :67.2(yaklaşık 3 hafta önce)
bu hafta :69.9
qelen :2.7
toplamda giden:10.1
hedef 63
canım özeline gönderdim ama bi sorun var siteye giriş yapıyorum ama profilim falan görünmüyor.belki gelmemiş olabilir özeline.
Kızlaaaaaaaaarrrrrrrr
Dün 72.3 tüm bugün tam 71.3 üm nasıl oldu sizceee... tuvalet sorunumda yok, suyuda bol ıcıyorum ....
Dünkü menumu yazmıstım gercı buraya.. uzun bır aradan sonra cok az yemısım gıbı oldu sanırım vucut hemen bu kadar verırmı yaa..
ama çok sevındım...cumaya kadar 71 e ınsem ıyı dıyordum bır gunde ındım yaaa yaşassıııınnnn....
Sizin mönüleriniz beni kesmedi ya....
günaydınnnn
güne baş ağrısıyla uyandım.gece saat başı uyandı bebiş
kahvaltı hazırlıyorum patetes kızartıyorum:90::90:
ya bide midem çok bulanıyo inşallah baş ağrısındandır zaten geciktim
korkuyorum dua edindeolmayayım
günaydın kızlarr geçmişe bakamadım umarım herkes iidirrrr..
pazartesi okul başlıyo ufak tefek laıncaklar kaldı onlarıda bugun hallediyim anlıcaz ben gene sürtmeye gidiyomm
günydın çıtırlar nasılsınız bakalım güzel bir gün olmasını diliyorum
sağol canım benim inşallah bebişimide görüp dahada rahatlarım
canım dün yoktum ne dedi doktor
geçmiş olsun canım
anam liste hazırlanmış bile kız ne zaman hazırladın bende dün giremeim sabah mesaj atmıştım dün doktora gitmeden tartılmıştım ama neyse artık haftaya telafi ederiz elleine sağlık canım
tebrik ederim canım devamını dilerim
geçmiş olsun canım inşallah güzel haberler verirsin bize kötü bişey çıkmaz inşallah
herkeseolsun diye dua ediyoruz sanada olmasın diye dua edicez anlaşılan hayırlısı canım stresten havalardan her türlü değişim etkiler adeti sıkm canını
bu hafta listeye yetişemedim ama bildirimi yapim ben
başlangıç:82
geçen hafta:71,5
bu hafta:72
gelen:500gr
toplamd giden:10000
hedef:55 ama sanırım bebiş buna izin vermeyecek
bu hafta 500gr almama rağmen ölçülerimde küçülme var ben diyorumda boşuna demiyorum callen abla çok yaşa diye
basen 112den 110 düşmüş bel nihayet 78
ama mönüleri hiç sormayın domatesli makarna cnavarı oldum başka bişey yemiyorum Allahtan az yağlı yapıyorum ama buna dur demem lazım akşam eşim ne yicez diye sordu domatesli makarna dedim adam dışardan yemek söylicem dedişaka şaka dedim yemekte yapmıştım ama makarna vardı tabi neyse yemekten kurtardık işi
arkadaşlar günaydın herkese....hepinize desteqiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim çok saqolun...dualarınızla olacak inşallah...
kızlar bu sabah çok mutluyuz kızım 6 sınavın 6sınıda vermişşşşşşşşşşş...............dualarınız için tekrar teşekkürler..
barkinim;
canım sadece kandil mesajın geldi..bnm telde sorun vardı bayram boyuncada devam etti şimdi düzeldi...ama turkcell içi olduqu için arayamıyorum..bu ay sonu faturalı hatta geçicem rahat rahat araşırız cnm...
kızlar laptop tamirde oqlumda pc için başımda bekliyor..hepinizi öpüyorum canlarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?