70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birsey deyil tugbacimm ask olsun lafi mi olur ama söylemeden de edemiycem fazla merak iyi deyildir
ay ben sana takilmayi cok seviyorum yaa

oy gecmis olsun canim ya insanin neresi acirsa cani orda olur derler

Barkinim canim sende hosgeldin takim geri toplaniyo galiba

inşallah bir an önce toplanırız çünkü birbirimizi acayip gaza getiriyorduk...eski günleri ösledim beeeennnnn
çabuk gelin toplaşalım kızlar...
yeni gelen arkadaşlar alınmasınlar sakın ,nedemek istediğimizi ekip toplanınca anlıycak ve bizle beraber gaza gelicekler...değil on kilo fazlasını bile vericekler bizim gibi...hadi kızlar kışa bomba gibi girip yaza çıtır çıkıcaz

kizlar ben sayfayi yine acik tutar yoruldukca bakarim :97: ütüm var yapayim bi tarafdan osmani merak ediyorum birde fatmagülü onlara bakalak yapcam hem burdayim hem deyilim

ben kaçıyorum kızlar yarın görüşürüz hepinizi öptüm...hayırlı geceler:92::92:

birsey deyil tugbacimm ask olsun lafi mi olur ama söylemeden de edemiycem fazla merak iyi deyildir
ay ben sana takilmayi cok seviyorum yaa
bende seni dövmeyi alışkanlık haline getircem sabah akşam dövcem
ben kaçıyorum kızlar yarın görüşürüz hepinizi öptüm...hayırlı geceler:92::92:

tatlı rüyalar rüyanda beni görrr emiiiiiiii:92::92::79::79:

Son düzenleme:
saat 1 gibi 2 dilim pizza yuttum napim cok acikdim yemedim resmen kücük parcalar halinde yuttum
disim hala kalp gibi carpiyo :95:
iyi geceler kizlar:92:
fatmagül,osman,feriha hikaye oldu kocis geldi sen napiyon hem televizyonu hem bilgisayara el koymussun dedi kapati bilgisayardan acip televizyondan bakiyordum
neyse ben yatiyorum birsey demiyorsaniz ay kim ne diycek saat 2 olmus türkiye saati 3 siz 7 inci rüyanizi görürken ben ütü yapiyordum yaa :88:

face de bir arkadas yazmis:

Diyetisyen ; ekmeği kesmen lazım dedi.. 3 aydır ekmeği kesip yiyorum bi tuhaflık var ama dur bakalım bi bildiği var demek ki :))

bşlnqç :80
gçn hafta :67.2(yaklaşık 3 hafta önce)
bu hafta :69.9
qelen :2.7
toplamda giden:10.1
hedef 63
canım özeline gönderdim ama bi sorun var siteye giriş yapıyorum ama profilim falan görünmüyor.belki gelmemiş olabilir özeline.

Kızlaaaaaaaaarrrrrrrr
Dün 72.3 tüm bugün tam 71.3 üm nasıl oldu sizceee... tuvalet sorunumda yok, suyuda bol ıcıyorum ....
Dünkü menumu yazmıstım gercı buraya.. uzun bır aradan sonra cok az yemısım gıbı oldu sanırım vucut hemen bu kadar verırmı yaa..
ama çok sevındım... cumaya kadar 71 e ınsem ıyı dıyordum bır gunde ındım yaaa yaşassıııınnnn....

Sizin mönüleriniz beni kesmedi ya....

günaydınnnn

güne baş ağrısıyla uyandım.gece saat başı uyandı bebiş
kahvaltı hazırlıyorum patetes kızartıyorum:90::90:
ya bide midem çok bulanıyo inşallah baş ağrısındandır zaten geciktim
korkuyorum dua edinde olmayayım

günaydın kızlarr geçmişe bakamadım umarım herkes iidirrrr..

pazartesi okul başlıyo ufak tefek laıncaklar kaldı onlarıda bugun hallediyim anlıcaz ben gene sürtmeye gidiyomm

günydın çıtırlar nasılsınız bakalım güzel bir gün olmasını diliyorum

ooh çıtır anne hazırlıklara basladı, bunyeyı vucudu hazırlıyo hamışliğeeee dıkkat et kendıne belenaycıgımmm, gecmısler olsunnn
sağol canım benim inşallah bebişimide görüp dahada rahatlarım

canım dün yoktum ne dedi doktor

geçmiş olsun canım

anam liste hazırlanmış bile kız ne zaman hazırladın bende dün giremeim sabah mesaj atmıştım dün doktora gitmeden tartılmıştım ama neyse artık haftaya telafi ederiz elleine sağlık canım

işte yoğun duygularım var nasıl anlacam bilmiyom birazcık şımardım
ama senin kadar olayım bi daha yolum çok uzun
tebrik ederim canım devamını dilerim

geçmiş olsun canım inşallah güzel haberler verirsin bize kötü bişey çıkmaz inşallah

herkeseolsun diye dua ediyoruz sanada olmasın diye dua edicez anlaşılanhayırlısı canım stresten havalardan her türlü değişim etkiler adeti sıkm canını

bu hafta listeye yetişemedim ama bildirimi yapim ben

başlangıç:82
geçen hafta:71,5
bu hafta:72
gelen:500gr
toplamd giden:10000
hedef:55 ama sanırım bebiş buna izin vermeyecek

bu hafta 500gr almama rağmen ölçülerimde küçülme var ben diyorumda boşuna demiyorum callen abla çok yaşa diye
basen 112den 110 düşmüş bel nihayet 78

ama mönüleri hiç sormayın domatesli makarna cnavarı oldum başka bişey yemiyorum Allahtan az yağlı yapıyorum ama buna dur demem lazım akşam eşim ne yicez diye sordu domatesli makarna dedim adam dışardan yemek söylicem dedişaka şaka dedim yemekte yapmıştım ama makarna vardı tabi neyse yemekten kurtardık işi

arkadaşlar günaydın herkese....hepinize desteqiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim çok saqolun...dualarınızla olacak inşallah...
kızlar bu sabah çok mutluyuz kızım 6 sınavın 6sınıda vermişşşşşşşşşşş...............dualarınız için tekrar teşekkürler..

barkinim;
canım sadece kandil mesajın geldi..bnm telde sorun vardı bayram boyuncada devam etti şimdi düzeldi...ama turkcell içi olduqu için arayamıyorum..bu ay sonu faturalı hatta geçicem rahat rahat araşırız cnm...

kızlar laptop tamirde oqlumda pc için başımda bekliyor..hepinizi öpüyorum canlarım....

canim bu hafta tugba ya yaptik bildirimi

gördünmü ödem mis oh hemencik belli ettiler :87:

kizartmadan sana yok sen kan testi yapacakdin sonuc nezaman cikacak :26:

günaydın kızlarr geçmişe bakamadım umarım herkes iidirrrr..

pazartesi okul başlıyo ufak tefek laıncaklar kaldı onlarıda bugun hallediyim anlıcaz ben gene sürtmeye gidiyomm

günaydin canim

sagol canim gecmis olsun dileklerin icin bu karnimisdaki bebekler ama makarnaci cikdi bende hamileyken makarnada makarna derdim desene seninkide diyo

ne güzel haber laptopun da biran önce düzelir isallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…